Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E46 - Special Edition (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/73402-e46-special-edition.html)

NoAngels 17-11-08 16:23

Re: E46 - Individual - STRATUSGRAU

Multe mai vrei :)

xxdadixx 20-11-08 21:20

Quote:

Originally Posted by NoAngels (Post 1869752)
Multe mai vrei :)

Numa la tine sa vina Mos Craciun ? :lol:

NoAngels 21-11-08 19:32

Mosu meu e tot pe drumuri,a mai adus ceva azi :)

Bogdan YBR 23-11-08 23:00

buna alegere la jante.
parerea mea e ca sunt printre cele mai frumoase si dau fff bine pe 3-iar.
cu muzica ce ai mai facut ?
ai aranjat si tu putin portbagajul ?
daca nu aveai sub de 15'' iti dadeam eu grila de DLS inapoi ca nu am mai folosit-o si se potrivea si cu cele din fata.

xxdadixx 24-11-08 20:03

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Bogdan YBR (Post 1882758)
buna alegere la jante.
parerea mea e ca sunt printre cele mai frumoase si dau fff bine pe 3-iar.
cu muzica ce ai mai facut ?
ai aranjat si tu putin portbagajul ?
daca nu aveai sub de 15'' iti dadeam eu grila de DLS inapoi ca nu am mai folosit-o si se potrivea si cu cele din fata.

Salut, jantele sunt model M68 cele de pe pachetul M 7.5j pe fata si 8.5j pe spate ( nu sunt replici ) si sunt singurele pe 17" pe care le-as fi pus pe masina.
Cu muzica sunt la pamant... Am reusit sa distrug wooferul din neatentie ( excurisa maxima a rupt firul leoni ( asa am inteles ca-i spune )), astept kitul pentru recone.
Am antifonat usile, inca mai am de lucru la ele ( maxim un weekend dar le las pentru primavara ) . Nu am pus poze pentru ca nu le-am primit inca. Am reusit o prindere mai stabila a difuzoarelor cu scheletul metalic al usii.
De ce vrei sa-mi dai grila inapoi? Nu vrei sa ramai dator? :lol:

KTA87 24-11-08 21:09

Super tare! Jantele sunt dementiale! Le-ai restaurat?
Impresionante difuzoare! Faci o treaba super pe o masina SUPER! ;)

gelu_r 25-11-08 13:09

vreau sa ma apuc si eu sa antifonez porbagaju prima oara...aripile spate si haionu,locu unde e roata de rezerva si ce mai e...dupaia usile si sa vad ce mai gasesc de antifonat...ce intrebare am..se lipesc usor alea sau trebuie dusa sa le puna cineva?

xxdadixx 25-11-08 17:39

Quote:

Originally Posted by gelu_r (Post 1885691)
vreau sa ma apuc si eu sa antifonez porbagaju prima oara...aripile spate si haionu,locu unde e roata de rezerva si ce mai e...dupaia usile si sa vad ce mai gasesc de antifonat...ce intrebare am..se lipesc usor alea sau trebuie dusa sa le puna cineva?

De ce vrei sa antifonezi portbagajul? Eu vreau sa nu ajunga bass deloc in portbagaj ca sa nu trebuiasca antifonat.
"Antifon" gasesti de foarte multe feluri, unele necesita incalzire, altele nu. Poti sa le lipesti si tu dar trebuie migaleala si timp. Oricum si cele care nu necesita incalzire se lipesc mai bine la cald. Parerea mea sa nu te apuci pana la primavara daca nu e urgent. Incearca sa bagi bassul in masina nu in portbagaj, scutesti niste bani, antifon, timp. greutate in plus... si castigi bass!

xxdadixx 25-11-08 17:45

Quote:

Originally Posted by KTA87 (Post 1884640)
Super tare! Jantele sunt dementiale! Le-ai restaurat?
Impresionante difuzoare! Faci o treaba super pe o masina SUPER! ;)

Mersi, nu le-am restaurat. Stau foarte prost cu banii :D

gelu_r 25-11-08 17:48

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1886163)
De ce vrei sa antifonezi portbagajul? Eu vreau sa nu ajunga bass deloc in portbagaj ca sa nu trebuiasca antifonat.
"Antifon" gasesti de foarte multe feluri, unele necesita incalzire, altele nu. Poti sa le lipesti si tu dar trebuie migaleala si timp. Oricum si cele care nu necesita incalzire se lipesc mai bine la cald. Parerea mea sa nu te apuci pana la primavara daca nu e urgent. Incearca sa bagi bassul in masina nu in portbagaj, scutesti niste bani, antifon, timp. greutate in plus... si castigi bass!

asta ar insemna sa dau ori o gaura in bancheta si sa pun difuzoru direct prin ea..CA IN POZA ASTA..
ori sa incerc o bancheta cu cotiera,darnu cred ca am decupajul ala in spatele cotierei ca sa tai tabla..

xxdadixx 25-11-08 17:56

Quote:

Originally Posted by gelu_r (Post 1886188)
asta ar insemna sa dau ori o gaura in bancheta si sa pun difuzoru direct prin ea..CA IN POZA ASTA..
ori sa incerc o bancheta cu cotiera,darnu cred ca am decupajul ala in spatele cotierei ca sa tai tabla..

