Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo BH 18 BSV (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/209285-cielo-bh-18-bsv.html)

Maryus96 19-06-11 12:06

Re: Cielo BH 18 BSV

Quote:

Originally Posted by 18BSV (Post 4406751)
La BB te referi?? daca te uiti bn asa cv e :P

Nota moderator: Faci economie de litere? Sa stii ca sunt gratis! Nu este prima oara cand te corectez!

Da,da seamana dar al lui e un pic mai rotund daca te uiti din fata
Dar si al tau e reusit

18BSV 19-06-11 13:05

OFF:Auzi snapy moderator,deranjeaza pe cineva ca eu asa sunt obisnuit sa scriu?? nu cred ca e vreo problema sa prescurtam..toata lumea intelege.Dar daca tu asa vrei... o sa incerc desi nu promit ca`ci nu sunt obisnuit sa scriu totul

Snapy_xxl 19-06-11 14:43

Prietene, nu eu am facut regulile pe acest forum. Daca nu le stii, te invit sa le citesti: Reguli generale.
Nu-ti fa griji, toate au un inceput...

O zi buna!

18BSV 19-06-11 15:04

6 Attachment(s)
Ms,chiar le citesc :).
Intre timp cat e masina plecata de acasa,am facut poza de mai aproape cu ce`mi bubuie mie`n cap :)) ca l`am scos.. pana revine,si cateva poze.. inainte sa duc masina la vopsit,am mai slefuit oleaca pe la bad boy sa fie aprox lafel.Voi pune poze si cu finalu.

18BSV 22-06-11 17:30

8 Attachment(s)
sI..... :D a venit akasa...Cielo`u meu clean&bad! :X.Sunt super multumit de ce a iesit...baieti de nota 10,a meritat fiecare banut,si macar stiu unde trebe sa merg daca mai e ceva.Las pozele sa vorbeasca.
Puteti vedea cam toate etapele aici...

B-99-SAA 22-06-11 20:34

Felicitari! Arata foarte bine! Singurele chestii ar fi yala de la portbagaj, si eleronul ala parca vine putin aiurea, dar poate pe viu e mai ok. In rest, spor la ce mai urmeaza :D

PS: mai pune poze :lol:

iviTe 23-06-11 01:18

frumos sa ai grija acuma sa nu atingi :) hai ca mai sa o trantesti si e chiar foarte OK :twisted:

casp3r75 23-06-11 21:54

frumos a iesit :X
app fibra la bboy ai dato peste vopsea?

18BSV 24-06-11 09:28

1 Attachment(s)
Peste vopseaua masinii?? Nu.... a fost slefuit cu flexu ... pana la tabla cat a fost nevoie.(vezi in poza)

18BSV 24-06-11 16:48

5 Attachment(s)
Astazi am montat si nr de inmatriculare,dar fara sa gauresc bara.Am luat banda dubla abraziva si l`am lipit,nu se pune problema sa pierd nr`u fiindca s`a lipit foarte bine,si le`am mulat cat am putut eu dupa bara.In +ieri a inceput sa`si faca de cap motoru... si mi`am dat seama ce e problema,o bujie nu a funtionat,asa ca azi am schimbat toate bujiile care le`am avut niste NGK`uri dar spre surprinderea noastra cand scot bujiile...vad ca aveam bujii de 8V si eu am 16V :)),asta nici nu am verificat de cand am masina timp de 3 ani de zile..fiindca a mers n`am avut probleme,acum a venit vremea sa le schimb.. si am observat... ca nu erau de care trebuiau bujiile,mi sa spus si la reprezentanta treaba asta.Ei nu au avut bujii asa ca am mers la Repr Opel si am cerut bujii de la astra F marca GM care m`au costat 80lei toate 4 dar acum nu mai am probleme.

Maryus96 24-06-11 16:54

1 Attachment(s)
Roata din prima poza e a masinii tale???Ai finisat perfect bad boy look-ul,dar de ce ai facut barile clean???da aspect lucios,de bomboana,dar daca iti place tie e OK.
P.S. : Nu pui oglinzi dealea tip mai nou de cielo???

