![]() |
Re: My Seicento NT O5 YRJ
ma tine cand facem :)
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Pe cand baietii mergeau la Piatra la intalnire...eu stateam frumos aksa din lipsa de fonduri...si faceam farurile smoked :) (Pe calea asta vreau sa imi cer scuze public ca nu am putut ajunge dar nu am avut ce face...banii au depins de Posta romana...deci ;) )
Prea multe nu am ce spune despre procedeu...e pritty simple ;) si efectul e 100% garantat!!! Urmeaza sa imi iau un spay de "fumurit" stopurile si sa fac semnalizarile smoked si atunci o sa arate si mai belea...am sa pun ochisorii si pleoapele saptamana asta...si atunci o sa fie cum imi doresc ;)...pana atunci niste poze ;) ...de la voi...o parere? P.S. Prima poza e inainte...asa...ca sa va faceti o parere obiectiva |
le-ai facut cu folie? au iesit misto :) bv
|
Nuuuuuu, nu cu folie...e o metoda "SecretA" ...defapt mare branza. Am vazut cum pe youtube pe un E30...si am adaptat la mine ;)...dar a fost mai simplu, am avut si noroc... In mijlocul farului am un con ;) care lam vopsit negru stralucitor...and that's all folks :)
|
Soor la treaba in continuare :) IMI dai si mie idei . Sper sa nu te superi, da ma mai inspir si eu de la tine :)...dau o bere cu prima ocazie 8)
|
4 Attachment(s)
Pff...azi am stat si am gadilat geamurile pe fata pana leam scos negre :)) (cea mai deschisa nuanta de folie ca sa fie si legala treaba) dar sunt super multumit!!! Efect garantat!!! Maine urmeaza si haionul (de asta in poze nu e...ca e scos ca sail foliez...) ...
|
arata bn ..... sa ne tii la curent ...cu viitoarele modificari :)..bafta in continuare....
PS: cand te prind ...iti iau rotile :)).....stii u dc ;) |
:(...am vrut man sa vin...DIN NOU SCUZE!!!...stateam si vorbeam vineri cu masina si mia zis ca nu merge pe baza de aer nici daca o rog...ii trebuie benzina...banii nu erau inca...si cand au ajuns era prea tarziu...oricum...ma misc si eu...greu dar bine :)...e timp putin tare!!! Si $ si mai putini dar fac si eu ce pot!!!
|
te inteleg omule ...k si yo trec printr-o perioada cam nasoala cu banii....dar asta e ....:)
|
Quote:
1.de unde ti'ai luat? 2.cat costa? 3.omologare ceva?...daca te opreste politia cum te scoti? merci mult |
man, buburuza ta e tare;)
poate in curand o sa vedem si ceva agresiv pe ea:d |
cat la % e voie pe geamurile din farza???
|
@ Joker: Pe fata din cate stiam eu ai voie transparenta 70%, opacitate 30%...pe geamurile spate si haion pui si tabla daca vrei...stiu bine textul la lege :D...parca asa era :)...folia care o am eu...nu stiu xact daca are 30% opacitate, oricum este deschisa, nu obstructioneaza ca cea de pe spate...daca ma opreste politistul ii vb. frumos, vede si el ca e deschisa...pana mea...oricum...nu imi fac probleme (Doamne ajuta :) )
@ Bogdanel: Speram in vacanta sa o inervez :D...nu a fost sa fie...om vedea ce o sa fie...oricum am o surpriza ;) e pe teava :D @ 26WRC: Omologare...Daca te opreste stelistu si te simti cu musca pe caciula...dai geamurile jos repede :) NU TE POATE OBLIGA SA LE RIDICI...si nici nu poate sa iti dea amenda daca "nu ai geamuri" deci...uite o solutie :D...sau ii spui ca nu ai talonul si iti iei amenda ca nu ai talonul la tine si atat... |
4 Attachment(s)
Nu mam putut abtine si am aranjat semnalizarile fata :)...De aratat arata marfa tare...si cu folia si tot contrastul alb negru...de vazut, semnalizarea se vede si ziua in conditiii de lumina puternica si noaptea...acum intrebarea mea este...are Garcea ce sa'mi faca??? Cam am morcovel...si de la folia pe fata...si de la semnalizari...oricum...is facute cu bun simt sa spun asa...adica nu obstructioneaza, nu siau pierdut rolul :D... Gata palavrajeala...PICTURES!!! Heeeere we gooooooo...
|
salut, cum ai facut semnalizarile? si ce zici ar merge si pe triple?
