Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1310 L B-79-EXP - DB-07-VNF (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/200515-dacia-1310-79-exp-db-07-vnf.html)

Cosmin-SNR 14-10-10 16:35

Re: Dacia 1310 L B-79-EXP - DB-07-VNF

Quote:

Originally Posted by vandam (Post 3726961)
e bine tretinuta masina :D alte modificari nui faci :)

Vor fi pe parcurs deocamdata, sa termin cu actele ITP, asigurare, rovinieta, unghi de fuga etc:D pe urma incepem sa facem si modificari ;)

Old_boy 14-10-10 18:55

nu te mai chinui ma iti dau eu TEIu si gata :))

Cosmin-SNR 15-10-10 17:32

Quote:

Originally Posted by Old_boy (Post 3727406)
nu te mai chinui ma iti dau eu TEIu si gata :))

:lol::lol::lol::lol: Buna asta am ras si pe ziua de azi:lol::lol::lol:

Old_boy 15-10-10 22:43

adica? vrei sa ne suparam? :lol: ce-are TEIu nu e destul de bun pt tine ?

Cosmin-SNR 16-10-10 16:45

Quote:

Originally Posted by Old_boy (Post 3730411)
adica? vrei sa ne suparam? :lol: ce-are TEIu nu e destul de bun pt tine ?

Ba da man, e super TEI`u8) dar nu stiu cum ma despart eu asa usor de asta mai ales ca are valoare sentimentala:oops: TEI`u are optiuni cat are un logan:lol: doar ca loganul nu are shaved doors:lol:

Old_boy 16-10-10 22:30

dap doar ca TEIul e cam pa... momentan sunt in negocieri ca omu vrea si muzica de pe el...

Cosmin-SNR 26-10-10 18:54

Quote:

Originally Posted by Old_boy (Post 3732928)
dap doar ca TEIul e cam pa... momentan sunt in negocieri ca omu vrea si muzica de pe el...

Eu zic sa lasi prostiile astea de o parte si sa ai grija de el...

Dragi colegi, topicul meu a cam murit de tot:rolleyes2 intre timp, m-am ocupat putin cam serios de VNF :D am facut urmatoarele:

1-am pus antigelul si termostatul acum baga caldura de stai in tricou
2-am schimbat carburatorul cu cel de la SNR(el are altul acum) si acum merge
3-am completat ulei, urmeaza sa ii fac schimbul la 1000 de km, v-a primi Mobil1 :evil: cu filtru si o sa ii cumpar si o pompa de benzina noua ca asta nu prea tine presiunea...:rolleyes2
super motorul
4-am schimbat volanul, am gasit in sfarsit unul de nova in vitan..si arata criminal interiorul acum :twisted:

P.S: volanul care a fost pe masina este de vanzare cine il doreste Cosmin_SNR este adresa mea de YM pretul este de 80 ron este din piele, pretul nu este batut in cuie :D

Cosmin-SNR 26-10-10 18:57

7 Attachment(s)
Uitasem pozele:lol:

BOGDAN_UWW 26-10-10 19:29

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3759478)
Eu zic sa lasi prostiile astea de o parte si sa ai grija de el...

Dragi colegi, topicul meu a cam murit de tot:rolleyes2 intre timp, m-am ocupat putin cam serios de VNF :D am facut urmatoarele:

1-am pus antigelul si termostatul acum baga caldura de stai in tricou
2-am schimbat carburatorul cu cel de la SNR(el are altul acum) si acum merge
3-am completat ulei, urmeaza sa ii fac schimbul la 1000 de km, v-a primi Mobil1 :evil: cu filtru si o sa ii cumpar si o pompa de benzina noua ca asta nu prea tine presiunea...:rolleyes2
super motorul
4-am schimbat volanul, am gasit in sfarsit unul de nova in vitan..si arata criminal interiorul acum :twisted:

P.S: volanul care a fost pe masina este de vanzare cine il doreste Cosmin_SNR este adresa mea de YM pretul este de 80 ron este din piele, pretul nu este batut in cuie :D

pregatirea de iarna :D

alta viata cu volanul de nova ;)

bafta cu masina si sa o modifici asa cum tiai dorit ;)

Cosmin-SNR 26-10-10 19:47

Quote:

Originally Posted by BOGDAN_UWW (Post 3759614)

bafta cu masina si sa o modifici asa cum ti-ai dorit ;)

Multumesc Bogdane, si tu sa faci exact ca mine ;)

Noutati mi-am luat modulator Fm si merge impecabil recomand pt cei care nu vor sa mai stea cu saci de CD`uri in masina :lol: nu are nici un defect:shock:

Alex30 27-10-10 20:28

Asa ma baga mare acolo si pregateste-o de iarna. E bine ca ai reusit si ai schimbat volanu ala. Acum daca reusesti sa scapi si de el e si mai bine. Baga o poza cu modulatorul..ca vreau sa imi iau si eu. Se aude bine ? Cat ai dat pe el ?

