Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Fiesta Rs1800 (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/208844-ford-fiesta-rs1800.html)

s3by 21-08-11 01:15

Re: Ford Fiesta Rs1800

Te astept cu pozele...:)

vlad_strumph 23-08-11 16:35

3 Attachment(s)
Scuze,am fost plecat :)

vlad_strumph 07-10-11 19:13

6 Attachment(s)
Din primavara o sa particip la campionatul national de VTM si masina usor incepe sa se transforme.Sper ca in cel mult o luna sa ii schimb suspensia si sa ii fac roll-bar-ul,iar pana in primvara,sper in iarna sa am bani sa iau blocant,axe si corpuri de acceleratie sa pot sa fac o impresie buna de la primele participari;)

rzn_vl 08-10-11 01:00

Quote:

Originally Posted by vlad_strumph (Post 4630683)
Din primavara o sa particip la campionatul national de VTM si masina usor incepe sa se transforme.Sper ca in cel mult o luna sa ii schimb suspensia si sa ii fac roll-bar-ul,iar pana in primvara,sper in iarna sa am bani sa iau blocant,axe si corpuri de acceleratie sa pot sa fac o impresie buna de la primele participari;)

interesant ce vrei sa faci:D sper ca in iarna asta sa fac si eu ceva cascaval sa`mi cumpar alta caroserie si sa fac recarosare ca asta e cam plina de rugina...si fac alte modificari la motor....sa vedem cum dreaq ma invart si poate o sa vin dupaia pe la tine sa facem cateva poze cu ele:D si apoi sa incercam sa facem o intalnire undeva cu toate fordurile fiesta din tara :D o reuniune de familie : Familia Fan Ford:)) te pup

cata™ 08-10-11 02:23

Quote:

Originally Posted by rzn_vl (Post 4631227)
interesant ce vrei sa faci:D sper ca in iarna asta sa fac si eu ceva cascaval sa`mi cumpar alta caroserie si sa fac recarosare ca asta e cam plina de rugina...si fac alte modificari la motor....sa vedem cum dreaq ma invart si poate o sa vin dupaia pe la tine sa facem cateva poze cu ele:D si apoi sa incercam sa facem o intalnire undeva cu toate fordurile fiesta din tara :D o reuniune de familie : Familia Fan Ford:)) te pup

da da ar fi ceva cu pozele alea:D...ai ideei bune razvan:P

p.s. masina arata super ..arata mult mai bine fara stikere (sper sa nu te superi pe mine)
bafta multa!!!

catarsis 08-10-11 08:53

foarte frumoasa masina, felicitari!

Overdrive 09-10-11 20:06

bv baiatu! buna treaba cu masina! tine-o tot asa, bafta!

NWZeu 18-10-11 19:04

Nu am nici o placere sa sterg / sanctionez ineptii / useri ... insa pot incepe perioada "vacantelor" pe forum.

rzn_vl 19-10-11 18:41

Quote:

Originally Posted by cata™ (Post 4631248)
da da ar fi ceva cu pozele alea:D...ai ideei bune razvan:P

p.s. masina arata super ..arata mult mai bine fara stikere (sper sa nu te superi pe mine)
bafta multa!!!

nu fratica nu am de ce sa ma supar:P stai linistit :D si astept sa ne intalnim curand. te pupai

vlad_strumph 23-10-11 18:51

Astazi,la Tulcea,cel mai bun timp scos 14,6.Eu unul sunt multumit,de saptamana asta intra in garaj pana la primavara,sper sub 14 cand iese:)

vlad_strumph 27-10-11 23:50

6 Attachment(s)
Am demontat masina,pana in februarie nu o mai scot,intre timp,zilele astea imi comand axele de la Pipercams ,iar maine trimit chiulasa si galeria de admisie la portat.Am avut supriza de a gasi motorul in perfecta stare,toate supapele inchid perfect,uzura la bloc,la axe si oriunde isi face un motor uzura este aproape inexistenta.

GTA 28-10-11 00:01

Vlad vezi aici ptr. chiulasa https://forum.4tuning.ro/500-anunturi...i-admisii.html

Si vezi ca am uitat cheile alea scumpe la tine la garaj :D.

alex_77_marius 30-10-11 19:44

Unde faci ma chiulasa pana la urma?Cat iei din ea?Ce bani te costa afacerea?

vlad_strumph 02-11-11 01:56

Quote:

Originally Posted by alex_77_marius (Post 4679640)
Unde faci ma chiulasa pana la urma?Cat iei din ea?Ce bani te costa afacerea?

