Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   O fata... si un golf 2... (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/216128-golf-2-a.html)

o_kh3 19-11-10 21:50

Re: O fata... si un golf 2...

facea referire la tine cumva si nu m-am prins nici eu nici el?

Zeta 19-11-10 23:16

de la masina vreau look...daca ma ajuta dumnezeu si o termin pe asta..va urma ceva cu cai mai multi..nu pot spune decat ca va fi un golf 1:twisted:

...din pacate masina nu mai pleaca maine spre tinichigerie..mai dureaza cateva zile omu are garajul plin:cry::cry::cry:

blackjack 19-11-10 23:47

eh ai si tu putina rabdare :) mai devreme sau mai tarziu o sa iasa ce ti`ai dorit ;)

stefiPJJ 19-11-10 23:52

Nu fi trista, o sa intampini ceva probleme de-a lungul proiectului dar nu ceda. Fii tare si vei rezolva tot !

o_kh3 20-11-10 00:12

daca vrei golf 1 cu cai multi strange bani calumea si adu-ti o coaja buna de afara, astea de pe la noi nu merita

Zeta 20-11-10 09:27

schimbare de plan ...masina merge azi la tinichigerie:twisted::twisted::twisted:... ce imi place cand primesc vesti bune:dance::dance::dance:

..stefiPJJ: cedez doar daca se strica matizul pentru ca, cu el fac banii care ii bag in golf...asta ar fi singurul lucru care ar putea sa ma opresca, si nici asta..doar ma incetineste atat...:D

..o_kh3: cand voi ajunge la golf 1 voi cauta unu de la noi inscris cu motor cat de cat mai mare si il refac;)...ma feresc de alergatura cu actele, si cand spun cai multi nu ma refer la 200-300:-) , vreau ceva mai mult de cat am acum pe JAF...nu va fii de liniute..voi merge pe clasic (cu un motor de 1.8 daca exista ca sincer nu stiu:oops: )fara "tuning" . dar bine...asta este o alta poveste...cine stie.. poate pana atunci ma razgandesc:-).... asa gandesc acum..

o_kh3 20-11-10 10:43

ideea e ca aici gasesti numai rapandule de caroserii mai rar ceva in stare buna! si daca tot vrei sa faci si ceva clasic o sa fie greu sa gasesti elemente originale, asa ca una de afara acopera 2/3 din cerintele tale ,

multa bafta cu proiectul actual!

A2racer(Ovi) 20-11-10 14:14

Proiectul evolueaza frumos si destul de repede, felicitari. Succes mai departe;)

Zeta 20-11-10 15:41

4 Attachment(s)
multumesc.

...a plecat....:twisted:

valitataye 20-11-10 16:02

Ce repede mai avanseaza proiectu:lol::lol:

B-74-WRC 20-11-10 21:36

Miscari de trupe!Se intampla ceva pa' ci';)

jock 20-11-10 21:56

:tenisclap ..."dovedim" noi lista aia :ciggy:

Balaurr 21-11-10 15:44

i-ati adio de la rulmentii fata daca ai tras-o fara planetare puse pe ea:(

jock 21-11-10 16:12

...parca sunt legate cu sfoara :?: 8)

cheloo_e13 21-11-10 17:30

bravo fata tatii!!!
are mult de munca la ea?
abea astept sa o scoti pe asfalt

valitataye 21-11-10 18:09

O sa mai dureze cv timp pana o scoate pe sosele:D

eqilibruee 21-11-10 18:11

interesant... bafta multa!

cheloo_e13 21-11-10 19:13

dar si cand o sa scoata nemtoaica pe asfalt........
sunt mandru ca am o asa prietena
mult succes fata tatii

Zeta 22-11-10 00:23

balaurr: planetarele sunt inca puse pe masina, dar legate cu sfoara...si crede-ma rulmentii nu am cum sa ii stric mai rau decat sunt acum:D, cand iti voi aduce masina o sa te pun sa te uiti mai intai la bucse si la rulmenti sa imi spui daca ai mai vazut asa ceva vreodata:-P...o sa iti faci cruce:-P..
..bucsi , rulmenti, pivoti ,discuri de frana..si ce mai e pe acolo le voi lua noi8)

o sa mai dureze ceva..pana va iesi pe strada, eu zic...undeva februarie/martie termin cu caroseria...si dupa ma apuc de mecanica

