Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Nissan - Infiniti (https://forum.4tuning.ro/115-masina-mea-nissan-infiniti.html)
-   -   Nissan 200SX S13 SR20DET | Performance Road & Drift Project (https://forum.4tuning.ro/115-masina-mea-nissan-infiniti/222153-nissan-200sx-s13-sr20det-performance-road-and-drift-project.html)

CoCaine 12-02-11 11:31

Re: Nissan 200SX S13 SR20DET | Performance Road & Drift Project

Cum ai de gand sa circuli cu Soarer-ul albastru? Banuiesc ca inmatricularea RO cade din prima.. O tii pe Anglia in continuare?

morpheusmaster 13-02-11 00:38

Quote:

Originally Posted by CoCaine (Post 4077255)
Cum ai de gand sa circuli cu Soarer-ul albastru? Banuiesc ca inmatricularea RO cade din prima.. O tii pe Anglia in continuare?

Esti sigur? Moam, la cat de nebun (in sensu bun) e Octav...maine deja o vezi cu numere de Is :))

XSW 13-02-11 19:27

@jakal Multumesc. Din pacate muncesc de-mi sar capacele pt. banii care-i fac, ar fi tare frumos sa curga la robinet, atunci mi-as fi adus direct 1-2 masini deja pregatite din Japan si incheiam problema :)

@69RUP Promit sa va tin la curent cu fiecare noutate cat de cat relevanta :)

@CoCaine Il voi tine pe UK din multiple motive, unul din ele fiind faptul ca s-ar putea sa stau acolo vreo 2-3 ani. Ala alb s-ar putea sa incerc sa-l inmatriculez dar ma mai gandesc la asta. S14-le daca il luam incercam sigur sa-l inmatriculez, insa la 4000 cmc te termina impozitele si nu are sens sa ai masina cu nr. de Romania.

@morpheusmaster Este nebunie (in sensul bun) si stupizenie, eu unul nu vreau sa ridic vile cu taxa si impozitul pt. motorul ala :)

La directie pana la urma fiind cam grabit voi comanda un kit de unghi de la MAX chiar daca nu sunt (inca) convins ca e cea mai buna alegere. In timp daca nu va fi ok voi comanda altceva, eu initial vroiam sa iau Geo Master de la Driftworks dar chiar nu ma tine acum buzunarul pt. el asa ca ... mergem pe ceva mai ieftin.

"Accept" donatii de gume pe 17 sau 15 cu talon mic in vederea etapei de pe 19-20 martie :)

Multa bafta,
Octav

MC Mate 14-02-11 02:18

nu incetezi sa ma uimesti :D vb cu HAIu si mi-a zis k ai luat 2 bucati, abia astept sa ne mai vedem live sa mai povestim asa, k in scris imi tocesc unghiile si tastatura :))

XSW 15-02-11 01:30

Daca vii pe 19-20 la iasi pt. prima etapa stam la cate cioace vrei :) Si acum imi pare rau ca n-am avut cum sa-l ajut pe Sorin dar m-a incurcat rau de tot ala cu S14-ul si nu prea era timp deloc. Acum insa nu regret deloc ca nu am luat Nissan-ul pentru ca altfel nu mai cautam/gaseam UZZ32-ul de care m-am indragostit grav.

Kit-ul de unghi viraj marit de la MAX este pe drum, singurul upgrade pe care il consider critic pentru inceputul de sezon, restul "merge si-asa". Masina va intra in service cat de curand sa-i punem toate bunatatile pe ea, sper sa-mi fie suficienta puterea actuala pt. ca la asta nu prea e timp sa se lucreze pana la prima etapa so ... aia e. Macar sper sa fie frig, acum invart rotile foarte usor cu a 2-a daca gumele sunt de vara :D

Din nefericire am foarte multa treaba la firma si nu pot sa ma ocup de "hobby" pe cat as vrea, altfel eram direct cu V8-ul la facut galerii, flanse si celelalte necesare, dar asta este, trebuie sa invat sa am si rabdare :)

Multa bafta,
Octav

Liviu_NYC 15-02-11 09:22

Quote:

Originally Posted by XSW (Post 4086018)
Daca vii pe 19-20 la iasi pt. prima etapa stam la cate cioace vrei :) Si acum imi pare rau ca n-am avut cum sa-l ajut pe Sorin dar m-a incurcat rau de tot ala cu S14-ul si nu prea era timp deloc. Acum insa nu regret deloc ca nu am luat Nissan-ul pentru ca altfel nu mai cautam/gaseam UZZ32-ul de care m-am indragostit grav.

