Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Vw bora Edition (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/286268-vw-bora-edition.html)

soosy 22-12-11 19:51

Re: Vw bora Edition

Quote:

Originally Posted by kamei (Post 4790830)
Ai PM, bafta in continuare.

da,chiar am bagat in lista,sa vad cand apare omul atunci o sa vorbesc cu el
poate pe saptamana viitoare se si rezolva:D
mersi mult

si o intrebare asa generala:D
din cate stiu a ta ii 101 sau 110 cai parca...cam cat ai consumul(evident mare comparatie nu putem face ca eu am +1 treapta si motorul cu ceva cai in plus)
dar la mine in a 6-a merge la 110 undeva la 1700-1800 rpm si consum variabil 5..5 ceva pana in max 6
iar in oras,evident cel instant imi arata cifre destul de mari mai ales la primele 2 trepte dar ca si medie cam 7.5 aprox...

ii ok,ii mult...nu de alta dar nu am mai avut asa si sa stiu ca si ideie

kamei 22-12-11 20:01

1 Attachment(s)
Ii de 101 cp, in afara cam 6-6,5, in oras 7-8, cam asa ii consumul la stilul meu de condus, la drum intins am scos 5 si ceva afisat de computerul de bord, in concluzie eu sunt foarte multumit de consum si de fiabilitatea masinii. Bineinteles ca si la mine arata destul de mult consumul instant la plecarea de pe loc.

Uite aici iarna trecuta consumul instant la plecarea de pe loc cu motorul rece (nu in forja).

soosy 22-12-11 20:06

Quote:

Originally Posted by kamei (Post 4790853)
Ii de 101 cp, in afara cam 6-6,5, in oras 7-8, cam asa ii consumul la stilul meu de condus, la drum intins am scos 5 si ceva afisat de computerul de bord, in concluzie eu sunt foarte multumit de consum si de fiabilitatea masinii.

da evident,conteaza si stilu ca se pot scoate si niste cifre mari la consum daca mergi ca nebunul....dar ma refeream la un driving moderat,relax:))

pana la urma ma pot multumi si eu cu ea in acest fel,fiind si masina ceva mai grea si se cam aseamana consumul,imi arata si mie 4,8 la 1400 rpm in a 6-a la 80 si ceva...dar omor turbo,nici gand sa merg asa,mai bine ii dau atunci forja=))

numai ca,vezi auzi niste cifre de astea ca la unii le consuma 4l si de astea:rolleyes2,se pare ca asa si eu pot sa zic ca mie imi ia 3
de vorbit putem vorbi toti

B-99-SAA 23-12-11 09:06

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 4790869)
imi arata si mie 4,8 la 1400 rpm in a 6-a la 80 si ceva...dar omor turbo,nici gand sa merg asa,mai bine ii dau atunci forja=))

De ce zici asta? La 1400 nu e nici subturat, nici nu are treaba cu turbo.... ala intra la 2500, corect?

bitang 23-12-11 10:21

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 4791420)
De ce zici asta? La 1400 nu e nici subturat, nici nu are treaba cu turbo.... ala intra la 2500, corect?

Turbo functioneaza din momentul in care intra motorul in functie.Pe la 2500rpm deja ai full boost ca dupa 3000rpm nu mai prea se simte mare lucru.

B-99-SAA 23-12-11 10:28

Quote:

Originally Posted by bitang (Post 4791525)
Turbo functioneaza din momentul in care intra motorul in functie.Pe la 2500rpm deja ai full boost ca dupa 3000rpm nu mai prea se simte mare lucru.

