![]() |
Re: BMW M3 vs. Mercedes C 63 AMG BEST BUY 70000 euro !!
Quote:
De asemenea,a fost pus parca mai devreme un test Car&Driver cu adevaratele valori ale acceleratiei (si pentru C63 si pentru M3 sunt mai bune decat cele din testul pus de tine,deci probabil ca aia nu stiu sa conduca).Daca nu a fost pus,intra pe site-ul lor si il gasesti acolo. Sumar:C63 are motor mai usor,putere maxima mai mare,curba de putere mai buna,acceleratii mai bune la orice proba (in ciuda masei semnificativ mai mare!),toate verificabile usor din surse credibile.Asta numesti tu "nici un argument" ?! Quote:
|
si daca pamela anderson are 3 kg in plus fata de cameron diaz, inseamna cu nu este buna de nimik,...
si precis are si curul 6 cm mai lat,... cum spuneam, datele de catalog sint praf de aruncat in ochii prostilor,.. si cum este mult praf in romania,...si gardurile cam rupte, ca de si gradina lui dumnezeu este cam mare,... placerea de condus nu are deaface cu 2 sau 4 usi, cu sedan sau break,... este sau nu este. :rolleyes2 |
Stati linistiti ca dja se face la 480cp motorul de m3 pt strada.
Cutia de viteze e cea care iti aduce la roti cuplul pe care-l vrei prin demultiplicari si multiplicari, trebuie sa fi retard sa analizezi motorul singulat si plus e vorba de felul in care da putere plus o cutie automata cedeaza in placi, frecari ambreiaje zeci pana la sute de nutonimetru. O masina in intrecul ei e un ceva organic, un ansamblu, un tot unitar si datele pe segmente pot fi sterile, oricum daca vrei sportivitate te cam pisi pe c63amg si daca vrei confort in mai mult de doua persoane ... oare carti de aici au observat ca M3-ul are cai pe litru mai multi ca un Civic TypeR? cand intra in ture e dementa iar jos de la 60km/h cu treapta 6 misca bine cand accelerezisi daca nu vrei curse odata ajuns la 80km/h poti sa nu mai retrogradezi si masina reactioneaza frumos aratand ca e un v8 veritabil. Terminati cu curbe de cuplu si cu prostii din astea care au relevanta cand ai aceeasi masina cu aceste difernte altfel... Voi stiti ca doua masini diferite cu timp 0...100km/h in 7 secunde sau altul nu sunt la o cursa bot la bot la cei 100km/h? |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Nu stiu acum de unde ai acei timpi daca sunt reali sau nu eu itispun cum e in realitate fara sa fi masurat timpul pe 400m si ne-am dat pe mai mult pana pe la 240 unde a trebuit sa reducem. Nu a avut nici o secunda in fata sau poate priml metru sa fi fost acolo la bataie dupa a pierdut constant tinand totusi aproape. Timpi pe 400m daca sunt masurati corect si in aceleasi conditii ar trebuii sa fie concludenti. Timpul pana la o anumita viteza nsa nu e concludent. Cineva aici spune ca l-am jignit ca i-as fi spus retard... nu era cu adresa si-mi pare rau daca el se simte, eu nu as fi folosit acel cuvant. Ca sa terminam pt mine nu e nici o mare filozofie vin cu m3-ul si cineva sa vina cu un c63 vedem atunci din nou cum sta realitatea. |
|
Quote:
de la 0- 250 c63-ul are mult in fata bmw-ului.. Aici sunt timpi de pe Autobild care se pare ca au fost un pic mai partinitori cu m3-ul, dar se vede si aici cine sta in fata : m3 c63 0–200 km/h 15,2 s 14,9 s Zwischenspurt 60–100 km/h 2,1 s 2,1 s 80–120 km/h 2,6 s 2,6 s p.s. ai schimbat tobele pana la urma? |
Tocmai am spus ca 0...xxxkm/h nu reprezinta pozitia masinii.
E o chestiune de fizica si simplu pot face o comparatie asa. Avem un 4x4 cu 200cp care face 0...100km/h in fix 7 secunde. Avem un 4x2 care are tot 220 cp si face 0...100km/h in 7 secunde. Pleaca ambele de pe loc, 4x4 inanteaza imediat pana la 60, adica treapta 1 parcurgand cativa (zeci) m, 4x2 patineaza si pierde pasul. Treapta doi schimbata la ambele 4x4 e in fata si accelereaza, 4x2 schimba doi patineaza putin la schimbare atinge 70 si gata da totul jos pe asfalt. Amandoua ajung sa aiba 80, dar cea cu 4x4 e in fata cu cca 10m. Prind 90 cea cu 4x2 recupereaza inca 5m , mai are doar 5 metri sa ajunga pe cea cu 4x4, dar 100km/h vine imediat si desi vine din spate 4x2 are 100km/h prinsi in mai putini meri parcursi la 100 inca nu s-a impus. Deci motricitatea si echilibrul la tractiune pot face mare diferenta. Nu contest caqi in plus ai mercedesului pt ca ii are insa nu reuseste sa parcurga metri, iar eu am si testat si nu a venit spre mine pana la 240 dupa care nu mai stiu dar sunt curios. Astept provocarea. Nu am schimbat tobele. vreau sa le schimb ai vreo oferta buna? |
|
ce urat e sa iasa fum doar dintr-o roata :)) la masina SPORT :))
BMW M Power ! gandeste-te ca c63-ul are motor cu 2300cmc in plus fata de bmw si cam degaba , sa spunem ca pe linie dreapta este mai rapid merc-ul dar cum s-a vazut si in testul pe circuit facut de cei de la Top Gear m3-ul este in fata cu multe secunde ! |
Quote:
|
oricum vorbim de strada nu de circuit
|
Review-uri la ambele masini de pe carmagazine:
http://www.carmagazine.co.uk/Drives/...ontent-block=0 http://www.carmagazine.co.uk/Drives/...ontent-block=0 Aparent m3-ul are o steluta in minus- la handling ! C63-ul ar trebui sa aiba si el o steluta in minus, insa la drive confort (care din pacate nu apare acolo). |
Quote:
|
pe strada diferenta nu e asa de mare si pot spune ca pe drept c63 e mai rapid ca rs4.