Af mai fi o chestie!!!Poti face chestia asta la bara fata.

petryy 24-06-11 18:24

doamne cat de frumos a iesit bb :shock: !!

PustiuColentina 24-06-11 18:41

Frumoasa masina nu am ce zice ! O toba sport daca i-ai cumpara ar fi perfect , ca am vazut ca cea stock e cam ridicata si gazele se duc direct in bara !

18BSV 24-06-11 21:01

Maryus96 > dA..Jantele alea din prima poza sunt ale mele,dar mai am o janta de vopsit si apoi vor fi puse pe masina,lafel si arcurile sport care le am,weitecuri veri doar ca le`am revopsit eu si acum sunt rosii.Oglinizile poate.. le schimb cu cele de executive,nu sunt alea mai noi cum zici tu ci.. astea cu dotarile "uscate" au oglinzile asa.La bara.. vroiam sa scot si chestia aia din mijloc,dar n`a mai fost sa fie...iar acum dupa ce e vopsita bara nu ma mai apuc iara de modificat.Probabil il voi face cu colant negru mat...ca am si atunci nu se va mai observa asa.Iar barile.. le`am facut clean ca imi place cum da.Eu nu sunt dupa tuningul"romanesc" sa zic asa.. cu barile alea.. de dezzapezire,eu sunt cu stilu german.Eu zic defapt ca stilu clean da cel mai bine pe cielo.
PustiuC> toba sport.. am avut dar l`am dat jos ca nu era de inox si era cam coapta interioru,acum i`am pus toba stock NOU si ... deocamdata imi place si linistea.Ii voi mai pune un ornament .. inox si e bn .

NXdev 25-06-11 09:23

Quote:

Originally Posted by 18BSV (Post 4419588)
Astazi am montat si nr de inmatriculare,dar fara sa gauresc bara.Am luat banda dubla abraziva si l`am lipit,nu se pune problema sa pierd nr`u fiindca s`a lipit foarte bine,si le`am mulat cat am putut eu dupa bara.In +ieri a inceput sa`si faca de cap motoru... si mi`am dat seama ce e problema,o bujie nu a funtionat,asa ca azi am schimbat toate bujiile care le`am avut niste NGK`uri dar spre surprinderea noastra cand scot bujiile...vad ca aveam bujii de 8V si eu am 16V :)),asta nici nu am verificat de cand am masina timp de 3 ani de zile..fiindca a mers n`am avut probleme,acum a venit vremea sa le schimb.. si am observat... ca nu erau de care trebuiau bujiile,mi sa spus si la reprezentanta treaba asta.Ei nu au avut bujii asa ca am mers la Repr Opel si am cerut bujii de la astra F marca GM care m`au costat 80lei toate 4 dar acum nu mai am probleme.

Intr-un final arata foarte bine masina , buna alegere a jantelor ;).Felicitari pentru tot ce ai facut si vei face...

18BSV 25-06-11 10:50

2 Attachment(s)
Ms NXdev.Am mai dat jos aparatorile de noroi,da mai bine fara ele...clean.

Stefy88 25-06-11 19:43

nu inteleg de ce nu dai jos si acele abtibilduri :shock:...

numai bine!

mada_ionut_93 25-06-11 21:03

a iesit super bb!

18BSV 29-06-11 16:47

4 Attachment(s)
mS!
Am mai gasit niste poze vechi...de pe la inceputuri cand am cumparat masina,de care doar acum am dat,si m`am gandit sa va arat si voua.Prima "modificare"pe masina fiind .. dupa 2 zile jantele pe 14" noi(prima poza)care chiar imi placeau si imi plac,doar ca erau deja cam mici si le`am schimbat cu 15",dar acum.. am pe 16".De plictiseala am mai unit 2 poze.. cum era la inceput si cum e momentan,iar 2 poze facute de plicti in orash.

Snapy_xxl 29-06-11 17:03

De ce ai mai scos suportul daca numarul de inmatriculare l-ai pus tot pe mijloc?