Cosmin-SNR 27-10-10 20:40

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3762722)
Asa ma baga mare acolo si pregateste-o de iarna. E bine ca ai reusit si ai schimbat volanu ala. Acum daca reusesti sa scapi si de el e si mai bine. Baga o poza cu modulatorul..ca vreau sa imi iau si eu. Se aude bine ? Cat ai dat pe el ?

pe modulator am dat 25 ron, si merge bine se aude clar, daca ai antena buna...merge pe el stick USB, si card micro SD, cu adaptor :D

Cosmin-SNR 27-10-10 20:41

3 Attachment(s)
asa uit mereu... sa pun pozele:lol:

DJBOSS 27-10-10 23:05

Ai facut vreo modificare cand ai pus volanu de nova pe dacia ta ?:D ca ,si eu as vrea sa-mi pun unu de nova pentru ca e ceva mai mare ,desi am sport ,dar fac sport la muschi :lol::lol::lol::lol::lol::lol: astept raspuns

Alex30 28-10-10 06:04

Lasa ma ca e bine nu conteaza cat ai dat pe el atata timp cat se aude bine. Mersi pentru poze

Cosmin-SNR 28-10-10 08:52

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 3763241)
Ai facut vreo modificare cand ai pus volanu de nova pe dacia ta ?:D ca ,si eu as vrea sa-mi pun unu de nova pentru ca e ceva mai mare ,desi am sport ,dar fac sport la muschi :lol::lol::lol::lol::lol::lol: astept raspuns

Salut! Nu, nu am facut nici un fel de modificare la volan sau la ax...se potriveste chiar la fix, il montezi acolo, strangi piulita cu cheia de 22 si gata :D Bafta!

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3763624)
Lasa ma ca e bine nu conteaza cat ai dat pe el atata timp cat se aude bine. Mersi pentru poze

Pentru putin! Da, eu sunt multumit de el...am mai avut acum ceva timp si era foarte bun, stii tu am vorbit pe mess:lol:

DJBOSS 28-10-10 16:58

Multumesc de sfat Cosmin-SNR

Cosmin-SNR 28-10-10 16:59

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 3765025)
Multumesc de sfat Cosmin-SNR

Pentru putin! ;) Bafta cu masinuta ta :D

Cosmin-SNR 08-11-10 08:15

2 Attachment(s)
Din pacate, la VNF a aparut o problema...:sad: am descoperit ca am aeroterma sparta sau crapata... nu imi pot da seama pana nu o desfac:rolleyes2 acum 2 zile am gasit in cutia aceea de la schimbator antigel...iar cand merg cu ea pe drum si se incalzeste in masina se fac aburi precum un tuci care fierbe cu capacul pus :( Momentan masina este trasa pe dreapta si acum ma plimb din nou cu SNR`ica :-)

P.S: Si ca sa fie treaba treaba Vineri Stefan(old_boy) a trecut iarasi catre targoviste, dar de data asta m-a sunat si i-am vazut si masina...ca de obicei el vine cu ea jegoasa :lol: BAH daca mai vi cu ea jegoasa iau un cui si ti-o rezolv:lol::lol::lol: Si pentru cine nu ma cunostea, acum ma v-a cunoaste si v-a sti ce poate un copil:D eu sunt cel din poze

Cosmin-SNR 25-11-10 20:13

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by BOGDAN_UWW (Post 3759614)

bafta cu masina si sa o modifici asa cum tiai dorit ;)

Pregatire de iarna pe dracu:x Am turbat, nu stiu ce sa mai fac cu caloriferul ala si cu vacuumurile alea spurcate:x:x

Si niste poze..

Alex_19Mig 25-11-10 22:59

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3793922)
Din pacate, la VNF a aparut o problema...:sad: am descoperit ca am aeroterma sparta sau crapata... nu imi pot da seama pana nu o desfac:rolleyes2 acum 2 zile am gasit in cutia aceea de la schimbator antigel...iar cand merg cu ea pe drum si se incalzeste in masina se fac aburi precum un tuci care fierbe cu capacul pus :( Momentan masina este trasa pe dreapta si acum ma plimb din nou cu SNR`ica :-)

P.S: Si ca sa fie treaba treaba Vineri Stefan(old_boy) a trecut iarasi catre targoviste, dar de data asta m-a sunat si i-am vazut si masina...ca de obicei el vine cu ea jegoasa :lol: BAH daca mai vi cu ea jegoasa iau un cui si ti-o rezolv:lol::lol::lol: Si pentru cine nu ma cunostea, acum ma v-a cunoaste si v-a sti ce poate un copil:D eu sunt cel din poze

Nu conteaza varsta!Conteaza pasiunea si munca depusa pentru ca o treaba sa iasa bine.

