![]() |
Re:
Quote:
Unde vezi tu cearta ? :lol: |
Eu is ala de mai sus :)
|
Eu votez pt Mutzu. Scurt si la obiect.
|
lol MUtzu doh, doar e fratimiu dooooh
|
va dau 5000 ;) incetati? :D :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
la toti.. adica.. suma se imparte la toti cei care vor fi copii cuminti si vor inceta :lol: :lol: :lol:
:peace: |
>>> santos<<vot :D !..ashea acum..>>>
lol stau si mor de ras :lol: :lol: se uita maikamea la mine cam ciudat :shock: :roll: ....5000???ce dreaq ..mha..mai bine lu' saracu caine,sau pisicii ca in caine deja s-ar putea sa investiti degeaba.... :twisted: :twisted: :twisted: hai ca sunteti tari... P.S. da de mine nik mha ???ntz ntz ntz ..tocmai de good lookin' guy ati uitat mha?the one & only....rushine sa va fie mha :( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
santos
|
MUTZU :raving: :poke: :lol:
|
Re:
Quote:
|
nu ai zis nik de 5000 de euro .....ce tre' sa fac ptr ei? :D (nu mai scriu nik ...da' cand ii primesc ? :D )
|
mutzu
|
Santos is the best !!!
|
santos... fratilor cu cearta asta ati inceput sa deveniti chiar penibili! va cacati pe voi de 1mil... sunteti de maxima caterinca (si faza e ca nu o faceti voi ci ii provocati pe altii sa faca de voi)
|
Pana la ora 20:00 se mai voteaza, dupa care castigatorul ia banii... :wink:
|
Santos !
|
Santos power
|
Scuzati, ora 22:00 :lol:
In acest moment scorul este asa intre finalisti: Mutzu 18 Evilsantos 17 Mai sunt 90 de minute de vot. |
he he.. bine ca s-au calmat lucrurile paici si a aparut si don' arbitru...
sa-mi zic si eu votul: Santos.. motivatia este cat se poate de simpla si de obiectiva.... si anume continutul si amploarea celor spuse de el justifica acordarea premiului catre el... ps: Prin acel post, desi a vorbit despre altii, s-a vazut inca o data si cat de mult suflet pune in tot ceea ce face alaturi de aceasta comunitate 4tuning. |
In acest moment este egalitate... Mai sunt 65 de minute. :lol:
|
pot s amai votez odata? :D :roll: :roll: :roll: :twisted: dati un mass ptr 4ss :P
|
Mutzu
|
haidetzi mah fratzilor...mutzu?sa fim seriosi k nici nu se compara post-u lui cu cel al lui santos.dak e vorba de bani,pai si yo dak ma \"chinui\" putzin scot ceva mai \"frumos\" decat mutzu.doar am o datorie de 1 mil pana viner.ce drq?
SANTOS POWER! |
Santos
|
Fara indoiala SANTOS
|
santos merita premiul pentru ca a pus suflet in 4ss, in tot ce-a facut pana acum pe acest forum , inclusiv in acel post !
|
MUTZU :peace:
|
mutzu
|
Mutzu :twisted:
|
hmm desii risc sa fiu acuzat de .... \"dat in sentimente si etc.\"
tot ce am scris acolo ... am scris deoarece.. era ceva care-mi statea de mult p inima.. si chiar asteptam ocazia.... sa.. in fine , numai eu stiu cate amintiri frumoase mi-ati oferit.. si cat de mult mi-ati schimbat viata... dintr-o viata... plictisitoare si etc. intr-o frumusetze... cativa stiu ... ce zic eu .. luni/marti/miercuri ... de cacao.. nu 4ss , nu afara, nu nimic.. joi .. intalnire cu baietii .... warm-up`ul ptr weekend.. vineri .. seara incendiara de obicei .. prin bucuresti :D super sweet.. alaturi de fetele de la Inedit , 4ss , sev , vyp , pfff si lista poate continua mult si BINE .. sambata la fel ... si tot asa so... it`s great... de abia astept sa se faca joi ... stiu ca incepe distractia... ALEXIUS --- vine vara.... :D cred c`o sa-ti fac o serie de vizite.. :D |
:peace: Mutzu Mutzu Mutzu :peace:
|
Santos, fara nici o indoiala.
|
Daca cineva mai are indoieli ===> SANTOS
|
Mutzu mah? Valeuuu... dak scriam si eu o litera intr-un post.. oare castigam? :D
|
santos
|
si eu tot pt santos sunt ==>> Santos
PS: bine ca nu e cu pool ca iar se faceau fraude ;) |
Santos sa castige dupa cum spunea batranul Grigoras Dumnezeu sa-l ierte Santos
|
hmmm si eu tot sant0s zic !!!!!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:59. |
- Copyright 2026 4Tuning