Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Discutii diverse intre userii din Craiova! ;) (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/7414-discutii-diverse-userii-craiova.html)

EVOLUTION8 14-10-05 15:42

Liniste ca s-a trezit Flavi.

Ba nu te mai vezi nu te mai auzi ?

Casatoria asta ....................... :twisted: :twisted:

DJ77VLD 14-10-05 18:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Toto - BOD\"
Quote:

Originally Posted by \"GAB35DJ\"
pentru baietzii dela insane...vedetzi ca e prin orash un taximetrist buimacit,nedumerit nu stiu ce e cu el...ca arestick si cu insane si cu extreme...asa k va rog io sa il anuntzati sa il dea jos pe ala cu extreme...nu de alta dar e urat cu spume!!!

cu insane? si cu extreme? :roll: :shock:

Toto..ca sa te lamuresc eu... sunt 2 taxiuri de care vobeste GAB-ul... una e sigur la favorit si are numarul DJ-06-GMU(are pe luneta www.insaneracers.ro si inca o facatura dupa stickerul celor de la extreme) iar a doua este la romnicon cred(aman2 sunt matizuri)... CAPISI?

lama 17-10-05 16:23

salz! care este treaba pe forumul asta?

GAB35DJ 17-10-05 19:39

cum sa iti spunem noi ca sa nu ai un shoc...forumul este de fapt si de drept un paravan...noi de fapt santem toti dealeri...de droage...gata am spus-o...capu'al mare vezi ca e baiatu'ala de cu DJ77VLD...noi ii zicem NASHU'CHEIE DE 13...nu stiu daca e bine ca ti-am dat toate detaliile astea...dar...asta e...m-am riscat!!!daca de maine nu o sa mai poztez inseamna ca nashicul meu s-a enervat rau!!!gata acum fara gluma...bine ai venit printre noi...ar fi frumushel daca te-ai prezenta asa...mai amanuntit....si in rest....have fun!!!!nu am mai urat la nimeni nimic pana acum pe aici...deci maine clar vor fi n'shpe mii de pagini aici...imi asum si acest risc(deci clar in seara asta traisc periculos) :D :D :D !!pa pa!!

radu_lkv 17-10-05 20:06

Re:

Quote:

cum sa iti spunem noi ca sa nu ai un shoc...forumul este de fapt si de drept un paravan...noi de fapt santem toti dealeri...de droage...gata am spus-o...capu'al mare vezi ca e baiatu'ala de cu DJ77VLD...noi ii zicem NASHU'CHEIE DE 13...nu stiu daca e bine ca ti-am dat toate detaliile astea...dar...asta e...m-am riscat!!!daca de maine nu o sa mai poztez inseamna ca nashicul meu s-a enervat rau!!!gata acum fara gluma...bine ai venit printre noi...ar fi frumushel daca te-ai prezenta asa...mai amanuntit....si in rest....have fun!!!!nu am mai urat la nimeni nimic pana acum pe aici...deci maine clar vor fi n'shpe mii de pagini aici...imi asum si acest risc(deci clar in seara asta traisc periculos) :D :D :D !!pa pa!!

minte domnul, nu te lua dupa el...aici se vorbeste despre rujuri, gama de alifii oriflame si standul cu cercei din mercur :lol: :lol:

na ma gabule ca te-am scos si tot undercover am ramas :lol: :lol: 8) :twisted:

FLAu 17-10-05 21:40

EVOLUTION8 dor io cat dorm dar si cand ma trezes la o parte :lol: :lol:
fac bine cu alte cuvinte am revenit in forta :P :P :P

DJ77VLD 18-10-05 18:36

Re:

Quote:

Hmmmm o sa te pedepsesc aspru... mai ales ca ti-ai pus folie... chiar.... nu se ia politia de tine cu folie?Ai voie? =))

DJ77VLD 18-10-05 18:38

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: scuze ca revin cu postul asta dar... vreau sa exprim modul in care rad in fata calculatorului : :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

FLAu 19-10-05 23:08

VLD se pare ca asa este cum a spus si GABu acum am aflat si io ed tine cu ec te ocupi nu o mai da la intors ca stim mai multi despre tine :lol: :lol:

lama 20-10-05 00:42

mersic GAB ule pentru k ai incercat sa ma menajezi cat de cat in legatura cu si despre ce se discuta aici:), pe Vld ul il stiu eu destul de bine si nu tre' sa imi zici cu ce se ocupa ca stiu eu ....
iar ..la faza cu rujurile si fardurile sa imi zici lkv cand primesti noul catalog la oriflame (vad ca esti in tema), poate reusesc sa te ajut cu ceva clienti.!:)
aa si aporops scuze ca nu m am prezentat sunt din craiova(cateodata), sunt prietena lui LAM si ...de aici ..cred ca unii ma cunosc!
salz all!

DJ77VLD 20-10-05 12:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"lama\"
pe Vld ul il stiu eu destul de bine si nu tre' sa imi zici cu ce se ocupa ca stiu eu ....

Cat de bine? SI CU CE MA OCUP? :D

lama 20-10-05 13:06

:) e lasa k nu am venit aici sa fac discutii! m a distrat forumul cand am vazut si am zis k ar fi dragut sa fiu si eu pe aici! si oricum nu vreau sa jignesc pe nimeni iar daca fac o gluma o fac cu limita si cu bun simt! Drive fast!!

