![]() |
Re: Dacia 1300 Alpine
Jackass se referea la timpul pe care il face pana la 160 fiind limitat de cutie sa urce mai sus, in clipul pe care l.ai pus nu ai de unde sa vezi in cat timp ajunge la 160 pentru ca e si editat.
|
Fuge bine batranica. :)
|
N-ai ceva poze cu treaba ce ai facuta la chiulasa, sa poti pune pompa de apa in fata?
|
2 Attachment(s)
Quote:
- spre radiator trebuie lipit un L ( tai o pompa de apa veche si obtii acel L) lipesti acel L cu silicon de chiuloasa apoi pui pompa de apa peste, el sta cuminte acolo, nu are cum sa iasa. - in partea spre sofer trebuie indepartat acel L ca sa treaca apa libera, poti face asta cu o freza sau cu flexul cu un disc mai mic ca sa intre acolo.acolo trebuie taiat aproximativ 4-5 mm, peste gaura aia pui capacu din poza cu cele 2 sonde si stutu de apa. Ca noutati despre masina mea, am ramas fara talon zilele trecute. amenda 320 lei, trebuie o vizita pe la RAR :x sper sa rezolv usor. Toate astea s-au intamplat ca am fost la locu nepotrivit in momentul nepotrivit si m-a vazut seful politiei pe judet. |
De ce s-au legat ?
|
Quote:
|
Quote:
Asta-i romania,daca ne-am lua dupa ei ar trebui sa omologam si aerul din roti:???: |
Quote:
|
Quote:
|
Tu ai fost cel cu Dacia la legale la Caransebes?
Am vazut un filmulet dar nu e foarte clar, ce ai facut cu Golful? |
1 Attachment(s)
Da eu am fost la caransebes :) am ratat treapta a 3-a si am pierdut cursa :???:
|
Ce sa intamplat la caransebeş am auzit baieţi mei care au fost acolo ca nuprea erai aşa forţă deşi toţi au fost miraţi de motorul de sub capota ? Imi pare rau ca nu am putut si eu sa vin , am avut altele pe cap, poate ne auzim la evenimentele ce urmeaza sa se organizeze pe la severin ;)
|
Nu stiu nici eu ce sa zic, nu vreau acum sa dau vina pe anumite piese sau chestii, motoru merge super bine dar cutia in 5 trepte ce am pus-o acum e prea lunga si nu ma ajuta. Mai am de exersat la plecari, derapam prea mult pana prindea aderenta si alte alea. Am mers acolo sa testez ce am facut pana acum la masina. Am vazut ce nu e bun, ce nu merge bine si o sa schimb sau sa imbunatatesc. O sa vedem la cursa urmatoare daca am facut ceva bun sau nu :D
|
Pana la urma cati cp are masina? :)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
sper sa si gasesti ca aici era ultimul kit.
30 ron a fost. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:32. |
- Copyright 2026 4Tuning