Cosmin-SNR 27-11-10 20:59

12 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Alex_19Mig (Post 3844826)
Nu conteaza varsta!Conteaza pasiunea si munca depusa pentru ca o treaba sa iasa bine.

Multumesc Alex_19Mig, am vizualizat si topicul tau...si imi place ce faci cu olteanul :D Bafta:D

P.S: si ca sa fie astazi sambata completa, am lucrat destul la VNF, sa zicem in mare ca am rezolvat problema cu caloriferul am pus praf din acela 2+2 tot butoiasul ala, si s-a rezolvat, a facut un abur de nu vedeai nimic afara, si s-a lipit....cred...acum vad ca baga destula caldura, mai am sa ii fac capsulele alea vacuumatice si este aproape gata treaba..:twisted: si am facut si ceasurile stock, am pus alt cadran la kilometraj ca ala vechi era zgariat de niste ***** eu zic ca arata bine acum... astept pareri.

BOGDAN_UWW 27-11-10 23:05

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3850057)
Multumesc Alex_19Mig, am vizualizat si topicul tau...si imi place ce faci cu olteanul :D Bafta:D

P.S: si ca sa fie astazi sambata completa, am lucrat destul la VNF, sa zicem in mare ca am rezolvat problema cu caloriferul am pus praf din acela 2+2 tot butoiasul ala, si s-a rezolvat, a facut un abur de nu vedeai nimic afara, si s-a lipit....cred...acum vad ca baga destula caldura, mai am sa ii fac capsulele alea vacuumatice si este aproape gata treaba..:twisted: si am facut si ceasurile stock, am pus alt cadran la kilometraj ca ala vechi era zgariat de niste ***** eu zic ca arata bine acum... astept pareri.

buna treaba :)

cosmine...sper ca nu te superi dar mam jucat cu o poza de-a ta :D
nu prea ma pricep la modificat:oops: sper sa iti placa...

Cosmin-SNR 28-11-10 09:14

Quote:

Originally Posted by BOGDAN_UWW (Post 3850356)
buna treaba :)

cosmine...sper ca nu te superi dar mam jucat cu o poza de-a ta :D
nu prea ma pricep la modificat:oops: sper sa iti placa...

Da m-am suparat rau de tot :lol: glumeam ;) Sigur ca nu ma supar, si imi place foarte mult poza, ti-a iesit bine ;)

tibby 28-11-10 19:49

:Dbv cosmin

Cosmin-SNR 28-11-10 20:33

Quote:

Originally Posted by tibby (Post 3852660)
:Dbv cosmin

Merci merci, intrii pe mess? da add la : cosmin_snr sa discut ceva cu tine:D

Cosmin-SNR 29-11-10 10:02

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3850057)

Si restul de poze, cu reparatia ceasurilor...am schimbat si rama aceea din albastra in neagra...si sunt aproape gata, dar imi cam face figuri martorul de la presiune ulei :( urca cam greu, ca si cum ar agata ceva...si nu stiu ce sa ii fac:???: ? are cineva alte ceasuri perfect functionale??:???:le dau pe astea la schimb si o mica diferenta...:D pot sa fie si din alea model mai nou takosan, veglia orice, numai sa aiba martorul ala de ulei bun :D

BlueAngel 30-11-10 09:45

poate indicatorul nu are nimic...poate nu ai presiune calumea ;)

Cosmin-SNR 30-11-10 14:59

Quote:

Originally Posted by BlueAngel (Post 3856889)
poate indicatorul nu are nimic...poate nu ai presiune calumea ;)

da...sa sti, la set motor nou, linie de arbore, si tot ce tine de internele motorului...care sunt noi asta ar fi e presiunea proasta:rolleyes2 intai citeste si tu topicul de la inceput pana la sfarsit ai fi vazut ca motorul meu e facut de la 0 :rolleyes2 informeaza-te inainte

