Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor barbatii? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/6011-barbatii.html)

Eugen_TL 03-03-06 14:26

hehehe ce sa fac si eu ! femeia zici ca e tzap de taiat lemne... oricum ideea sper ca a-ti inteles-o :)

Sasha_z 06-03-06 14:32

Re: Ce vor barbatii?

pe aci ce mai e????
nik nou????
vad k de 3 zile n-a mai scris nimeni nik...d c????nu mai e interesant subiectul???

Eugen_TL 06-03-06 14:43

pai acum suntem la subiectul pozitii ... pozitii in care ni se intampla ceva:curge sange...doare ceva etc etc! eu am zis o pozitie si am pus si desen sa se inteleaga :) unu foarte artistic ///// spuneti si voi pozitii daca aveti :) :) :) :)

fanete 06-03-06 14:44

Quote:

Originally Posted by Sasha_z
pe aci ce mai e????
nik nou????
vad k de 3 zile n-a mai scris nimeni nik...d c????nu mai e interesant subiectul???

a fost si site-ul cazut o zi si ceva pentru ca si-a schimbat look-ul

iulia 06-03-06 18:57

nu stiu ce sa mai zic...m-ati lasat fara cuvinte...:( in primul rand...cel care a postat conversatia cu tipa de pe mess nu cred ca ar pica bine daca ar fi fost in locul ei.adevarul este ca na sunt fata dar nu sunt de partea nimanui..sunt neutra aici...cu aia te-ai dat mare mosule si...poate vei ajunge si tu la mana uneia ;) atunci mai mult ca sigur nu vei mai posta nimik :) ...femeie ideala...voua stiti ce v-ar trebui baieti ;) una urata...sa stiti ca nu va inseala mai mult ca sigur...intotdeauna se zice...mai bine o iei de mica si o educi si este toata a ta ,sa o sti acasa .....restu treaba ta...atata timp cat sti sa o respecti...caci daca nu...te poate si ea lasa cu ochii in balta ...sunt multe chesti care se bat...fie ca e fumoasa,fie ca e minunata,fie ca e urata..etc...te poate face sa suferi..sau nu...pozitie preferata...aveti..dar cred ca totul vine de la sine ;) ok...femeia mereu deasupra ;) sau...umeri craci...garantat...vei obosi daca vei lua si un pahar de ceva sau mai multe iar atunci...vor veni mai multe idei ;) si etc...sunt curioasa acum..care imi vor da dreptate :P eu..sunt simpla...nu cred ca sunt fenomenala cum o spun unii...dar parerea mea este asta...daca incep sa tin la o persoana ok...dar nu i-as interzice sa iasa cu alta sau etc..doar sa nu aflu si sa mai iau si BTS ca atunci chiat mor cu el de gat...

Eugen_TL 06-03-06 19:21

pai ai dreptate in mare parte iulia! dar stii cum se pune " pt mine sa fii frumoasa pt restu urata :) " / o fata nu te poate inebuni numai fizic, pur si simplu e posibil sa intervina felul ei de a fi care unui baiat poate sa-i placa,sa-l tina aproape! de asemenea e f posibil sa apara si acea obsesie...adica nu sa spui "da tin la ea, o iubesc", ci sa spui" nu stiu m-am obinuit nu pot sa stau sa stiu ca nu e cu mine, ca e suparata pe mine",

Mustang 06-03-06 20:11

Quote:

Originally Posted by iulia
nu stiu ce sa mai zic...m-ati lasat fara cuvinte...:( in primul rand...cel care a postat conversatia cu tipa de pe mess nu cred ca ar pica bine daca ar fi fost in locul ei.adevarul este ca na sunt fata dar nu sunt de partea nimanui..sunt neutra aici...cu aia te-ai dat mare mosule si...poate vei ajunge si tu la mana uneia ;) atunci mai mult ca sigur nu vei mai posta nimik :) ...femeie ideala...voua stiti ce v-ar trebui baieti ;) una urata...sa stiti ca nu va inseala mai mult ca sigur...intotdeauna se zice...mai bine o iei de mica si o educi si este toata a ta ,sa o sti acasa .....restu treaba ta...atata timp cat sti sa o respecti...caci daca nu...te poate si ea lasa cu ochii in balta ...sunt multe chesti care se bat...fie ca e fumoasa,fie ca e minunata,fie ca e urata..etc...te poate face sa suferi..sau nu...pozitie preferata...aveti..dar cred ca totul vine de la sine ;) ok...femeia mereu deasupra ;) sau...umeri craci...garantat...vei obosi daca vei lua si un pahar de ceva sau mai multe iar atunci...vor veni mai multe idei ;) si etc...sunt curioasa acum..care imi vor da dreptate :P eu..sunt simpla...nu cred ca sunt fenomenala cum o spun unii...dar parerea mea este asta...daca incep sa tin la o persoana ok...dar nu i-as interzice sa iasa cu alta sau etc..doar sa nu aflu si sa mai iau si BTS ca atunci chiat mor cu el de gat...

