![]() |
betooon :D
deasea pe foi de mae fac si eu... maiales i impul orei de... mae ca oricum is blaa oricum... :D |
tekno: eu azi l-am facut, la ora de istorie, ca ma irita aia cand dicteaza. Are un \"motoras\" in gura... si cand incepe, nu mai termina!
|
ceva in genu ala ii shi profa mea de mate aia cu o mana scrie shi cu aialalta shterge
:evil: |
TEKNOOOOOOOOO!!!!!!!!!!! CE FACI NENE ?!?
Bine ai REvenit! Cate posturi ai avut de recuperat si de citit ? Cred ca ai pierdut 2-3 zile... :lol: :lol: ALOOO.....Oltcitu ce-ti mai face ? Hai ca acuma \"mi-am pierdut\" si eu dacia si pe langa faptul ca am planuri MARI, sunt si putin nebun .... o sa fim \"la fel\" !! :lol: :lol: |
din pacate oltcitu nushtiu ce mai face... e vandut :( :evil:
|
Quote:
|
Ce intrebare ?!?! Normal ca gasesti ! Dar alte pretentii in afara de stare de functionare sa nu ai !!! Eu am gasit unu in 300 $ TRS 1995 34.000 km IMPECABIL, dar asta se numeste noroc de om prost ! :lol: :lol: :lol:
|
Gabi:> .... who the f**k este acest EVO8 .. . .. . . .
|
buna intrebare...
|
Era... nu mai e!
|
alte poze cu oltcituri nu mai aveti?aranjate
|
heh ... totusi ... de l-ati sters brusc pe domnul evo?
|
la membrii pe 4tuning, am avzt un oltcit verde, facut mishto...
nu are nimeni ceva poze mai amri cu el? |
tekno: vezi la pagina 9, ca sunt niste poze. E acolo.
PS: e auriu, nu verde si... nu mai exista :cry2: |
mersi
e beton! mai ai ceva pzoe cu el??? |
|
mdeah....
uitasem, :D mersi |
faine pozele
|
Va urma...
In curand poze noi cu cele mai sexy Oltcituri din Craiova :lol: |
care gabi?
|
buna intrebare...
care gabi? cand vin pozele? |
3 Attachment(s)
cecilia: vreau sa fac poze cu XXS-u' si cel nou al lu' Mitza ( ala de raliu ).
tek :) Poze facute la Caravana C&C Tuning. Pacat ca-s mici :( |
3 Attachment(s)
...
|
mishto...
pune plz shi ceva poze cu celelalte mashini... |
1 Attachment(s)
ia vedeti ca piticu vrea sa vanda oltcitul
care va inscrie-ti |
pai sa faca atunci piticu un topic la bazar... daca nu l-a facut deja shi yo nu l-am vazut...
|
tek: pentru mai multe poze de la caravana, mergi la supercar.ro
Bobby: fa si tu un topic in Bazar, ca stii mai multe despre masina. Pune date si sa-ti dea Piticu' si-un pret. |
mai scrieti si voi ceva
deschideti un subiect nou ce ati mai facut pe la masina ,ceva.... ca s-a cam invechit forumu' |
1 Attachment(s)
subiect de discutie daca da sau daca nu ati face un oltcit asa?!!!!!!!!!!!!! :?: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
|
in nici un caz! e identic cu golf2. o masina tunata trebuie sa aiba personalitate, pentru ca din imitatii rezulta kitchuri de nota 10.
|
:D
Da decat sa iasa o replica mai bine o lasi cum a facuto \"maicasa\" !
|
eu daca as avea oltcit si as si putea sa-l fac asa cred ca l-as face oricum arata mai bine decat ca scos din fabrica
|
:D
Osa le placa la unu doi dar al treilea tot o sa isi dea seama ca este un kith !
|
Hai ma!!! Mie-mi place si, cu mici modificari pe ici, pe colo, ar arata ca un Oltcit 100 % :D
|
in mare e mishto.... 8) :peace:
|
cu mici retushuri ar merge
|
nu seamana cu golf 2 si desenul a fost cam dus la exrem
nu luati in considerare flacarile ca is naspa recunosc ca nu se potrivesc o sa mai fac ceva scanari sa il vedeti si din spate |
daca tot veni vb de scanari alex, mi-am facut rost de scaner... :lol: e alb negru... da bune e shi ala...
|
da stiu
|
gabi, poate faci rost de pozele cu oltcitu albastru al lui pmd (al doilea)
sunt tara curios va iesi oare mai frumos ? e posibil ? :cry: |
| All times are GMT +2. The time now is 17:07. |
- Copyright 2026 4Tuning