O fac la un baiat gasit pe forum,Emil,mi se pare bine moemntan din ce am vorbit cu el,sper sa fie o lucrare profesionista...iau 0.5 din ea ca axele sa nu loveasca odata ce pun in vara sper pistoane de compresie...pretul e irelevant...

Popescu Ionel 03-11-11 20:36

Super treaba ce ai facut tu cu masinuta asta,tine-o tot asa.

vlad_strumph 04-11-11 19:44

Quote:

Originally Posted by Popescu Ionel (Post 4689351)
Super treaba ce ai facut tu cu masinuta asta,tine-o tot asa.

Sunt abia la o treime din ceea ce mi-am propus sa fac din ea:)

SV25MBN 08-11-11 20:05

Vreau sa vad unde reusesti sa ajungi cu masinuta, ma abonez si eu la thread. Mult succes cu ea!

vlad_strumph 09-11-11 01:44

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 4700736)
Vreau sa vad unde reusesti sa ajungi cu masinuta, ma abonez si eu la thread. Mult succes cu ea!

Ms frumos,apreciez...banii sunt singurul impediment ...

GTA 09-11-11 01:56

Quote:

Originally Posted by vlad_strumph (Post 4701332)
Ms frumos,apreciez...banii sunt singurul impediment ...

Lasa dreaq boceala si pune carca la munca daca vrei bani :D ...

vlad_strumph 09-11-11 02:11

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 4701337)
Lasa dreaq boceala si pune carca la munca daca vrei bani :D ...

Nu pot sa cred ca la ora asta tocesti touchscreenu :))

vlad_strumph 12-11-11 02:17

9 Attachment(s)
Astazi am terminat-o...am pus totul la loc desi stiu ca trebuie sa desfac iar putin pentru a monta noile axe cand o sa apara,insa din dorinta de a dormi linistit noaptea si a sti ca nu e imprastiata prin atelier,prefer sa o fac de 2 ori...
Chiulasa a iesit perfect,motorul pare mai violent si raspunde mai repede la acceleratii usoare si rapide.Multumesc lui Emil pe aceasta cale inca odata.De acum ,pana umblu la motor iar,ma apuc sa o desfac toata inauntru,sa ma gandesc ce mai e de facut pentru a cauta performanta maxima din ce poate oferii masina.Am descoperit cand am desfacut motorul ca avea un amestec prea bogat,regulatorul de presiune nefiind reglat corespunzator,cu aceasta ocazie a aparut si un ceas AFR pentru un amestec optim.Daca aveti idei,nu evitati sa postati...

rzn_vl 13-11-11 02:40

fratica ai stand alone pe ea?cat ai dat pe regulatoru de presiune si pe cele trei ceasuri de sunt pe bord.si vezi ca peste 2 sapt o sa`ti fac o vizita;) vreau si eu sa vad masina.si apropo axele cu came cat au costat si de unde le`ai comandat.te salut:D

vlad_strumph 13-11-11 12:15

Quote:

Originally Posted by rzn_vl (Post 4710337)
fratica ai stand alone pe ea?cat ai dat pe regulatoru de presiune si pe cele trei ceasuri de sunt pe bord.si vezi ca peste 2 sapt o sa`ti fac o vizita;) vreau si eu sa vad masina.si apropo axele cu came cat au costat si de unde le`ai comandat.te salut:D

Salut,nu am Stand-alone pe ea,sper cat de curand sa-l achizitionez,regulatorul de presiune a fost 530Ron de la Racing Nick (se gaseste si mai ieftin dar ma grabeam),iar ceasurile le gasesti la Coasta de est.ro (sondele si flansa vreo 250 Ron si ceasurile cam 250Ron bucata,ala de AFR e mai scump putin).Axele le-am luat de la Kent Cams si ma costa 380 Lire.E cel mai bun pret pe care l-am gasit fara sa trebuiasca sa trimit axele mele la facut la ei,si sa fie noi,cu tot ce trebuie...Bafta

Renault RS 13-11-11 19:22

am cateva idei pentru masina ta......

rzn_vl 13-11-11 23:39

Quote:

Originally Posted by vlad_strumph (Post 4710821)
Salut,nu am Stand-alone pe ea,sper cat de curand sa-l achizitionez,regulatorul de presiune a fost 530Ron de la Racing Nick (se gaseste si mai ieftin dar ma grabeam),iar ceasurile le gasesti la Coasta de est.ro (sondele si flansa vreo 250 Ron si ceasurile cam 250Ron bucata,ala de AFR e mai scump putin).Axele le-am luat de la Kent Cams si ma costa 380 Lire.E cel mai bun pret pe care l-am gasit fara sa trebuiasca sa trimit axele mele la facut la ei,si sa fie noi,cu tot ce trebuie...Bafta

Cand am sa fac rost de bani,am sa te rog sa imi comanzi si mie axele cum le ai tu.Aaa...si uitasem,ce sonda si unde vine montata aia pentru amestecu de combustibil cu aer?Si daca cumva ai idee cine mi`ar putea monta stand-alone pe masina.Oricum in 2 saptamani am sa vin la tine poate si mai repede si vedem ce se poate face:D

Sal fra :P o seara placuta

vlad_strumph 14-11-11 02:25

Quote:

Originally Posted by Renault RS (Post 4711851)
am cateva idei pentru masina ta......

