Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - McMate's new coupe (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/55184-e36-mcmates-new-coupe.html)

MC Mate 05-12-07 15:57

Re: E36 - McMate's new coupe

Quote:

Originally Posted by colegutu_2005 (Post 1231086)
foarte bine rrm-ika foarte bine tata...locul 2 e ceva....onoare tie :* te pupa fratele tau si sa o ti tot asa..

io sper de acum inainte sa urc pe podium pe locul 1 :D pupat si vezi ce faci din ursu ala

MihaiTXA 18-12-07 23:51

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 1231404)
io sper de acum inainte sa urc pe podium pe locul 1 :D pupat si vezi ce faci din ursu ala

ti-am spus live ca ai o masina frumoasa si iti spun si aici ai grija de ea ca are linie frumoasa so stapanesti sanatos si poate vine mos craciun cu vreun motor de m ca doar atat i mai trebuie in rest e superba.

MC Mate 19-12-07 09:06

Quote:

Originally Posted by MihaiTXA (Post 1252827)
ti-am spus live ca ai o masina frumoasa si iti spun si aici ai grija de ea ca are linie frumoasa so stapanesti sanatos si poate vine mos craciun cu vreun motor de m ca doar atat i mai trebuie in rest e superba.

ms mult, mosu s-ar putea sa vina cu un 2.5 k //M nu il poate duce in sac :)))) dar usor usor le facem pe toate

MC Mate 26-12-07 00:07

va urez din inima un calduros la multi ani si sarbatori fericite ! sa ne vedem in 2008 cu mai multi bani, mai sanatosi si mai fericiti !

Maroo 28-12-07 06:06

Quote:

Originally Posted by kezz (Post 1230938)
MOAMA MANCATIS CUM E SA VORBEASCA AMETITA AIA DE LA ANTENA 1 DE RAZVAN RRM ALIAS FANE SURUBELNITA!:O senzatie UNICAAAAAAAAAAAAA

=))))))))) acum am vazut asta :))) "arcoladaaaa" ma mai iubesti :* :D sunt fanu tau nr 1 sa-mi dai o poza cu tine cu autograf ca mor ...scz de of rrm :*

M-Pwr 06-01-08 08:45

superba masina RRM-ule :P ... ti-am zis ca sunt innebunit si eu dupa una dasta ... arata superb a ta mai ales cu jantele alea ....
la multi ani si sper sa o mai vad si eu live cat de curand ... cand o avea baiatu din politehnica ma opream la ea de fiecare data cand era parcata :P

MC Mate 06-01-08 17:03

ms man , la multi ani si tie, astept sa se faca frumos afara k sa ma apuc si eu de niste schimbari :D dar pana atunci hiberneaza in parcare k dak ies cu ea fac treaba mai buna k ADPu la dezapezitul strazilor

RED_LAF 08-01-08 02:54

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 1278520)
ms man , la multi ani si tie, astept sa se faca frumos afara k sa ma apuc si eu de niste schimbari :D dar pana atunci hiberneaza in parcare k dak ies cu ea fac treaba mai buna k ADPu la dezapezitul strazilor

bosulik ,dar nu te pronuntii bine ,adik k hiberneaza ,:lol: ursare .acum trb sa zici k sta in parkre si toarce;) :lol: :lol: super tare ,nu o scoate din parkre tineo acolo k este mai bine k circula pe str multi prosti ;) :rolleyes2 :lol: adevarat este un e36 deosebit.ai facut o alegere cu mai multa klitate si deja o masina renumita,sunt sigur k o vei face multtttt mai tare.:lol: mai trb sub kpota un :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twist

MC Mate 08-01-08 22:12

ms mult taticu, vine si sub capota cat de curand ceva frumusel + multe altele cam intr-o luna zic eu k se ascunde putin k mai am mult in plan, ramane sa ma decid ce fac mai intai :D hai k ne vedem cand se mai topeste zapada sa o mai ardem la un pahar de vorba la garaj pana dimineata :D

MC Mate 14-01-08 21:25

6 Attachment(s)
uitati ce cadou mi-a facut un vecin, k dak il prind ii rup capul la propriu, k borcanele nu se mai arunca la gunoi se arunca pe geam direct si nu conteaza unde cad, si in 4 zile cat nu am fost in buc si parbriz si oglinzi, TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL !

dragos002 14-01-08 21:27

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 1292976)
uitati ce cadou mi-a facut un vecin, k dak il prin ii rup capul la propriu, k borcanele nu se mai arunca la gunoi se arunca pe geam direct si nu conteaza unde cad, si in 4 zile cat nu am fost in buc si parbriz si oglinzi, TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL !

