![]() |
Re: OFF TOPIC (orice discutii)
2 Attachment(s)
Va invit la etapa a II-a a campionatului national de Indemanarea auto in Braila- Promenada mall - sambata 22 iunie - recunoasteri si antrenamente libere
duminica 23 iunie concurs cu 3 +1 manse de concurs pentru participare accesati gtautoclub.ro |
Buna seara !am reusit sa tai o anvelopa la masina mea si as avea nevoie de o anvelopa de vara 205.50.16 sh pe care sa o cumpar pana maine in jurul orelor 13 - 14 pt ca atunci plec inapoi spre piatra neamt ! Cine are o sg bucata dimensiunea asta sau cunoaste pe cineva il rog sa ma contacteze la 0746777976 - cristian . Multumesc anticipat !
|
|
Salutare tuturor,
Imi poate spune cineva daca in Tulcea se organizeaza targ de vechituri cum este de ex. cel din Cta. de pe varianta unde vine lumea si vinde fel de fel de nimicuri si nu numai. MS |
3 Attachment(s)
Merita putina atentie pentru etapa din Constanta !
|
Quote:
|
Ms . pt raspunsul promt.
|
pe aici pe Tulcea mai intra cineva sau eu sunt singurul bou care intra?
|
E cam saracie de mult pe aici
|
pacat...se putea face ceva bun la noi in tulcea?niciodata nu s-a facut dar..in fine:-j
|
Quote:
Si daca doresti, implica-te organizeaza ceva, regulament, aprobari, invitatii, sponsori si faci spectacol...:-) |
Quote:
|
Vezi ca din 2008 avem curse de drag racing iar din 2011 campionat de drag racing unde Tulcea e locatia nr 1
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: