![]() |
Re: Masina mea : Opel Astra GTC 2007 - pimped by Irmscher :)
Iata si un filmulet recent. Am vrut sa vada si ochii mei cum se vad jantele in miscare :)
filmulet youtube Revin cu poze proaspete. |
da..pachetul sport mi l-am comandat ulterior...o sa arate bn cred eu mai ales k masina vine p alb...cu geamuri negre si jante cu ceva negru...o intrebare:de unde pot achizitiona ploapele?o adresa d site...nr d tel...ceva!!mersi...BAFTA
|
9 Attachment(s)
Salut.
Ti-am lasat un PM. Revin cu cateva poze facute in concediu. P.S. Sunt cateva chestiuni in plan, dar le las ca surpriza :p |
salut!!!va rog spuneti-mi si mie d unde pot comanda ploape pt gtc....mersi mult bafta
|
De la orice firma de tuning care adce pleoape de opel astra.
Eu am pleoape Irmscher. Tot ce inseamna Irmscher se poate comanda de la orice dealer Opel. P.S. Masina a primit un detailing exterior complet + folii autorizate pe geamurile fata. |
Salut
Super masinuta ..e una dintre preferatele mele..in viitor vreau sa achizitionez si eu un astra...imi poti spune si mie cat te'a dus masina + toata treaba ..mersi :D |
1 Attachment(s)
Am facut si eu un "Virtual Tuning" sper sa iti placa ......... ;)
|
@AdY9005: Imi place ideea de combinatie cu rosu :) Jantele nu le schimb, am deja 6 bucati, iar OZ Canova sunt foarte scumpe pe 18. Incerci te rog sa faci combinatia cu rosu si jantele originale?
@cryssl: mult, cam 6000 euro toate madificarile... |
1 Attachment(s)
Am facut eu modificarea cu jantele originale si a iesit.... :D
|
crima masina
vin bine canova pe gtc..dar scumpe oricum , So beautiful is true.. :)) |
am trecut ieri pe langa masina si am vazut k pe portiera din stanga scrie gtc turbo, ai pus asa de intimidare nu?
|
Quote:
sau cdTi nu se pune ca turbo? |
...masina e super ,sa o stapanesti sanatos dar am trecut pe langa ea si am luat un fluturas:"e de vanzare" dc?
|
Am ajuns la momentul acela in care nu prea mai am ce sa-i fac... de juma de an stau cu ea cam in acelasi stadiu... adica nu am mai facut nimic major.
* In motor nu vreau sa ma bag... pentru motorul asta consider ca nu e cazul ca umblu cu atat mai mult cu cat nu mi-am propus sa o fac masina de curse. * La interior as avea ce sa-i fac insa cele 2 chestiuni la care ma gandeam desi interesante m-ar costa mult prea ( foarte ) mult... asta pentru ca nu-mi place sa umblu cu jumatati de masura. Gandeste-te ca as fi vrut sa-i schimb complet bordul, sa inventez un bord nou, stilizat, ceva SF... ori chestia asta daca o faci si vrei sa iasa bine atunci bagi banu' in restilizare si apoi mult mai mult in echipamente electronice. Basca as fi avut de gand sa ma apuc de o solutie intergrata audio/video, survelance, infra-red front camera, etc. * As mai avea de schimbat suspensiile cu unele si mai sportive si reglabile.... e posibil sa fac asta foarte curand ;) Pe de-o parte m-am atasat de masina si mi-ar fi destul de greu sa renunt tinand cont de cat am avut grija de ea, bibileala, etc. Insa pe de alta parte nu mai simt aceeasi placere sa-i fac una alta ca alta data si mai sunt si alte 'necurate' care imi fac cu ochiul din ce in ce mai tare. Cam asta a fost, Razvan |
Unde ai facut izolarea fonica a usilor?
|
La un atelier autorizat Focal :)
Daca vrei mai multe detalii te rog contacteaza-ma pe PM. Razvan |
Frumoasa masina dar jantele alea personal nu imi plac! Cu OZ e cu totul alta ;)
|
am avut ocazia sa vad masina la 4 tuning festival..mi'a placut ce am vazut ..dar..2 precizari...masina sa fie putin mai joasa..si pleoapele de ce nu le ai puse pe tot farul ? sau nu da bine? :-?eu zic ca e mai nervoasa pe tot farul si nu impiedica lumina..deoarece vine doar pe partea de sus a farului
|
Nu ma avantaja pozitionarea masinii pt ca era intr-o oarecare panta. Lasand la o parte acest aspect pentru look merg schimbate suspensiile si astfel coborata masina un pic, insa pentru confortul si rinichii mei am preferat sa nu le schimb ( deocamdata ).
Cat despre pleoape in primul rand nu prea sunt legale cele gen PAM ( presupun ca de alea vorbesti ) si nu s-ar vedea semnalizarea, iar in al doilea rand nu-mi plac :D Razvan |
1 Attachment(s)
hmm..acum am vazut ca nu se vede semnalizarea..uite atasez un model mai concret la ce ma refeream
|
Da, e modelul de pleoape de la PAM.
