![]() |
Liniste ca s-a trezit Flavi.
Ba nu te mai vezi nu te mai auzi ? Casatoria asta ....................... :twisted: :twisted: |
Re:
Quote:
|
salz! care este treaba pe forumul asta?
|
cum sa iti spunem noi ca sa nu ai un shoc...forumul este de fapt si de drept un paravan...noi de fapt santem toti dealeri...de droage...gata am spus-o...capu'al mare vezi ca e baiatu'ala de cu DJ77VLD...noi ii zicem NASHU'CHEIE DE 13...nu stiu daca e bine ca ti-am dat toate detaliile astea...dar...asta e...m-am riscat!!!daca de maine nu o sa mai poztez inseamna ca nashicul meu s-a enervat rau!!!gata acum fara gluma...bine ai venit printre noi...ar fi frumushel daca te-ai prezenta asa...mai amanuntit....si in rest....have fun!!!!nu am mai urat la nimeni nimic pana acum pe aici...deci maine clar vor fi n'shpe mii de pagini aici...imi asum si acest risc(deci clar in seara asta traisc periculos) :D :D :D !!pa pa!!
|
Re:
Quote:
na ma gabule ca te-am scos si tot undercover am ramas :lol: :lol: 8) :twisted: |
EVOLUTION8 dor io cat dorm dar si cand ma trezes la o parte :lol: :lol:
fac bine cu alte cuvinte am revenit in forta :P :P :P |
Re:
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: scuze ca revin cu postul asta dar... vreau sa exprim modul in care rad in fata calculatorului : :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
VLD se pare ca asa este cum a spus si GABu acum am aflat si io ed tine cu ec te ocupi nu o mai da la intors ca stim mai multi despre tine :lol: :lol:
|
mersic GAB ule pentru k ai incercat sa ma menajezi cat de cat in legatura cu si despre ce se discuta aici:), pe Vld ul il stiu eu destul de bine si nu tre' sa imi zici cu ce se ocupa ca stiu eu ....
iar ..la faza cu rujurile si fardurile sa imi zici lkv cand primesti noul catalog la oriflame (vad ca esti in tema), poate reusesc sa te ajut cu ceva clienti.!:) aa si aporops scuze ca nu m am prezentat sunt din craiova(cateodata), sunt prietena lui LAM si ...de aici ..cred ca unii ma cunosc! salz all! |
Re:
Quote:
|
:) e lasa k nu am venit aici sa fac discutii! m a distrat forumul cand am vazut si am zis k ar fi dragut sa fiu si eu pe aici! si oricum nu vreau sa jignesc pe nimeni iar daca fac o gluma o fac cu limita si cu bun simt! Drive fast!!
|
nice post, bravo lama
|
welcome!!!!
|
WILLKOMEN
|
rikutz te-au corupt rau de tot nemtii :P
|
Re:
Quote:
|
:roll:
|
and....fight!!!!!
|
Re:
Quote:
|
lasa-l mai ca il mai bazai si eu din cand in cand!! isi ia el revansa :)
|
va retin o secunda... dati si voi click pe : http://www.pinocchioshowbiz.ro/index.php?vot=144
va rog. |
MERGE CINEVA LA VTM LA RASNOV?!
|
vld-ule mai lasa-ne
|
Ete ma ca isi facu si cokutza user! Bravo ma! vezi ca nu e greu ? ;)
|
Re:
Quote:
|
Eu in 2 ore plec la Bucuresti, dupa care Brasov. Care mai veniti, ne vedem la Rasnov. Pitic, de cand te apelez pe ym-ul ala! :shock: Vb acolo daca vii. dar totusi n-am inteles, vii sambata si te intorci pana seara? Ca ultima etapa e duminica... :shock:
|
Pitic vezi ca e frig rau de tot eu acum venii de la Sinaia si am vazut cateva masini care o sa participe dar nu mai am avut caum sa raman pana sambata imi pare rau drum bun
|
I-auzi ma...lumea cu bani unde era!!! SINAIA zici?? Ai uitat unde e Motociu pe harta a? Mlecanestiu nu-ti mai place :D :D:D:D
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
DA DA cum sa nu Flavi.
Ti-a pus capac.Lasa nu ne mai vrajii :lol: :lol: |
Au fost in concediu' ei :lol:
|
Ba lasati-l in pace ca nu a fost cu nevasta! Si nu e chiar asa cum credeti voi ... :wink: :wink: :wink:
|
A venit sfarsitul sezonului... Merge cineva la ultima etapa a campionatului? :cry: :cry: :cry:
|
Spuneti si voi care mai mergeti...Ma gandesc serios sa vin si eu la ultima etapa.Nu am fost pana acum la Raliul Harghitei.Stie careva locurile,detalii de cazare etc..???Hai bagati toate detaliile despre zona :) Avem unde sa punem cortul daca mergem?? :D
|
De pus cortul ai unde dar nu stiu cum faci caldura in cort.
Un gratar inauntru ar merge. :lol: :lol: PIL-u zicea ca vrea sa mearga. |
cort?poate igloo.....
|
De cazare nu stiu nimic, ca eu nu ma duc decat sambata, maine se poate vedea decat o proba si nu se merita...
|
Pai eram aproape sigur ca nu se va pleca de vineri...E distanta cam mare,e si vremea rece si nu prea e convenabil sa mergi devineri pt. 2 ps-uri(decat daca se lasa cu gratare si beri bineinteles :))Oricum,speram sa aflu mai multe detalii despre zona in eventualitatea in care merg si eu de sambata(vineri noaptea de fapt).Probabil la mine depinde de masina(daca o sa o am disponibila in weekend) in primul rand si de prietenii mei care nu prea sunt incantati sa bata drumul pana acolo ca sa inghete :DOricum,orice informatii sunt binevenite.Sunt sigur ca va fi o etapa spectaculoasa,miza e mare.Iar se decide campionul pe ultima suta de metrii!
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:30. |
- Copyright 2026 4Tuning