Ma gandeam ca zice de turbina, am confundat :lol: Poti sa mergi si chill la 1500 ture, dar e mai bine in forja.

kamei 23-12-11 19:47

Poti sa mergi la 1500 de ture dar nu in a5 a sau a 6 a, pana in a 4a ii ok, asta daca vrei sa mergi la consum. Oricum masina lui nu consuma mult, are consumul foarte bun.;)

soosy 23-12-11 20:39

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 4791420)

fiecare motor are o zona unde are cuplu maxim,un consum cel mai bun,si motorul merge ok
oricum la astea in general(vw)sub 1.7-1.8 nu se tine pentru ca in timp omori turbo
mai ales la schimbariile de trepte

Quote:

Originally Posted by bitang (Post 4791525)

da,corect....si tocmai ce mai buna "manevrare" a motorului tdi la schimbari de trepte sa fie pana in 2500 ture,atunci si consumul ii ok si motorul merge foarte ok

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 4791538)
Ma gandeam ca zice de turbina, am confundat :lol: Poti sa mergi si chill la 1500 ture, dar e mai bine in forja.

ideia este in principiu ca sa mearga intins si la orice moment cand o calci sa se duca,nu sa se puna in bot + schimbariile de trepte sa fie in asa fel ca treapta urmatoare in care intra sa aiba cel putin 1500 ture,ca altfel ii nasol
pana la urma sunt maniere de condus si etc...eu as zic ca ii cel mai ok si din auzite

Quote:

Originally Posted by kamei (Post 4792184)
Poti sa mergi la 1500 de ture dar nu in a5 a sau a 6 a, pana in a 4a ii ok, asta daca vrei sa mergi la consum. Oricum masina lui nu consuma mult, are consumul foarte bun.;)

dap,asa dupa mai multe pareri si etc,m-am linistit,aveam impresia ca ii cam place motorina:)) dar ii chiar ok asa,nu de alta dar cand auzi consumuri de 4l si etc imi dadea de gandit dar pana la urma este luna povestiilor(mos craciun,nicolae...)etc =))

soosy 24-12-11 14:50

4 Attachment(s)
azi asa in graba am pus si eleronul de luneta,si am mesterit numarul + pus cu banda dublu adeziv,sper sa tina si sa nu raman fara ea

pentru anul asta cam atat...mai cotiera daca o sa am timp sa o iau sapt viitoare si astept comanda la inceputul lui ianuarie pentru tips

sa vina janteleeeee si mai vedem cu restu
cu ocazia asta Sarbatori Fericite All si numai bine

vladucutz 24-12-11 19:22

am maxidot cromat immo3 VDO..stiu ca te ineresa la un moment dat

soosy 25-12-11 10:38

Quote:

Originally Posted by vladucutz (Post 4793538)
am maxidot cromat immo3 VDO..stiu ca te ineresa la un moment dat

mda...am cautat cu disperare,nu ceasuriile ci doar displayul de la comp bord
dar pana la urma erau ok si ceasuriile,insa am rezolvat deja de mult
greu tare greu dar am dar de un om care se ocupa cu asa ceva,asa ca am display nou nout

mersi

vladucutz 25-12-11 11:36

Ai dat de tipul ala de ti-am zis pana la urma?

soosy 25-12-11 12:14

Quote:

Originally Posted by vladucutz (Post 4794070)
Ai dat de tipul ala de ti-am zis pana la urma?

nu
numarul de tel ii degeaba...nu suna
la Pm nu raspunde
la topicul deschis de el nici atat...nu stiu care ii treaba cu el
am cautat sa vad daca gasesc ceva date de pe alte siteuri si am vazut ceva pe ocazii dar nimic ce sa ma ajute
pana la urma ma gandescc ca nici nu ii valabil

in final am rezolvat prin 3-4 persoane,am ajuns la cel din TM(nr de tel de pe vw club,telefon la arad,de acolo la Craiova acesta a fost in Caras undeva la cineva iar cel din Caras mi-a facut legatura cu omul din TM) se pare ca ii singurul din Judet,regiune

vladucutz 25-12-11 12:15

am vazut ca era activ pe vwforum..trebuia sa te uiti si pe acolo sa vezi ce si cum...pana la urma cat a fst display-ul?

