Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce-am avut, ce-am pierdut dar si ce avem! (https://forum.4tuning.ro/28-femei/555-pierdut.html)

Mertzanik 13-05-06 21:40

Re: Ce-am avut, ce-am pierdut dar si ce avem!

Quote:

E bine daca sta in pajura k am relatii. Fata cuminte sau femeia perfecta e una si aceeasi.. adica NU EXISTA!
ce intelegi tu prin fata cuminte ????? deci femeia cuminte e cea perfecta ???..pai si cum ramane cu cele 2 blonde eventual si gemene la care tot viseaza barbatii?? sau le-ai avut si acum vrei fete cuminti care zici ca nu mai exista dar care au fost prostite de barbati ...????

si trecand peste .... "micile" voastre nebunii ....fete cuminti exista dar le cauti tu unde nu trebuie ....;).....iar la anii tai (22) ar trebui sa ai mai multa experienta decat cei care inca se mai uita dak au par la subrat ....sau poate ai dar nu arati ...asa k dem. k poti

Mertzanik 13-05-06 21:49

Quote:

trecut prin deziluzia iubirii,vise spulberate,inima zdobita si suflet chinuit... asta am patit eu...dar acum nu ma gandesc ce-am avut si ce-am pierdut pt ca atata timp cat eu am tratat-o ca pe o regina si i-am oferit tot ce mi-a stat in putere si m-am daruit ei si relatiei noastre 150%,iar ea a plecat...nu ma merita...si acelasi lucru il pot spune si despre voi fratilor...daca ati patit la fel...acum ma gandesc la ce am...si e mai bine asa,din trecut inveti,in prezent aplici,iar viitorul nu-l visa,ci construieste-l asa cum stii mai bine si fa in asa fel incat sa nu regreti nimic la sfarsit... daca e sa pierd ceva in viata...macar sa nu am ce sa-mi reprosez...e tot ce pot face si asta am sa fac...
wow super tare...vb mari si adevarate...e bine k in sinea ta vezi adevarul...dak lasi si pesimismul deoparte si ramai la ideiile tale esti p drumul bun ...;););)

Bicuss 02-08-06 00:58

2 Attachment(s)
deocamdata nu am pierdut nimic...si sper sa nu pierd:P

Leutzu_ 02-08-06 16:16

4 Attachment(s)
Am avut (4 ani jumate), am pierdut (acum 11 luni)...asta este viata merge mai departe... ;)

gaby_4ss 03-08-06 23:58

itzi trece pana te insori :D

Leutzu_ 04-08-06 14:49

mi-a trecut de ceva timp...cam de cand am gasit-o pe actuala...dupa o luna de la "fosta" :D

aleks 05-08-06 10:49

da' ce repede te-ai miscat :D

ANDY_62SLC 06-08-06 16:46

4 Attachment(s)
ce am avut nu mai conteaza ........uite ce am HAREM!si inca nu sunt toate o sa mai pierd pe drum si o sa raman cu ce e mai bun!ce ziceti ?

Leutzu_ 08-08-06 01:40

2 Attachment(s)
Mai devreme v-am aratat ce am pierdut...acum ce am:

DaBotta 16-08-06 02:21

ce am avut nu conteaza dao drqu :lol: poze cu ea nu mai am ca :twisted: acum poze cu ACTUALA :) dati dac vrei cu parerea da in limita bunului simt :P

in prima poza berea e a mea :) ce naiba inca nu am permis , ma bucur cat mai apuc :D

DaBotta 16-08-06 02:30

7 Attachment(s)
ups :) am greist in primu post :P deci ce am avut nu mai conteaza ce am acum conteaza :P

P.S. in prima poza berea era a mea , ca doar nu am permis inca , imi permit =))

Bmwaldo 16-08-06 06:41

ce am avut ? o viata de *** alaturi de o mincinoasa .. si o perversa
ce am pierdut ? nimic ... ii multumesc lui santos inca odata
ce am ? o viata foarte frumoasa alaturi de cei mai buni prieteni ai mei .. si distractie .. cat cuprinde

aaa vorbind de fete ? nu va dau poze fiindca am bunul simt sa le intreb inainte .. oricum nici nu le`as pune sunt urate rau :lol: ....ce fata am ?
:rolleyes2 niciuna sunt solo .. mai am de invatat de la un mare " tatic " ..:D 8)