Dupa cum spune si avatarul,esti fan Bmw..nu pot lua in seama ideile tale:))
p.s. Suna-ma si zi-mi...

rzn_vl 14-11-11 16:32

Quote:

Originally Posted by vlad_strumph (Post 4712558)
Dupa cum spune si avatarul,esti fan Bmw..nu pot lua in seama ideile tale:))
p.s. Suna-ma si zi-mi...

=)))) ce senil esti frate:)))

alex_77_marius 14-11-11 20:36

Quote:

Originally Posted by vlad_strumph (Post 4708293)
Astazi am terminat-o...am pus totul la loc desi stiu ca trebuie sa desfac iar putin pentru a monta noile axe cand o sa apara,insa din dorinta de a dormi linistit noaptea si a sti ca nu e imprastiata prin atelier,prefer sa o fac de 2 ori...
Chiulasa a iesit perfect,motorul pare mai violent si raspunde mai repede la acceleratii usoare si rapide.Multumesc lui Emil pe aceasta cale inca odata.De acum ,pana umblu la motor iar,ma apuc sa o desfac toata inauntru,sa ma gandesc ce mai e de facut pentru a cauta performanta maxima din ce poate oferii masina.Am descoperit cand am desfacut motorul ca avea un amestec prea bogat,regulatorul de presiune nefiind reglat corespunzator,cu aceasta ocazie a aparut si un ceas AFR pentru un amestec optim.Daca aveti idei,nu evitati sa postati...

Ai facut treaba buna dupa cum se vede.Vream sa iti zic sa iti comanzi si arcuri la supape daca tot ai comandat axe dar din ce am vazut in poze pare ca ai tacheti hidraulici.Ori nu am vazut eu bine?Bafta!

vlad_strumph 16-11-11 01:21

Quote:

Originally Posted by alex_77_marius (Post 4714664)
Ai facut treaba buna dupa cum se vede.Vream sa iti zic sa iti comanzi si arcuri la supape daca tot ai comandat axe dar din ce am vazut in poze pare ca ai tacheti hidraulici.Ori nu am vazut eu bine?Bafta!

Axele vin cu tacheti si supape mai bune(nu mai retin din ce material),iar tachetii da,sunt hidraulici.:)

rzn_vl 16-11-11 07:54

Quote:

Originally Posted by vlad_strumph (Post 4717381)
Axele vin cu tacheti si supape mai bune(nu mai retin din ce material),iar tachetii da,sunt hidraulici.:)

pai le`ai comandat separat? sau vin cu totu? ca parca mi`ai zis ca decat axele cu tot cu transport erau la pretu ala. :D salutare

catarsis 16-11-11 10:18

de obicei daca, comanzi un kit axe (axa) cu came vine impreuna cu arcuri si tacheti cu toate ca se pot comanda si separat

Popescu Ionel 16-11-11 20:20

daca vrei am un megasquirt de vanzare pb 3.0,da-mi un pm daca esti interesat.

GTA 16-11-11 20:30

Quote:

Originally Posted by catarsis (Post 4717828)
de obicei daca, comanzi un kit axe (axa) cu came vine impreuna cu arcuri si tacheti cu toate ca se pot comanda si separat

De obicei,la fel ca atunci cand cumperi tigari,paine,prezervative etc...acestea se comanda soliste,adica fara arcuri si tacheti,bricheta,cutit,"gaoacea" aferenta...

De obicei axele vin asa cum le comanzi.

catarsis 16-11-11 21:17

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 4719267)
De obicei,la fel ca atunci cand cumperi tigari,paine,prezervative etc...acestea se comanda soliste,adica fara arcuri si tacheti,bricheta,cutit,"gaoacea" aferenta...

De obicei axele vin asa cum le comanzi.

daca ai comandat kitul, vine si cu arcuri+tacheti, daca ai comandat doar axa normal ca o sa vina fara cele mentioante

si un ex. http://www.burtonpower.com/kcfz1801k.html

vlad_strumph 16-11-11 21:57

Quote:

Originally Posted by Popescu Ionel (Post 4719225)
daca vrei am un megasquirt de vanzare pb 3.0,da-mi un pm daca esti interesat.