Poti sa incerci cu un Kicker patrat in mijloc.

gelu_r 25-11-08 18:30

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1886197)
Poti sa incerci cu un Kicker patrat in mijloc.

da...mai intai tre sa calculez cum il prind si cum o sa fie cutia lui..si dupaia..dupa sarbatori..plus ca vorba ta alapatrat are si un aspect mult prea marfa prins direct in bancheta.

Raz6633 25-11-08 23:16

Quote:

Originally Posted by gelu_r (Post 1886188)

cred ca asa am sa fac si eu

asa transform sedan-ul in coupe cu 4 usii, hihihi... geniu baiatul acela care a facut asta...

gelu_r 26-11-08 08:33

Quote:

Originally Posted by Raz6633 (Post 1886843)
cred ca asa am sa fac si eu

asa transform sedan-ul in coupe cu 4 usii, hihihi... geniu baiatul acela care a facut asta...

o sa vad daca merge pe misloc,daca nu,o sa pun un hertz sau un kicker patrat doar pe o parte..respectiv in spatele meu..
ca oricumla cum tin eu scaunu nu prea mai are loc nimeni....si asa fac si masina de 3 locuri:D
PLUS CA AUTOMAT AM MASAJ IN SCAUN:D

scorp 01-12-08 11:17

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1884456)
Salut, jantele sunt model M68 cele de pe pachetul M 7.5j pe fata si 8.5j pe spate ( nu sunt replici ) si sunt singurele pe 17" pe care le-as fi pus pe masina.
Cu muzica sunt la pamant... Am reusit sa distrug wooferul din neatentie ( excurisa maxima a rupt firul leoni ( asa am inteles ca-i spune )), astept kitul pentru recone.
Am antifonat usile, inca mai am de lucru la ele ( maxim un weekend dar le las pentru primavara ) . Nu am pus poze pentru ca nu le-am primit inca. Am reusit o prindere mai stabila a difuzoarelor cu scheletul metalic al usii.
De ce vrei sa-mi dai grila inapoi? Nu vrei sa ramai dator? :lol:

ai dat tu jos aribagu de pe usa sau asa e modelu asta fara ?

xxdadixx 01-12-08 14:50

Quote:

Originally Posted by scorp (Post 1895991)
ai dat tu jos aribagu de pe usa sau asa e modelu asta fara ?

A fost dat jos sa poata aplica antifon pe interiorul metalic al usii. O sa pun poze mai detaliate cand le primesc. Se vede pe masca interioara de plastic a usii ca nu am pus antifon acolo.

Marian_nebunu 09-12-08 17:22

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1896365)
A fost dat jos sa poata aplica antifon pe interiorul metalic al usii. O sa pun poze mai detaliate cand le primesc. Se vede pe masca interioara de plastic a usii ca nu am pus antifon acolo.

vad ca tu ejti cu muzica:)))
eu azi ca miam tras tobe nici nu am deschis casetofonul :)))))))))am auzit numai
vroooooooooooooooooooooooooom :)))))))

NoAngels 12-01-09 16:09

Hai cu noutati :)

xxdadixx 12-01-09 20:06

Quote:

Originally Posted by NoAngels (Post 1975732)
Hai cu noutati :)

Maine duc jantele la vopsit si cam atat :sad:

Marian_nebunu 13-01-09 08:36

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1976448)
Maine duc jantele la vopsit si cam atat :sad:

sa pui poze:D sa vedem si noi jantele:) :P

daniel_com 13-01-09 17:45

Foarte frumoasa masina...la una din asta visez si eu demult. Sa ai bafta de ea...

xxdadixx 13-01-09 20:31

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by daniel_com (Post 1978795)
Foarte frumoasa masina...la una din asta visez si eu demult. Sa ai bafta de ea...

