Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Cel mai penibil moment din viatza ta.. (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/1868-penibil-moment-viatza-ta.html)

Spark 15-09-06 22:08

Re: Cel mai penibil moment din viatza ta..

oricum .. din asetea se mai pot intampla :)

unu rau 16-09-06 01:44

cu ceva timp in urma ... ma duc la magazin sa cumpar prezervative... era cam prima data cand cumparam eu ... eram rosu la fata.. intrun intrun magazin dinasta mic asa de cartier.. mauit stanga drepata nici un om.. zic vanzatoarei... in soapta .. un pachet de love pluss... la care ia .. cu filtru fara ? simi arunca pe masa 2 pachete le lucky strike ... ( nus tiu de unde intelsese ia asta ) ... lacare mai zic odata deja intrasem in pamant .. imi muscam buzele ;)) ... sa zicem ca asta ar fi :P

DolusD 16-09-06 18:22

Cel mai penibil moment din viatza mea a fost ieri cand am ajuns la urgentze la ORL pt ca mi-a intrat o musca in ureche si nu am reusit sa o mai scot si nu mai auzeam aproape deloc cu urechea resectiva (nu ma bazait deloc pt ca am omorat-o cu un betzisor de urechi).Cea mai grea parte a fost ca au ras de mine totzi care erau la ORL (e penibil ma inrosisam tot la fatza ,imi venea sa intru in pamant :oops: :oops: :oops: ) nasol nu ? :)) :)) :)) :)) :))

dexter_20 17-09-06 10:48

Chiar nu am mai auzit una ca asta! Cum sa intre o musca in ureche? Eu am aj la urgenta k mi s-a facut rau de la prea mult coniac si i-am zis lu mama ca am mancat un hamburger. Numai ca acolo si-au dat seama ce aveam. Noroc ca i-au zis lu mama saastepte afara si mi-au zis sa ma astampar o luna cu bautura pt k dak am sa beau ma va durea burta. Si chiar asa o fost:de la O GURA de bere CHIAR ma durea burta. Atunci moment penibil.

Yackone 17-09-06 14:21

cel mai penibil...si poate cea mai mare tzapa...a fo cand am aflat ca o duceam pe pretena mea sa se intalneasca cu pretenu ei in alt oras...cica mergeam la club...si defapt imi duceam pretena sa i-o mai traga si altu...nasol moment oricum...mai ales cand afla si pretenii:oops:

DolusD 17-09-06 22:07

Da frate f***i musca mami ei ,nici yo nu mai auzisam asa ceva !
Alt moment penibil o fost cand ne-am mutat din CS in GJ !Am facut chef cu preteni in ultima seara si am ajuns acasa pe la 3 noaptea mort de beat si nu mai reuseam sa bag cartela la interfon ......etc....problema a mai mare ca pe la 4 m-au trezit ca sa plecam (nu aveam cum sa ma trezesc in 1 ora) sa evitam aglomeratia si din CS(Caransebes) pana in GJ(tg-jiu) am vomitat de vreo 20 de ori (ca omora tata masina )mirosea in masina numai a alcool (in special votca perfect lemon si bere :)) :)) :)) ) si la intrarea pe valea jiului(era un bar) am oprit ca sa bea tata o cafea ,cea mai penibil faza a fost ca atat de beat eram incat am adormit cu capu pe masa la bar :oops: :oops: :oops: ,deabea m-au trezit ai mei

Mustang 17-09-06 22:25

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 556755)
cel mai penibil...si poate cea mai mare tzapa...a fo cand am aflat ca o duceam pe pretena mea sa se intalneasca cu pretenu ei in alt oras...cica mergeam la club...si defapt imi duceam pretena sa i-o mai traga si altu...nasol moment oricum...mai ales cand afla si pretenii:oops:

jalnica fiinta ... fosta ta ;)
sper sa fie fosta in momentul asta !

slay3rexe 17-09-06 22:50

Quote:

nasol moment omule. nu cred ca te-ai simtit prea bine. eu zic ca merita o mama de bataie buna.

dreamer 18-09-06 00:32

Si ce a patit fata dupa ce ai aflat de treaba?
Chiar nasoala faza...

Gabi 18-09-06 03:10

Yack: frati de suferinta suntem ! :)

PS: ce-a patit, sau ce-ar fi trebuit sa pateasca, e logic ! :)

Fabulous 18-09-06 12:01

Pe aia s-o arunci afara din masina, la ora 11 noaptea in mijlocul ferentariului! Si sa anunti taximetristii din zona ca daca vine o tipa care arata asa si asa sa nu o duca nimeni niciunde ca are ciuma!