Da-ti te rog detalii...pret,model,tot..

GTA 16-11-11 23:35

Quote:

Originally Posted by catarsis (Post 4719392)
daca ai comandat kitul, vine si cu arcuri+tacheti, daca ai comandat doar axa normal ca o sa vina fara cele mentioante

si un ex. http://www.burtonpower.com/kcfz1801k.html

Linkul tau zice asa "KIT INCLUDES: CAMSHAFT, FOLLOWERS & CAM LUBE. "...adica Axa cu came,tacheti si lubrifiant.In poza arata si arcuri dar ele nu sunt incluse.Definitia "Kit" nu include automat cele descrise de tine ci include cele prezentate de vanzator in pachetul respectiv.

Hai sa nu mai intindem ideea asta.Pe mine m-a distrat maxim postul amicului nostru alex_77_marius,post din care este foarte delicat sa deslusesti un inteles logic. :peace::peace:

vlad_strumph 16-11-11 23:42

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 4719687)
Linkul tau zice asa "KIT INCLUDES: CAMSHAFT, FOLLOWERS & CAM LUBE. "...adica Axa cu came,tacheti si lubrifiant.In poza arata si arcuri dar ele nu sunt incluse.Definitia "Kit" nu include automat cele descrise de tine ci include cele prezentate de vanzator in pachetul respectiv.

Hai sa nu mai intindem ideea asta.Pe mine m-a distrat maxim postul amicului nostru alex_77_marius,post din care este foarte delicat sa deslusesti un inteles logic. :peace::peace:

Apreciez nivelul atentiei pe care il ai asupra masinii si forumului,dar totul pana la Miu... :))))

alex_77_marius 17-11-11 01:28

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 4719687)

Ce ai nene cu mine?mai vazut mai mic?Vroiam sa ii zic omului ca daca si-a comandat axe sa isi ia si arcuri ca sa stea linistit pe viitor,ulterior dupa ce m-am uitat mai bine la poze am observat ca nu are arcuri si am dedus ca e posibil sa aibe tacheti hidraulici.L-am mai intrebat si pe el inca odata daca e asa sau nu pentru ca nu eram 100% convins fiind prima data cand vad o chiulasa de gen.Imi pare rau ca sunt mai analfabet si nu ma pot exprima in asa fel incat sa fie clar pentru toata lumea :P.

Quote:

Originally Posted by vlad_strumph (Post 4719705)
Apreciez nivelul atentiei pe care il ai asupra masinii si forumului,dar totul pana la Miu... :))))

Ma mir cum de nu ma critici si tu :D

vlad_strumph 17-11-11 02:09

Quote:

Originally Posted by alex_77_marius (Post 4719803)
Ce ai nene cu mine?mai vazut mai mic?Vroiam sa ii zic omului ca daca si-a comandat axe sa isi ia si arcuri ca sa stea linistit pe viitor,ulterior dupa ce m-am uitat mai bine la poze am observat ca nu are arcuri si am dedus ca e posibil sa aibe tacheti hidraulici.L-am mai intrebat si pe el inca odata daca e asa sau nu pentru ca nu eram 100% convins fiind prima data cand vad o chiulasa de gen.Imi pare rau ca sunt mai analfabet si nu ma pot exprima in asa fel incat sa fie clar pentru toata lumea :P.

Ma mir cum de nu ma critici si tu :D

Te critic pentru ca ...am arcuri:) si da,am tacheti hidraulici...
Sper sa iti iei urs,ca am inteles ca esti interesat...ma gandeam sa scriu pe spate la fiesta Luceafarul,banuiesc ca pe 402m ai timp sa citesti macar primele strofe,si tot asa,ne dam de cateva ori il termini...:)

bellu_84tim 17-11-11 07:44

Quote:

Originally Posted by vlad_strumph (Post 4719835)
Te critic pentru ca ...am arcuri:) si da,am tacheti hidraulici...
Sper sa iti iei urs,ca am inteles ca esti interesat...ma gandeam sa scriu pe spate la fiesta Luceafarul,banuiesc ca pe 402m ai timp sa citesti macar primele strofe,si tot asa,ne dam de cateva ori il termini...:)

vlade, la ce masina mare ai nu incape decat max prima strofa pe spate, si vezi ca nu stii ce ne pregateste miu si poate citesti IL-cat o pune el-MIU pe nr lui din spate pe 400m ;)

All times are GMT +2. The time now is 11:20.

- Copyright 2026 4Tuning