fac pariu cu tine ca daca ar fi vorba de implicatii sentimentale nu l-ai lasa sa iasa cu o alta...;)

B|shOp-VR6 06-03-06 23:15

Am mai intalnit gandirea asta: nu ma supar, sa iasa cu altele atata timp cat nu sunt prietene de-ale mele sa ma arate cu degetul si atata timp cat nu-mi aduce boli acasa. Asa vorbesc unele fete care au impresia ca lor nu li se poate intampla, avand in vedere cum e baiatul de langa ele, dar daca cineva i-ar garanta ca prietenul e in stare sa iasa si cu alta... sa vezi showul draq :D. Si eu sunt de aceasi parere cu mustang.. daca o fata are sentimente pt baiat, niciodata nu o sa accepte acest lucru si sincer.. mi se pare normal. Eu consider ca tine si de respectul pe care il porti fata de persoana pe care sustii ca o iubesti. Daca esti cu una doar ca sa fii si nu sunt sentimente, e normal sa iti mai faca cu ochiul si altele dar daca iubesti, mai greu sa poti sa inseli iar aici vb din proprie experienta.

Psycho 06-03-06 23:51

vorbeam cu cineva si de la mashini si bautura :p .. glumeam s`a ajuns la sex si imi zciea k oricat ar vrea sa incerce chestii noi cu prietenul .. cum ar fii 3`some .. nu poate pentru k tine la el ..si nu poate sa vada cum il imparte cu alta ... si am vb si cu el ..si el a zis la fel .. daca ar fii sa o faca cu ink unu .. a zis k i`ar fii greu sa vada cum altu i`o pune ` pretenei lui .. dar in acehasli timp a zis k i`ar place la nebunie sa o faca cu pretena lui si alta ...
deci ... traim intr`o lume nebuna :P

EvLSant0S 07-03-06 00:42

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6
Am mai intalnit gandirea asta: nu ma supar, sa iasa cu altele atata timp cat nu sunt prietene de-ale mele sa ma arate cu degetul si atata timp cat nu-mi aduce boli acasa. Asa vorbesc unele fete care au impresia ca lor nu li se poate intampla, avand in vedere cum e baiatul de langa ele, dar daca cineva i-ar garanta ca prietenul e in stare sa iasa si cu alta... sa vezi showul draq :D. Si eu sunt de aceasi parere cu mustang.. daca o fata are sentimente pt baiat, niciodata nu o sa accepte acest lucru si sincer.. mi se pare normal. Eu consider ca tine si de respectul pe care il porti fata de persoana pe care sustii ca o iubesti. Daca esti cu una doar ca sa fii si nu sunt sentimente, e normal sa iti mai faca cu ochiul si altele dar daca iubesti, mai greu sa poti sa inseli iar aici vb din proprie experienta.

mai taci dreaq ! :)) e mai greu sa inseli ? da.. e mai greu, DA O FACI :) nu tu , asa in general ..
cand iubesti , esti indragostit rau , nu inseli , cand e .. .asa si asa.. inseli , cel putin asa stiu eu inainte, nu inselam ..
acum .. m-am mai desteptat un pic ..
eu consider ca nici una .. nu merita... sa .. nu fie inselata, oricum ar fi ..
la un mom. tot o sa ti-o faca si ea.. si deci.. de ce sa n`o faci si tu ? poate ma insel , poate mai am de trait, pana una alta, eu asa gandesc

aleks 07-03-06 02:26

santos sa stii ca asta cu, sigur te inseala pe tine e adevarata 100%...
cu vreun zmeu de-i cade ei cu tronc, cu fostul ei de l-a iubit ea mukt, cu ala de i-a pus-o ei prima data...
ideea e k oricum tot te va face...
oricat de urata ar fi, apropo de ce a spus iulia...

