![]() |
Re: SUV big boys : Porsche Cayenne Turbo S vs. Mercedes-Benz ML63 AMG
aleg porsche>>>>>>
porsche are renume k face masini sport si nici in cazul cayenn-ului nu face exceptii si drept urmare asta e o masina sport cu pretentii de suv( suspensii , motor , tinuta > k o masina sport) , cat despre ml , asta e un suv cu pretentii d masina sport :)) |
Pot sa aleg noul X5 cu motor v10 de m5?
A scuze era in altaclasa si e prea nou. |
porsche.dar daca nu se poate cumpara un porsche atunci mere si un ml
|
Sa zicem Porsche Cayenne. In primul rand pt ca este un Porsche iar in al doliea rand pt ca fuge mai tare.
|
Deci sincer sa fiu, mie chiar imi place ML...fie el CDI sau AMG...dar tot nu il poti pune langa Porsche, cel putin asa consider eu...Porsche de la mine
|
Quote:
|
Baga shi un ssang yong rodius dak tot esti aici. yo pentru care votez? care e mai urata, sau cum?
|
aleg Mercedesu Ml 63 Amg cai mai frumoasa si dincate am auzit ii si mai tare off-rouad
|
Quote:
Ai auzit prost!!,dc. citeai si celelalte posturi ai fi observat "ca-i" invers! |
Quote:
|
Am sa te rog sa fi mai riguros cu informatile.
|
Porsche-Lohner conceput in 1898 ce nu e clar aici?
|
conceput ...
cand s-a fabricat de fapt proiectele mereu incep in trecut An article we ran some time ago, tracing the origins of the Porsche Carrera 4, mentioned the 1901 sale of a Lohner-Porsche to a motorist in Luton, and claimed this machine as having been Ferdinand Porsche's first four-wheel drive car design. '01 Lohner-Porsche Phaeton http://www.butzi.cz/templates/ep01/img/redline.gif http://www.butzi.cz/modely/images/lo...he_phaeton.jpgIerarhia corecta e mai sus. |
Quote:
|
Top Gear a trecut pe facut filme in germana????????? ala nu e episod din top gear....
|
Quote:
Porsche-ul are motor mai mic ca a ML-ului dar are mai multzi cai si e mai performanta. TURBO SSSSS |
Quote:
|
al;eg porsche pt pedigree-ul sportiv al marcii
|
Certificatula Ala E Pt Alti Membri Ai Familiei Astia Sunt Corciti
|
Dintre cele doua Mercedes-Benz ML63 AMG dar dupa mine lipseste Range Rover Sport.
|
Quote:
|
Da am mers cu sportul de 390cp si m-a mahnit, e lenes la ce se vrea dar bun pe drum pietruit desi pe asfalt zdrangane tot.
|
Salutare.
Hai sa va dau si yo cateva informatii utile. Ati vazut ca in filmulet ML este bateut de porsche la trei capitole printre care si viteza de varf. Acuma yo nu am nimk personal cu porsche-urile dar tousi trebuie mentionat ca daca la configurarea ML-ului iti alegi codul 250 care este AMG Power & Passion viteza de varf creste de la 250 km/h la 275 km/h. In concluzie ML-ul castiga trei din cele cinci apecte si e mai bun luand in considerare pretul. Totodata tin sa va spun ca inca astept un raspuns de la Brabus Romania (adica Colina Motors spre uimirea mea) referitor la acceleratia de la 0 la 100 km/h si la viteza maxima. Se pare ca pentru o suma destul de mare de aprox. 10.000 EURO se poate micsora timpul de acceleratie de la 0-100 km/h de la 5 sec la 4.5 sec iar viteza de varf se poate mari cam pe la 300-310 km/h. Acuma dupa toate aceste date daca imi mai spuneti ca alegeti tot Porsche-ul inseamna ca aveti clar o simpatie pentru aceasta masina. Eu totusi as alege ML pt ca este mai ieftin, ceva mai fiabil si la service nu e frate nebunia de la PBN. |
Quote:
Ori esti un fan mercedes inrait ori habar n-ai ce vorbesti!! ...1)cu 10mii de E faci tu monstrul ala de masina sa prinda suta in 4,5 sec?!:lol:(banii aia nu-ti ajung nici franele sa le schimbi):lol: 2) Cayenne turbo prinde stock peste 280km/h 3) Porsche este cea mai fiabila masina Germana 4)Ca tot pomenisi de tuning afla ca baietii de la 9ff au batut recordul de viteza acu vreo 2 ani(primii din lume) cu un SUV si anume Un cayenne care a depasit viteza de 300 de km/h,ca sa numai vorbim de acceleratii. 5)cam greu pt. un ML sa prinda 300...si 6) Mercedes nu este PORSCHE si nu va fi niciodata!!!!!;) P.S.-Intre cele 2 Cayenne este superior la absolut toate capitolele. |
ML 63 AMG stock fara limitator : https://www.youtube.com/watch?v=NqAKaMHACxc
p.s. check oil temp :lol: :lol: |
Quote:
Hai sa ne intelegem un cunoscator stie despre ce vb tu habar nu ai. 1) Intra pe www.mercedes-amg.com si o sa vezi la ML63 AMG ca face standard pana la 100 km/h exact 5 sec. Deci gandeste-te ca poate fi scazut timpul la 4.5 sec ca doar vb de Brabus - un tuner recunoscut mondial 2) Referitor la viteza maxima poate te uiti la filmuletul postat de wtcvictim unde poti vedea ca un ML63 AMG poate prinde 291 km/h, asa ca gandeste-te ca pana la 300 km/h mai sunt doar 9 km. 3) In privinta vitezei de varf pentru porsche vreau sa iti spun ca daca la fel intri pe www.porsche.com o sa vezi la TURBO S care este varful de gama ca are viteza maxima de 275 km/h. Asa ca data viitoare te rag fa-ti temele si apoi vb. Si apropo ca fapt divers, vezi ca intretinerea la un Porsche e mult mai mare decat la un ML. In alta ordine de idei daca nu ma crezi pe mine intra pe www.brabus.com, dute la sectiunea ,,contact", si suna la ei, cere cu D-ul Muller si o sa te lamureasca el in privinta posibilitatilor de crestere a vitezei si a acceleratiei. In cazul in care nu stii germana suna la Colina Motors, cere cu Emanuel (reprezentantul Brabus pe Romania) si te lamureste el. Fara suparare dar yo cred ca tu esti cam dependent de Porsche, si pana la urma eu am pus acest post pt informare nu pt alceva si mi-am exprimat o parere personala cu care nici u nici altii nu tre' sa fiti de acord. Salutare |
Am uitat sa ii multumesc lui wtcvictim pentru film. Mersi frate asa poate lumea sa vada fapte nu numai vb spuse de mine.
Salut |
Quote:
Un adevarat cunoscator stie ca de la 5 la 4,5 e cale lunga la o masina de peste 2 tonee(aproximativ +200cp!!!),viteza reala se masoara cu aparate speciale,nu cu BC-ul masinii,dc. te uiti atent la recordurile de viteza ai sa observi cum sta treaba si cat se chinuie unii sa depaseasca o anumita bariera de km,la fel si cu acceleratia;si dc. tot vrei sa compari cele 2 modele compara ML-ul nou cu cayenne-ul nou respectiv ML 63 amg cu viitorul Cayenne TURBO S(care inca nu a fost lansat)...vad ca tot vorbesti de brabus...pai hai sa vorbim si de 9ff si gemballa atunci care au kit-uri de upgrade pana la 750-800cp pt. cayenne!!!... P.S.-un ML e lipsit de sportivitate pe langa un Cayenne oricata putere ar ascunde sub capota!!(asta se numeste "peddy gree" my friend!!)......si mai lasa-ma cu copilarii de genul "suna la nu stiu care Emanuel care nu stiu ce face"-sunt profund miscat de replici d-astea!!!! Hai bafta! |
cezar , clip-ul pus de mine, e unul strict interactiv , nu sa demonstrez ceva, sunt constient ca in realitate ML-ul nu avea viteza de pe bord.
