Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Conducere fara permis (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/31162-conducere-permis.html)

StefanVVTi 20-08-07 19:22

Re: Conducere fara permis

Quote:

Originally Posted by Nyke90 (Post 1055634)
Salut baieti .
Si eu ca si multi altii de aici nu am ink 18 ani...mai am vreo 5-6 luni.
Zicea cineva mai sus ca a condus pe transfagarasean, deci nu sunt singurul, e super portiunea intre balea lac si balea cascada, la urcat e super , si la coborare e marfa, acolo nu e politie dar tre sa cam ai sange rece:), cine a fost acolo stie la ce ma refer.Eu conduc fara permis de pe la 12-13 ani, dar niciodata nu am luat masina din curte sa plec cu ea, am condus cu tatal meu cam pe toate felurile de drumuri si nam avut vreodata probleme, estimez ca am cam 2000 km facuti.
Salutare.

Esti "cul"!;)

Nyke90 20-08-07 19:24

Daca zici inseamna ca asa este:)

26WRC 20-08-07 20:04

Quote:

Originally Posted by Nyke90 (Post 1055634)
Salut baieti .
Si eu ca si multi altii de aici nu am ink 18 ani...mai am vreo 5-6 luni.
Zicea cineva mai sus ca a condus pe transfagarasean, deci nu sunt singurul, e super portiunea intre balea lac si balea cascada, la urcat e super , si la coborare e marfa, acolo nu e politie dar tre sa cam ai sange rece:), cine a fost acolo stie la ce ma refer.Eu conduc fara permis de pe la 12-13 ani, dar niciodata nu am luat masina din curte sa plec cu ea, am condus cu tatal meu cam pe toate felurile de drumuri si nam avut vreodata probleme, estimez ca am cam 2000 km facuti.
Salutare.

iti urez sa fii prins de politie, si sa nu'ti dea voie sa iei niciodata permisu de conducere !!!
adevarul e ca... TE URASC!!=))

Nyke90 20-08-07 20:09

multumesc foarte mult:))apreciez..dar spre dezamagirea ta sau a celor ca tine zic k nu o sa ma prinda niciodata;)...si o sa atasez si o poza cu permisul de conducere knd o sa l iau.
Daca ma urasti m-ai terminat.
In schimb eu iti doresc numai bine.

robertzEL_bz 22-08-07 01:29

Quote:

Originally Posted by Nyke90 (Post 1056448)
multumesc foarte mult:))apreciez..dar spre dezamagirea ta sau a celor ca tine zic k nu o sa ma prinda niciodata;)...si o sa atasez si o poza cu permisul de conducere knd o sa l iau.
Daca ma urasti m-ai terminat.
In schimb eu iti doresc numai bine.

nu zice k nu te prinde niciodata....k nu stii knd ti se poate intampla....sa nnu mergi pe premiza asta niciodata k nu vei fi prins...dak gandesti asha este rau...... olikum iti urez sa iti iei permisul kt mai rpd k sa nu mai ai probleme de genul celor de mai sus;)

Nyke90 22-08-07 11:28

Ms, si eu im urez acelasi lucru, iar de condus cand conduc , conduc doar in zone sigure , prin port, sau pe autostrada, pe la munte, unde nu prea e trafic mult..deci..nu e nici politie.

StefanVVTi 22-08-07 12:16

Quote:

Originally Posted by Nyke90 (Post 1058919)
Ms, si eu im urez acelasi lucru, iar de condus cand conduc , conduc doar in zone sigure , prin port, sau pe autostrada, pe la munte, unde nu prea e trafic mult..deci..nu e nici politie.

Decat sa pierd timpul pe la calculator, eu in locul tau m-as duce la o tura pe autostrada! La ce gandire ai("Las` ca nu m-o prinde tocmai pe mine!") ar fi bine sa nu-ti iei permis! ;)

Nyke90 22-08-07 12:20

E departe autostrada d mine.Vad ca si tu ai aceeasi varsta, tu vrei sa ti zici k daca ai avea ocazia nu ai conduce pe o sosea national sau pe autostrada?Sa fim seriosi, nu cred k e vreunul din noi pe aici fara pemis care ar refuza asta.
Dar e mai usor sa te uiti in gradina altuia .