Eu daca eram in locu tau ii spargeam toate geamurile :D

MC Mate 14-01-08 21:30

cui? k nus care vecin a aruncat k sunt 9 etaje cu geamuri pe partea unde parchez

bodyspeed 14-01-08 21:31

Quote:

uitati ce cadou mi-a facut un vecin, k dak il prin ii rup capul la propriu, k borcanele nu se mai arunca la gunoi se arunca pe geam direct si nu conteaza unde cad, si in 4 zile cat nu am fost in buc si parbriz si oglinzi, TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL !

ce nenorociti oameni.., imi pare rau razvane...:cry: :cry:
cand aveai si tu altele in plan...acum sa mai cumperi si parbriz :x
rupei capu ...dar numai rezolvi nimic :sad:

MC Mate 14-01-08 21:44

dak as sti cine e...oricum e bine k am casco si nu tre sa imi fac griji de bani k ii iau inapoi insa tre sa stau 2 sapt pana vin piesele

MARI_NSL 14-01-08 21:46

pff ce nasol ...bai ce saraci de oameni ....astia merita sa faci o brigada si sa ii iei la rand ....sai dezmembrezi putin . @s pl n m@m@ lor .

naka66vio 14-01-08 22:17

Quote:

uitati ce cadou mi-a facut un vecin, k dak il prind ii rup capul la propriu, k borcanele nu se mai arunca la gunoi se arunca pe geam direct si nu conteaza unde cad, si in 4 zile cat nu am fost in buc si parbriz si oglinzi, TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL !

iati neaparat un garaj macar in chirie ca la cati dobitoci sunt in ro...

CatalinM6 14-01-08 22:22

Ce o fii zis in mintea lui de comunist imputit..."Al dreacu are BMW...stai ca ii arat eu!"
Cand patesti asa ceva....ramai surprins de cate idei sadice ai in cap....si ai dori sa le pui in practica pe cel care ti-a facut asemenea mizerii.
Am gasit pe capota scum de tigara,chistoace,chiar si super glue,dar, daca as pati ce ai patit tu cred ca mi-as iesi din minti.
Sper sa se rezolve repede problema,pt ca ai o masina frumoasa si nu merita sa stea cu parbrizul ala facut praf.Bafta!

MC Mate 14-01-08 22:22

nu am unde sa imi iau k mi-as lua dar la mine nu exista garaje asta e sper sa-i prind si sa le rup capu k a 2-a oara sa nu mai faca

X-Ray-Eyes 14-01-08 23:20

Cineva acum vreo 3-4 ani a gasit un bloc de 15/60 cm de BCA pe capota la un Cielo ... Noroc ca a cazut pe capota si nu pe plafon ... si tot nu l-a gasit pe martalogul care l-a aruncat ... si si-a pus omu camera de filmat sa vada ce se intampla noaptea ... nu mai stiu daca a rezolvat ceva sau nu ...

M-Pwr 14-01-08 23:22

cum ma sa fii asa de prost ... sa nu te duca mintea chiar deloc ... invidie ? sau ce ? nu doarme linistit sa vada ca altu are si el nu ...
razvane ... pare rau pentru belea ... chiar daca ai CASCO nu inseamna ca poate veni oricine " hai sa-i stricam masina lu asta" ... :| pare rau ...( na ca m-am enervat si eu pt tine :P :)) )
bafta

kezz 15-01-08 15:30

nasol moment..fugi cu sorcova la ei si vezi care se inroseste cand tipi la ei si ai sa vezi ca gasesti vinovatul..:) daca vrei iti aduc eu niste banda izoliera si rezolvam problema pe loc! joke..bafta si fugi la casco sa te rezolve!

da_joint 15-01-08 18:39

in bloc la el se arunca gunoiul pe geam in mod frecvent...atunci cand am fost la tine m-am trezit cu un mar parca pe parbriz...iar noi eram la 1 m de masina si vorbeam...
nu ai ce sa faci decat sa stai seara si sa pandesti...apoi direct peste el si ii rupi capu

Bass-Evolution 15-01-08 21:37

Foarte urata intamplarea si cred ca oricare dintre noi ar fi avut aceeasi reactie, adik cea cu ruptul capului la propriu. Bine ca nu a lovit vreun stalp sau plafonul, sa fi vazut atunci bucurie... Pacat.

MC Mate 15-01-08 23:35

Quote:

Originally Posted by da_joint (Post 1294476)
in bloc la el se arunca gunoiul pe geam in mod frecvent...atunci cand am fost la tine m-am trezit cu un mar parca pe parbriz...iar noi eram la 1 m de masina si vorbeam...
nu ai ce sa faci decat sa stai seara si sa pandesti...apoi direct peste el si ii rupi capu

da bravo asa e k acum mi-am adus aminte, ma da o sa stau odata sa-l prind pe ala care arunca si de nu il bat chiar dak e femeie de draq il ia, au mai aruncat si cu oua fierte FIERTE k sa fie siguri k fac ravagii dak isi ating tinta si tot asa si banui pe cineva dar tre sa il prind in fapt si il ard rau de tot, il bat si cu politia de fata, f....i mama lor de jegosi
p.s revin la un gand mai vechi cum ca in cartiere marginase e mai bine k in centru si e lumea de 100 de ori mai civilizata !! si se demontreaza inca odata !!

