Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Zonă de discuţii libere - Cafenea (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2679-zona-discutii-libere-cafenea.html)

BMW-M-Power 08-11-05 21:21

si din partea mea \"La multi ani !\" pt toti adik si pt mine (gabi) :)

Horatiu 12-11-05 17:24

chiar ma gandeam astazi dupa ce am coborat din poiana si mergeam spre meditatii , dak au fost in stare sa opreasca traficul pe 15 noiembrie ,calea bucuresti ma rog pe un traseu de 5 km din cate am inteles pt. maraton,cross sau ce o fi ala...de ce nu s-ar putea opri traficul si pt. o legala care necesita o distanta mult mai mica decat toata \"alergatura\" asta :)

tuner 13-11-05 22:01

dar la triaj acolo dupa pod ca tot e facuta ocolitoare de atunci cand sa lucrat la pod atunci se puteau face curse linistit era drumu inchis si goooooooooolllllllllllllll ma dadeam cu masinuta pe acolo de unu singur frane de mana chestiii
si mai e drumul din uzina 2 si chiar unul unde este vama parca intre uzina doi si craiter nu stiu in ce stare e

NEbunu 14-11-05 08:39

tuner drumul ala de care cred ca zici din triaj...e varza..e plin de gropi......

corrado-vr6 14-11-05 10:40

1 Attachment(s)
Mie unu mi-a placut asa de tare ziua de sambata ca imi era mare ciuda ca nu au fost mai multe masini si macar un \"paparazzi\" cu o camera. Inceputul e promitator. Eu zic sa ne multumim cu locatiile deja vizitate, ca oricum mai e un pic \"de mers\" pana la organizarea de legale... :wink: Important e sa ne mai intalnim si gasim noi o solutie cand o sa fie cazul. Pana atunci, hai sa ne mai distram 8)

Horatiu 14-11-05 16:29

da pot sa spun ca si mie mi-a placut cat am stat a fost misto imi pare rau ca a trebuit sa plec la meditatii , poate data viitoare pot sa stau pana la sfarsit(sper) si aduc si camera foto :D

NEbunu 15-11-05 13:49

ce anost a devenit forumul...mai ziceti oameni buni ceva mai bagati noutati......

Yackone 15-11-05 22:31

noutati...azi s-a vopsit fiatul lui alex

corrado-vr6 16-11-05 12:28

Poze, poze si apropo de \"anost\" e iarna, lumea face planuri pentru primavara... 8)

NEbunu 16-11-05 15:00

de fapt inca nu e chiar iarna.... :wink: ..dar sa zicem ca s-a mai stricat vremea.. :lol:

alfa33 17-11-05 08:08

vreo intalnire?

salutare
se intampla vreo intalnire in brasov in viitorul apropiat?

Flow 17-11-05 16:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"corrado-vr6\"
Poze, poze si apropo de \"anost\" e iarna, lumea face planuri pentru primavara... 8)

ideea ar fi ca in timpul ce se fac planurile de iarna se ne intalnim la prima zapada sa o punem de un filmuletz frumos ce zicetii ?

corrado-vr6 17-11-05 16:30

Eu vin... :peace:

NEbunu 17-11-05 16:32

poate fac eu rost de camera video ..aparat foto e horatiu ..nu promit nik dar ....

alfa33 18-11-05 07:46

daca vreti profi ma combin sa imi aduc aparatul foto si o camera video. Stabiliti ziua si locul.

TazzY 18-11-05 08:49

daca va intalnitzi dupa 25 dec. galatziul va fi acolo.. :D

NEbunu 18-11-05 09:05

pai sa vedem cand ninge si dupa aia mai hotaram ce si cum ...cred ca asa este cel mai bine...

TazzY 18-11-05 11:04

oki NEbunu... daca e ceva aruncatzi shi voi o vorba pe aici..

P.S. : Voi ce facetzi de revelion... hai sa ne strangem mai multzi de prin tzara... pe la voi la Brashov e tare sa petreci revelionul.... ce zicetzi.. ?

tuner 20-11-05 19:39

prima zapada a fost azi noapte si in parcarea de la petromul dinspre predeal era super gol si multa zapada am profitat cat ma tinut rezervorul

Flow 21-11-05 09:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tuner\"
prima zapada a fost azi noapte si in parcarea de la petromul dinspre predeal era super gol si multa zapada am profitat cat ma tinut rezervorul

singur n are nici 1 farmec + ca zapada nu e inca asa cum trebuie :wink:

NEbunu 21-11-05 09:53

si aseara in poiana mai erau unii in parcare care se invarteau pe acolo....

Flow 21-11-05 14:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NEbunu\"
si aseara in poiana mai erau unii in parcare care se invarteau pe acolo....

las ca ne vine shi noua randu :wink:

corrado-vr6 22-11-05 16:45

1 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol: Gata, sunt pregatit pentru iarna!!!!!!!

PS - Care vrei NFS Most Wanted cauta-ma cu un dvd gol... :wink:

TazzY 22-11-05 18:01

Re:

Quote:

:lol: :lol: :lol: Gata, sunt pregatit pentru iarna!!!!!!!