soosy 25-12-11 14:13

crede-ma am cautat peste tot...si nu neaparat doar pe el
poate mi-a scapat pe vw forum,si probabil avea alt nume de user ca si pe ocazie are alt nume si etc etc

in final a fost 80 eu piesa si 20 eu manopera...in max 20 min era rezolvat tot,omul ii profi,a demontat ceasuriile din bord repede,mers la el acasa,dezmembrat ceasuriile in bucati,si a rezolvat treaba(inlocuit,lipit si ansamblat la loc)ataaaat

soosy 26-12-11 17:52

baietii dar si fetele:D

cei prin Tm si inprejurimi,cam la ce bani se face o noua prindere la jante(ex de la 5x112 la 5x100 si etc..chestii de genul)si cat este de ok procedeul + evident daca stiti pe cineva care se ocupa

nu de alta dar nu prea gasesc nimic ce sa imi fie ok la prindere de 5x100,asa ca as incerca modalitatea asta(nu ma intereseaza flanse si bla bla)

daca vedeti ceva jante calumea,sunt disponibil
99% brock b1 si keskin kt 1 caut dar pot fi si altele:rolleyes2

Devu 26-12-11 18:03

:arrow:
http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...-10579224.html
https://www.pieseauto.ro/jante-aliaj-...-52369916.html
http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...-10727163.html
http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...-10700588.html

O masina poate fi frumoasa si fara jante late, v-ati intoxicat cu moda asta ...

miahi89 26-12-11 18:04

nu prea se gasesc brock b1 :D si eu caut pe 17 8,5j fata si 10j spate dar cam greu

soosy 27-12-11 15:13

foarte corect,cum ar fi jante simple,pline si spitate,dar eu nu caut neaparat sa fie lat,doar imi place ideia de a fi lat si parca sare mai in evidenta,eu in principiu caut buza,cat mai mare sa aiba pe spate si mai micuta pe fata

legat de variantele tale,in primul rand mersi,dar pe 18 pica din start,am vazut ca 3 seturi sunt 18,iar printre ele am vazut ca ii si 10j...alta chestie ca pe fata mai mare de 8j nu ma bag,nu am chef sa distrug servo si etc

mai caut si mai caut:D
multan oricum

Quote:

Originally Posted by miahi89 (Post 4795589)
nu prea se gasesc brock b1 :D si eu caut pe 17 8,5j fata si 10j spate dar cam greu

mda...greu se gasesc,daca ar fi pe 16 am vazut cel putin 4-5 seturi si chiar frumoase si pret ok,dar pe 17 tare greu...poate poate cine stie
tare as vrea sa rezolv partea asta,si daca dau banul sa fie pe ceva frumos,potrivit

sunt pro brock ca sunt mai usor de intretinut dar cele modulare sunt peste brock pana la urma
si legat de keskin kt 1 evident eu zic ca are un plus fata de brock fiind modulare(ai variante de stilizare sa zic asa legat de culori)polishul la buze ii mult mai frumos si etc etc..dar sunt si mai fragile si mai pretentioase la intretinere

vedem,care o fi:rolleyes2

RIcKO 27-12-11 15:20

Vezi ca face Ziemens chestia cu modificatul distantei la prezoane , si Brandex parca mai face , daca vrei buze , am eu un set 17 8,5 J et 13 5x120 proaspat polishate integral , intereseaza-te vezi ce e cu modificatul ala si daca te intereseaza jantele vorbim,vezi ca am topic cu ele de vanzare ,Bafta

SAX1987 27-12-11 16:14

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 4795576)
baietii dar si fetele:D

cei prin Tm si inprejurimi,cam la ce bani se face o noua prindere la jante(ex de la 5x112 la 5x100 si etc..chestii de genul)si cat este de ok procedeul + evident daca stiti pe cineva care se ocupa

Este un baiat aici pe forum yoyo_tim care face flanse . Eu mi-am facut la el si sunt foarte multumit si le am de un an pe masina . In jur de 4 mil sunt 4 flanse + 20 de prezoane inca un mil am platit eu . Poate acum e mia mult sau mai putin .

Gandeste-te ca flansa are min 20 mm deci ai grija la ET .

Mai ceva la curier si atat !! Mai stiu o firma in Cluj cred dar iese mai scump. Altceva nu este in Romania , am cautat eu mult .

edit: asta e

https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...-centrare.html

RIcKO 27-12-11 16:19

Astia din CJ sunt scumpi rau ,produc doar pt export , mai fac asa pe sub mana dar te ard , mai bine face in alta parte

SAX1987 27-12-11 16:21

Sa faca la yoyo ca altundeva n-are unde ..