Psycho 07-03-06 02:40

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
mai taci dreaq ! :)) e mai greu sa inseli ? da.. e mai greu, DA O FACI :) nu tu , asa in general ..
cand iubesti , esti indragostit rau , nu inseli , cand e .. .asa si asa.. inseli , cel putin asa stiu eu inainte, nu inselam ..
acum .. m-am mai desteptat un pic ..
eu consider ca nici una .. nu merita... sa .. nu fie inselata
, oricum ar fi ..
la un mom. tot o sa ti-o faca si ea.. si deci.. de ce sa n`o faci si tu ? poate ma insel , poate mai am de trait, pana una alta, eu asa gandesc

tu sigur ai baut ceva serios

EvLSant0S 07-03-06 03:04

Quote:

Originally Posted by aleks
santos sa stii ca asta cu, sigur te inseala pe tine e adevarata 100%...
cu vreun zmeu de-i cade ei cu tronc, cu fostul ei de l-a iubit ea mukt, cu ala de i-a pus-o ei prima data...
ideea e k oricum tot te va face...
oricat de urata ar fi, apropo de ce a spus iulia...

yap , i know, d`asta nici nu ma feresc sa insel :) si daca afla, what ? :) asta e ..

--- psaico ...
ce-ai cu mine ?
am baut , pepsi , aia e parerea mea : /

Chelooo 07-03-06 06:57

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
pai ai dreptate in mare parte iulia! dar stii cum se pune " pt mine sa fii frumoasa pt restu urata :) " / o fata nu te poate inebuni numai fizic, pur si simplu e posibil sa intervina felul ei de a fi care unui baiat poate sa-i placa,sa-l tina aproape! de asemenea e f posibil sa apara si acea obsesie...adica nu sa spui "da tin la ea, o iubesc", ci sa spui" nu stiu m-am obinuit nu pot sa stau sa stiu ca nu e cu mine, ca e suparata pe mine",

ai mare dreptate tb ...pe mine nu ma intereseaza dak altzi zik k e grasa urata hidoasa etc ... stii dak mie`mi place e deajuns ... am ajuns sa numi mai pese de parerea altora ... pt k se vede k sunt oameni kre iti vor raul .. si mult mai putzini kre itzi vor binele ... si chiar asa e ea nu ma innebuneste numai prin felu cum arata .... cateodata ma socheaza si asa ... obisnuit cu ea in tzinutze sport etc ... odata so vezi la fusta scurta bluza mulata cizme la fel ... pur si simplu ramai fara rasuflare :D si are si un fel de a fi kre kiar ma tzine langa ea ... si nu suport so stiu suparata sau departe de mine :P

steffy 07-03-06 07:51

so swwweeeeeeeet....:P

Chelooo 07-03-06 08:29

what is so sweet ? :D

steffy 07-03-06 08:36

mhai..cheloo.se vede k esti indragostit..ma refeream la ce ai scris mai sus..

Chelooo 07-03-06 08:50

:oops::oops::oops:

aleks 07-03-06 15:13

cheloo, u ai scris treaba aia si pe urma ai avut grija sa citeasca cine trebuie ?:twisted::twisted:

GolfuletzS 07-03-06 15:16

haha... choloo esti pe interese :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

d3vilish_lips 07-03-06 16:34

...ok uite sa va zik eu ceva...am o pretena f buna kare sa zik k inshala ...aici vreau sa interveniti sa`mi spuneti dak e inshelat sau nu...tipa e de vreo doi ani juma cu un tip de 24 de ani....o fac de ceva timp logik-->si aici problema tipu` nu o satisface...fizik ma refer ...la inceput a zis k pana o sa se cunoask ...dup`aia k poate e stresat cu munk....da in 2 ani juma nu krede k avut 8 orgasme cu el....ea tine ff mult la el ..si el o iubeste si crede k relatia lor sexuala e ok ...tipa nu mimeaza se simte bine si atat....aku de kateva luni incoace se duce kam o data pe luna sa faca sex cu un tip...ea imi zice k se simte ingrozitor dupa knd se gandeste la dragos (asa il cheama r ubit)....si k nu stie ce sa faca k nu poate sa`l lase da si partea cu sexu prost o afecteaza si totusi nu vrea sa fie genu de femeie care sa isi insele iubitu...aku vin si va intreb voi ce credeti asta e inshelat?si ce solutii avei?