Nyke90 22-08-07 12:27

fiecare se descurca cum poate, tu te plimbi cu scoala de soferi prin oras(nimic de obiectat), si eu ma plimb pe autostrada, cat timp nu am sicanat un alt participant la trafic nu vad de ce sariti in sus.

sebaaa 22-08-07 12:46

Quote:

Originally Posted by Nyke90 (Post 1058998)
fiecare se descurca cum poate, tu te plimbi cu scoala de soferi prin oras(nimic de obiectat), si eu ma plimb pe autostrada, cat timp nu am sicanat un alt participant la trafic nu vad de ce sariti in sus.

de unde sa stim noi ce ai facut..da sa nu te vedem la stiri..
stai cuminte si nu te mai plimba cu masina..cine ti-o da este un iresponsabil
si tie si celui cu transfagarasanul..ala nu e traseu de copii fara carnet..
nu sunt sanatosi la cap parintii vostri sau prietenii care va lasa masina pe mana pe asa drum..nu e pedeapsa cu puscarie pentru treaba asta degeaba..
pai n-am mers eu pe transfagarasan ( cu carnet fiind) si mergeti voi la 17 ani ?
..no comment..si sunt multi care nu au mers pe acolo si mergeti voi.. ca sa nu zic de autostrazi.. atata va trebuie sa va dati voi "kul" pe acolo si sa ii dati blana.. INAINTE SA TE MAI URCI LA VOLAN VREODATA , CHIAR SI CU PERMIS,GANDESTE-TE K NU ITI PIERZI DOAR TU VIATA DACA E SA SE INTAMPLE CEVA RAU , NU DOAR TU SI AIA DIN MASINA CU TINE , SI POATE SI NISTE NEVINOVATI, CARE CIRCULAU REGULAMENTAR!!! GANDESTE-TE BINE LA TREABA ASTA.. SA ZICEM K AI PILE , ESTI " BAZAT " IN FATZA LEGII, DAR IN FATZA MORTII DOAR NOROCUL CHIOR SAU DUMNEZEU TE MAI POATE SALVA..
STATI CUMINTI.. jucativa la calculator, da-ti de A 1 si mergeti si voi pe o motocicleta daca e.. dar nu cu masina..

Nyke90 22-08-07 12:52

Nici nu o sa ma vedeti vreodata, si nu nu am pile nici relatii nimic, doar ca , atat timp cat conduci cu capul si nu cu piciorul(ati prins ideea?)nu cred k e vreun pericol, am zis eu cumva ca i dau blana pe autostrada?.. nu am mai condus acolo de vreo 3 luni, si atuni nu am trecut de 130-140.
Iar la faza cu transfagaraseanul, ce vina am eu ca tu nu ai condus acolo de cand ai permis, am mai zis, cat timp nu am fost claxonat de alti participanti la trafic, nu am incurcat pe nimeni inseamna ca am mers bine.
Nu am avut reodata probleme cu politia pt ca NU am luat masina din curte cum mai spuneau ceilalti de pe acest forum, insa nu am nimic nici cu ei.
Cand te uiti la tv la stirile de la ora 5 p protv, ai sa fii atent cate accidente se intampla din cauza celor fara permis(minori ma refer), si cate din cauza celorlalti, fa statistica asta si ai sa vezi.

Nyke90 22-08-07 12:58

Iar la faza cu"dati de a1 si mergeti cu o motocicleta".Daca esti prost poti sa provoci un accident si mergand pe jos sau cu bicicleta sau cu rolele, sa nu mai zicem de motocicleta, doar daca nu te duce prea mult capul.

Sasha_z 22-08-07 15:25

deci sa inteleg...k noi toti suntem prosti si u esti cel mai destept nu???si u le stii pe toate si noi aberam knd spunem ... k e bine sau k nu e bine ???!!!!kiar m`ai dat gata la kestia asta...

26WRC 22-08-07 15:27

Quote:

Originally Posted by Nyke90 (Post 1059056)
Iar la faza cu"dati de a1 si mergeti cu o motocicleta".Daca esti prost poti sa provoci un accident si mergand pe jos sau cu bicicleta sau cu rolele, sa nu mai zicem de motocicleta, doar daca nu te duce prea mult capul.

wa ne lasi?! hai s*****!!!