Mersi.
Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 1977426)

Pe Luni sper sa le am. Am ales o culoare gri ce se gaseste pe BMW ( nu pe al meu - putin mai deschis gri-ul ) sa raman fidel marcii :lol: Pe urma as vrea sa fac tot acum rost si de cauciucuri, sa le iau mai ieftin cat lumea cauta cauciucuri de iarna.
Pun poze cu o janta dupa ce am curatat-o. Nu mai trebuiau vopsite dar le vroiam mai inchise la culoare. Azi mi-am comandat si emblemele mici cu ///M.

gelu_r 14-01-09 12:37

de unde embleme mici cu M si cu cat?
ai o poza?

xxdadixx 14-01-09 19:02

Quote:

Originally Posted by gelu_r (Post 1980840)
de unde embleme mici cu M si cu cat?
ai o poza?

De la mama lor. Pretul pot sa ti-l spun cand vin, cam pe luni.
====
Intrebare pentru toti:
Ce stiti, are ceva daca pun folii iarna?

F.R.Sonic 14-01-09 23:27

Mai asteapta si tu putin ca sa fi sigur ca nu le afecteaza frigu' ...Ce nu mai sti ce sa faci cu bani? :)

xxdadixx 15-01-09 17:03

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 1982661)
Mai asteapta si tu putin ca sa fi sigur ca nu le afecteaza frigu' ...Ce nu mai sti ce sa faci cu bani? :)

Nu-i vorba de bani... Ma ajuta sa trec peste, sa ma concentrez la alte chestii :lol:

gelu_r 15-01-09 17:44

foilie din cate stiu si am auzit in ultima vreme..nu e chiar recomandata pe frigu asta...ca nu are timp sa se traga apa aia de sub ea..
si cred ca pana la vara apar bulburi dinalea..
chiar daca ti o pune la caldura,cu caldura..la pori le trebuie cateva zile sa se evapore..si pe frugu asta nu te vad deschizand geamu vreo luna:D

xxdadixx 16-01-09 18:53

1 Attachment(s)
Le-am pus :paper:

Kedy 16-01-09 19:17

Bv dadi cat o fost?

xxdadixx 16-01-09 19:41

450 RON cu omologare pentru ce s-a putut :D

quze 16-01-09 21:09

Ce folie este ?

xxdadixx 16-01-09 21:55

Quote:

Originally Posted by quze (Post 1987219)
Ce folie este ?

LLumar

quze 16-01-09 21:57

Ai prins pret foarte bun.

xxdadixx 17-01-09 19:41

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 1977426)

Astea-s pozele. Din diferite motive nu am mai ales gri-ul inchis. Am ales ceva mai deschis perlat inspre galben cum e si masina. Nu se vede prea bine in poza din cauza aparatului dar care stie culoarea de BMW isi da seama cum arata.

NoAngels 17-01-09 21:39

vopsitu cat a costat?

xxdadixx 18-01-09 10:54

Quote:

Originally Posted by NoAngels (Post 1989564)
vopsitu cat a costat?

250 ron

cj90rzv 18-01-09 11:41

sunt originale .. de la mamica lor nemtzeasca ??? cat au fost??? vrei sa le pui doar la vara ?? sa le tii pe astea de acum de iarna ??? cauciucuri ? ce optiuni ai la cauciucuri ? Ft frumoasa masina

xxdadixx 18-01-09 12:08

Quote:

Originally Posted by cj90rzv (Post 1990496)
sunt originale .. de la mamica lor nemtzeasca ??? cat au fost??? vrei sa le pui doar la vara ?? sa le tii pe astea de acum de iarna ??? cauciucuri ? ce optiuni ai la cauciucuri ? Ft frumoasa masina

Da, originale, cand o sa fie gata probabil ajung la 500 de euro cu cauciucuri cu tot , 8j fata 8.5 spate 225/45 fata 245/40 spate si le tin doar ca roti de vara.

cj90rzv 18-01-09 13:55

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1990540)
Da, originale, cand o sa fie gata probabil ajung la 500 de euro cu cauciucuri cu tot , 8j fata 8.5 spate 225/45 fata 245/40 spate si le tin doar ca roti de vara.

FT BUN PRET .. zic eu ... sa ai bafta ..... o suspensie ?? cva care sa mearga cu jantele ?? :)

xxdadixx 18-01-09 14:40

Quote:

Originally Posted by cj90rzv (Post 1990774)
FT BUN PRET .. zic eu ... sa ai bafta ..... o suspensie ?? cva care sa mearga cu jantele ?? :)

Masina are din fabrica optiunea Sportliche Fahrwerksabstimmung (226) - suspensia de pachet M II.

All times are GMT +2. The time now is 18:35.

- Copyright 2026 4Tuning