![]() |
Re: E46 - Individual - STRATUSGRAU
Multe mai vrei :)
|
Quote:
|
Mosu meu e tot pe drumuri,a mai adus ceva azi :)
|
buna alegere la jante.
parerea mea e ca sunt printre cele mai frumoase si dau fff bine pe 3-iar. cu muzica ce ai mai facut ? ai aranjat si tu putin portbagajul ? daca nu aveai sub de 15'' iti dadeam eu grila de DLS inapoi ca nu am mai folosit-o si se potrivea si cu cele din fata. |
4 Attachment(s)
Quote:
Cu muzica sunt la pamant... Am reusit sa distrug wooferul din neatentie ( excurisa maxima a rupt firul leoni ( asa am inteles ca-i spune )), astept kitul pentru recone. Am antifonat usile, inca mai am de lucru la ele ( maxim un weekend dar le las pentru primavara ) . Nu am pus poze pentru ca nu le-am primit inca. Am reusit o prindere mai stabila a difuzoarelor cu scheletul metalic al usii. De ce vrei sa-mi dai grila inapoi? Nu vrei sa ramai dator? :lol: |
Super tare! Jantele sunt dementiale! Le-ai restaurat?
Impresionante difuzoare! Faci o treaba super pe o masina SUPER! ;) |
vreau sa ma apuc si eu sa antifonez porbagaju prima oara...aripile spate si haionu,locu unde e roata de rezerva si ce mai e...dupaia usile si sa vad ce mai gasesc de antifonat...ce intrebare am..se lipesc usor alea sau trebuie dusa sa le puna cineva?
|
Quote:
"Antifon" gasesti de foarte multe feluri, unele necesita incalzire, altele nu. Poti sa le lipesti si tu dar trebuie migaleala si timp. Oricum si cele care nu necesita incalzire se lipesc mai bine la cald. Parerea mea sa nu te apuci pana la primavara daca nu e urgent. Incearca sa bagi bassul in masina nu in portbagaj, scutesti niste bani, antifon, timp. greutate in plus... si castigi bass! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
ori sa incerc o bancheta cu cotiera,darnu cred ca am decupajul ala in spatele cotierei ca sa tai tabla.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
asa transform sedan-ul in coupe cu 4 usii, hihihi... geniu baiatul acela care a facut asta... |
Quote:
ca oricumla cum tin eu scaunu nu prea mai are loc nimeni....si asa fac si masina de 3 locuri:D PLUS CA AUTOMAT AM MASAJ IN SCAUN:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
vad ca tu ejti cu muzica:))) eu azi ca miam tras tobe nici nu am deschis casetofonul :)))))))))am auzit numai vroooooooooooooooooooooooooom :))))))) |
Hai cu noutati :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Foarte frumoasa masina...la una din asta visez si eu demult. Sa ai bafta de ea...
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Pun poze cu o janta dupa ce am curatat-o. Nu mai trebuiau vopsite dar le vroiam mai inchise la culoare. Azi mi-am comandat si emblemele mici cu ///M. |
de unde embleme mici cu M si cu cat?
ai o poza? |
Quote:
==== Intrebare pentru toti: Ce stiti, are ceva daca pun folii iarna? |
Mai asteapta si tu putin ca sa fi sigur ca nu le afecteaza frigu' ...Ce nu mai sti ce sa faci cu bani? :)
|
Quote:
|
foilie din cate stiu si am auzit in ultima vreme..nu e chiar recomandata pe frigu asta...ca nu are timp sa se traga apa aia de sub ea..
si cred ca pana la vara apar bulburi dinalea.. chiar daca ti o pune la caldura,cu caldura..la pori le trebuie cateva zile sa se evapore..si pe frugu asta nu te vad deschizand geamu vreo luna:D |
1 Attachment(s)
Le-am pus :paper:
|
Bv dadi cat o fost?
|
450 RON cu omologare pentru ce s-a putut :D
|
Ce folie este ?
|
Quote:
|
Ai prins pret foarte bun.
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
vopsitu cat a costat?
|
Quote:
|
sunt originale .. de la mamica lor nemtzeasca ??? cat au fost??? vrei sa le pui doar la vara ?? sa le tii pe astea de acum de iarna ??? cauciucuri ? ce optiuni ai la cauciucuri ? Ft frumoasa masina
|
Quote:
|
Quote:
FT BUN PRET .. zic eu ... sa ai bafta ..... o suspensie ?? cva care sa mearga cu jantele ?? :) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:35. |
- Copyright 2026 4Tuning