Nyke90 22-08-07 16:45

In caz ca nu ati observat eu vb la modul general dar.....
Iar pt 26wrc, tine-ti parerile pt tine, cat timp nu m-am luat de tine si neamu tau stai in banca ta.Eu defapt nu vad care e pb voastra....Nu se intitula topicul conducere fara permis?..si tre sa fie pareri pro si contra.

StefanVVTi 22-08-07 21:48

Quote:

Originally Posted by Nyke90 (Post 1058989)
E departe autostrada d mine.Vad ca si tu ai aceeasi varsta, tu vrei sa ti zici k daca ai avea ocazia nu ai conduce pe o sosea national sau pe autostrada?Sa fim seriosi, nu cred k e vreunul din noi pe aici fara pemis care ar refuza asta.
Dar e mai usor sa te uiti in gradina altuia .

Am avut ocazia si am refuzat! De ce sa risc sa nu mai iau permis niciodata, pentru cativa km...Zici de condus cu capul, bun conduci cu capul, intra unul in tine, chiar nevinovat, tot vei fi tras la raspundere!
Hai sa-ti spun de fapt ce cred...cred ca ai intrat pe acest forum sa ne impresionezi cu teribilismele tale si atat...bafta!

Nyke90 22-08-07 22:27

Pai nu suntem toti la fel, insa nu vreau sa intru in polemica cu vreunul din voi, este un forum pe vreau sa cred ca se poate discuta in voie.Iar la faza cu intratu unuia in mine sunte perfect de accord , se poate intampla si cu si fara permis fara sa am vreo vina.Doar nu crezi ca eu merg zilnic zeci de km pe soselele patriei.De ex intr-o luna conduc max 10-12 km, si daca vi se pare mult....iar pe autostrada nu vad cum ar putea sa intr unl in tine, decat daca nu tii tu ca sofer ochii deschisi.Numai bine.

Nyke90 22-08-07 22:32

Dar vad ca la mine ati reactionat cel mai dur, si mai sunt si alti baieti de pe forum care au condus si conduc fara permis.

vlad_VSV 22-08-07 23:53

pai da ca sunteti mari smecheri domle' ,frate am condus fara carnet ce bazat is,frate....ei cum vreau sa va vad cand va opreste politia si va baga la racoare si pe voi si pe desteptii aia ce v-au dat masina,dar sunt convins ca habarnai chestiile astea........vai de **** voastra.....

ps: te rog nu te obosii sa imi raspunzi daca cumva de simti ca o faci degeaba ;) si nici nu is curios de parerile tale de mare bazat ce o condus fara carnet si in plus am vorbit la general ....bafta pt carnet ;) sa il obtii pe "curat" ;)

bogdyMND 27-08-07 01:34

Nu cred ca exista vreun om cu cap care ar risca sa conduca fara carnet pe autostrada sau oriunde. Ce-o fi in capu lu aia care conduc nimeni nu stie, ei cred ca stiu sa conduca si sunt mari soferi dar dc s-ar afla intr-o situatie mai periculoasa nu stiu cum ar reactiona. Ar trebuii sa te prinda politia si sa nu-ti mai dea voie sa iei permisul, never. Ce ti-e asa greu sa astepti un an, sau dc chiar nu te poti abtine condu la sat, pe camp, nu pe drumuri unde se afla si alti soferi.

Apropo eu cred ca tu esti un copil complexat care nu are alta treaba decat sa vina sa zica pe forum ca el e mare si tare pt ca conduce fara permis, cand defapt (probabil) el nu a condus niciodata o masina, si se gaseste sa infloreasca.

P.S nu ma intereseaza raspunsul tau....

bogdyMND 27-08-07 01:43

1 cand spui ca ai condus pe drumuri publice de la 12-13 ani aberezi. Cam ce inaltime aveai tu la 12-13 ani de ajungeai la pedale si aveai vizibilitate, si cum de n-ai atras atentia politiei ( ca nu esti adi minune)
2 si cica ai condus cu tatal tau....asta spune ceva: ori esti un soricar mincinos ori tatal tau este un inconstient si in cazul acesta ar trebuii sa faca vreo 2 ani de parnaie sa-si revina.