Yackone 18-09-06 14:11

tipa o sa sufere mult si bine de acu incolo fiindca si-a batut joc de cine nu trebuia...o sa se loveasca peste tot de mine...mai ales ca romania o tara destul de mica...p.s. care e stundent prin cluj la limbi straine sa-mi dea un p.m.;) ;) ;)

dexter_20 18-09-06 19:18

Quote:

Eu o legam de masina si o puneam sa alerge sau ceva mai sadic de genu...legat de copac si infometata pana spune ca ii pare rau, dupa care o dezlegam si acolo dormea! Nu am patit-o si nici nu vreau sa patesc asa ceva. Bafta la revenge!!! Pacat ca nu-s la facultate in Cluj... Da nici ca sunt in Brasov nu imi pare rau.

Spark 18-09-06 22:23

Quote:

mey .. da` asta ii penala rau ...
deci .. sa fim seriosi .. macar isi putea pe altcineva care sa o duca ...
asta ii pur si simplu bataie de joc .. in principal

srry ... si sper ca altzii sa nu patzeasca ce ai patzit tu

Skillzu 24-09-06 01:20

l-am avut....cel mai tare.adevarat.prietenii mei iubiti din constanta si bucuresti. va pupa skillzu

nu mai beau solo niciodata :lol:

Kent8 24-09-06 11:11

am avut o data o pretena in brasov(daca tot era vorba de brasov mai sus) si...nu da dracu s-o intalnesc o data... si era cu altu...nu i-am zis nimic...da de atunci nici n-am vazut-o, eu eram cu ai mei prin brasov...si mi-o fo jena....de ei
da asta s-o intamplat acu 4 ani...da de-o vad acuma o bat cu capu de borduraaaaaaaa doar pentru ce mi-o zis mama
ma frate mijto...suna povestea ta, pacat ca s-a intampalt asa
eu n-o legam de copac, vedeti-va ma de treaba, o legam de pat...si mai aduceam vreo 2-3 preteni..s-o ciocaneasca s-o invete minte sa stea cu tine si sa si-o puna cu altu...sau as mai fi facut ceva
o taiam cu lama...asa putin cate putin, apoi puneam sare(cum se face saramura :)) ) cand o ustura o spalam cu putin otet...si tot repetam operaiunea pana isi cerea scuze de o mie de ori in genunchi pupandu-mi picioarele.... o varianta, mai am mai multe medode de-a face oamenii sa-si ceara scuze, mai vrei sa-ti mai zic?
cand vi in cluj...ala de la litere, da-mi un mp-u sa te duc intr-un loc...mijto daca vrei tipe de tipe...acuma deschis nu rpea stie lumea de el :P

bogdan C.E.T. 24-09-06 18:23

mah , du'ti gandurile pe www.morgue666.com , nu aici

Eugen_TL 24-09-06 20:42

exact... kent mama tu nu suferi cu dragostea..cu capu mai degraba scz ca-ti spun;)

Gabi 24-09-06 20:50

Quote:

Originally Posted by madskilz (Post 562960)
l-am avut....cel mai tare.adevarat.prietenii mei iubiti din constanta si bucuresti. va pupa skillzu

nu mai beau solo niciodata :lol:

Mai astept ma mult sa spui ce s-a intamplat ? :lol:

EvLSant0S 24-09-06 23:12

eh,stai linistit,a inregistrat zguby :D

Yackone 26-09-06 03:35

faza e ca tipa nu e din bv...e de prin baia mare...si e stundeta (primul an) la cluj la ceva limbi straine...cred ca italiana daca nu ma insela memoria...prin campania mea de anti ea am aflat ca a ars-o toata covasna...si multi altii de pe meleagurile noastre...si nu numai...;) ...oricum deja mi se pare funny toata povestea...dar nu ma las:twisted:

Strainger 16-05-07 18:18

Eram la liceu prin clasa a 11 a si vrb cu un coleg mha u te laudai k ai fufe care stiti voi si o zis da ma am una care o face bine cu gura scuzati expresile vulgare si mi o aduce in o ora k o sunase el pe aia in fine vine aia el ma prezinta si aia era cam suparata eu ii zik lu asta nu vreau ma pe fata asa gingasha e frumoasa gingasha dami alta fufa hai dami k is infierbantat si vreau sa dau o ... asta zice iao ma pe asta si va veti ineseli amandoi i fine am plecat cu ia pe drum ii zik hai la un suc sa imi spuna de ce e suparata si a zis numai conteaza si pleaca acasa iar eu o intreb daka ne mai gasim si ata data cu gandul tot la cotoharla si de atunci nu ne am mai vazut in fine dupa 3 ani zice mama " hai cu mine k am o sora de a mea si numai stiu nimik de ia hai sa vedem ce face zis si facut ajungla sora aia a ei vine un pusti mik "varu meu" si zice matusha dute cu el sa ti-o prezinte pe sora lui numai ce dau sa plec vine si asta la care imi zice "Salut, mai vrei sa mi-o tragi?" bine inteles k m-am simtit penibil in fatza mamei si a matushi si am incercat sa le explik sa rezolvat pe cale amiabila da eu numa cat ma gandesc si amu is rosu la fatza! tipa care mi o daduse ala sa fac o treaba rusinoasa cu ia era de fapt vara mea!

RA_2fast4u 16-05-07 18:34

Quote:

Originally Posted by Strainger (Post 904566)
Eram la liceu prin clasa a 11 a si vrb cu un coleg mha u te laudai k ai fufe care stiti voi si o zis da ma am una care o face bine cu gura scuzati expresile vulgare si mi o aduce in o ora k o sunase el pe aia in fine vine aia el ma prezinta si aia era cam suparata eu ii zik lu asta nu vreau ma pe fata asa gingasha e frumoasa gingasha dami alta fufa hai dami k is infierbantat si vreau sa dau o ... asta zice iao ma pe asta si va veti ineseli amandoi i fine am plecat cu ia pe drum ii zik hai la un suc sa imi spuna de ce e suparata si a zis numai conteaza si pleaca acasa iar eu o intreb daka ne mai gasim si ata data cu gandul tot la cotoharla si de atunci nu ne am mai vazut in fine dupa 3 ani zice mama " hai cu mine k am o sora de a mea si numai stiu nimik de ia hai sa vedem ce face zis si facut ajungla sora aia a ei vine un pusti mik "varu meu" si zice matusha dute cu el sa ti-o prezinte pe sora lui numai ce dau sa plec vine si asta la care imi zice "Salut, mai vrei sa mi-o tragi?" bine inteles k m-am simtit penibil in fatza mamei si a matushi si am incercat sa le explik sa rezolvat pe cale amiabila da eu numa cat ma gandesc si amu is rosu la fatza! tipa care mi o daduse ala sa fac o treaba rusinoasa cu ia era de fapt vara mea!

ai kpu meu =)) asta zici ca ii luata dintr-un film ... da tot nu am inteles dc era suparata aia? s-a prins ca sunteti rude sau c? any way foarte aiurea...

Strainger 16-05-07 18:52

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 904590)
ai kpu meu =)) asta zici ca ii luata dintr-un film ... da tot nu am inteles dc era suparata aia? s-a prins ca sunteti rude sau c? any way foarte aiurea...

Sincer nuj da eu am povestit in mare cele inamplate

SHOGUN-A8 17-05-07 00:15

Ce verisoare tari ai :lol:

Strainger 17-05-07 00:33

Mai am kateva momente penibile dar cik trebuiesc numai 2 posturi pe zii in fine mai pun una nj daca se poate faza asta numi penbila da eu am intrat in pamant de rusine

Eram in Italia si am intrat undeva in un restaurant sa iau masa de pranz si am cerut o mancare tradititionala restaurantului si misa adus niste spaghete cu sos si cu :omfg: crabi de mare dinaia care trebuia sa le scoti carnea cu paiul din carapacea lor si am zis ce e asta asta e mancare stiind ca toata lumea vorba italiana numai eu eu romana am inceput sa iau putin lumea la misto nimeni nu zicea nimik am zis unei fete inainte sa platesc "Bagami as p... in spaghetele voastre si aia o zis "Draga nu imi zi mia zi bucatarului da oricum nu te intelege asha k degeaba ii zici si a venit vremea sa platesc si am mai zis "Da totusi bag.... si zii bucatarului k il .... " in fine eram putin rosu la fatza k era romi care lucrau acolo a 2 a zi zice rudele mele "Bah fate frumos k avem musafiri azi" :shock: :D la care eu am intrebat "Cine cine?" si raspunsu "eii o fata frumoasa care e prietena de familie cu noi o s vezi tu sa fi cuminte"
In fine vine fata aia eu eram pe laptop jucam ceva si intra ruda mea cufata aia uite a venit sa va fac cunostintza la care tipa "Lasati nu e nevoie ne cunoastem era tipul care vroia sa mi-o traga eri k nu iau placut spaghetele mele" va dati seama cum m-am simtit in acel moment mai aveam oleak si ma bagam sub masa da asta e pana la urma mi am cerut scuze nuj daka mo iertat eu sper din tot sufletul! Da tot nu imi plac spaghetele aleia!!
AAA si Ps: e buna de ... aia :( sper sa nu aiba cont aci k iar ma irosesc

