![]() |
Re: Top 100 Posturi TARI !
Quote:
Andi 10 X ur the best :lol: |
3 Attachment(s)
Auuuu , batman batman , hai ca bag si eu niste dovezi p`acilea ...ca nah....2 ani n-am dovedit-o live fiind membra de club , participand la tot felu de prostii , pana mea ...hai ca bag ceva asa sa ma LAUD pentru ca pot 8) ms ( defapt bag ca sa numai zica lumea de pe forum ca domne cica mint ) ahahhaha neah !
batman batman flu flu flu ...:rolleyes: p.s: Mai baieti , daca voi n-aveti sange asta nu inseamna ca suntem toti la fel , hf & enjoy it ! |
cer scuze atunci , nu am stiut ca esti aia dupa blocuri ....gia gia !
|
Quote:
Eu am postat frumos in acel topic ceea ce am crezut eu , nu am avut intentii de lauda sau pretentii la ceva anume , nu am nimic cu nimeni asa ca nu vreau sa aibe cineva ceva cu mine , nu am datorii la nimeni asa ca , nu are de ce sa se ia lumea de mine ;) Si "aia" adica eu , am un nume DOHC16 ;) intelegi nenea? Si am pus pozele alea ca sa dovedesc ca nu mint ;) Multumesc si o seara buna ;) |
Bun, lămurită fiind şi această veche şi netranşată chestiune, putem depăşi momentul...
Posturi noi de încadrat aici? :) |
https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-t...43-suflet.html CEL MAI HAIOS, TARE POST NOU!!!
|
A fost ;)
|
Quote:
|
Threadul asta e mai tare ca ala cu biserica...asta chiar e tata lor...iam facut si o oferta...sper sa nu imi ceara sa ii mai dau o diferenta de bani https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...pc-masina.html
|
Un pc de 20 de mill pe un Golf1/2 neînmatriculat, Dacia, Oltcit etc, e un schimb relativ ok...
|
da aleks... dar un calculator ca acela il gasesti acum secound la maxim 5 mil...
|
Şi tu ai dreptate, rămân deci doar Daciile până în 80 şi Oltciturile vechi :)
|
E aberant oricum...sincer...
|
Pe bune ca e unul dintre cele mai tari posturi de pe forum... ( in sensul bun si amuzant :lol: )
Sper sa nu fie sters :rolleyes2 eu am salvat pozele oricum :lol: |
Quote:
Deci mouse`u era plat si de 17" ? =)))))) :lol: |
Da....darf nu a fost interesat...mia sters postul...pana mea...eu vorbeam serios :)) daca el nu vrea sa dea pc pe o masina...
|
nu stiu daca a mai fost postat, dar e tare omu` :))
"fac dildo'uri cu sau fara vibratii... costum made... inox de ce'a mai inalta calitate...!!!!! + personalizare... ( am si o statie BLAUPUNKT+ subwoofer MANIAC de vanzare dak intereseaza pe cineva :P )" https://forum.4tuning.ro/32-poate-inc...-uri-inox.html |
SICK!!! Pe departe mai belea ca toti =))))))))))))))))))))))))))) Nu credeam ca am sa vad asa ceva aici =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))..."I ubito...tiam luat un dildo...e custom made :)...tunat...special pentru pestera ta....luat de pe 4tuning =)))))))"
|
Quote:
|
|
Quote:
|
A fost sters pentru ca incalca regulile sectiunii..
Era un baiat care vroia o masina pe gratis :) |
Quote:
In fine...pe viitor promit ca fac printscreen :)...sorry this time :( |
1 Attachment(s)
Astea sunt posturile...
|
asa....:D
multumim Aleks. |
Quote:
Sa iei de pomana...gratis =)))) Dreaming 8) |
N'are bani de masina da are bani de tuning :))...da oare bani de ulei, consumabile, taxe, asigurare, itp...are???
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
:lol::lol::lol:
|
frate eu inteleg.. pasiune, pasiune.. dar deja o dam in 'diverse' :lol:
|
sa cumperi o masina dupa ce a trecut pe la ala...:lol:...
|
Quote:
|
Nu ştiu dacă e penibil, mi-a plăcut stilul lui de umor, chiar dacă nu si modul în care i-a spus omului treaba, n-a fost frumos :)
|
Quote:
Nu cred ca era vorba de umor, tipu` cred ca era sincer =))) (eu ma refer la primul tip, banuiesc ca tu zici de cel care i a dat raspunsul) |
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...84-masina.html:lol::lol::lol:
|
fara sa vreau am dat peste acest thread...si am ramas crucit cum putea vorbi un moderator.
https://forum.4tuning.ro/208-zona-com...it-masina.html Banuiesc ca a fost facut moderator dupa...ca daca era dinainte...este grav de tot. |
E din 2005, era mai relaxat forumul, fiind puţini useri, dar cred că a fost făcut moderator după.
|
la asta ma gandeam si eu...dar oricum este tare omul, ma refer aici ca si exprimare...si in cel fel incerca sa se impuna.
|
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:24. |
- Copyright 2026 4Tuning