Eugen_TL 07-03-06 16:44

din punctul meu de vedere e INSELAT .... e cel mai jalnic mod prin care poti insela .... fara suparare devil, dar sper ca ai auzit si u vorba aia " o stii pe asta ma?" "nu,cine e?" " e aia care cica e cu ala dar se fwte cu altu" ! deci sper sa nu te superi dar eu cam asta aud de fetele gen prietena ta!

eu in locul lui daca as afla as face crize clar..... iar ca solutie cea mai buna la momentul actual ar fi sa se potoleasca si sa uite ce prostie a facut, si ar fi bine sa se roage la D-zeu sa nu afle prietenul ! cam asta e parerea mea !

daca fata nu e satisfacuta nu inseamna ca tre sa mearga la un armasar... in viata de cuplu sunt diferite probleme.... lai ei e vorba de sex na... astea merg rezolvate,si ar fi bine sa vb cu el sa-i spuna ca nu o satisface( probabil el crede ca o satisface dar ea nespunandu-i baitul face cum facea pana acum sex... asa daca ar afla poate ar cauta el niste soluti) ... :) PAREREA MEA,fara suparare

ZerO_CooL 07-03-06 16:46

Nu stiu daca e chiar inselat... ea nu are nici un sentiment pentru cel cu care face sex o data pe luna, face asta mai mult de nevoie.

Eugen_TL 07-03-06 16:48

de nevoie ? :) :) :) dar e masina sa o ungi tot timpul mai? in fine .... sa fi facut asa prietena ta ce ai fi spus zero? tare sunt curios!

ZerO_CooL 07-03-06 16:52

Quote:

din punctul meu de vedere e INSELAT .... e cel mai jalnic mod prin care poti insela .... fara suparare devil, dar sper ca ai auzit si u vorba aia " o stii pe asta ma?" "nu,cine e?" " e aia care cica e cu ala dar se fwte cu altu" ! deci sper sa nu te superi dar eu cam asta aud de fetele gen prietena ta!

eu in locul lui daca as afla as face crize clar..... iar ca solutie cea mai buna la momentul actual ar fi sa se potoleasca si sa uite ce prostie a facut, si ar fi bine sa se roage la D-zeu sa nu afle prietenul ! cam asta e parerea mea !

daca fata nu e satisfacuta nu inseamna ca tre sa mearga la un armasar... in viata de cuplu sunt diferite probleme.... lai ei e vorba de sex na... astea merg rezolvate,si ar fi bine sa vb cu el sa-i spuna ca nu o satisface( probabil el crede ca o satisface dar ea nespunandu-i baitul face cum facea pana acum sex... asa daca ar afla poate ar cauta el niste soluti) ... :) PAREREA MEA,fara suparare

Ar trebui sa te pui si in locul ei... probabil ca ii este frica sa vorbeasca cu prietenul, dar in situatia asta cred ca ar fi cel mai bun lucru de facut, sa ii explice astfel incat el sa inteleaga exact ce simte ea si sa incerce sa schimbe ceva. Nu e de condamnat ce a facut ea, pentru ca are si ea nevoie... important e ca ea il iubeste pe prietenul ei si ca sentimentul e reciproc, cel mai bine ar fi ca situatia sa se rezolve fara ca cei doi sa se certe si fara ca ea sa mai fie nevoita sa faca sex cu altcineva pentru a fi satisfacuta si din punct de vedere fizic.

ZerO_CooL 07-03-06 16:54

Quote:

de nevoie ? :) :) :) dar e masina sa o ungi tot timpul mai? in fine .... sa fi facut asa prietena ta ce ai fi spus zero? tare sunt curios!