Bmwaldo 16-08-06 06:44

Quote:

Originally Posted by DaBotta
ups :) am greist in primu post :P deci ce am avut nu mai conteaza ce am acum conteaza :P

P.S. in prima poza berea era a mea , ca doar nu am permis inca , imi permit =))

doar tu vezi berea .....:rolleyes2

DaBotta 16-08-06 08:37

1 Attachment(s)
da kiar acuma vad ca poza aia lipseste , aici ii :P

aleks 16-08-06 10:35

frumusica fata ta dabotta, sa-ti traiasca ;)

DaBotta 16-08-06 16:34

multzam aleks

DONU' 25-08-06 11:32

Am avut o prietena timp de 6 ani, ne-am despartit insa in ianuarie anul asta...
Ce-am avut am pierdut, in schimb, la 7 luni dupa despartire mi-am luat un Opel Vectra 2.0 8valve 116 CP.
E singurul lucru bun care mi s-a intamplat anul asta :)

dexter_20 25-08-06 17:56

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 531800)
Am avut o prietena timp de 6 ani, ne-am despartit insa in ianuarie anul asta...
Ce-am avut am pierdut, in schimb, la 7 luni dupa despartire mi-am luat un Opel Vectra 2.0 8valve 116 CP.
E singurul lucru bun care mi s-a intamplat anul asta :)

Asta e un semn ca va rasari soarele si pe strada ta. Lasa fata, k fete sunt. Eu am pus prietena inaintea masini si mi-am luata tzeapa.Dar de cand masina e mai presus decat prietena....valeu ce bine ma simt. Stai linistit.

Mustang 26-08-06 07:59

eu am mai zis-o ...
mai intai faceti-va voi treaba cu masinile....luati-va ce va pofteste inimioara (si cat suporta buzunaru')

dupa vine femeia ... (doar daca nu e nevasta, ca altfel ... ai cam pus-o)

DONU' 26-08-06 11:02

Macar ... (vorba lu' un nene din Targoviste pe care l-am intalnit saptamana trecuta cand imi schimbam parbrizul), masina stii ca nu te inseala si iti cheltuie banii numai pe ce are nevoie nu pe toate prostiile :lol:
Auzi frateee...

aicad 30-08-06 20:15

masina e un mijloc de deplasare... femeia se f**e indiferent daca ai masina sau nu... depinde cum si cat te duce mintea... si in plus te-nsala si masina numai ca-ti dai seama destul de rar. unii mai norocosi niciodata...

Mustang 30-08-06 21:23

Quote:

Originally Posted by aicad (Post 537301)
masina e un mijloc de deplasare... femeia se f**e indiferent daca ai masina sau nu... depinde cum si cat te duce mintea... si in plus te-nsala si masina numai ca-ti dai seama destul de rar. unii mai norocosi niciodata...

depinde la ce femeie te dai :D

spiry_moto 30-08-06 23:12

dak te dai la o colega de clasa de'a mea....nici nu se uita la tine dak nu esti imbracat numai in haine de marca si n-ai masina sau motor....hahahahaha...cand te gandesti ca e si nasoala...dar ea crede ca-i frumoasa....macar ea sa creada asta :lol:

Mustang 31-08-06 07:02

Quote:

Originally Posted by spiry_moto (Post 537613)
dak te dai la o colega de clasa de'a mea....nici nu se uita la tine dak nu esti imbracat numai in haine de marca si n-ai masina sau motor....hahahahaha...cand te gandesti ca e si nasoala...dar ea crede ca-i frumoasa....macar ea sa creada asta :lol:

ea si inca alte 6 specimene din fosta mea clasa. :)

aicad 31-08-06 20:33

orice fata are punctele ei slabe, si daca te cobori la nivelul lor poti face ce vrei cu ele... dar nah acum depinde cat de josnic si nesimtit esti :) poti sa chemi un prieten cu un mertz, sa te imbraci de firma nu mai e asa o mare treaba... si dupa aia te descurci... dar eu sincer nu as f**e femei din astea... acum preferintzele nu se discuta :)

BlueEyes 31-08-06 20:57

asa a facut iubitul meu pe vremea cand avea olcit ... s-a combinat cu una kre avea in cap numa` bmw-uri ...a cerut masina unui preten a 2 a zi pe a aluita ... a tinut-o cu curu in bmw vreo sapt si apoi a facut-o cowboy intr-o seara a doua zi cand a sunat EA i-a zi " besi in ... de bashinoasa" ;));))

