![]() |
conteaza f mult sa stii ce si cand sa spui
cand o tipa incearca sa afle de la tine ceva despre tine,fa-o pe inchisu'. ai sa vezi ce tine(dar nu la toate)si abia apoi le creste interesul pt tine |
un esec sentimental poate avea mai multe urmari
intradevar cum zice blowwind .. 2 dintre ele sunt .. 1 maturizarea .. ' vezi ce'ai gresit ... o iei ca pe o lectie invata .. (ca i'ai dat prea mult .. ca ai pus prea mult suflet .. ca ea si'a luat'o in cap ... ca ai inselat'o ... fara ca ea sa afle vreodata .. etc etc ) eh toate astea raman undeva ... si a doua oara nu mai gresesti asa.. in fine .. asta e partea buna .. deci cel mai bine asa iesi . 2: te inchizi in tine .. e prea mult de scris .. n'are rost .. ideal e sa nu ... dar .. daca se intampla ... tre sa stii cu cine sa fii .. [deschis] si cu cine inchis .. eh .. unii nu stiu chestia asta .. o simpla intrebare poate sa rezolve multe chestii .. bla bla bla obositor subiect .. |
Re:
Quote:
foarte corect.odata mi-a spus o tipa ca ei ii plac baietzii veseli,care sa zambeasca mai tot timpu.pai cum draq sa zambesc mah tot timpu cand lucrurile nu stau chiar asa cum crezi u? spre ex.:o masina-e misto,fuge,are jdemii de dotari,etc.dar tre sa te gandesti ca masina respectiva mai si consuma benzina nuh? eh,unele fete nu stiu lucrul asta.ele vad doar masina nu si costurile de intretinere aferente.in fine,ceea ce am vrut sa spun e ca in viatza e bine sa fii realist,nu optimist si nici pesimist |
Quote:
te freaca rau de tot chestiile astea .. te cam dau peste cap . dar e bine de trecut prin ele .. pana n-o simti pe pielea ta. . nu crezi .. so .. imi pare bine ca am trecut si prin asta . . cat despre ce-ai spus tu .. nu pot decat sa spun ca ai mare dreptate .. ideal e sa fi realist .. la mine .. a fo prea mult optimism .. si am crezut prea mult in .. si tot asa .. |
Re:
Quote:
oricum,o rel te maturizeaza. si oricum practic la varsta asta nu ai nik de pierdut,nuh? in fond tre sa te mai si distrezi in viatza |
e mai bine solo....potzi sa faci ce vrei, cand vrei, unde vrei shi cu cine vrei! pana ma apuca gandurile sa ma marit mai e muuuuuuuuuult... :twisted:
|
si solo e bine
dar si combinat/a e bine. fiecare sit are dez/avantajele ei |
junkie\"e mai bine solo....potzi sa faci ce vrei, cand vrei, unde vrei shi cu cine vrei! pana ma apuca gandurile sa ma marit mai e muuuuuuuuuult... :twisted: \" ami place cum gandeste :wink:
|
Re:
Quote:
|
cel mai bine e sa FI COMBINAT !
si sa te comporti ca unul SOLO ! parerea mea .. e ca asta e CEA mai buna combinatie .. never ever ... refuzati .. o a doua ... femeie .. de cand in cazuri mai speciale asa .. cum zice junkie .. doar nu va casatoriti acum .. ce naiba :)) |
sunt de acord cu santos
cel mai bine e sa ai tovarasha |
Re:
Quote:
|
eh,io-s mai modest.ma multumesc si cu una :lol:
|
chill ca nici eu n/am zis de ... 2 3 ....
insa .. daca .. apare ... o situatie de genul asta .. una in plus nu strica :D |
isi mai doreste cineva relatie serioasa? :lol:
|
eu nu ...