|
Quote:
sunt curios daca ai avea sange sa scoti tot ce poate m3-ul incat sa faci de rusine un c63... iar aici nu ma refer la drumuri drepte unde AMG-ul nu iarta, schimba fara eroare si te lasa in spate :-) |
Quote:
Oricum imi place ca toti fanii m3 fac referire numai la al doilea clip din acel episod, in nici un caz la primul in care c63-ul il face muci in linie dreapta. Dar stai ca vine Sebastian si ne explica ca de fapt nu-i asa, ca el a batut amg-ul fara drept de apel si in linie dreapta. Chestia e ca fara dovezi oricine poate face astfel de afirmatii. Prost e cine crede ;) |
Quote:
Nu vreau eu sa par enervant insa eu deja merg pe un drum cunoscut ar fi a doua oara cand reusesc sa-l intrec sau cine stie daca voi din taste stiti mai bine, poate aveti dreptate :lol: |
Auzi la el cica e a doua oara cand il intrece :D Pai si de ce nu ne arati si noua un filmulet din care sa reiasa acest lucru ? Apropo tu chiar ai m3 sau faci misto de noi ca nu te-am vazut sa fi pus vreo poza pe-aici cu masina ta (daca ai pus si n-am vazut eu imi cer scuze).
|
Da am de ceva timp o astfel de masina si nu pot pune filme acum de pe drumuri pulice plus ca eu nu ma tin de filme artistice.
Adu c63amg si il bat din nou. |
Quote:
Astept un test in care are C63-ul dif. , daca si atunci m3 e peste C63 cu multe secunde 1-0 pt bmw.. |
Aia e masina si cu autoblocant la lungimea si cuplul care-l are ... sunt piloti care dau jos pe anumite masini in anumite curse autoblocandul sau il seteaza ca si cum nu ar fi.
Trebuie sa judecam dupa ceea ce este ce va fi ramane de vazut, mie personal mi se pare f tare c63 si poate are multe capitole castigate cel putin confort insa eu vreau o masina simpla si eficienta iar asta mi-a dat bmw. Daca Audi ar fi facut ceva pe gustul meu dsau Tatra as fi luat de acolo. |
2 Attachment(s)
poze, mai mult nu am
|
fratzilor,
dar mai lasati datele technice si lasati strada sa vb. la o liniutza este C63 intradevar ceva mai tare,... oricum depinde de sofer,... atita timp cit un M3 face praf si pulbere un carrera s 997 atit pe hockenheim, cit si pe nürburgring si chiar la 0-200-0 Km/h si "spulbera" un gallardo in slalom (!!), ... lasati hirtia, ca este maculatura,... aaa,... am mentionat ca un M3 face varza si un viper SRT-10, un mirtzan CLK AMG DTM si un Ferrari 599 GTB in slalom ??? :rolleyes2 |
Quote:
Quote:
Ciudat totusi cum Sebastian cu al sau m3 reuseste sa bata pe banda rulanta amg-ul pe cand diversi baieti de la publicatii de specialitate (si nu ma refer aici la topgear) oricat ar incerca nu reusesc sa faca acest lucru...asta e probabil ca sunt eu mai incapatanat de felul meu dar prefer sa le dau lor crezare decat unui individ oarecare de pe un forum care nu aduce absolut nici o dovada in sprijinul afirmatiilor sale.. :rolleyes2 |
testul facut de Top Gear l-a vazut cineva ? c63 amg - M3 - RS4
|
Quote:
|
multumesc!
|
Quote:
un m3 cu numere de germania de vama,... atita tot. putea sa fotografieze oricine in orice parcare !! :rolleyes2 |
ia verifica tu numerele alea in germania si vezi ca esti ... rau voitor
|
Quote:
|
Ati vazut noul motor de la bmw ? Cateva date:
Quote:
|
este f bun si este pecial pt cuplu, vaechipa x5 si x6
|
Si seria 5 ;)
|
BMW M3 face susu pe AMG
|
Eu stau si ma intreb, daca motorul asta twin-turbo de la bmw e in stare sa propulseze magaoaia aia de X6 (care din cate am inteles are un gabarit similar cu X5) in 5.4 secunde pana la suta de kilometri oare ce poate face cu o masina mai usoara cu vreo 500 de kilograme precum seria 3 ?? Cred ca M3-ul n-ar mai avea nici o sansa.
Quote:
|
Ai mari complexe domnule.
Vino cu C63amg si te rezolv. Merge si pe bani. Asta ca sa ramai cu un anume gust mai mult timp. |
e pericol cu disputa asta pe forum.eu am votat ptr c63 amg,dar vad ca singurul care are o idee despre ce se disputa aici este sebastian,care liar are un m3 d asta.c63 amg,daca ai masina din titlu da te cu sebastian si terminati odata cu asta.tu vb din reviste si alte alea si sebastian vb din scaunu m3 ului proprietate personala(si cred ca se bazeaza pe ceva)ai mers tu vreodata cu c63 amg?ai idee despre ce te certi tu cu sebastian aici???si tin sa mentionez iar ca AM VOTAT PTR C63 AMG!!!
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:54. |
- Copyright 2026 4Tuning