![]() |
Re: Honda civic ej9 sau peugeot 206 ?
Am Peugeot 206 cumparat de nou pentru ca doar asta mi-am permis la vremea aceea in 2007. As cumpara oricand o Honda Civic EJ9 SH, la cat e de veche pe atat de misto poate fi. :D
|
Sper ca nu "dezgrop" topicul, l-am citit pe tot pana cand a inceput lumea sa se certe, honda vs bmw. Dupa parerea mea, un bmw se vede clar daca e detinut de un "cocalar" dupa cum este intretinut/modificat si desigur in ce tara este inmatriculat.
Intentionez sa trec de la un polo 6n2 1.4 16v la o masina care sa nu coste mult si sa o pot modica in timp, sa se conduca fain etc si acest model de Honda pare ideal. Imi place si bmw dar nu cred ca la aceiasi bani pot gasi ceva in stare buna sau care sa scoata un consum sub 10 in oras. Intrebari de la posesorii de honda 1.4, cam ce consum are la condus relax si agresiv? Urban si extra-urban? Si desigur cam la ce pret gasesc ceva in stare buna, ma bate gandu si la modelu cu porbagaju mai lung. Merci |
Ca sa ti se duca gandul asa putin de la consum...
Nu exista masina pe benzina cu motor peste 1000cm3 de pana in 2010, care sa consume mai putin de 8.5 - 9 in oras. Bine...poti sa omori masina si sa mergi cu ea la consum ca mosu` si sa scoti 8, dar intr-un an o pui pe butuci ....Deci un consum pe benzina pana in 12% nu este deloc de speriat...cel putin in opinia mea. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:41. |
- Copyright 2026 4Tuning