![]() |
Re: cea mai ''modificabila'' masina ?
Golf cel mai frumos adevarata piesa de tunarit
|
Pt piata din Romania as zice si eu tot Golf. Urmat de Logan si seria 3.
Dar pe piata mondiala este Honda Civic. Ziceau mai multi mai devreme ca Golful a inceput totul in 74. Poate in europa dar americanii modificau Mustanguri si alte masini autohtone cu cel putin 10 ani in urma. Ca sa nu mai vorbim de Hod-rod-urile care au inceput in anii 50. |
vw golf..:D..si dupaia seria 3.. asa cred eu:)
|
clar...:-) vw golf....
|
daca vbim de styling - honda civic si bmw seria 3 mi se par cele mai modificabile...
daca vbim de performante - bmw seria 3 si r5 |
Din punctde vedere al stylingului cele mai multe kituri cred ca se gasesc pentru golf si astra g . Masina cu potential ar fi astra h , dar se sta foarte prost la capitolul kituri lansate pe piata .
Din punct de vedere al performantelor : -cel mai usor de modificat : Impreza wrx STI , Leon Cupra etc. (orice cu turbo sanatos ) -cel mai mare potential ... R32 pe golf 5 (la ce motor are daca arunci un kit sanatos de turbo ... mai ales ca are tractiune integrala ) |
cea mai 'tunabila' masina cred k e bmw 325 i , daca ai bani . daca nu , merge si un 206
|
eu vad un vw corrado fff usor de modificat nu ii o masina care s coste foarte mult dar cu un kit frumusel pe ea iese o bijuterie....e si foarte puternica pe deasupra
|
Sunt un pic subiectiv si spun ca Ford-ul Sierra este cea mai modificabila masina cu un buget minim.
Trebuie totusi sa recunosc faptul ca am indoieli ca ar putea sa fuga mai tare decat un Renault 5 GTT. |
Salutare! Cea mai "modificabila" masina!! Hmmm pai acuma depinde din ce punct de vedere privim! Daca e sa ne orientam catre tunningul exterior clar Dacia in special cea Sport e cea mai modificabila! La Dacie nu exista limite cred eu! Am si eu una, inca nu e terminata complet dar cred eu ca tot timpul ar mai fi ceva de adaugat! In schimb daca e sa ne luam dupa tunning inteerior atunci aici se schimba situatia. In fine nu are rost sa analizez asa in amanunt insa per total cea mai modificabila masina pare a fi aleasa dintre ww golf si bmw-ul ursulet zic eu!
|
un golf IV sau V sau un 206 sunt "modificabile" f usor
|
In Functie De Suma De Bani Pe Care Esti Dispus Sa O Investesti Orice Masina Devine "extrem" De Modificabila.
|
Eu votez golf 3 8)
|
Cred ca rezultatul cel mai ok ar fi "masina pe care o conduc" :)
|
dap, masina pe care o conduc, bmw seria 3 ;)
|
3 Attachment(s)
[QUOTE=around za world;607135]Din punctde vedere al stylingului cele mai multe kituri cred ca se gasesc pentru golf si astra g . ...QUOTE]
Asta este o masina ce nici macar nu figureaza in poll...:):):) |
Quote:
Pt tunning performante...da cel mai usor este sa ai masina turbo...sari imediat cu 150-200cai fara sa cheltui chiar asa multi bani...si motoare rotative...Deci ce conteaza ca ai WRX sau EVO, Skyline sau Supra, Audi sau VW...pana si Octavia care este cam ridiculizata pe alocuri poate fi foarte capabila (are 2.0 turbo). |
deci ... lasatzi-o mai moale cu skyline si supra si din astea ....
ca din astea nu sunt prin romania ... si mai cititzi si primu` post sa vedetzi ce se zice si pe acolo. |
Vw Golf. Cea mai tare, iubesc masina aia, mai ales mk3`ul
|
bmw e 30. sunt cele mai multe posibilitati la motor, suspensie, caroserie, tuning si tot ce vreti. e cea mai tare si mai nervoasa. cred ca impune cel mai mare respect pe strada.
|
Hmmm, as zice ca Opel Calibra, dar are cateva dezavantaje in special la capitolul motor.