Kit-ul de unghi viraj marit de la MAX este pe drum, singurul upgrade pe care il consider critic pentru inceputul de sezon, restul "merge si-asa". Masina va intra in service cat de curand sa-i punem toate bunatatile pe ea, sper sa-mi fie suficienta puterea actuala pt. ca la asta nu prea e timp sa se lucreze pana la prima etapa so ... aia e. Macar sper sa fie frig, acum invart rotile foarte usor cu a 2-a daca gumele sunt de vara :D

Din nefericire am foarte multa treaba la firma si nu pot sa ma ocup de "hobby" pe cat as vrea, altfel eram direct cu V8-ul la facut galerii, flanse si celelalte necesare, dar asta este, trebuie sa invat sa am si rabdare :)

Multa bafta,
Octav

Succes,este o masina adevarata ! ;)

XSW 16-02-11 20:25

Ca un mic update ... in ultimele zile am incercat sa fac ceva mai multa practica decat de obicei, 2-3 ori pe zi si multumita unor baieti foarte okay am reusit in sfarsit sa fac si eu prima sesiune mai "serioasa" de practica cu S13-ul, fara frica de copaci, santuri si girofare. Voi reveni cu un filmulet dupa ce pun cap la cap ce a fost filmat.

Abia astept sa-mi vina kitul de unghi directie, ma simt foarte foarte limitat cu unghiul de acum.

Intre timp doua pozisoare, una cu locurile pe unde suntem fortati sa invatam noi astia din Romania si alta cu parte din victimele de la training session.

http://myride.ro/S13/pics/stage1/ss/187.jpg

http://myride.ro/S13/pics/stage1/ss/200.jpg

Liviu_NYC 16-02-11 22:53

Data viitoare la antrenamente postezi si niste filme? :)
Nu de alta,dar arata interesant locul tau de joaca

jakal 16-02-11 22:57

Quote:

Originally Posted by Liviu_NYC (Post 4092431)
Data viitoare la antrenamente postezi si niste filme? :)

+1..............:)

eXeqTr 16-02-11 22:58

a zis ca posteaza si filmulet imediat ce pune cap la cap filmarile :D deci.. asteptam

XSW 17-02-11 00:45

Workin' on it, in 2-3 ore cred ca-i gata.

Filmulete in principiu si pe moment voi pune doar in locatii "safe" pentru ca nu vreau sa am persoane pe constiinta in caz ca vor sa incerce lucruri similare. E posibil sa fiu eu mai ciudat pe chestia asta, nici pe motor nu merg cu pasager si nici cand e de facut prostii (err ... antrenament), cu masina nu iau pasager decat daca consider ca e sigura ruta si evit sa fac lucruri periculoase.

Asta inseamna ca cel mult poze si fara actiune in locatiile mai dangerous. Sorry.

Multa bafta,
Octav

Ali_ump 17-02-11 01:07

Togue drift:P din ce vad in poze...asteptam filmul:D Geniale cele doua noi achizitii, abia astept sa le vad la Iasi!
Succes in continuare!

XSW 17-02-11 01:40

Mai am eu mult de mancat pana la touge drift adevarat, acum cel mult grip.

Multumesc, intentionez sa le stapanesc sanatos.

Bafta,
Octav

XSW 17-02-11 15:38

Salut baieti, mai jos filmuletul, ceva mai lung deci s-ar putea sa ramaneti fara rabdare. Intentia a fost sa las secvente mai lungi, chiar daca mai fac cateva spin-uri, nu mi-e rusine de ele, sunt inca la inceput si suprafata foarte alunecoasa plus unghiul mic la directie nu au ajutat deloc in directia asta.

Multe multumiri pe aceasta cale gazdelor de la Excess Tuning (Dancu) care m-au ajutat cu locul si cu alte lucruri, in sfarsit am putut sa testez si eu Nissan-ul fara frica de copaci, santuri si sirene.

