![]() |
Re: Chat....
Eehhh sa rezolvat cu tata :P a incasat el punctele :P
|
Sarbatori Fericite!!! Un Paste Fericit!!!
|
in sfarsit si pe la noi ceva pe 4 roti, a fost buna initiativa cu carturile si concursul de indeminare de pe pandurilor :lol:
sa speram ca o vor organiza si la anul, da cu mai multe grupe si alte probe |
Am fost vazut si eu ceva chiar treceam pe acolo erau ceva carturi da nu stiam ce si cum era acolo da o ales u loc naspa din punctu meu de vedere !si totusi cine au concurat stie cineva ceva in legatura cu concurs?nu am vazutr nici un afis :|
|
si eu de la un prieten am aflat care cunostea organizatorii, nu erau afise, nu s-a anuntat pe la radiouri, toata lumea pe auzite o venit, eu zic ca locul era ok si pentru carturi era loc, iar pentru masini putea sa fie o pista putin mai iute, da sa speram ca la anul
|
Facem noi pista noastra :P
Tot orasul :lol::twisted: |
Re: Masini tari vazute pe la noi....
grasule .....ai vazut poza lu ''HEXAGON''? aia cu turometru de logan? ar trebuii sa pun si eu poza cu kilometraju de logan......ce zici?
|
Baga mare senior Carlos :P Chiar m-ai facut curios :P
|
O sa iti sara numa lumea in cap si discutii :P
|
Quote:
|
WWWWOooooooOWWWW ai deja atata ??? si inca mere si e goLan:P multi inainte:)))
|
baieti unde va pot gasi pe la intalniri ?>
|
De obicei la MBO City. Uita-te si tu la topicul "Intalniri" si acolo sunt postate orele si locul mai exact.
|
imi spune si mie cineva de un club valabil in tg mures pls!
|
Quote:
pt mai multe detalii vb cu userul Kovacskl |
Mah baieti daca mereti careva duminica in piatza de masini din tudor va rog datimi de stire in ce stare mie masina sau daca mai e in piatza ca aud zvonuri ca se circula cu ea.Va multumesc anticipat :D
|
SARBATORI FERICITE COMUNITATI 4TUNING TARGU MURES!!!
|
Sarbatori fericite!
|
An nou fericit pt toti Tg Mureseni tot ce va doriti si masini cat mai rapide :D
|
an nou fericit fara incidente va doresc
|
[QUOTE=Calutzu;1851832]Mah baieti daca mereti careva duminica in piatza de masini din tudor va rog datimi de stire in ce stare mie masina sau daca mai e in piatza ca aud zvonuri ca se circula cu ea.Va multumesc anticipat :D[la multi ani calutule si sati traiasca manza ai mica.stai linistit ca nime ni nu umbla cu masina
si eu si piju ne uitam tot timpu de ea in piata ca mai avem vreo 4 langa ea(si oricum pana nu da soarele so dezghete no misca nimeni) |
NGL-ul e de vanzare ?how much ?
|
40.000
|
HY... stiti ceva de vreun TUNING SHOW in mures???
|
pai a fost unu de curand .. inca unu ?:) am auzit ca ar fii la vara ceva
|
si eu am auzit ca pe la vara ar fi ceva... m-a intrebat cineva, daca stiu ceva de vreun show, ca a auzit el ceva
|
Schimb BMW 525 TDS,ABS, carlig remorca, full extra, geamuri electrice, inchidere centralizata, scaune incalzite, scaune reglabile, tapiterie piele,INCALZIRE IN SCAUNE,STARE BUNA. Taxa 600euro.Schimc cu BMW,GOLF,5usi,inmatriculat.
|
"Vor fii instalate radare fixe cu camere aparţinand utilizatorului S.C. CODEC SPAT S.R.L., amplasate în judeţul Mureş pe drumuri nationale si europene, (conf. avizelor eliberate de furnizorii de utilitati ) :
1. Hădăreni (E60-DN 15 com. Cheţani) 2. Cristeşti (DN 15A com. Cristeşti) 3. Fântânele (DN13A com.Fântânele) 4. Sângeorgiu de Pădure (DN13A oras Sâng.de Pădure, str. Gh.Doja) 5. Ţigmandru (E60, com Nadeş) 6. Vânători (E60 com Vânători) 7. Chendu (E60 com. Bălăuşeri)" |
foarte naspa ce sa zic ?:)))
|
Am auzit si eu ca vor sa puna camere,destul de rau da intrun fel e bine ca stim de ele :D
|
Quote:
|
:shock:WoW ce am vazut... la o masina erau taiate rotile...
|
era radar de politie ?=))
|
ceva liniute ? legale bineinteles .. se organizeaza ?
|
Quote:
Radare s-au pus amenzi vin :D dar radarele au !!!!""aviz de functioanare"" !!ca si aparate meteorologice deci o solutie buna ar fii sa contestati .........si cu putin noroc veti castiga,parerea mea in alte judete asa se procedeaza :lol: dar speram sa nu se exagereze si cu aceste radare:cry::cry::cry: |
facem o iesire in seara asta ? la platou sau pe depozitelor
eu as zice platou ca daca ajung pe depozitelor ma intind la prostii ... deci la 22 sau 23 la platou ? veniti ? 0743096848 |
Momentan camerele nu functioneza... sunt ilegale, si sa speram sa si ramana asa :)
|
Quote:
Avem vesti bune, din surse de la Politie: radarele vor fi demontate deoarece nu au aviz de funtionare (sunt ilegale) doar cele de pe DN1 vor mai fii lasate sa functioneze.Acum se fac ""hartiile"" si contractele cu primariile sa se poate demonta camerele.;) dar deocamdata asteptam:lol::lol::arrow::arrow::arrow: |
stai linistit k nu o sa le demonteze nimeni...doar o sa mai dureze un pic pana gasesc ei o smecherie sa fie''legale''
|
corect carlos... incep ei cu " monitorizare trafic"... sa vada daca este fluent .. si pe urma tot acolo ajungem :)
camerele de pe dn1 merg, bineinteles mai marius. alea au fost cumparate de politie... e a lor, de aia e legal. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:17. |
- Copyright 2026 4Tuning