Pro-Racer 17-05-07 14:41

@Strainger
Bah tu ai mare "noroc" la chesti dinastea. :-P

pHlow 24-05-07 01:44

mie mi se pare puutin cam ireal.. sper sa nu te superi.. e o parere personala.

SHOGUN-A8 24-05-07 21:39

Quote:

Originally Posted by pHlow (Post 917053)
mie mi se pare puutin cam ireal.. sper sa nu te superi.. e o parere personala.

Si mie la fel =))
Adica...prima faza era ok...dar cand ai spus si faza din italia...:rolleyes2

Tboy 26-05-07 20:40

maine afla ca de fapt maicasa e vitrega si a "vrajit" cu adevarata mama fara sa stie =))) am ras oricum comic baiatu ! oana zavoranu cu "esti soarele meu " e minciuna =)))

Alex-Rahova 26-05-07 21:17

Quote:

Originally Posted by Strainger (Post 905223)
Mai am kateva momente penibile dar cik trebuiesc numai 2 posturi pe zii in fine mai pun una nj daca se poate faza asta numi penbila da eu am intrat in pamant de rusine

Eram in Italia ...
In fine vine fata aia eu eram pe laptop jucam ceva

defapt aici vroiai tu sa ajungi, nu ca ar fi fost vreun moment penibil..:rolleyes2

Tboy 26-05-07 22:02

hahaha =))) altu mai tampit ca mine .... :) :) :)

RA_2fast4u 29-05-07 15:21

:oops: astazi... ploua de numa in cj si m-am dus sa imi duc niste colegi la sala sporturilor ( e un platou mare unde de obicei se si aduna lumea sa isi miste fundu sa arda caucioace si aia aia) ca aveau cursuri de condus la scoala de soferi... nah si ma duk eu acolo tocmai incetase ploaia.. multe balti.. chestii... platoul liber, nu era nimeni pe acolo... asa ca ma hotarasc sa fac eu ptuin spectacol.. accelerez.. trag frana de mana trag stanga de volan imi fuge fundu... si ca un bou ce is...cand face masina cam 90 de grade trag de volan sa nu ma intorc cu totu sa raman asa sa ma pot duce in directia acee... si numa ce aud un poc.. :| am facut pana... adica mi s-a desprins cauciucu de janta... (probabil era desumflat naiba stie ce :| ) ma cobor eu din masina... si nuj cum draku am avut norocul ca am ajuns chiar langa o copertina unde erau ceva instructori.. bah si numa ce nu se iau aia de mine .. si eu ma holbam la roata... :/ that was kinda fucked up...

Strainger 29-05-07 15:25

Nu is tampit sau k sa ma laud da is momente penibile din viatza mea!!

BC-20-LET 29-05-07 17:26

Hai sa va povestesc si eu ceva de acum 3-4 ani, nu mai tin minte foarte bine. Eram o "petrecere"(betie ordinara) la proaspata iubita a unui bun prieten . Gasca de 8 baieti si respectiva fata . Noi stateam linistiti in bucatarie si bobinam bautura de zori(radu cu gagica in dormitor) si ii vine nebunului gastii "X" o pata pe chelie sa faca el niste nebunii. Deschide frigiderul, isi da jos pantalonii, baga fundul in frigider, inchide usa, ia o vaza cu flori -arunca apa si se pisa in vaza, era un cos in care erau niste covrigi de aia mari - la care el ia vreo 3-4 covrigi si ii pune pe p**a. Exact in acel moment se deschide usa si isi fac aparitia Radu si "x-uleasca" . Noi , toti muti pentru 2 sec, dupa care am izbucnit intr-un ras prostesc de nu ne mai reveneam, Radu se facuse rosu-ii era rusine ca e prieten cu niste animale ca noi, iar "X" a ramas incremenit cu covrigii pe p**a.

All times are GMT +2. The time now is 07:51.

- Copyright 2026 4Tuning