![]() |
Re: Golf 4 - Un NOU Inceput!!!
frumos tare golfuletul!sa ai grija de el ca si el va avea de tine!
|
frumoasa masina sa o stapanesti sanatos si fara incidente...:P
|
Frumos bordu cu alb, gen audi style. accentele de "aluminiu" de pe grilele de ventilatie le-ai pus tu? adica se pot demonta, doresc sa le fac cu colant. Si chiar ma intrebam, cum si daca se dau jos:D.In rest nota 10 pt modificarile prezentate
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
gurile se dau jos...si sunt vopsite cu gri mat! giurgiu style:lol: o zi buna! |
frumoasa masina , ai domnule ...
|
2 Attachment(s)
ms
azi va prezint un moment mai putin placut prin care a trecut masina stiu cine a facut asta nu a patit nimic persoana respectiva....o persoana asa josnica nu merita nici un scuipat |
ce zdreanta de om........e vopsea?
|
foarte urat gest ... a fost vopsea? cum ai rezolvat?
|
e femeie... da e vopsea si sub vopsea vre-o 30 de chei pe tabla
|
Da :sad: .....next time ai grija cu cine "te imperechezi" :twisted:
|
ce ratata...cat poate fi de frustrata :|
|
Eu ti-am zis GOP-ule ca daca nu te tine morcovul o patzesti :))) ENTRAN FOERTE!
|
:peace: ....corect :pelvic_th
|
pff...."fumeile" astea :lol: pacat....ca a ajuns la asa un gest :rolleyes2 fiecare cu cat il duce mintea.......
|
:yikes::yikes::yikes: wtf?cum a putut sa faca asa ceva?:shock: nasol tare..
|
O dadeam cu capu de pereti.:twisted:
|
Lasa ca te impaci tu cu ea:cry: Ce femeie!:shock:
|
Urat! Cum ai curatat vopseaua de pe masina?
|
Cat de rau te certi cu cineva nu te razbuni pe un obiect sau altceva...masina aia nu a gresit daca era adevarata ii facea lui ceva ex : Ii spargea ochelarii sau il lovea la oua:))
|
..sau il jiulea peste chip cu 4 kg de cartofi ;)
|
Quote:
|
Eu am patit asa si am zis Masina pe 1 iar tu iubita mea pe 2 :)) si nu a rezistat mult...a plecat la unul pasionat de cluburi :))
|
Quote:
de rezolvat nu am rezolvat..decat am sters vopseaua cu diluant si vre-o 9 maini de polish si de mai bine de 1 an masina sta asa plina de "dungi" de cheie. modificarile au continuat dar am neglijat parbrizul(care e cu model:lol:) si vopseaua...dar sper ca pana in Wörthersee sa fie gata ambele oricum pt atunci ii multumesc umflatului de robynet ca a venit sa curatam masina:lol: ms frate! Quote:
Quote:
Quote:
si imi mananca toti banii azi dimineata am scos'o din service mi-a bubuit pompa de apa acum 2 seri la titan...a inceput bordu' sa faca ca pomu' de craciun:lol: si am tras-o pe dreapta....m-a tractat Tataie Jak (saru'mana) pana la service al 3-lea an cu masina si a 3-a distributie completa schimbata:sad: cam atat cu cazanu' meu o seara placuta! |
Cu mare placere ma ! :))) ma apuca rasu cand imi aduc acum aminte :)) Lasa ma ca toate trec, bine ca a iesit cat de cat si nu ai ramas dalmatian :lol:.
|
In primul rand felicitari pt masina. Foarte frumoasa. Si eu am tot un golf 4. Insa sincer ce ma amuza pe mine e partea cu fosta ta prietena...imi imaginez ca tie nu iti provoaca zambete insa mie unul..parca mi se pare desprinsa din filme faza. Cum dracu' sa te duca atata capul?!?!? Sa zgarii masina si sa arunci vopsea pe ea. Incredibil. Credeam ca eu sunt magnet de nebune dar vad ca esti cu mult in fatza mea :) Oricum bafta in continuare si spor la o revopsire....desi cam costisitor gestul in sine. Nu ai prins-o pe undeva sa o tunzi pe respectiva? Ca pedeapsa mai mare pt femei nu cred ca exista :))
|
naspa moment cand ai vazut vopseaua ...dar asta sa intamplat mai de mult ca vad ca nu sunt jantele vopsite ??:(
|
eh, a trecut ceva de la eveniment :P Cred ca deja si Gopo poate glumi pe seama asta :) Eu cred ca ti'a zgariat masina, pe urma si'a dat seama de greseala, si a incercat sa foloseasca vopsea corectoare ;)) insa nu a iesit retusul tocmai cum si'a imaginat :P
|
Cred ca nu ai dat cu ingrasamant la morcov, de acolo ti se trage.
Asta asa ca o ;) poate treci mai usor peste intamplarea nefericita.:cry: |
Quote:
Quote:
nu merita efortul ;) Quote:
si pana la jante vopsite mai am cateva modificari de prezentat...o sa ajung si acolo:D Quote:
Quote:
|
Pune 2-3 poze cu masina pentru cei cae nu stiu cum arata in momentul de fata.:D
|
Re: Un NOU Inceput!!! Golf 4!
cam asta ar fi motivul! :D
Quote:
|
3 Attachment(s)
urmatorul upgrade la masina este....si va las pe voi sa va da-ti seama
o seara placuta! |
Bari transversale si carlig:lol::lol::lol:;), glumesc.;)
|
Quote:
P.S : Frumosa masina , sa o stapanesti sanatos in continuare . |
lampa suplimentara portbagaj......
decodat m-a molipsit. hai noroc! |
12 Attachment(s)
:lol::lol::lol:
misto raspunsuri:lol: e vb de buza fata de v6 mai pun cateva poze ca sa vedeti buza mai bine;) |
foarte frumoasa sa o stapanesti sanatoasa...ar merge farurile negre in rest multi km fara incidente
|
sar'na!
referitor la faruri negre...nu sunt de aceeasi parere la o masina de culoare deschisa e un avantaj ex: masina ta la o masina de culoare inchisa care are si bad nu as recomanda pt ca nu mai are acelasi efect... ex: golf4_dric joey mode-ul este usor de facut...dar la mine nu-si are rostul...momentan o zi buna! |
Quote:
o zi buna si cum ti`am mai spus multi km fara incidente si fara fete geloase :) |
schimba total aspectul chiar si pe o masina inchisa
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:15. |
- Copyright 2026 4Tuning