18BSV 29-06-11 17:18

Mi l`a scos tipu inainte sa zic ceva.. ca cica da mai bine...asa este+ca asa pot pune unde vreau eu nr`u fara sa se vada acel suport pentru numar..In legatura cu pozitionarea nrului... nu vroiam neaparat sa`l pun inapoi pe mijloc...dar nu prea am gasit loc unde ar da mai bine.Intr`o parte.... mi se parea prea mare nr`u,m`am mai gandit la varianta sub... bara unde intra aeru pentru radiator.. dar tot nu era bine,nu aveam racire.Oricum nu e prins cu surubul,nu am sa mai gauresc bara asta,e prins doar cu banda dubla abraziva.Vom vedea.Deocamdata asa ramane.

Snapy_xxl 29-06-11 17:32

Intradevar, nici mie nu imi place cum da cu numarul sub. Intr-o parte mi se parea o varianta...deasta am si intrebat.

valitataye 29-06-11 22:46

Ce bine ii mai sta asa ;;)

18BSV 30-07-11 12:47

6 Attachment(s)
N`am prea mai miscat nimic pe la masina ca nici vremea,dar nici finantele nu permit prea multe :P.Ieri.. am revopsit eleronul ca avea lacul sarit,am terminat janta care o mai aveam de vopsit,acum mai trebuie umflate si echilibrate...2,apoi pana la iarna tot ajung pe masina :)) Erau de mult pe masina daca aveam masina mai joasa dar asa e cocosata cu jantele pe 16 si de aia nu le`am pus,urmeaza dupa ce`i pun arcurile sport.Mi`a sosit si cablul de la frana de mana,acum ramane sa rezolv si stergatorul de pe partea dreapta,momentan nu am.

18BSV 02-08-11 19:18

3 Attachment(s)
+azi am achitizitionat de la o cunostiinta care se pricepe...ornament...(tips)facut de el.. custom,ca`ci nu am nevoie neaparat sa fie de frima,inox...oval care este facut exact dupa bara cielo... are 13cm latime cat are si loc bara pentru ornament sau toba,vine perfect.Urmeaza sa fie montat..(sudat)sa nu arate asa aiurea.. finala. :)

18BSV 07-08-11 16:38

6 Attachment(s)
N`aveam ce face asa ca.. m`am apucat sa revopsesc oglinzile cu gri metal..daca tot mi`a mai ramas vopsea de la jante si eleron.Oricum aveau in unele locuri vopseaua sarita.

casp3r75 08-08-11 06:12

Quote:

Originally Posted by 18BSV (Post 4503560)
+azi am achitizitionat de la o cunostiinta care se pricepe...ornament...(tips)facut de el.. custom,ca`ci nu am nevoie neaparat sa fie de frima,inox...oval care este facut exact dupa bara cielo... are 13cm latime cat are si loc bara pentru ornament sau toba,vine perfect.Urmeaza sa fie montat..(sudat)sa nu arate asa aiurea.. finala. :)

frumos tips :shock: cat tea costat?

18BSV 11-08-11 22:32

6 Attachment(s)
Mersi ;) tipsul..a nu a costat mult(10euaprox).Niste poze de astazi... cu jantele puse..ca in sf sunt gata asa pe sfarsit de vara in 2luni:)).Masina mai cere sa fie coborata la jantele astea mai ales...urmeaza si asta numa sa gasesc la pret bun pe cnv care`mi schimba arcurile stock cu cele sport.

18BSV 15-08-11 15:32

3 Attachment(s)
inca 2-3 poze.. dupa baitza..

18BSV 27-08-11 23:47

5 Attachment(s)
Azi..m`am apucat de treaba.. si dupa ce am cumparat cablu pentru frana de mana ce mi`a spus un "priceput"ca e rupt.. am fost la un alt mecanic in legatura cu frana de mana.. ca imi juca.. rau de tot mi`a spus ca nu este rupt cablul,oricum nu strica cablul... de rezerva.Am dat scaunele jos... le`am scos.. si m`am uitat care o fi problema,si am vazut ca nu avea suruburi si de aceea juca si nu aveam frana de mana.Acol erau si si suruburile.. cazute pe langa.Le`am strans si sta foarte bine..si am frana de mana ... ca noua.Si daca tot am scos scaunele afara din masina m`am uitat si submocheta sa vad in ce stare se afla..si nici pik de rugina.Am mai facut semnalele cu contur negru sa nu se vada siliconul..alb cu care a fost lipit dupa vopsirea interiooara...fiindca nu aveam alta culoare.Oricum intentionez sa le schimb,fiindca am si 1 crapata...dar nu intra apa sau ceva.Le schimb si vreau sa le fac un pic mai altfel.