26WRC 27-08-07 02:06

Quote:

Originally Posted by bogdyMND (Post 1065908)
1 cand spui ca ai condus pe drumuri publice de la 12-13 ani aberezi. Cam ce inaltime aveai tu la 12-13 ani de ajungeai la pedale si aveai vizibilitate, si cum de n-ai atras atentia politiei ( ca nu esti adi minune)
2 si cica ai condus cu tatal tau....asta spune ceva: ori esti un soricar mincinos ori tatal tau este un inconstient si in cazul acesta ar trebuii sa faca vreo 2 ani de parnaie sa-si revina.

iti obosesti degetele ...pt un nimeni :!:

Magos 27-08-07 02:33

De ce va obositi acuma, nu inteleg...
Pana la urma si la urma, daca se risca cu adevarat, o face pe constiinta si "spinarea" lui... Daca individul vinde gogosi... Voi nu sunteti cei care le veti cumpara... Asa ca... Why bother???

TzuTzu77 27-08-07 03:29

Si daca intra in tine un inconstient d-asta care se crede zmeu? Chiar daca o pateste el, sunt sanse mari s-o patesti si tu...am condus si eu fara permis, putin ce-i drept, parca am mai zis pe topicu asta, dar mi-a venit si mie mintea la cap si nu am mai condus pe drumuri publice. Din partea mea sa se dea ei mari soferi si smecheri cat vor, dar nu pe unde circul si eu! La fel sunt pt mine si cei care iau permisu cu pile/spaga. Daca nu esti in stare sa conduci, ia nene autobuzu, ca oricum sunt prea multi prosti pe sosele!

dreaq 27-08-07 03:58

De acord cu TzuTzu77 . Prea multi idioti pe soselele patriei si daca incep asa sigur nu vor respecta nici celelalte reguli de circulatie DACA vor fi in stare sa ia carnetul.De ce? Pentru ca 'e' smecheri!

Dodo_998 03-09-07 18:13

spunea cineva mai sus ca la 12-13 ani nu vezi in fata... boss, nu stiu ce inaltime ai tu.. dar eu la 7 ani mergeam pe camp cu 2 perne sub cur.. dar poate eram eu prea inalt.. acum am 1.95... :D

RA_2fast4u 07-09-07 13:03

Bai fiu ala mare mester de bascula si sofer. ia-o incet ca nu inghite lumea asa usor galustele :)) inteleg ai condus fara permis, bravo tie esti cel dea-al 12345321 om care face asta.. si eu am fost acolo, si majoritatea de aicea.. de ce pt ca altfel nu am fi pe amaratu asta de forum!! dooo !!! dar nu trebuie sa le infloresti ca da-o drak avenit toamna :)) . si daca e cum zici, atuncea ia-o mai moale fiule. mergi si tu cum merge tot omu normal pe la tara.. pe strada seara... pe ceva drum mai parasit.. nu intinde coarda ca se rupe.. ai 17 ani fa-ti si tu site ca altii ( :-" ) cu cat timp mai ai pana iti iei carnetu.. apuca-te de numarat minute.. secunde.. oi.. femei.. stiu cum e ca numai acum am trecut pe acolo.. nu mai suporti nu mai poti.. dar asta e.. rezista ca o sa fie rasplata mai mare

phaeton 07-09-07 13:24

am 2 prieteni care au comis`o urat tare, din cauza condusului fara permis.
si nu din cauza politiei sau alta prostie, din cauza lipsei de experienta si a teribilismului.
conteaza cat de cat si amarata aia de scoala de soferi.

de prin primavara m am linistit si eu, nu se mai merita. mai am 4 luni si gata.
oricat de mare sofer ai fi, intra altu in tine si te ai nenorocit.

Dodo_998 08-09-07 16:37

RA_2fast4u, cu mine vorbeai ??? in caz ca da, tin sa te anunt ca detin permis de conducere de ceva timp... deci nu am 17 ani... si dupa cate vad tu ai 18...