<object width="640" height="390"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/pUn5U5eDQRQ?fs=1&amp;hl=en_US&amp;rel=0&amp;hd=1"> </param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/pUn5U5eDQRQ?fs=1&amp;hl=en_US&amp;rel=0&amp;hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="390"></embed></object>

Multa bafta,
Octav

tapu 17-02-11 17:35

frumos loc unde te antrenezi...din pacate in Bucuresti nu gasesti asa ceva :( (eu unu nu am gasit)

XSW 17-02-11 17:50

Voi aveti mult mai multe locuri de joaca, crede-ma. Incomparabil mai multe. Locatia respectiva din Dancu este privata si va deveni (sa speram) o baza auto foarte misto.

Multa bafta,
Octav

MC Mate 17-02-11 18:42

vad k nu stai degeaba :P sa inteleg k esti multumit de cum merge masina :D suportii motor i-ai schimbat ? k nu mai tin minte ? stiu k aia stok erau cam dusi si dansa motorul , de incins mai incinge aiurea ? bafta si la mai multe antrenamente

XSW 17-02-11 18:54

Razvane, intr-un fel sunt multumit, intr-un fel nu, pentru ca mai e drum lung pana sa mearga asa cum trebuie. Momentan ma scoate din sarite unghiul de bracaj abisal, dar asta sper sa o dreg pana pe 19. In rest merge okay, de ce sa ma plang.

Suportii motor si cutie sunt solizi, cei de la motor din delrin si la cutie din aluminiu (mi-a trimis gresit ca eu tot delrin am comandat insa intre timp mi-a trimis si unul bun care urmeaza sa-l montez). E vibromasaj max level dar cutia e foarte precisa indiferent de situatie si merge mai inchegat masina per ansamblu.

Nu s-a supraincalzit niciodata si nu a trecut orice i-as face de jumatate temperatura. Acum din cauza frigului am in principal probleme cu incalzitul de vreme ce nu are termostat pus :) Daca reuseam sa dau de omul cu dyno pe care-l caut de 2 luni poate lucram si olecuta la putere dar cum vreau sa pun V8 de-acum nu mai are rost, o voi folosi asa la 1 maxim 2 etape.

Multa bafta,
Octav

AudioClass 17-02-11 19:01

Este un poligon auto in Piatra Neamt, suprafata cam rugoasa, trebuie multe roti de schimb, dar e ok. Distanta e destul de mare de la Iasi, dar schimbarea de peisaj si tip traseu e binevenita.

XSW 17-02-11 19:05

O sa vin neaparat si la Piatra, ultima data cand s-a facut un mic eveniment era zapada si aveam doar gume de vara, altfel apaream si eu :) Daca se poate veni la niste practica si singur fara sa fie ceva organizat si cu un whisky pt. portar .. strang pneuri si vin.

Multa bafta,
Octav

AudioClass 17-02-11 19:09

Nu e nevoie de nimic pt. portar, caci el nu exista, poligonul deocamdata e deschis pt. oricine. In curand o sa intram si noi la antrenamente, mai am vreo 2 sapt. de lucrat la masina, instalatie electrica , motor...etc. si trebuie sa o scot la rupt gume. Poate ne vedem pe aici.

XSW 17-02-11 19:12

Asta e foarte bine. Ne vedem neaparat in cazul asta, cat de repede :)

Multa bafta,
Octav

AudioClass 17-02-11 19:14

Ms. la fel !

reshizzo_s13 18-02-11 06:48

salut octva,
am vazut ca ai un greddy e-manage
am si eu un e-manage blue in vedere si nu stiu ce sa zic daca sa ma bag sau nu
mai am la ales un horsham devolp. stage 3a chip
nu stiu daca mas descurca cu un stand alone
cu respect,
raers

valy91 18-02-11 08:36

Ce se mai aude de 1uz-ul?:D

U_TUNING 18-02-11 14:16

E manage nu este full stand alone este mai degraba un piggy back mai avansat.

Eu daca as alege sa imi pun stand alone mi-as lua un Vems sau si mai simplu Nistune ( care nu e stand alone dar stie sa faca o groaza de chestii)

lux0er_l2 19-02-11 03:01

Am citit tot topicul tau.faci o treaba buna ,te felicit si bafta in continuare!