Marian06tzw 01-12-10 19:07

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3857717)
da...sa sti, la set motor nou, linie de arbore, si tot ce tine de internele motorului...care sunt noi asta ar fi e presiunea proasta:rolleyes2 intai citeste si tu topicul de la inceput pana la sfarsit ai fi vazut ca motorul meu e facut de la 0 :rolleyes2 informeaza-te inainte

si ce nu ai mai vazut motor facut de la 0 si sa nu aiba presiune la ulei
sa nu mai zic ca sa si blocat asa ca nu se stie niciodata piesele din ziua de azi nu mai sunt de incredere
un prieten a schimbat la a lui 3 pompe de ulei pana a nimerit una buna
asa ca nu baga mana in foc

Cosmin-SNR 01-12-10 19:10

Quote:

Originally Posted by Marian06tzw (Post 3861668)
si ce nu ai mai vazut motor facut de la 0 si sa nu aiba presiune la ulei
sa nu mai zic ca sa si blocat asa ca nu se stie niciodata piesele din ziua de azi nu mai sunt de incredere
un prieten a schimbat la a lui 3 pompe de ulei pana a nimerit una buna
asa ca nu baga mana in foc

Ok...dar inainte mergea perfect acum nu stiu ce se intampla cu el...a luat-o razna indicatorul ala!

P.S: da-mi un buzz urgent ca am treaba cu tine:shock:

Marian06tzw 01-12-10 19:17

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3861679)
Ok...dar inainte mergea perfect acum nu stiu ce se intampla cu el...a luat-o razna indicatorul ala!

P.S: da-mi un buzz urgent ca am treaba cu tine:shock:

am probleme cu mess-u iti dau in data ce rezolv
si eu aveam probleme cu turometru care indica ce vroia el si era de la alternator puntea de diode nu stiu sigur ce leg ar avea da dupa ce am schimbat-o a functionat perfect

Cosmin-SNR 01-12-10 19:19

Quote:

Originally Posted by Marian06tzw (Post 3861707)
am probleme cu mess-u iti dau in data ce rezolv
si eu aveam probleme cu turometru care indica ce vroia el si era de la alternator puntea de diode nu stiu sigur ce leg ar avea da dupa ce am schimbat-o a functionat perfect

Am inteles...acum sunt in cautare de ceasuri si de reparator pentru aeroterma mea:cry: sa imi faca si mie vacuumurile alea:cry::cry: da-mi numarul tau de telefon sa te sun:arrow:

ovy_geo93 01-12-10 19:52

ai incercat sa schimbi si sonda de ulei? o fi de la sonda,nu de la indicator

Cosmin-SNR 01-12-10 19:58

Quote:

Originally Posted by ovy_geo93 (Post 3861816)
ai incercat sa schimbi si sonda de ulei? o fi de la sonda,nu de la indicator

Am precizat ca de cand am schimbat unele elemente prin ceasuri numai martorul ala imi face figuri... El urca pana sus de tot, are presiune calumea...dar cand urca agatza ceva adica urca cam greut:rolleyes2

Cosmin-SNR 04-12-10 18:48

3 Attachment(s)
si niste poze cu troacele...pe vnf l-am scos la lumina, sa montez interiorul si sa ii pun antigelul...si sa vedem ce fac cu vacuumurile alea:rolleyes2

Cosmin-SNR 05-12-10 15:28

9 Attachment(s)
Salutare, astazi am lucrat aproape toata ziua la VNF, in mare parte am rezolvat interiorul am montat totul la loc am facut butonul la proiectoare ca nu mergea, dar am o problema cu butonul cred...daca pun si + si - de la pozitie imi buseste siguranta :neutral:...Vacuumurile nu le-am facut ca nu merg...posibil sa fie din maneta aia spurcata:X Mai am sa pun antigelul si sa aerisesc bine pe urma sa ii pun gumele de iarna mi-am luat 2 gume, imi mai trebuiesc 2...M-am achizitionat si un CD Player Blaupunkt de logan...ca pe celalalt mi-l furase...

Si cateva poze...o sa mai vina pe parcurs dupa ce o scot pe drum:twisted:

P.S: Cine are un suport de casetofon de CN??? caut cu disperare si nu gasesc:((:sad:

Cosmin-SNR 05-12-10 21:13

Nu are nimeni suport din ala??:sad:

P.S: Cine se joaca putin cu pozele mele?? un mic bad boy grila fara emblema si partea de sus, si foarte putin editata imaginea?:D

b08ygs 05-12-10 21:38

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3873595)
Nu are nimeni suport din ala??:sad:

De ce nu pui o sina normala de casetofon? O prinzi cu negrese de partea de jos a bordului, sub scrumiera, uite si o poza sa-ti dau seama, acolo e locul lui:)

teodtc 05-12-10 22:21

Nu stiu daca iti dai seama, dar arata deosebit. Mult succes in continuare in orice intreprinzi.

All times are GMT +2. The time now is 03:21.

- Copyright 2026 4Tuning