26WRC 09-09-07 00:41

Quote:

Originally Posted by ENigmaBoy (Post 1088810)
RA_2fast4u, cu mine vorbeai ??? in caz ca da, tin sa te anunt ca detin permis de conducere de ceva timp... deci nu am 17 ani... si dupa cate vad tu ai 18...

nu cred ca se referea la tine....
ci mai degraba la unu' naichi...

Dodo_998 09-09-07 01:53

daca de nyke90 este vorba, chiar ii dau dreptate :D

RA_2fast4u 09-09-07 15:06

nu cu tine mai prietene, cu fiu ala naravas

werewolfu 13-09-07 14:57

Bun deci am 16 ani juma si am condus frumos si mo oprit politia
deci nu stiu politsitii sau comporat frumos cu mine si nici nu cereau bani sau ceva eram cu un prieten in dreapta el are permis si nroc ca eram la 200 m de bloc si am zis ca mergeam pana la el sa-si ia permis si sal las sa conduca ca duar ce si-a luat permisu si are pofte nea dus la sectie declaratie ia luat mie nu mia spus ca trebuie sa merg cu unul din parinti ... cu el nu mai are nici o treaba numa acuma eu vreau sa stiu cam ce mi s-ar putea intampla
unu din politisti ma intrebat daca stiu ce se poate intampla si prietenul a spus dosar penal si politistu a spus dosar penal ca dosar penal da poti sa nu mai ai carnet toata viata oricum mi sa parut ciudat deoarce dosaru penal iti pateaza viitorul ... oricum se sterge dupa 5 ani?
am uitat sa specific ca masina era a parintilor
inca ceva cu carnetu e asa cu ma au spus ei toata viata sau doar pentru cativa ani

TzuTzu77 13-09-07 15:26

Ia uite, unu pe care l-a mancat si a patit-o. Sincer, nu ma bucur, chiar imi pare rau pt tine, dar sper sa se invete altii minte! Toata viata sau cativa ani n-o sa ai carnet pt ca n-ai avut rabdare, plus dosar, etc, etc...stati fratilor cuminti!!!

andrei_400 13-09-07 15:52

Nu se merita sa conduci fara permis! am condus ocazional 3 ani masina parintilor pana cand un prieten de-al meu a avut un accident grav , neavand permis si vazand consecintele am zis k mai bn mai astept 6 luni cat mai am pana la permis. + ca niste "vecini binevoitori" de-ai mei m-au reclamat la politie si akm vad aproape zi de zi politia pe la mine prin zona

werewolfu 13-09-07 16:35

astept si eu un raspuns la intrebarile mele daca se poate

fuzzy 13-09-07 16:59

ce intrebari? ori nu am fost eu atent, ori postul tau a fost foarte aiurea si necorelat... fii putin mai concis te rog...

werewolfu 13-09-07 17:02

ce sanse am sa raman fara carnet pt totdeauna?
dosarul penal dupa cat timp se sterge?
sau ce pot patii in cel mai bun caz?

Sasha_z 14-09-07 00:54

Quote:

Originally Posted by werewolfu (Post 1098195)
ce sanse am sa raman fara carnet pt totdeauna?
dosarul penal dupa cat timp se sterge?
sau ce pot patii in cel mai bun caz?

pai la 16 ani ai tai...fara ce carnet sa ramai???? carnet de scoala???

Sindrom 14-09-07 01:05

hai sa va spun io si sa luati aminte.....implinisem 18 ani si mergeam si io la gratar alea alea cu mai multi.....unu super baiat mai imi dadea masina sa merg de colo colo(erau drumuri de tara neasfaltate camp). io deja incepusem scoala de soferi deci aveam ceva cunostinta de cum se mergea....m-am dus odata si ce-am zis io sa ies si pe sosea ca nu e nici draq(asa si era).merg io ce merg...masina se ducea ii dau ajung la 140...si deodata ma uit in fata viraj 90 de grade...vreau sa zic ca mare noroc am avut ca altfel nu se cheama ca n-am intrat in casa unuia...nush ce si cum da a stat si masina pe sosea si nu mi s-au blocat nici rotile cand am franat....de unde rezulta.....stati draq potoliti si nu incercati sa va dati mari ca NU SE MERITA DELOC

All times are GMT +2. The time now is 00:44.

- Copyright 2026 4Tuning