cheloo_e13: ma faci sa....:oops: multumesc frumos

eqilibruee: multumesc

Iulian GTO 26-11-10 19:49

Felicitari pentru ambitie,curaj,indemanare....si ...frumos proiect!!!
Azi am urmarit topicul,imi pare rau ca nu am vazut mai devreme...te ajutam cu cele doua portiere...erau exact ce aveai nevoie...luate de la aceasi persoana de la care ai luat si haionul...Mihai!
Te pot ajuta cu geamuri clare pentru faruri si multe alte maruntisuri de care nu mai am nevoie,eu am descompletat masina in alte scopuri... http://www.*******/
=pot sa-ti donez un motor complet de 1.8 injectie monopunct complet cu toate anexele si instalatie,calc motor,planetare si cutie de viteze automata!!!...ideala ptr comfort!...il am de la Arhanghel,daca vrei sa stii in ce stare este,il poti suna.
un minus,este astuparea manerelor,cel putin cel de la sofer...prietenii stiu de ce!
Succes in finalizarea proiectului!!!
..................................
=G T O Tuning= =SERVICE RAPID=
Volkswagen :: Audi :: Seat :: Skoda :: Porsche ::

=revizie=lubrifianti=filtre=placute=discuri=verifi cari rampa=articulatii=suspensii=distributii=ambreiaje= cutii automate si triptronic=electrica=diagnoza=aer conditionat=pregatiri curse=raliu/VTM=drag race=componente race=turbo custom=
Nou: Diagnoza VAS ...Software&tuning DimSport

Aduc la comanda,orice reper,piesa originala din gama VAG,din germania.Doar piese noi!

jock 26-11-10 20:42

Frumos gestul ;) ....asemenea posturi sa tot avem ,ca pana la urma pentru asta exista "forumul" ... bravo Iulian ,tot respectul meu ;)

Zeta 26-11-10 23:47

Iulian, multumesc frumos , tocmai am vorbit cu Mihai zilele trecute si ii spuneam ca imi pare rau ca nu am luat eu usile :D asta e le fac pe astea care le am :twisted:...si da am nevoie si de geamuri si de motor:twisted: si probabil voi avea nevoie de multe..altele..voi vedea cand o sa incep sa montez la loc pe masina ce am demontat.

...P.S. luna viitoare ..pe 18 cred vin jentile:dance::dance::dance:si am sa incerc ..ca pana la sfarsitul anului sa iii cumpar si suspensia...

B-99-SAA 26-11-10 23:57

@Iulian: tot respectul meu il ai pentru gestul tau... vorba lu jock, mai putini fac asa ceva acuma... din pacate...

@Zeta: incantat de cunostinta :lol: N-am recunosc Matizul.... Stai prin zona? :D Apropo, vezi ca nu merge lumina de la numere daca nu ma insel... Abea astept sa vad Golfu vopsit :twisted: Jantele vor veni pentru ca ai finante si le ai in plan, sau stii deja ce cumperi? Arata-ne o poza daca te-ai hotarat :D

Zeta 27-11-10 00:17

B 99 SAA: Incantata si eu de cunostinta;) nu stau prin zona..acolo lucrez in zona berceni. Iar matizul nici nu cred ca are becuri pentru numar:-P

..Iar jantele.. stiu ce cumpar am gasit ceva dar am banii pentru ele tocmai luna viitoare:sad: sper sa nu le dea pana atunci..poza nu pun..pentru ca sunt sanse sa ma razgadesc..asa le voi cumpara si atunci voi pune si poza:twisted:

pot spune ca sunt pe 16' cu 9j spate si 8j fata

Alex30 27-11-10 00:26

Avanseaza in bine proiectul...asteptam sa vedem jantele :-)

Iulian GTO 27-11-10 15:57

Sfatul meu era sa nu te grabesti cu vopsitoria,ca posibil sa-ti trebuiasca ceva interventie la tinichigerie,gen roluit aripi,in caz ca vei monta jante pe 16"...8j cu 9j pe spate.
Ar trebuii sa faci proba cu suspensia si cu jantele,incaltate cu anvelope corespunzatoare...cu toate ca asta era mai bine sa verifici inainte de demontare motor,acum neavand greutate pe fata,dar o sa vezi la montaj.Sper sa nu ai probleme,eu am avut canva un golf 2 gti,suspensie bilstain,cu jante aceasi dimensiune si a trebuit sa umblu putin la pasajele de aripi...

Я7B. 27-11-10 19:12

Quote:

Originally Posted by Zeta (Post 3847675)

...P.S. luna viitoare ..pe 18 cred vin jentile:dance::dance::dance:si am sa incerc ..ca pana la sfarsitul anului sa iii cumpar si suspensia...