Si BMW-urile dar si Honda sunt "modificabile" bine de tot. |
dupa cum vedeti...golf rulz! :D
|
4 Attachment(s)
ce ziceti de astea?8)
sunt numai cateva... avem si printre noi care au dus golfu' de 1,9 tdi la peste 200 cp... |
Eu am in cap un VW MK2 VR6, cu upgrade kit turbo Garett T30..undeva peste 400 HP..super jucarie!
|
3 Attachment(s)
BMW e36 cu siguranta.Se poate cu niste bani(22.800$)sa scoti din masina asta 1045 de cai putere>>>>Si exista si body kituri pt ea.:rolleyes2
uitati-va pe www.da-motorsport.com http://www.da-motorsport.com/projele...onm3/index.htm ba, mai uita-te odata pe ultima adresa pe care am dat-o si o sa vezi.K?sa te convingi si tu nu de alta! |
vrajeala.....(nu ma refer k nu exita masina,kit-ul etc......cine cunoaste a itneles ce vreau sa zic :lol: )
e plin topicul asta de cunoscatori... :x :???: |
golfu la
exterior bmw la motor bmw e bmw .:mrhappy: |
salutare
sincer nu stiu care e cea mai modificabila masina dar cred ca cu un passat peste an 2000 si putina imaginatie, si ceva banuti poti face un aspirator destul de simpatic. Cam asta e parerea mea! |
depinde si de ce anume vrei tu ....
daca vrei doar un asporator .... sau chiar vrei tu sa iti modifici masina ... |
O sa faci un Passat sport cu multa imaginatie...
Masina aia e urata ca porcu` .Parerea mea! Parca au avut o lipsa subita de imaginatie cand au facut-o.Masina de batrani :P |
6 Attachment(s)
Cele mai modificabile masini sunt cam astea:VW GOLF, HONDA CIVIC,BMW E36,si PEUGEOT 106 pt un tuning mai excentric!
|
Quote:
|
o intrebare : peugeot 206 sau 307 nu e bun de tuning ?!
|
Quote:
Un mic raspuns ai la postul #176. Din pacate Peugeot pacatuieste prin motorizari destul de slabe ,al caror upgrade se face prin modificari serioase a componentelor stock (aici ma refer in special la benzinare) . |
10 Attachment(s)
eu as zice ca orice masina ar putea sa fie...in topul celor mai modificate masini...dar ca o alegere....cred ca as merge pe calibra...am pus si cateva poze...multi sintre voi cred ca le stiti ...enjoy...
|
Honda Civic - personal urasc masina, dar americanii par sa o adore, si se dispera cu ele in draci.
|
parerea mea e ca golfu ar fi cea mai modificabila masina pentru ca nu e exagerat de scumpa ai loc de un motor bunicel pentru dimensiunile ei si poti so stilezi frumos, mie unu imi place golfu si creca va fi viitoarea mea masina
|
Din punctde vedere al stylingului si cu bani putzini e dacia saraca potzi sa o modifici cu ciocanu dak te superi si ai ceva talent:D are potential mult atzi vazut de la berlina chiar si loganu ce frumos a iesit . oricum fiecare cu parerea lui ;)
|
Am observat ca noi romanii nu am prea auzit de masini japoneze, doar nemtesti, nemtesti, mai sunt masini si franceze sau americane ce sa mai zic de cele japoneze. Masini care se pot modifica mai tare decat cele germane sunt: Peugeot 107,206 Renault clio v6 sau 2.0, Renault laguna(decat bora), megan, Citroen SAXO CUP 1.6 Honda civic modelul 92-95 si cel din 2002, Toyota supra biturbo modelul 95, Nissan skyline si altele
|
Eu am observat ca TU nu ai observat cam ce se dscuta in Threadul asta ! Fa un efort si citeste din posturi
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
- Copyright 2026 4Tuning