Asta e altceva... problema e ca atunci cand afli reactionezi intr-un fel... si dupa ce stai sa te gandesti bine poate iti dai si tu seama ca exista o problema care trebuie rezolvata. Cel mai bine ar fi fost ca ea sa fi vorbit cu el de la inceput si sa nu fie nevoita sa se duca la altcineva.

Eugen_TL 07-03-06 16:55

frica nu are dc sai fie mai! dor nu o bate daca ii zice" iubi stii u nu ma satisfaci? nu crezi ca ar trebui luate niste masuri" zic sigur ca asta nu duce nici la cearta! intro relatie tre sa existte comunicare f multa in special cand e vorba de sex !

teoretic sunt de acord cu tine zero , dar practic sunt sigur ca ai inebuni sa faca prietena ta asa ceva! cine nu ar inebuni mana sus? sa stie ca fata merge la altu si face ce face .... e in fien sa vedem si alte pareri, eu am zis-o pe a mea :)

d3vilish_lips 07-03-06 16:57

...deci tipa a dicutat pe el mai finutz la modu hai sa incerkam si altceva hai sa facem si aia ...si nu iese nik numai in grup nu au facuto in rest de toate...si stai kalm tuning k nu ma supar eu am vrut pareri sincere de aia am si postat pe forum nu k sa spuneti "vai sarak" parerile vostre sincere....si eu nu am zis k e bine sau korekt ....parera mea e k ar trebui sa il lase dekat sa iasa cu suferintza mai inkolo dak se afla ....

mI^cHeLLe 07-03-06 16:58

am si eu o nelamurire d c mai sta cu el daca nu o multumeste ? d c nu ramane cu cel care o satisface ..sau ii place sa stea cu fundul in doua luntrii?

ZerO_CooL 07-03-06 16:59

Ba eu zic ca are de ce sa ii fie frica. Poate sa ii fie frica de faptul ca prietenul ei s-ar simti prost... s-ar supara... poate nu stie cum ar reactiona. Ai dreptate, comunicarea cred ca este cea mai importanta intr-o relatie. Si in legatura cu a doua parte, iti dai seama ca as innebuni, asta cred ca ar fi prima reactie a oricui, dar inainte sa faci ceva ce ai putea sa regreti, trebuie sa te gandesti bine, trebuie sa te gandesti si la cauze... oricum, cel mai bine e sa nu se ajunga la asa ceva.

d3vilish_lips 07-03-06 17:01

Quote:

Originally Posted by mI^cHeLLe
am si eu o nelamurire d c mai sta cu el daca nu o multumeste ? d c nu ramane cu cel care o satisface ..sau ii place sa stea cu fundul in doua luntrii?

....ea zice k il iubeste si nu vrea sa il piarda din cauza sex`ului de aia se duce la ala ....k sufleteste nici nu se pune problema dak tine la el....nush ce e in capu ei ...k mereu imi plange la tel sa imi spuna k iar a fos la ala si kum sa dea ochii cu dragos....:rolleyes2

ZerO_CooL 07-03-06 17:03

Quote:

Originally Posted by d3vilish_lips
...deci tipa a dicutat pe el mai finutz la modu hai sa incerkam si altceva hai sa facem si aia ...si nu iese nik numai in grup nu au facuto in rest de toate...si stai kalm tuning k nu ma supar eu am vrut pareri sincere de aia am si postat pe forum nu k sa spuneti "vai sarak" parerile vostre sincere....si eu nu am zis k e bine sau korekt ....parera mea e k ar trebui sa il lase dekat sa iasa cu suferintza mai inkolo dak se afla ....

Poate ar trebui sa vorbeasca cu un sexolog... sau daca nu e nimic de facut, sa se desparta, ca asa cum e acum nu e bine. Oricum ar fi, daca nu se rezolva, va trebui sa ajunga la un compromis... ori renunta la cel pe care il iubeste, ori renunta la satisfactia fizica pe care o are cand face sex cu altcineva.

valib 07-03-06 17:15

hai ca mi-am pus eu o intrebare...da daca problema vine din partea ei?
adica e mai greu de satisfacut, sau...ce stiu eu....

fosta mea prietena...a refuzat sa mai.... cu prietenul ei, pentru ca stia ca relatia nu merge, si ca are nevoie de cineva pe care sa iubeasca. Mi-a spus ca daca nu era cu el, si acum ar fi fost fetitza.