Iauzi cadou de mos craciun

sorcer 27-11-10 19:17

Quote:

Originally Posted by Balaurr (Post 3831169)
i-ati adio de la rulmentii fata daca ai tras-o fara planetare puse pe ea:(

am tras o dacie 200 km dupa mine cu planetarele in portbagaj si nu au patit nici pe dracu rulmentii .

paul_ral 27-11-10 20:48

daca nu pui capetele de planetara este posibil ca jumatate din rulment sa iasa impreuna cu fuzeta si roata. Stie Balauru ce stie!

sorcer 27-11-10 20:55

Quote:

Originally Posted by paul_ral (Post 3850018)
daca nu pui capetele de planetara este posibil ca jumatate din rulment sa iasa impreuna cu fuzeta si roata. Stie Balauru ce stie!

asta e valabil doar la cele care au rulmenti conici pe fatza (fara buza la fuzeta -ca exemplu cum e solenza care are rulmenti biconici (in aceeasi carcasa) pe fatza dar in partea spre planetara are o buza care nu permite sa iasa incolo ! nu este o chestie care se poate generaliza

Zeta 27-11-10 23:50

Iulian: voi face totul..pe etape.. pe 18 decembrie vin jentile, pana pe 31 decembrie, vad cum fac sa cumpar si suspensia, montez motorul inapoi pe masina,il prind doar in cele 3 tampoane sa am greutate, montez suspensia, pun jantele si undeva cred eu pe 15 ianuarie duc masina la mihai.ghetto pentru umflat aripi si facut bad boy capota , o sa mai trebuiasca sa cumpar bari si aripa drapta..si cred ca.... februarie/martie masina va fi vopsita:twisted:

Я7B: acum..pe bune..nu merita un asemenea cadou?8)

NXdev 27-11-10 23:56

Quote:

Originally Posted by Zeta (Post 3850443)
Iulian: voi face totul..pe etape.. pe 18 decembrie vin jentile, pana pe 31 decembrie, vad cum fac sa cumpar si suspensia, montez motorul inapoi pe masina,il prind doar in cele 3 tampoane sa am greutate, montez suspensia, pun jantele si undeva cred eu pe 15 ianuarie duc masina la mihai.ghetto pentru umflat aripi si facut bad boy capota , o sa mai trebuiasca sa cumpar bari si aripa drapta..si cred ca.... februarie/martie masina va fi vopsita:twisted:

Я7B: acum..pe bune..nu merita un asemenea cadou?8)

Ne uimesti pe zi ce trece Miss Zeta :D.Masinuta asta are parte numai de surprize...e mai ceva decat un "copil", norocul ei este ca ai adoptat-o.Ma bucur ca ai optat pentru jante 8j cu 9j, va fi...un G2 de vis :).Sincer...numai am cuvinte...Succes in continuare >:D<

Zeta 28-11-10 00:43

1 Attachment(s)
Multumesc mult Nxdev, colegii de la munca au zis "mai bine iti cumparai un caine" :lol:

...am inceput cu "aprovizionarea" ..una azi, una maine...:D

ZaNe94 28-11-10 10:23

Quote:

Originally Posted by Zeta (Post 3850522)
colegii de la munca au zis "mai bine iti cumparai un caine
.

http://peoplethings.com/andblog/wp-c..._090527_01.jpg
mereu e loc de o combinatie
ejj... glumesc si eu... oricum bafta cu proiectu ;)

Zeta 28-11-10 10:30

:yikes: la varianta asta nu m-am gandit.

Я7B. 28-11-10 10:36

Ar fi ceva :D ... E un catel dragut :twisted:

Balaurr 28-11-10 10:59

Quote:

Originally Posted by sorcer (Post 3850047)
asta e valabil doar la cele care au rulmenti conici pe fatza (fara buza la fuzeta -ca exemplu cum e solenza care are rulmenti biconici (in aceeasi carcasa) pe fatza dar in partea spre planetara are o buza care nu permite sa iasa incolo ! nu este o chestie care se poate generaliza

nu este vorba ca r iesi roata,are siguranta la rulment si pe exterior si pe interior,dar se uzeaza rulmentii cu butucul....

Spor la treaba zeta

FED express 28-11-10 11:37

ceva poze cu masina din atelier, nu primim si noi? sa vedem cum mai evolueaza...
ce culoare va fi?
mult noroc mai departe cu proiectul:!:

Zeta 28-11-10 11:52

7 Attachment(s)
inca nu a inceput treaba la masina saptamana asta , ma voi duce azi sa ii duc usile si aripa sa le monteze la linie:D8)

..pun cateva poze cu ce trebuie taiat si sudat la masina

Mersi Laur

..pentru culoare..inca nu m-am decis :D

sorcer 28-11-10 12:11

ar fi beton o sablare completa , si o faci atza . Oricum felicitari pentru proiect . Mi-as dori sa fie mai multi oameni in ro care sa indrazneasca sa se implice in asa ceva.

All times are GMT +2. The time now is 20:08.

- Copyright 2026 4Tuning