mad_mario 16-01-08 19:18

stay chill....io stau in panelimon...si sunt numai neamuri proaste....de knd am masina noua....am gasit pe ea:oua,carne tocata,verdeturi kre mai de kre,si cireasa de pe tort...k sa nu mai imi inghete masina ....untura....dar asta se intampla de knd am masina noua....knd o aveam pe aia sub 300 de euro....nu se sinchiseau .....asa k stai la panda boss si ''pune-i la pamant"

gelu_r 17-01-08 09:22

ti ai luat geamurile de la oglinzi?sau nu le aveai?

GolfuletzS 17-01-08 18:42

Quote:

Originally Posted by mad_mario (Post 1296218)
stay chill....io stau in panelimon...si sunt numai neamuri proaste....de knd am masina noua....am gasit pe ea:oua,carne tocata,verdeturi kre mai de kre,si cireasa de pe tort...k sa nu mai imi inghete masina ....untura....dar asta se intampla de knd am masina noua....knd o aveam pe aia sub 300 de euro....nu se sinchiseau .....asa k stai la panda boss si ''pune-i la pamant"

imi pare rau pentru tine :(

:))))))))))))

comediantule

las man ca se rezolva totu ;)

MC Mate 19-01-08 21:10

da si geamurile la oglinzi s-au dus...pe 28 imi vin piesele si pe 30 e masina gata k pe 29 o duc la Filaret si o las o zi l ei sa se usuce cum tre adezivu de parbriz si mai urmeaza o surpriza care nu sa mai facut la noi, cel putin pe e36 nu am vazut decat 2 pe tot netul, mai e putin de munca, Skilzu stie si dak zice ceva ii lipesc un semn de //M pe frunte :))

tuner_cata_05 19-01-08 22:32

Frumoasa masina...sa ai grija de ea si bine ca ai rezolvat cu parbrizul;)
Numai bine:wave: ;)

JohnyXxx 22-01-08 21:28

degeaba stai in centru razvanele ca tot panarame de oameni ca la mine in ferentari sunt =))))))

Bxenon 24-01-08 21:31

AIIII DE CAPU MEU CUM ARATA "MASINUTZAAA"! Mc Mate cat ai dat pe ea????$$$????? pff e mortala .... yo nash da`o pe una noua :D:D... sa o stapanesti SANAtos::D...

MC Mate 24-01-08 21:50

ms , am dat pe ea 7000e si am luat-o de la un prieten, si acum inca intra bani in ea pe banda rulanta :D

Bxenon 24-01-08 21:53

:)) da ce`i mai faci la ea? skimbari cv?

MC Mate 24-01-08 21:56

o gramada de schimbari... acum e aproape gata una din ele, voi veni cu poze cand termin, urmeaza motor, alta supensie reglabila, discuri ventilate perforate, si multe altele bani sa fie k stiu eu ce sa fac cu ei :)))

M-Pwr 24-01-08 21:58

uuuuuuuu in sfarsit poze .... :X:X:X:X abea ajtept ... pana una alta nu mai postez pana nu imi iau si eu una ... asa sa vorbim de la egal la egal ... :P:P

Bxenon 24-01-08 22:02

mda....la bmw merita sa`i faci :D ..sper k anu asta sami iau si eu unu ....seria 3 ....din 2000 incoace`...nush ce sa aleg intre coupe sau cabrio...eventual si un hardtop ?ce sfaturi poti sam i dai ? ms:D

MC Mate 24-01-08 22:31

man mi-e imi plac foarte mult cabrio? io am vrut cabrio in principiu insa nu am gasit nmk care sa ma multumeasca si am avut norocul ca acest prietn sa o mi-o vanda mie, insa cred si sper k urmatoarea sa fie un 325 sau 330 e46 cabrio

MC Mate 31-01-08 21:38

https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw/65251-roll-cage-bmw-general.html un topic despre Roll Cage

MC Mate 03-02-08 10:44

7 Attachment(s)
proiectul la care am lucrat o sapt cam 6 ore pe zi sa incheiat- iata si rezultatele:

RED_LAF 03-02-08 12:25

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 1331936)
proiectul la care am lucrat o sapt cam 6 ore pe zi sa incheiat- iata si rezultatele:

frumos mai baiatule ,a iesit super ,dar turometrul se cam vede prin el si da putin asa mai aiurea dak era mai anchis la culoarea era mai bine.si acele alea de la apa si benzina , fa ceva cu ele.super tare proiectul propiu manual .super tare:lol:mai umbla si u la ea mai mult acum cit este vremea asta k la vara :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 14:32.

- Copyright 2026 4Tuning