XSW 19-02-11 15:38

@reshizzo_s13 - E-manage blue din ce am citit e bunicel si destul de ieftin fata de alte solutii. Multi folosesc soft-ul horsham si sunt multumiti. Acum depinde daca vrei sau nu sa umbli tu la fineturi si/sau planuiesti sa schimbi multe componente si ai avea nevoie de soft personalizat dupa fiecare schimbare. Daca vrei sa mergi pe o configuratie deja stabilita ca fiind buna si fiabila (partea mecanica de la acel stage 3) atunci cred ca soft-ul de la horsham este cea mai buna varianta, nu ai bataie de cap si folosesti ceva dovedit sa fie sigur. Nu e la fel de "fun" ca atunci cand ai soft-ul tau propriu si personal, dar sansele sunt ca va fi mai fiabila si mai stabila configuratia.

@valy91 - mai nimic nou cu 1UZ-ul, zace in parcare in Soarer-ul alb. Abia dupa prima etapa daca voi avea timp sa fac swap-ul.

@U_TUNING - Cu siguranta Rares stia asta, a zis ca ar avea de ales intre piggy-back si chip fiindca stand-alone il considera prea complicat pentru el acum (si la fel simteam si eu, mai intai piggyback si apoi cand voi invata suficient un stand-alone)

@lux0er_l2 - Multumesc mult !

Multa bafta,
Octav

reshizzo_s13 19-02-11 15:49

ms fain octav, iar mai am primit o oferta de MINE'S SR20DET ECU dar nici nu stiu cat scoate si ce poate si ce imi trebuie, ai vreo idei?

XSW 19-02-11 16:03

Imi pare rau dar nu stiu mai nimic de acel soft, eu nu prea am fost interesat de soft-uri gata facute pentru ca vreau sa invat eu cum sa optimizez electronica la un motor.

Tot ce as putea sa-ti zic ca si sfat este sa cumperi exact componentele pentru care a fost facut un anumit soft (turbina, injectoarele, tipul si marimea intercooler-ului, evacuarea etc.). Stiu ca poate pare evident si motivele sunt clare, insa multa lume ignora lucrul asta. Un soft gata facut este optimizat pentru o anumita configuratie si aproape orice i-ai face "mai bun" decat acea configuratie va merge fie mai prost cu putin mai bine dar departe de optim.

Din ce am citit la Stage3 Chip de la Horsham ai nevoie de :
- admisie rece cu filtru putin restrictiv
- evacuare libere (fara catalizatoare, dimensiune mai mare, probabil un 76mm doar cu o finala putin restrictiva)
- intercooler marit (probabim fmic maricel)
- turbina Garett T28 si boost controller setat pe ~1.2 bar
- Pompa benzina cu debit marit (probabil Walbro 255lph ar fi suficienta)
- injectoare de 444cc de la SR-ul de pe GTiR sau RB26DETT
- AFM de Z32 (300zx)

Si ar trebui sa te duca pe la aprox. 240 cai la roti in configuratia asta, ceea ce nu e rau deloc pt. un CA cu asa putine modificari si zic eu suficient pentru cam orice pe un sasiu asa usor cum e S13-ul.

Eu zic sa mergi pe Horsham, pare sa fie facut pentru o configuratie sigura si eficienta, testata de multa lume in timp. Inainte sa comanzi nu ar strica sa le dai un mail la baieti sa-i intrebi orice nelamuriri ai, e datoria lor ca vanzatori sa iti explice daca ceva nu e clar sau daca poti inlocui unele componente cu altele similare fara sa afectezi eficienta soft-ului.

Am pus si varianta HashD dar tot se vede cam prost fata, presupun ca uploadez intr-un format care nu prea ii place lui nea iutube.

<object width="640" height="390">
<embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/pUn5U5eDQRQ?fs=1&hl=en_US&rel=0&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="390"></object>

Multa bafta,
Octav

daffy duck™ 21-02-11 01:15

la 12 noaptea m-am apucat sa citesc, abia acum am terminat !!!! :D

foarte tare ce faci tu aici si maxim respect !!!!

ma bucur ca masina lui Mate a ajuns la un proprietar dornic sa termine ce a inceput Mate !!!!

mult succes pe viitor si daca ajung prin iasi, te voi cauta !!!