Mondeo 20-10-05 16:05

nice post, bravo lama

dj16xxs 20-10-05 19:24

welcome!!!!

rik 21-10-05 02:08

WILLKOMEN

cecilia 21-10-05 20:47

rikutz te-au corupt rau de tot nemtii :P

dj16xxs 22-10-05 01:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cecilia\"
rikutz te-au corupt rau de tot nemtii :P

de ce esti asa rea?

rik 22-10-05 01:47

:roll:

GAB35DJ 22-10-05 13:18

and....fight!!!!!

DJ77VLD 22-10-05 20:04

Re:

Quote:

and....fight!!!!!

Ba tu altceva in afara de bataie mai stii? Eu ti-am mai zis si ma faci sa ma repet.... tu stii bataie ca de cateva ori ai si luat ;) Sa fi cuminte,gingashule!

cecilia 24-10-05 10:02

lasa-l mai ca il mai bazai si eu din cand in cand!! isi ia el revansa :)

DJ77VLD 25-10-05 11:25

va retin o secunda... dati si voi click pe : http://www.pinocchioshowbiz.ro/index.php?vot=144
va rog.

Carmen 26-10-05 02:51

MERGE CINEVA LA VTM LA RASNOV?!

co-k 26-10-05 15:01

vld-ule mai lasa-ne

DJ77VLD 26-10-05 16:32

Ete ma ca isi facu si cokutza user! Bravo ma! vezi ca nu e greu ? ;)

dj16xxs 26-10-05 19:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Carmen\"
MERGE CINEVA LA VTM LA RASNOV?!

90% yo!am ceva treaba sambata si cred ca ma intorc pana seara!.....dar mai mult ca sigur.....i'll see u there!

Carmen 28-10-05 00:11

Eu in 2 ore plec la Bucuresti, dupa care Brasov. Care mai veniti, ne vedem la Rasnov. Pitic, de cand te apelez pe ym-ul ala! :shock: Vb acolo daca vii. dar totusi n-am inteles, vii sambata si te intorci pana seara? Ca ultima etapa e duminica... :shock:

FLAu 29-10-05 00:51

Pitic vezi ca e frig rau de tot eu acum venii de la Sinaia si am vazut cateva masini care o sa participe dar nu mai am avut caum sa raman pana sambata imi pare rau drum bun

DJ77VLD 29-10-05 14:11

I-auzi ma...lumea cu bani unde era!!! SINAIA zici?? Ai uitat unde e Motociu pe harta a? Mlecanestiu nu-ti mai place :D :D:D:D

dj16xxs 29-10-05 14:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DJ77VLD\"
I-auzi ma...lumea cu bani unde era!!! SINAIA zici?? Ai uitat unde e Motociu pe harta a? Mlecanestiu nu-ti mai place :D :D:D:D

a fost cu sotia in concendiu !!! ...ca la raliuri nu mai vine!!! :oops: :oops: :oops:

FLAu 30-10-05 21:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dj16xxs\"
a fost cu sotia in concendiu !!! ...ca la raliuri nu mai vine!!! :oops: :oops: :oops:

:lol: :lol: :lol: imi pare rau pitic ....o sa revin

EVOLUTION8 31-10-05 14:01

DA DA cum sa nu Flavi.
Ti-a pus capac.Lasa nu ne mai vrajii :lol: :lol:

rik 31-10-05 18:15

Au fost in concediu' ei :lol:

DJ77VLD 03-11-05 10:12

Ba lasati-l in pace ca nu a fost cu nevasta! Si nu e chiar asa cum credeti voi ... :wink: :wink: :wink:

Carmen 03-11-05 12:35

A venit sfarsitul sezonului... Merge cineva la ultima etapa a campionatului? :cry: :cry: :cry:

krang 03-11-05 16:59

Spuneti si voi care mai mergeti...Ma gandesc serios sa vin si eu la ultima etapa.Nu am fost pana acum la Raliul Harghitei.Stie careva locurile,detalii de cazare etc..???Hai bagati toate detaliile despre zona :) Avem unde sa punem cortul daca mergem?? :D

EVOLUTION8 03-11-05 17:12

De pus cortul ai unde dar nu stiu cum faci caldura in cort.
Un gratar inauntru ar merge. :lol: :lol:
PIL-u zicea ca vrea sa mearga.

GAB35DJ 03-11-05 19:20

cort?poate igloo.....

Carmen 03-11-05 19:29

De cazare nu stiu nimic, ca eu nu ma duc decat sambata, maine se poate vedea decat o proba si nu se merita...

krang 03-11-05 23:59

Pai eram aproape sigur ca nu se va pleca de vineri...E distanta cam mare,e si vremea rece si nu prea e convenabil sa mergi devineri pt. 2 ps-uri(decat daca se lasa cu gratare si beri bineinteles :))Oricum,speram sa aflu mai multe detalii despre zona in eventualitatea in care merg si eu de sambata(vineri noaptea de fapt).Probabil la mine depinde de masina(daca o sa o am disponibila in weekend) in primul rand si de prietenii mei care nu prea sunt incantati sa bata drumul pana acolo ca sa inghete :DOricum,orice informatii sunt binevenite.Sunt sigur ca va fi o etapa spectaculoasa,miza e mare.Iar se decide campionul pe ultima suta de metrii!

All times are GMT +2. The time now is 03:30.

- Copyright 2026 4Tuning