ps. pentru semnalizari nu-ti zice nimic garcea, eu am semnalizarile si farurile originale fumurii, problema este folia pe fata si luneta(asta daca nu esta autorizata,si chiar daca este sunt martalogi care te opresc sa te verifice,am patit-o eu pana am dat-o jos) |
Pytyk' semnalizarile leam facut cu un spray aerosol foarte misto (gasesti cred la orice tuning center...piese auto mai maricel) ...le ceri "spray de inegrit triplele" si stiu ei ce sa iti dea. E micut (am sa bag o poza daca vrei), initial ai sa spui "ce sa fac cu asta" :)) dar merge bine :D Oricum...eu ca sa "testez" produsul am inceput cu semnalizarile (care spun eu ca dau foarte bine,nu?) si am sa continui saptamana asta cu triplele :). Sa le dau o tenta de negru...nu chiar negre ca din cate stiu risc sa raman fara talon...:)
|
cred k risti sa ramai fara talon doar din cauza semnalelor :d dar eu cred k merita riscul, arata bine :P
|
baga si o poza cand poti ca sa stiu ce cumpar
|
2 Attachment(s)
Me bored :p
|
Quote:
@pytic: man...deabea mam trezit...fac azi o poza la produs si uploadez ca sa vezi... |
Quote:
|
eu tzi-am dat add... :p
|
1 Attachment(s)
@ joker...am fost putin plecat pana afara :) si eu tiam dat :D
@ pytik...uite poza :D |
1 Attachment(s)
Multumesc Domnului Joker pentru virtual tuningul foarte reusit!!! ESTI BUN!!! Asa o sa arate spoilerul masinutei in cel mai scurt timp dupa admiteri si dupa ce termin cu bacu si toate alea :D...
|
Quote:
|
Quote:
|
de fapt cu vw bora, dar in fine.. :p
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
e bora lui Xel'Neaga |
Quote:
|
n-ai idee cate masini sunt vopsite astfel
|
Quote:
@others: Per ansamblu privita din unghiul asta seamna cu un golf mai mult decat cu o bora...fie ea si a lui xel naga (chiar daca de acolo sa luat spoilerul de la care a plekt joker)...dar doar din unghiul asta...schimband unghiul nu cred ca mai arata deloc a bora sau golf sau alta masina :)...in final spuneti si voi daca arata bine sau nu :) ca vorba lui joker...multe masini is vopsite asa si mai multe probabil au spoilerul facut asa...dar ideea e asta :) pe masinuta da bine? Eu zic ca da f bine, nu? Numai bine |
va trebui sa-tzi bagi in talon alb cu negru, in afara de aia it's cool, mie badboy ala e prea extrem dar daca itzi place n-am nimik impotriva
|
@Jokerman170: Capota badboy va arata cum arata masina mea, adica cu linii drepte
@morph: Ar arata bine masina asa numa ca ar trebui sa o cobori si sa ii scoti rotile putin mai in exterior, spor la munca in continuare si astept poze cu stopurile. Cius dude cat ai dat pe spray-ul ala ca eu am gasit un spray identic cu 50lei si cate maini ai dat pe stopuri ? |
Jantele sunt deja in exterior cat trebuie ( la jante trebuie cauciucuri mai late ca sa arate cum trebuie!!! de 175 Jantele is super latute dar la vremea resp nu mai aveam $ si de gume late)...mai mult nu cred ca am sa le scot...( asta inseamna noi prezoane...noi dinstantiere...am trecut deja prin asta odata...si is satul). De coborat o sa fie coborata pana am sa fac spoilerul si alea alea mai mult ca sigur!!! Cu stopurile ramane pe sambata deacum...dar dracia aia de spray pe mine ma costat 16 lei...nu stiu unde ai gasit tu cu 50 lei...oricum...mie mia ajuns pentru SEMNALIZARI si nu stopuri :) pe stopuri nu am dat nimic, momentan ;)). Cate maini am dat :)) nu stiu...nu am numarat...dai si tu dupa ochi :) nu stiu doza exacta :D
Numai bine |
fratilor totusi va rog frumos , nu mai comparati un vw cu un fiat , in special cu un seicento :| , morph faci o treaba buna :D usor usor si fara graba iese totul ok , felicitari si mult succes in continuare
|
Quote:
morph....arata foarte bine ... bafta in continuare....si poate reusim sa ne mai intalnim ...;).....in rest....bafta cu proiectul ..:D |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Super bucurie pe masinuta mea :) Sa intors ANGELica inapoi :)) Arata mult mai bine in realitate...pacat ca am vga la mobil...Am sa revin cu o sesiune foto klumea weekendul asta!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:36. |
- Copyright 2026 4Tuning