Periculoase nu sunt dar mai trebuie verificata strangerea la cateva luni . Ale mele nu bat nu se desfac ..stau perfect si am 2 de 30 pe fata si 2 de 25 pe spate pe roti de 19 ...

am uitat sa zic de greutatea lor ... trebuie luata in considerare si asta !!!

soosy 27-12-11 16:42

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4796588)
Vezi ca face Ziemens chestia cu modificatul distantei la prezoane , si Brandex parca mai face , daca vrei buze , am eu un set 17 8,5 J et 13 5x120 proaspat polishate integral , intereseaza-te vezi ce e cu modificatul ala si daca te intereseaza jantele vorbim,vezi ca am topic cu ele de vanzare ,Bafta

da,mersi
o sa vorbesc cu baietii,in special cu brandex ca cu el am mai colaborat pentru una alta
legat de jante...nu stiu ce sa zic,adevarul este ca am gasit 8.5 j cu dubla prindere dar mi-ar trebui mai lat pe spate,eventual daca ai avea buze de cel putin 9j..(9.5 ar fi ideal)...

ne auzim

soosy 27-12-11 16:47

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4796655)
Sa faca la yoyo ca altundeva n-are unde ..

Periculoase nu sunt dar mai trebuie verificata strangerea la cateva luni . Ale mele nu bat nu se desfac ..stau perfect si am 2 de 30 pe fata si 2 de 25 pe spate pe roti de 19 ...

am uitat sa zic de greutatea lor ... trebuie luata in considerare si asta !!!

mda,ma referea preiculoase in primul rand la siguranta cu care o sa stea rotiile prinse si mai apoi evident daca o sa fie bine centrate...ca pe urma bat ca draq si nu stii de ce

o sa intreb si de yoyo,cel putin sa imi fac o ideie ca si lucrare si mai ales ca si pret pentru ca va trebui sa fac niste calcule cat ma ajunge cu modificat,cu polisat cu jantele in sine si etc..daca are rost sau nu
evident pentru ceva frumos trebuiesc sacrificii dar totusi
oricum ii clar ca prinderea asta de 5x100 pe 17 ii al draq de rar si nu gasesc nimic frumos la noi
2 seturi erau aici pe forum prin 2009 si acum recent nu de mult(un brock b1 8 cu 9j de la vladucutz si un Dz exklusiv de la Sorin gti)

RIcKO 27-12-11 16:52

1 Attachment(s)
Soosy vezi ca tu nu calculezi cum trebuie buzele , nu J iti da buza? ci ET + J ca poate sa fie 11J si sa aiba buza de 2 cm ....ai grija cum iti alegi jantele,iar la astea care zic eu ,buzele sunt destul de late ,,,,

SAX1987 27-12-11 16:55

Pai ti-am zis eu ca nu bat si ca sunt centrate bine ce mai vrei ?:lol: ce nu ma crezi pe mine .. :rolleyes2

Mai intreaba si altii ca omul se ocupa de mult cu asa ceva .

Ce e frumos e scump si complicat de pus .. altfel ar avea toata lumea ..

soosy 27-12-11 17:40

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4796643)
Este un baiat aici pe forum yoyo_tim care face flanse . Eu mi-am facut la el si sunt foarte multumit si le am de un an pe masina . In jur de 4 mil sunt 4 flanse + 20 de prezoane inca un mil am platit eu . Poate acum e mia mult sau mai putin .

Gandeste-te ca flansa are min 20 mm deci ai grija la ET .