Daca tot zici de brabus, intra pe site-ul lor sa vezi ce pachet ofera pt ML 63 AMG , upgrade la 550 de cai , si topspeed la 275 km/h . |
Quote:
Pana atunci asfalt uscat tuturor. |
.........................
|
Quote:
Cezare,nu inteleg de ce te-ai suparat era doar o discutie unde fiecare si-a expus punctul de vedere despre cele 2 masini,nu cred ca te-am jignit cu ceva in cele spuse mai sus de mine.....sincer,imi cer scuze dc. te-ai simtit in vreun fel ofensat dar asa se intampla cand participi la un "versus",fiecare vine cu ideile si cunostintele lui.Bafta.;) |
Quote:
Mai discutam despre performatele celor 2 masini in martie cand daca ai cumva drum prin BUC suna-ma si iti arat pe viu amg-ul. Pana atunci mai ne luptam pe aici pe forumuri ca sincer imi face placere. Bafta. |
cred k nu are rost sa mai comparam...porsche cu mercedes...incepem cu interiorul..ml .mult plastic...cayenne...multa piele..si de buna calitate...ca aspect..cayennul. suparat sport...ml nu incanta prin nimic..daca esti langa un ml 320 cdi cu kit amg nici o diferenta.sunet aici se aude bine si amg dar si f bien turbo.forma aerodinamica..ml cam inalt nu foarte lat...cayenul iar arata mai bine...cand te intreaba cineva ce masina ai si zici ml....63..tot ml este!!tot plastic..este o masina seaca in comparatie cu cayennul(parerea mea) .cum te simti cand conduci un cayenne turbo..cand simti cuplul acela si auzi tevile..cum t simti cand t uric in ml..cu plasticul ala....cu volanul acela f urat! si cu interiorul neschimbat ...poate s fuga ml ul 400!!!!!!!!!!! TOT ML ESTE
|
Quote:
|
Eu zic ca daca ai bani merita amandoua.Oricum 90% din cei care le cumpara nu le folosesc la 700 + km/h cat scrie in fisa tehnica :).La acest nivel e o chestiune de gust,pt ca nu poti sa zici k sunt urate aceste 2 masini.Reprezinta modele de varf in gama lor,ML 63 AMG fiind mai exclusivist(cel putin din ce am vazut in Bucuresti,unde toti au Cayenne:D).Personal ma atrage ML ul pt cum arata si k e AMG(luv :) ).Insa nu ma lasa indiferent NOUL Cayenne TURBO :D
|
hm, dupa conceptia mea Porsche nu are ce cauta in segmentul asta, drept ca in conditii nefavorabile de drum, nu e chiar distractiv sa te dai cu un 911 turbo(ma refer la iarna, polei) si au scos ei un SUV/SAV(ce-o fi), dar tare ma indoiesc ca cei de la Porsche au gandit asa, zic eu ca s-au gandit la inca o modalitate de a scoate bani. Ce vad eu la Cayenne e un 911 pus pe roti si suspensie mai mare.
Despre ML ma abtin, nu-mi place de nici o culoare MB, sunt obiectiv....dar totusi tuna bine motorul ala :D |
am avut ocazia sa le conduc pe amandoua ,voi aici va referiti la cayennu de 450 cp si turbo s de 521 cp comparativ cu ml 63 amg de 514 cp.Ml-u pleaca mult mai bine decat cayennu dar din mers fuge mai bine cayennu asta turbo da din 2007 face lift de 500 cp.Ml-u are o acceleratie de iti rupe capu nu iti vine sa crezi ca ditamai masina poate sa faca asa ceva. ml-u a facut liniutza cu un s8 2007 de 450 cp si la facut praf
|
Quote:
Quote:
eu zic ca se descurca destul de bine 911-le asta "pus pe roti si suspensi mai mari" ;) scuze de offtopic dar imi "plac" posturile fara sens :sad: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:35. |
- Copyright 2026 4Tuning