PS - Care vrei NFS Most Wanted cauta-ma cu un dvd gol... :wink:

Ziceai ceva de most wanted.. ? cand dau prin romania poate ne vedem la un suc... :D

corrado-vr6 22-11-05 19:23

:D Da sa fie slab alcoolizat... 8)

alfa33 23-11-05 07:46

am volan, compuri, retea, dvd... mai trebuie NFS. Daca ne vedem sambata adu te rog un dvd si pt mine si iti aduc altul gol.

corrado-vr6 27-11-05 16:47

Baietii care au filmat sambata. Postati va rog filmele sa ma vad si eu... :lol:

AdyBoy 02-12-05 15:00

CE ZICETI DE UN REVELION IMPREUNA???????? :?

Yackone 02-12-05 15:35

unde si la ce bani??

NEbunu 02-12-05 15:58

locatia e cam naspa de gasit..ca..nu prea mai e pe nicaieri liber

AdyBoy 03-12-05 07:42

Bai SOSO am vorbit pentru motorul de Renault GT turbo, in primavara o sa il am si mi-am luat si manualul de reparatii pentru el cu toate reglajele. trebuie sa-l iau cu tot cu calculator????????? :twisted:

AdyBoy 03-12-05 07:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Yackone\"
unde si la ce bani??

Ma gandeam ca poate aveti voi aranjat ceva !!!!!!

corrado-vr6 03-12-05 07:46

Nu vreau sa ma bag in seama aiurea, dar daca iti cumperi motor ar trebui sa il iei cu tot cu cablaje si gestiune, deci cu calculator... :wink: Asta ca sa nu stai sa cauti pe urma 8)

AdyBoy 03-12-05 07:53

Re:

Quote:

Nu vreau sa ma bag in seama aiurea, dar daca iti cumperi motor ar trebui sa il iei cu tot cu cablaje si gestiune, deci cu calculator... :wink: Asta ca sa nu stai sa cauti pe urma 8)

Te salut.
O sa-mi iau toata masina, cred. Dar trebuie sa-i dau motorul jos ca sa pot sa o aduc ca piese :wink:

Psycho 08-12-05 12:51

dupa anul nou .. mai exact de pe 3 ianuarie o sa va fac iar o vizita :) ..
poate ne int. intr`o parcare .. undeva ...
daca imi fac si frana de maan .. nu o sa`mi para rau k vin la munte a... ahahahahahahaa ... respekt pentru toti cei care shtiu sa foloseasca frana de mana in combinatzie cu zapada / gheatza :) ...

abea ashtept :) ..

Constantza Drinking Team is comming 2 your Town :))

Flow 09-12-05 08:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
dupa anul nou .. mai exact de pe 3 ianuarie o sa va fac iar o vizita :) ..
poate ne int. intr`o parcare .. undeva ...
daca imi fac si frana de maan .. nu o sa`mi para rau k vin la munte a... ahahahahahahaa ... respekt pentru toti cei care shtiu sa foloseasca frana de mana in combinatzie cu zapada / gheatza :) ...

abea ashtept :) ..

Constantza Drinking Team is comming 2 your Town :))

pai de data asta sa speram ca o sa ne intalnim ca data trecuta nu a fost sa fie , oricum in mare situatia nu prea s a schimbat adik inca multe dintre masinile noastre sunt in lucru :lol: , tot cu solenza vii ? sau ai vandut o ?

alfa33 09-12-05 09:16

in ianuarie cred ca e si masina mea gata si am cu ce sa ma dau. Pana atunci poate mai facem o intalnire si vin sa va mai fac poze :D

Psycho 10-12-05 11:14

Flow yo doar cu solenza shtiu sa fac drifturi .. cu alte mashini nu shtiu ... da si tot cu solenza o sa vin ... ii pun si sticker saptamana asta k pana acu am fost undercover .. asa si .. o sa anuntz cand ajung sigur ... dar sper sa`mi fac si frana de mana :P

Flow 10-12-05 16:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Flow yo doar cu solenza shtiu sa fac drifturi .. cu alte mashini nu shtiu ... da si tot cu solenza o sa vin ... ii pun si sticker saptamana asta k pana acu am fost undercover .. asa si .. o sa anuntz cand ajung sigur ... dar sper sa`mi fac si frana de mana :P

te asteptam ca poate iese ceva in tandem , facem ceva gen ursii magnifici varianta dacia :D

Psycho 12-12-05 13:21

e un tip pe forum .. zero_cool mi se pare scrie la semnatura lui fan brigada de ursuletzi .. opate o sa avem si un fan brigada de solenze ... facem ..s tai k acum m`am apucat sa caut in disperare cablu de frana de mana .. ptr munte tre sa ma pregatesc cu urmatoarele :

cacuciucuri
frana de mana
schimb de ulei
si mai era ceva .. :) cam atat :))

All times are GMT +2. The time now is 00:56.

- Copyright 2026 4Tuning