Mie nu mi se pare deloc finut... dar pana la urma e o chestiune de gusturi :P |
tare masina !
|
de 2 zile tot trec pe la piata si vad masina parkta in fata croitoriei si cu afis k o vinzi.
dc o dai? vrei altceva sau te ai plictisit? |
Vreau sa-mi iau altceva. Deocamdata e secret :P
Imi doresc totusi ca GTC-ul meu sa ajunga pe maini bune si sa continue acest proiect care a fost facut cu suflet si cu bani multi... Numai bine, Razvan |
sigur o sa fie un opc :D
|
io zic ca e scirroco
|
pro_cee'd =))
|
Pro-ceed nu e pe lista mea... poate daca ar fi avut vre-un motor mai interesant dar cred ca nici atunci. Nu am nimic cu modelul ( in familie apare in curand un pro-ceed rosu, care probabil va intra un pic si pe mana mea ;) ) insa ma orientez catre altceva.
P.S. Sa nu zic hop pana nu sar parleazul... pana nu imi vand GTC-ul nici in gand nu vreau sa spun ce urmeaza :D |
spuneti-mi si mie d unde sa-mi comand ploape...am incercat l reprezentanta si au zis k vin in mult timp...vreo idee???
|
:-w
sper k nu te dai cu dusmanii? cu cei de la VW |
Ar trebui sa mai lasi la pret daca vrei sa o dai.
Eu am primit mailul tau de vanzare acum cateva luni (de la o cunostinta comuna, probabil) si ar trebui sa iti dea de gandit faptul ca nu ai gasit client in acest timp... Piata auto merge ca naiba acum si pe nimeni nu intereseaza ca ai cheltuit mii de euro cu masina/ai pierdut timp si ai pus pasiune. Chestiile astea nu se platesc... in cazul uni GTC. Si eu vreau s-o dau la primavara si mi-am luat o marja maricica de pierdere, pentru a nu avea surprize. Bafta la vanzare! |
Mailul de atunci era de atunci, daca ai fi scris mesajul asta tot atunci poate era mai de actualitate. O sa iau mesajul tau ca pe o parere personala si cu asta basta. Multumesc de interes.
P.S Daca eram grabit sa o dau o dadeam pana acum. Asa ca as aprecia daca pe topicul asta de pe site-ul asta ( de pasionati de tuning ) nu ar aprea comentarii de genul: 'pe nimeni nu intereseaza ca ai cheltuit mii de euro... bla bla'. P.S.2 Imi vand masina asa cum cred de cuviinta asa ca... P.S.3 Sper ca pana in februarie sa reusesc sa adaug pe lista modificarilor niste chestiuni noi, avident daca pana atunci nu o vand :) Razvan |
hai ca ma intereseaza :D sa vad daca dupa accidentul care l-am avut cu pro (o proasta mi-a intrat in spate) cu cat pot sa il dau... chiar imi place masina asta :d e absolut superba :D
|
Te-a facut asa praf?
|
pai bara e doar indoita si miscata putin de la locul ei, atata tot.... dar ce o fii pe dedesubt... o repar totalmente pe casco, ca vaca n-are rca (din italia) si apoi o vand. daca mai e disponibil gtc'ul asta , il iau :P un gtc stock nu e mai frumos decat un proceed, dar asta... e belea :shock::D
|
Imi pare rau sa aud de astfel de accidente. Sper sa ti-o rezolvi fara dude la Casco. Cand te hotarasti sa vezi masina si sa facem un drivetest imi spui si se rezolva.
P.S. Sora mea are un Proceed, e pe clubkia ;) Numai bine, Razvan |
ba terminati cu proceed-ul vostru!!!nemtii raman nemnti!!iar gtc-ul nu e o masina pt oricine!!!stiu k fiecare isi lauda masina dar hai sa fim realisti!!!eu am un gtc si ma mandresc cu el iar proceed-ul...hmmmm e mic in toate capitolele!!va rog dati-mi si mie o adresa sau un nr d tel pt a ma ajuta sa imi comand si eu ploape!!vreau calitate!!ms si salutari la totzi
|
Iti recomand pleoape Irmscher ( de astea am si eu si vin perfect pe far ) , le poti comanda direct la orice dealer Opel.
P.S. Pentru ce vroia sora mea a fost de ajuns un proceed. Mai departe nu comentez si NU vreau sa transform topicul masinii mele intr-un versus si nici intr-o dezbatere a vanzarii masinii ( o sa continui discutiile despre acest subiect pe PM sau pe topicul creat special pentru asta ) Pana una alta inca am masina si inca am planuri pentru ea :D Razvan |
Salut, as vrea sa te intreb si eu ceva referior la GTC, la butoanele acele cu IDS, scaune incalzite x2, senzori parcare, blocare usilor, al 6 lea ce face? sau cum se numeste? ms respect masina arata super.
|
Din stanga spre dreapta:
* incalzire scaun sofer ( cu 3 gradatii setabile ) * DDS ( detectie pierdere presiune si/sau explozie cauciucuri, butonul se foloseste pentru a seta referinta ) * senzori parcare ( butonul se foloseste pentru dezactivare/activare in timpul manevrei de mers inapoi ) * inchidere centralizata * buton sport :D * incalzire scaun pasager ( cu 3 gradatii setabile ). |
| All times are GMT +2. The time now is 07:31. |
- Copyright 2026 4Tuning