mI^cHeLLe 07-03-06 17:25

bla bla bla ...parerea mea e ca nici ea nu stie ce vrea ..atata timp cat il iubeste pe el ....nu ce are el sau ce ii poate oferii el ...nu merge la altul ...iar tie iti indruga verzi si uscate ca sa nu pice prost in ochii tai ...ii place sa faca pe victima ...

d3vilish_lips 07-03-06 17:25

Quote:

Originally Posted by valib
hai ca mi-am pus eu o intrebare...da daca problema vine din partea ei?
adica e mai greu de satisfacut, sau...ce stiu eu....

fosta mea prietena...a refuzat sa mai.... cu prietenul ei, pentru ca stia ca relatia nu merge, si ca are nevoie de cineva pe care sa iubeasca. Mi-a spus ca daca nu era cu el, si acum ar fi fost fetitza.

....mah nush dak e din cauza ei nu am verificat`o .:twisted: ... da cu tipul celalat e mult mai bine si nu are nici un sentiment ptr ala...nush pelea mea...aiurea situatie orikum:rolleyes2

valib 07-03-06 17:29

sau poate doar isi spune ca e mai bine cu noul tip...
parerea mea e ca ar trebui sa stea sa discute toate astea in familie(doar el si ea), si sa gaseasca o solutie optima.
poate nici el nu e satisfacut de ea....si atunci ar putea cadea la un numitor comun:) (idee de idee...sa fie impreuna...dar sa faca sex cu altu/alta)
:)
:))

d3vilish_lips 07-03-06 17:33

Quote:

sau poate doar isi spune ca e mai bine cu noul tip...
oh god vb de sex kum poti sa zici k poate doar zice k e mai bine ....u zici "kred k a fost bine si cu asta ?" sau ceva de genu` asta...nu ti`am inteles ideea si nici nu cred k ai citit tot ce am scris si in celalalte posturi :rolleyes2 ;)

Eugen_TL 07-03-06 17:54

deci tipa e o nesi .... sunt sigur ca orice baiat ar inebuni daca ar afla si nu stiu cati ar ierta-o pt ce face ! ASA CEVA NU SE POATE CLAR ! bine a zis michelle:s-ar putea sa o faca pe victima in fatza ta si sa nu zica adevarul ! tot timpul va exista o chestie pe care nimeni n-o va sti... asta se intampla la toti ! oricum treaba e cam terminata pt ea ca la un moment dat ubitul ei tot va afla... si s-ar putea chiar din gura ei... nu cred ca ar rezista sa traiasca cu o chestie ca asta pe suflet( sa nu-i spuna.... numai gandul ce a facut o inebuneste) . !

ar mai fi o idee devil daca esti dispusa sa faci o fapta buna sa vb chiar tu cu tipul pe ocolite! sa nu-l iei direct... sa-l iei cu povestiri nemuritoare pana crezi u ca il poti intreba" auzi daca s-ar intampla ca prietena ta sa mearga la altu din diferite motive cum ai reactiona ce ai face.... , dar daca ar vorbi cu tine,daca ti-ar expune problema prin comunicare... " si dupa ce vb cu el sa vb cu EA sa ii zici tot sa stie ce vrea sa faca ! oricum ceva nu e clar... il iubeste dar merge la altu- nu exista domne' asa ceva :)

ZerO_CooL 07-03-06 18:05

Ba exista, pentru ca oricine are nevoie si de satisfactie fizica, iar daca cel pe care ea il iubeste nu ii ofera asta... ce e de facut ?

Eugen_TL 07-03-06 18:11

eu nu spun ca nu exista satisfactie fizica.. spun doar ca nu e posibil sa existe cazul asta al ei : adiac il iubeste dat tzup tzup la altu :) :) orice baiat sau fata gaseste intr-o alta persoana atractie fizica, e ceva normal... dar nu e deloc normal sa ai iubit/a si sa mergi la altu/alta des ! nu stiu ce as mai putea spune, oricum concluzia e ca nu-s deloc de acord cu ce face ea si e f posibil ca tipa sa pice f prost in fata multor persoane pt lucru asta!

All times are GMT +2. The time now is 01:23.

- Copyright 2026 4Tuning