18BSV 10-09-11 10:49

2 Attachment(s)
Ziele trecute..am rezolvat si la aripi spate sa nu mai atinga,nu mai atingea doar pe partea stanga spate un pic,dar am facut si dreapta si stanga din nou.Am bagat flexu`n buza si le`am indoit si mai tare,acum nu mai am treaba nici cu anvelopele astea care le am acum 215,dar vreau sa le schimb pe 195\45 16 si atunci va fi si mai bine.Mai tre sa termin de revopsit pe la aripi ca de la evazari a crapat vopseaua un pic.In rest n`am mai prea facut nimic la ea,acum urmeaza sa ii schimb pivotii,bate partea dreapta fata la gropi un pic,rezolv traseul de evacuare ca`ci .. dupa ce mi`am pus toba stock.. nu stiu ce au facut"meseriasii"dar si cand e masina goala... aproape sta pe puntea spate,si multa vreme n`am stiut ce se aude.A si am ajuns cu masina la 90.000km,dar facute de mine doar de la 72 incolo.

Devu 10-09-11 14:06

La mai multi km fara incidente. Ce bine i-ar sta asa joasa :oops:.

casp3r75 10-09-11 17:27

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 4577107)
La mai multi km fara incidente. Ce bine i-ar sta asa joasa :oops:.

bine zis :D

LeganzaMoonwalker 10-09-11 21:51

Las-o Frt , Ai Fkt Destul Vizual

Baga Si Tu Ceva Tehnologie In Masina
E Cam Ciudat Sa Fi Cu Neoane Si Cu 200 KM Dand La Manivela :))

18BSV 10-09-11 21:58

Quote:

Originally Posted by LeganzaMoonwalker (Post 4577831)
Las-o Frt , Ai Fkt Destul Vizual

Baga Si Tu Ceva Tehnologie In Masina
E Cam Ciudat Sa Fi Cu Neoane Si Cu 200 KM Dand La Manivela :))

Nu cred ca am facut prea multe la masina,si dupa parerea mea o masina nu e niciodata gata,mereu se poate face/schimba cv la aspectul masinii.Pana sa ma apropiu de stadiul sa fiu multumit mai am si eu un pic.Dar la exterior in mare cam asa ramane,merg pe stilul clean&bad.Depinde cat ramane masina la mine ca altfel poate`imai dam si o culoare noua.

18BSV 13-09-11 09:38

2 Attachment(s)
Azi dimineata am achizitionat si pivotii inf stanga+dreapta,ca`ci auzeam cv ca bate pe part dreapta la gropi,s`a uitat mecanicu si are joc asa ca am decis ca daca schimb schimb pe ambele parti.Am luat originale 132lei ambele,maine dimineata vor fi schimbate!

18BSV 14-09-11 17:40

2 Attachment(s)
Dupa cum am spus mai sus... azi dimineata s`au si schimbat pvtii :)

18BSV 26-09-11 16:40

1 Attachment(s)
Neavand ce face azi.. am zis sa scot suportu de numar si din spate ca sa fie lafel ca si in fata,am lipit numaru cu banda dubla adeziva.

18BSV 29-09-11 22:44

2 Attachment(s)
Dupa ce am scos si suportul de numar azi i`am pus si un set de Smd`uri la nr de inmatriculare.

bamo 30-09-11 01:27

Sta bine placuta pe spate. La becurile din stopurile de pozitie faci economie? :lol:

All times are GMT +2. The time now is 23:57.

- Copyright 2026 4Tuning