Mai ceva la curier si atat !! Mai stiu o firma in Cluj cred dar iese mai scump. Altceva nu este in Romania , am cautat eu mult .

edit: asta e

https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...-centrare.html

mda...intervine si acest calcul cum este ET-ul ca se modifica serios..nici tractor nu as vrea sa fie apoi sa trag aripile dupa jante sa zici ca ii wide body kit
legat de pret...este acceptabil sa zicem 100 eu pentru a putea folosi orice janta pe propria masina...acum depinde

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4796707)
Soosy vezi ca tu nu calculezi cum trebuie buzele , nu J iti da buza? ci ET + J ca poate sa fie 11J si sa aiba buza de 2 cm ....ai grija cum iti alegi jantele,iar la astea care zic eu ,buzele sunt destul de late ,,,,

da,oarecum nu ne-am inteles
am crezut ca vorbesti de keskin kt 1...ca ai la vanzare
iar legat de buza,da,corect...nu ii vorba de J...evident as prefera sa fie 6 chiar numai buza sa fie:))

jantele astea sunt misto:D
vedem..ne auzim

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4796712)
Pai ti-am zis eu ca nu bat si ca sunt centrate bine ce mai vrei ?:lol: ce nu ma crezi pe mine .. :rolleyes2

Mai intreaba si altii ca omul se ocupa de mult cu asa ceva .

Ce e frumos e scump si complicat de pus .. altfel ar avea toata lumea ..

ii vorba ca eu sa fiu convins,atat
da,ca sa fie frumos trebuie ceva de munca si bani in plus dar repet,sunt si niste calcule dupa care sa zici ca"ba dau intradevar ceva mai mult dar sunt multumit si merita",nu ca te apuci de toate smenariile posibile si pe urma ai o suma de te doare capul si gaseai altceva fara complicatii ori peste ce ai reusit sau eu stiu...:rolleyes2

soosy 27-12-11 19:43

stiti careva de vanzare buze de 9-9.5j keskin kt1?!(1 inchi sau cat o fi ele ca nu stiu exact dimensiunea).....:!::rolleyes2

Detman 28-12-11 01:50

scuze ca ma bag in discutie. daca vrei, se poate face redrill la fuzete/discuri de frana pentru alta prindere. stiu ca la bora se poate face, ca sa nu scoti prea tare rotile in afara.

daca te intereseaza , am eu 4 jante artec l edition, 8j cu 9j, cred ca le stii, cu mijlocul portocaliu. ne putem intelege la un pret decent si daca vrei iti vopsesc centrul in ce culoare doresti tu.

trebuie sa te gandesti f bine la et-ul jantelor, mai ales ca jantele de bmw au et destul de mic.
eu am avut 9j pe fata cu et33 si imi loveau in aripi la denivelari f mari. foarte indicat e 9j cu et 38-40, 8j -> et 35. pt 8,5j ar fi undeva intre. pe spate mai poti sa jonglezi cu camber, stretch f mare.

www.willtheyfit.com -> un site foarte bun ca sa iti calculezi ce jante poti sa pui pe masina raportat la ce ai acum pe masina.

p.s. legat de flanse de trecere, minimul e ca sa fie din metal, si grosimea e de 12mm, cu prezoane cu cap inecat. eu asa am avut pt a asigura trecerea de la 4x98 la 5x112.

daddyflo87 28-12-11 08:03

http://vwforum.vwforum.ro/topic/8015...jante-oem-vag/
Salut ,bag de seama ca vrei jante mai speciale ....ai mai sus un link cu rh zw3 8J fata si 9J spate cu o diferenta considerabila intre ele ,vreo 25mm de buza polisata,cu tot cu cauciucuri si 4 distantiere , cred ca iti mai trebuie 2 distantiere tip flansa si doar atat! Pretul e chiar f. ok pe care il cere ,avand in vedere ca include si gumele. Si eu am fost in situatia ta si am trecut la 5x112 ,flansele le-am luat de la yoyo_tim si sunt bine facute deci recomand sa iei de la el.Bafta

geo_gee2005_xxx 28-12-11 17:27

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 4796899)
stiti careva de vanzare buze de 9-9.5j keskin kt1?!(1 inchi sau cat o fi ele ca nu stiu exact dimensiunea).....:!::rolleyes2

Nu exista buze de keskin kt1 pentru ca jantele nu sunt modulare!
Identice cu kt1 si modulare sunt doar oz futura!

soosy 29-12-11 10:24

Quote:

Originally Posted by Detman (Post 4797350)
scuze ca ma bag in discutie. daca vrei, se poate face redrill la fuzete/discuri de frana pentru alta prindere. stiu ca la bora se poate face, ca sa nu scoti prea tare rotile in afara.

daca te intereseaza , am eu 4 jante artec l edition, 8j cu 9j, cred ca le stii, cu mijlocul portocaliu. ne putem intelege la un pret decent si daca vrei iti vopsesc centrul in ce culoare doresti tu.

trebuie sa te gandesti f bine la et-ul jantelor, mai ales ca jantele de bmw au et destul de mic.
eu am avut 9j pe fata cu et33 si imi loveau in aripi la denivelari f mari. foarte indicat e 9j cu et 38-40, 8j -> et 35. pt 8,5j ar fi undeva intre. pe spate mai poti sa jonglezi cu camber, stretch f mare.

www.willtheyfit.com -> un site foarte bun ca sa iti calculezi ce jante poti sa pui pe masina raportat la ce ai acum pe masina.

p.s. legat de flanse de trecere, minimul e ca sa fie din metal, si grosimea e de 12mm, cu prezoane cu cap inecat. eu asa am avut pt a asigura trecerea de la 4x98 la 5x112.

mda...mare batai de cap o sa-mi dea alesul ET-ului,sa nici nu frece prin interior dar nici sa nu am 3-4 cm din janta in exterior ca arata urat
oricum la golf 4\bora din cate vad intra Et foarte mic..de la 35 in sus chiar si 8j

mersi de pont cu eturiile,o sa tin cont,sper sa iasa bine ca am asa o retinere sa nu dau banii aiureah si apoi sa umblu dupa distantiere,ca nu imi intra,pe urma is prea afara si etc...
legat de jantele tale,ar fi ok...ceva simplu spitat,polish caut..modulare sau chiar nemodulare(nu asta conteaza)si sa fie neaparat max 8j pe fata si cel putin 9j pe spate
ne auzim...poate facem cumva
deocamdata mersi mult

Quote:

Originally Posted by daddyflo87 (Post 4797458)
http://vwforum.vwforum.ro/topic/8015...jante-oem-vag/
Salut ,bag de seama ca vrei jante mai speciale ....ai mai sus un link cu rh zw3 8J fata si 9J spate cu o diferenta considerabila intre ele ,vreo 25mm de buza polisata,cu tot cu cauciucuri si 4 distantiere , cred ca iti mai trebuie 2 distantiere tip flansa si doar atat! Pretul e chiar f. ok pe care il cere ,avand in vedere ca include si gumele. Si eu am fost in situatia ta si am trecut la 5x112 ,flansele le-am luat de la yoyo_tim si sunt bine facute deci recomand sa iei de la el.Bafta

mersi de anunt,am vorbit cu omul,dupa masa ma si vad cu el,de pret ce sa zic,asa la prima vedere da ii ok(dar din cate am vb cu omul gumele sunt praf,necesita jantele un nou polish..deci nu is chiar boboc cum pare)dar la un pret ok daca ma inteleg,poate poate mai ales ca mai imi trebuie 150 eu min pentru gume si flanse la 5x100

Quote:

Originally Posted by geo_gee2005_xxx (Post 4798177)
Nu exista buze de keskin kt1 pentru ca jantele nu sunt modulare!
Identice cu kt1 si modulare sunt doar oz futura!

da,pe urma am vazut si eu
in fine,nu aia ma intereseaza ca sunt modulare sau nu,am ideia ca miezul sa fie simplu si pe urma buza polish....atat
din pacate inseamna ca keskin kt1 daca cumpar trebuie sa le iau un configuratie dorita,ca nu o sa le pot modifica ulterior
am gasit toate 4 8j si imi faceam sperante ca le modific 2 la 9j si o sa fie vis:D

daddyflo87 29-12-11 10:51

Daca te intelegi sa le iei fara distantiere e numai bun atunci. La flanse vei avea nevoie de inca un set de prezoane,recomand sa iei originale si eventual mai tai din hexagon la strung ... Daca pui flanse de 30mm nu cred ca ar mai trebui modificate prezoanele.Bafta

soosy 29-12-11 11:00

Quote:

Originally Posted by daddyflo87 (Post 4799065)
Daca te intelegi sa le iei fara distantiere e numai bun atunci. La flanse vei avea nevoie de inca un set de prezoane,recomand sa iei originale si eventual mai tai din hexagon la strung ... Daca pui flanse de 30mm nu cred ca ar mai trebui modificate prezoanele.Bafta

vedem cum o fi
in primul rand jantele sa fie ok...si sa fie la pret bun ca pe urma restul de "pieasaraie" gen gume,flanse,prezoane si etc se gasesc incet incet
dar daca jantele sunt cu porbleme mai bine ma las atunci:))

oricum in continuare valabil...brock b1:X....rh zw 1 si keskin kt 1...caut caut si caut:rolleyes2

soosy 29-12-11 20:59

4 Attachment(s)
azi am ratat cotiera...atat m-am tot invartit in oras pentru jante ca nu am mai apucat...saptamana viitoare

am probat ceva rh zw3 8j cu 9j...et 40 parca si cu flanse de 20 mm dar sta prea urat(2-3 degete mai inafara de aripa)degeaba as pune strech ca aripa ar calca pe marginea gumei unde ruleaza....ar trebui fentat 1 cm macar,cumva
deocamdata nu ma bag mai astept

sunt in tratative cu niste jante zw 1(cea ce caut)8 cu 9j omu ii din Budapesta,sa vad cum ma inteleg la pret si cand am timp sa dau o fuga
sau daca nu mai am o varianta,se concretizeaza saptmana ce vine,cu Sorin gti omu meu de la Bucale:) tot zw1 dar 8,5 toate 4...ar trebui sa fac rost de buze 9j
vedem...incet incet incepe sa intre cate ceva

iata si niste poze cu cele de la Budapesta

Detman 30-12-11 00:34

frumos. imi place ce ai gasit. ce gume vrei sa pui pe jante? in functie de asta poti sa alegi 8,5 toate 4 sau 8 cu 9. :P.
eu iti recomand sa incerci 205/45/17 pe 8,5 toate 4. ;)

soosy 30-12-11 00:40

Quote:

Originally Posted by Detman (Post 4800211)
frumos. imi place ce ai gasit. ce gume vrei sa pui pe jante? in functie de asta poti sa alegi 8,5 toate 4 sau 8 cu 9. :P.
eu iti recomand sa incerci 205/45/17 pe 8,5 toate 4. ;)

relativ gandim la fel...sincer sa iti zic varianta 8 cu 9 as vrea 205 45 si 215 45...
dar chiar ma uitam pe tirestrech si am vazut ca arata frumos la 8,5j 205 45 cum zici si tu

legat de jante...astea sunt chiar ok,complet tot la un loc,doar gume mai ok ar trebui
sa vad cum rezolv....in principiu ramane varianta Sorin,toate 4 la 8.5 si pun flanse de 25 pe spate,20 fata...ori s-ar putea sa rezolve 2 buze,sa primesc 8j
asa am si reducere la pret
si 8 cu 8,5 nu ar da rau

Detman 30-12-11 00:52

pai, vezi tu cum e mai bine. oricum eu as recomanda 8,5 fata spate. arata mai stance. :)
pe fata trebuie sa iti rezult un et de 30 pt 8,5j si pe spate un et de 25. dupa calculele mele.

soosy 30-12-11 01:00

Quote:

Originally Posted by Detman (Post 4800227)
pai, vezi tu cum e mai bine. oricum eu as recomanda 8,5 fata spate. arata mai stance. :)
pe fata trebuie sa iti rezult un et de 30 pt 8,5j si pe spate un et de 25. dupa calculele mele.

habar nu am ce et au....dar cu flansele alea de 20mm sau chiar 25 daca pot face rost diferit atunci cu siguranta nu o sa ai probleme..numai sa dea bine
alea din ungaria au et 60...extra mari

All times are GMT +2. The time now is 22:39.

- Copyright 2026 4Tuning