te apuci si te chinui si faci si dregi si trec luni de zile ca sa nu zic ani ca sa se termine urat din cauza ... n-are rost .. |
Re:
Quote:
stiti voi:I hate goodbyes..........dar asta e adevaru' cel mai frumos:stai o luna,doua,hai trei....si gata no hard feelings |
cumplite finalurile, clar, cea mai urata parte
|
faza e sa nu te \"loveasca\" in moalele capului tipa si sa te atasezi de ea,ca atunci ajungi catzel,rel se lungeste,ea face ce vrea din u,u esti nefericit,si apoi tot aia iti mai da si siktir
|
Re:
Quote:
ai dreptate din nou |
oho,prin cate am trecut si io
probabil pt ca toate fetele pe care le-am cunoscut sunt diferite nu caut mereu ac tip de persoana vreau mereu sa fie dif intre ele pt ca timpul totusi trece si vreau ca atunci cand va veni clipa X sa stiu ce fel de fata imi place |
poate un pic offtopic , uitati ce spune needbrain :D si bine zice >> :D
unforgiven_20042003: pai da frate:la varsta asta tre doar sa f***m :) :) restecpa ! vbim pe 11 - 12 sept. :D la ce a zis el mai sus .. as mai avea de adaugat urm. chestie .. ce a zis el mai sus ... e valabil chit ca esti solo ... chit ca esti combinat .. si deci sunt ontopic .. :) :) :lol: |
te-am trezit din \"coma\"
sa zicem ca inca te refaci dupa o rel destul de profunda :lol: oricum va veni ziua cand ceea ce ti-am zis io pe mess,sa fie pt u niste chestii banale :lol: sper sa vina cat mai curand |
am trecut peste stai linistit ;)
acum ... astept sa prind si altceva ... :D momeala pare a fi buna .. sa vedem cat de buna e balta .. :) |
Re:
Quote:
incearca la caras, bagi carasul sa muste rechinii :twisted: ( vezi sa nu dai de vreo balena :peace: ) |
=))
nu frate , nici la rama , nici la caras ... la porumb .. sa ma aleg cu ceva bun ... acum .. sa vedem ce-o iesii :) u`ll se , va pregatesc cu ... tovarashu needbrain , o mica surpriza , dar mai incolo , pe 10-11-12 sept. cand ne-om trezii :D |
Re:
Quote:
de fapt abia acolo e loc de combinatii adevarate :lol: :lol: |
Re:
Quote:
poate cu \"scoala de sex\" hahaha :lol: :lol: |
:lol: :lol: :lol: :lol:
macar sa sara combinatiile ... :lol: :lol: ramane de vazut .. |
mai bine zis,ramane de BAUT :lol:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: am comandat 6 sticle de whiskey ..
:lol: :lol: :lol: de afara .. :)) plm .. 4 euro sticla .. :lol: :lol: plus transport ... 5 euro de sticla sa zicem :)) plm .. 5 ori 6 = 30 .. 30 de euro .. = un milion si un pic cu un milion si ceva de aici nu-ti iei decat un *** de sticla de grant`s sau mai stiu eu ce .. asa iti iei 6... si tot asa... :)) btw .... mai vrea careva ? :)) poate-mi deschid afacere .. le dau la 15 :)) juma de pretz fatza de romania :lol: :lol: |
la noi in cta,nu bautura e problema,pt o chindie
sau hainele fetelor,ca e vara,e soare.....textila e subtire problema e:adusul fetelor-k stau ca statuile pe plaja :lol: dar se rezolva.......... :lol: bir o \"promisiune\" si gata fataaaaaaaaaaa |
atat ... :D
pe plaja e cel mai frumos....... :P 8) :lol: |
Re:
Quote:
|
bah..da ma jur,...ce whisky ai luat tu la 4 euro sticla??? sunt ff curios!!! poate ala mortal V33 !!! cum dreq ...in free shopuri e in jur de 11 whisky-ul normal...deci sunt ff curios
|
eh,intr-o sticla de wisiki ai vreo 3 picaturi,in rest WATER :lol:
|
combinat.. parerea mea.. :P
|
Re:
Quote:
nu ma crezi ? f bine ;) da o fuga pana in spania ... si ai sa vezi ca in mercadona ... whisky`u e lejer rau de tot .. grant`s 7 euro ... queen margot - 4 euro ... eu din ala beau si acum o sa sara cacaciosii cu gura :)) ideea e ca ... gueen margot e cel mai bun whiskey pe care l-am baut , te ameteste ... rau .... da nu tzi se face rau nici de la 3 sticle .... te rupe .. fara sa te duca la stari de *** .. sandrei .. inainte sa faci glume proaste ... mai scoate capul pe afara... btw : speeder .. e vba de sticla pe care am baut-o doar eu cu cristi si la 6 dimineatza eram .... parfum ... :D o sa aduc cateva ... asa de test, se baga careva la test ? sa-mi ziceti mie dupa aia ca whiskey`u ala nu e bun.... anyway , e chestie de gusturi , am baut jack daniel`s ..... caca maca .. mai mult imi place asta , si pe ala dai 14 euro - pe jack ... si pe asta 4 . ca sa ce ? ca sa zic ca dom`ne eu beau jack ? cand de fapt sa nu-mi placa si etc. astea-s fitze de ..... des intalnite ... .din pacate .. |
usor santos......usor........
io zic ca mult mai importanta e bautura \"ei\" preferata |
solo frate..
eu prin combinat inteleg relatii mai mari de 2 sapt.... solo e varianta ideala pt varsta asta... nasol si in acelasi timp bine e knd ai avut parte de o relatie mai... profunda in per asta... nasol pt k desigur, cam doare si bine pt k e o experienta de viata si pt k iti dai seama k e mai bine fara shit like that si e mult mai bine sa nu t implici in cva fara rost ,cel putin pana la varste mai inaintate |
| All times are GMT +2. The time now is 21:57. |
- Copyright 2026 4Tuning