![]() |
Re: Bt 05 Aws
nu stiu la ce te referi:sad:
|
Bt 05 Aws
5 Attachment(s)
Am mai modificat putin 'carutza' daca va intereseaza am postat si cateva poze ...am scos si toate bandourile aproximativ.
|
frumoasa foc.....unde ti-ai facut grila?pe comanda?si culoarea e misto -dar asta o aveai...imi plac culorile cum se imbina rosu-negru ...misto tare....ti-ar mai trebui niste jante mai mari si negre si ai fi tata lor....bv si succes pe viitor...:D
|
Arata bine,dar iti dau un sfat: pune folie pe geamuri !!!
|
da ce este acest bolid?;;) un concept cumva...sau cea mai frumoasa masina pe care am vazut-o vreodata:))....foarte buna ideea cu folie pe geamuri...cateodata e necesara:)))...jokin'...oricum :X:X:X
|
Quote:
|
Quote:
|
bine te-am gasit oliviu:P
|
Quote:
|
Quote:
|
frumos clean look!daca ai mai si cobora-o putin ar da super.
|
Deap,putin coborata!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
folie , folie, folie!!!!!
|
Quote:
|
te bate un gand vllladutz ? :))
|
Quote:
|
Bara pare prea cheala fara numar acolo. Mie nu imi place. Dar na, masina ta, gusturile tale :)
|
vulpea cand nu ajunge la struguri spune ca sunt acri ;;)
|
Daca taceai filozof ramaneai.
|
like i said:P
|
Acum v-ati apucat de cearta si pe threadul asta?
Zbeng, masina arata f bine. Acum pare mai "fioroasa". Nu stiu de ce nu iti place tie. Eu nici nu ma gandeam ca o bora poate arata asa de bine. |
Quote:
|
mah,voi vreti doar laude?depinde de gusturi..poate la om nu-i place maisna ce sariti asa?mie imi palce nah...altora nu...lasati-o naibii de treaba,omu isi spune pareria..vreti sa fiti pupati in fund sa spuan toti vai ce masina grazova aveti si pe la spate sa zica vai ce rabla?nu va convin criticile,ignoratile....nu va mai certati atat..toata vara forumu asta a fost mort..la intalniri nu s-a mai postat de 1000 de ani...dar daca e de cearta se ingramadeste toata lumea ca deh:unde-i bine nu-i de mine,unde-i rau hop si eu...
|
am sters posturile cu off topic si injuriile. daca aveti ceva de impartit faceti`o fata in fata sau macar prin pm. numai umpleti topicurile cu problemele voastre pls.
|
Quote:
|
frumoasa tare masina...felicitari....in afara de folii...te-ai gandit sa scoti nr de pe fata ? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:29. |
- Copyright 2026 4Tuning