George_P. 03-09-06 23:05

Quote:

Originally Posted by spiry_moto (Post 537613)

Cunoastem si noi cateva.....:roll:

Pot sa afirm ca am si avut una,mai cu basinici in cap,dupa 6 saptamani s-a dus si bine am facut...:roll:

spiry_moto 04-09-06 00:07

esti tare dak ai rezistat 6 sapt :P

Detman 04-09-06 02:16

ce am avut :))
prietena frumoasa( blonda, ochi albastri, facea dansuri ), intelectuala (era la ceva scoala unde se face "carte") mai rar asa ceva ... dar era o "incuiata" la minte, nu avea darul de a vorbi, mai mult zicea : da, nu ... decat sa zica o propozitie intreaga :)) ... am stat 1 luna cu ea apoi ... ciao seniorita

ce am ;) tot ce mi-am dorit :)

fata frumusika, simtita, desteapta, sociabila ... super ... de 9 luni sunt cu ea ...

aicad 04-09-06 22:53

Quote:

Originally Posted by BlueEyes (Post 538723)
asa a facut iubitul meu pe vremea cand avea olcit ... s-a combinat cu una kre avea in cap numa` bmw-uri ...a cerut masina unui preten a 2 a zi pe a aluita ... a tinut-o cu curu in bmw vreo sapt si apoi a facut-o cowboy intr-o seara a doua zi cand a sunat EA i-a zi " besi in ... de bashinoasa" ;));))

exact la asta me refeream si eu... deci se poate :)

George_P. 14-09-06 21:20

Apropo baieti....

Ce vroiam sa va intreb si sa va aud parerea:

Voi personal,ati sta dupa o fata 3 luni de zile sa vina de la mare si sa astepti sa-ti spuna daca vrea sa fie cu tine sau nu,cunoscand-o doar din poze normal si ea pe tine la fel...

:?: :?:

DolusD 14-09-06 22:15

Pai poate , dar daca mi-ar pica ceva intre timp nu as rata .Acu depinde si de persoana pt ca eu nu ratez nimik nici acu si am o relatie de 1 an si 2 luni dar tot la persoana iubita ma intorc :D !

spiry_moto 14-09-06 22:22

adik sa stai degeaba 3 luni pt ceva...NESIGUR???

DolusD 14-09-06 22:25

hhehehe .....daca omu` sa indragostit de ea doar din poza ce ai cu el ???yo unu nu as sta 3 luni dupa ea nici daca as vedea-o fatza in fatza inainte ! totul tzine de caracterul fiecarei persoane !

George_P. 14-09-06 23:17

Quote:

Originally Posted by spiry_moto (Post 554214)
adik sa stai degeaba 3 luni pt ceva...NESIGUR???

EXACT...

Nu m-am indragostit de ea......inca:lol:

Spark 15-09-06 11:12

lasa ca am asteptat eu ...
de la inceputu` verii pana la sf verii ... ca era plecata in portugalia.
adica ... nuch` ce sa iti zic tzie .... mie mi-a meritat.
acuma nu mai sunt cu ea dar oricum ... ceva special in inima mea tot o sa ramana :)
acuma depinde si de norocu` tau

George_P. 15-09-06 12:13

Si la mine a meritat,nu regret nici o clipa c-am stat "pe uscat" 3 luni de zile...

;)

Fabulous 15-09-06 12:14

Nu merita sa astepti. Tu doar spune-i ca o astepti, dar fa-ti treaba si daca iese bine daca nu, nu, tie sa nu-ti pese si fii dezinteresat.

DolusD 15-09-06 19:25

Pai normal ca nu merita sa astepti pt ca nu stii ce astepti defatp ,asa ca mai bine sa ai pe cine lasa decat sa nu ai cu cine sta :))

George_P. 17-09-06 23:20

Quote:

Originally Posted by Fabulous (Post 554685)
Nu merita sa astepti. Tu doar spune-i ca o astepti, dar fa-ti treaba si daca iese bine daca nu, nu, tie sa nu-ti pese si fii dezinteresat.

Uite ca am riscat,si-a meritat :D

:D

All times are GMT +2. The time now is 21:38.

- Copyright 2026 4Tuning