![]() |
Re: Muscle Car vs. Japoneze
Nu te contrazic, dar oamenii sunt aici ca sa afle lucruri noi, fie ca vor sau nu ;) . Poate au bagat la cap (eu sigur da, cu toate ca m-am cam incurcat o data la mpg, nefiind obisnuit cu sistemul asta de masura)
|
daca unii dintre voi sunt atat de puturosi incat sa citeasca toate post-urile nu mai postati nimic. cititi cu atentie toata fraza sii trageti ideeea principala dintr-o propozitie.
am specificat de cateva ori si inca o mai specific. sunt restrans financiar, ca as face un civic care v-a scoate 8 sec pe 400m. vad ca toti cei care sustin ca americanele sunt mai bune sunte-ti din america. in romania si chiar in europa sunt putini chiar foarte putini cei care prefera masinile americane. |
Quote:
|
neXus pai asta e problema, ca ei nu vor sa invete ceva nou, ei stiu deja si nu vor sa accepte nimic altceva. Si cu insulte scuzama dar daca citesti dinou de la inceput ai sa realizezi cine insulta pe cine, virsta putin conteaza cand esti incapatinat poti sa ai tu si 70 de ani si tot te trimit la scoala daca nu sti ce vorbesti, eu si in ziua de azi merg la scoala daca vrei sa sti.
Be open minded, learning is great! We learn new things everyday. When you thought you knew everything something new comes along and you need to learn that too now! Si in legatura cu "Tractoru" va rog frumos, terminati, puteti sai spuneti ALAMICU, Ford-u lu Dan, Expy-u lu Dan, Dan's 4x4 whatever, ca eu nu am jignit masina nimanui. In orice caz am sa tin ochi deschisi pentru Honde Civic ca sai demonstrez ce inseamna 9 luni de munca, efort si suflet pus zilnic 10-12 ore pe zi si ce poate un Ford V8 SUV de care el initial e facut sa urce muntii cu 7-8-9 pasageri, tot echipamentu lor de ski, peste pietroaie, noroi, si alte obstacole si nici gand sa alerge si sa calce un civic ca pe un BUG cum am de gand..... Mark my words.... |
Topic inchis!
asta pana la curatare sau stergere... si probabil bonus lista de avertismente si pedepse. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:17. |
- Copyright 2026 4Tuning