O seara buna in continuare,
Daffy

morpheusmaster 21-02-11 23:52

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 4104924)
la 12 noaptea m-am apucat sa citesc, abia acum am terminat !!!! :D

foarte tare ce faci tu aici si maxim respect !!!!

ma bucur ca masina lui Mate a ajuns la un proprietar dornic sa termine ce a inceput Mate !!!!

mult succes pe viitor si daca ajung prin iasi, te voi cauta !!!

O seara buna in continuare,
Daffy

Si cand ai terminat cat era ceasu? :)) (scz da nu mam putut abtine)...

Octav ce noutati mai ai cu masina? Share'm with us!!!

daffy duck™ 22-02-11 02:45

era cam 2 nah :lol: culca-te fericit acum :lol:

XSW 22-02-11 03:25

@daffy duck™ - Multumesc mult, ma bucur ca este interes si ca ti-a facut placere sa citesti "debitatiile" mele. Da-mi un semn si stam la o cioaca cand ai drum pe aici, no problem.

@morpheusmaster - Hai ca o sa trec peste lenea mea si o sa fac niste pozulici la nimicurile alea noi care mi-ai mai venit, asteptam sa ridic si kitul de max angle maine sa fac atunci dar mai bine ala in alta sesiune foto :) Mare lucru nu prea s-a mai intamplat, acum o chinui in "antrenamente" si mai nou am lasat-o la service ca sa ne putem apuca sa punem treburile pe dansa. Voi incerca sa pozez cat mai mult din procesul asta, insa stau prost cu vremea si nu voi putea sta la service cat se face totul dar macar cativa pasi :)

Multa bafta,
Octav

alex_maf2007 22-02-11 19:06

felicitari pentru realizare si mult succes in continuare, a iesit fain masina

XSW 24-02-11 04:34

@alex_maf2007 - Multumesc mult pentru urari. Masina insa e foarte departe de a fi "iesit", nici nu ne-am apucat cum trebuie de lucru la ea. In vreun an cam asa sper sa fie gata cu tot ce mi-am propus, intre timp mai mult lucram la mecanica.

Asa ... sa fac un mic update.

Mi-a venit ieri in sfarsit MAX steering angle kit, pare foarte solid facut, sper sa nu am probleme cu el. Am verificat un mockup-montaj si pare sa fie foarte okay, fara plangeri pana acum. Sper pana saptamana viitoare sa-l pot si testa :)

Masina este acum in service si va ramane acolo o perioada, pentru ca sunt mai multe operatiuni care trebuie facute.

Urmeaza sa demontam mai tot ce poate fi demontabil pe sub ea, sa sablam tot, sa ranforsam cateva brate si prinderi care simt eu ca ar beneficia de asta, tratat anti-rugina si vopsit totul. In procesul asta voi schimba si orice suruburi care par sa-si fi pierdut din rezistenta sau care se rup, ca deh are o varsta. Sper sa nu se rupa cele cu prindere in sasiu pentru ca e multa bataie de cap sa rezolvi (si sa pastrezi siguranta/rigiditate).

Motivul pentru care vreau sa fac operatia asta nu este unul cosmetic ci vreau sa fiu cu inima impacata ca nu am verigi slabe prin articulatie/suspensie. La sasiu si caroserie planuiesc sa fac ranforsarile si suduri de dublare etc. cand ajungem la facut si montat rollcage-ul.

Dupa ce-i asta gata urmeaza sa inlocuim toate bucsele cu cele din kit-ul complet din poly (e mai usor cu articulatia scoasa oricum), treaba care o sa ia ceva vreme si o sa iasa cu injuraturi. Dupa operatia asta vom pune totul pe masina impreuna cu partile de articulatie de la Driftworks.

Apoi urmeaza sa punem coiloverele HSD iar undeva printre toate operatiile astea sper sa rezolvam cu succes si problema unghiului la directie plus macar la sofer sa imi fac punctele de prindere pentru centurile in 4 puncte.

Asa, mai pe graba ca sa fie cat de cat gata pentru prima etapa. Nu mai are rost sa instalez e-manage-ul si sa incep sa ma joc cu el de vreme ce motorul va fi oricum inlocuit si fara injectoare si turbo mai mare oricum nu as putea scoate un plus semnificativ de putere. Stock e mai safe si mai durabil si aleg asta acum.

Acum, gata cu povestile, sa pun si cateva pozulici si un filmulet. Vestea nashpa este ca discurile pe fata au ambele niste fisuri cam nasoale, sper sa reusesc sa gasesc un alt set SH rapid (help ? :D). Oricum vroiam sa trec la frane mai mari si 5 prezoane dar nu e momentul chiar acum. Nu stiu de cand sunt asa pentru ca nu am mai stat sa ne uitam la ele pana acum (silly, stiu) Probabil erau asa de multa vreme inainte sa iau masina. Oricum, poate fi periculos si costisitor daca cedeaza unul.

http://myride.ro/S13/pics/stage1/ss/208.jpg

http://myride.ro/S13/pics/stage1/ss/209.jpg

Intre timp e aproape gata si celelalt loc de la service, elevatorul in 4 puncte a fost instalat si merge foarte okay. Vreo 2 pozulici de acum ceva vreme cand am pus Soarer-ul alb pe elevator dupa ce a fost montat (primul test hehe) si daca tot eram acolo ne-am apucat de niste masuratori si alte treburi din astea.

http://myride.ro/service/002.jpg

http://myride.ro/service/003.jpg

Am facut si un mic filmulet pentru ca inafara unui spatiu inchis nu prea auzi motorul si in plus era si suficient condens in evacuare pentru ca sa iasa putina baie de abur in spate. Scuze calitatea, a fost filmat cu telefonul. Selectati 480p pt. sound quality olecuta mai bun. Nu stiu ce-i cu fluieratul ala, cred ca e din camera ca atunci nu se auzea. Evacuarea (rezonatoare, catalizatoare) si admisia sunt stock, abia astept sa aud cum va suna pe S13 cu straight through si doar toba putin restrictiva.

<object width="640" height="510">
<embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/XX3eUZcQ1xM?fs=1&hl=en_US&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="510"></object>

Mai pun si o pozisoara cu Lexy alb - cum il alint eu - langa E39 a lui Emanuel (cu roti de iarna din pacate). Asa e mai usor de judecat dimensiunile agregatului.

http://myride.ro/service/001.jpg

Multa bafta,
Octav

XSW 26-02-11 05:45

Am pus coiloverele HSD si am dat jos tot restul de pe fata, urmeaza sa sablam, vopsim, pus bucse samd. Va dura oleaca pt. ca depindem de altii la sablat dar aia e. Poze nashpa cu telefonul, nu pot lua DSLR-ul cu mine tot timpul :) Voi face poze cum trebuie dupa ce e gata operatia.

http://myride.ro/S13/pics/stage1/ss/214.jpg

http://myride.ro/S13/pics/stage1/ss/215.jpg

http://myride.ro/S13/pics/stage1/ss/217.jpg

Am comandat discuri si placute deci pe partea asta sper sa fie acceptabil de ok pana pot pune niste frane mai serioase pe ea.

Multa bafta,
Octav

Liviu_NYC 26-02-11 10:00

Vad ca te-ai apucat serios de treaba.
Suspensiile coilover schimba masina. Sincer nu as vedea vre-o masina de drift fara coilovers.
Succes si mai ales spor la bani sa faci masina asa cum ti-ai propus-o ;-)

bakal 26-02-11 12:58

apropo de kitul de la d-max... daca inca nu l-ai montat, se poate sa il studiez un pic? as vrea sa vad daca se poate fabrica si la noi asa ceva, de un mester strungar

XSW 28-02-11 09:49

@Liviu_NYC - Asa e, conteaza insa si cum lucreaza si cum au fost proiectate, nu sunt toate la fel. Sper ca am facut o alegere buna cu HSD-urile :)

@bakal - Din pacate sunt deja la sudat, insa daca voi avea timp si esti prin iasi poti sa le vezi, masori etc. Se pot face la noi la strung (chiar mecanic, nu neaparat numeric) si sincer vorbind iau in considerare ca un "stage2" sa fac eu alt kit cu niste mici imbunatatiri daca voi considera ca merita. Nu va fi scump pentru Romania, insa nu stiu daca si cand voi face asta.

Multa bafta,
Octav

All times are GMT +2. The time now is 13:08.

- Copyright 2026 4Tuning