Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Femeile iubesc mai mult banii decat sexul? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/139215-femeile-iubesc-banii-decat-sexul.html)

KAY_ 13-12-09 15:45

Re: Femeile iubesc mai mult banii decat sexul?

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

https://www.youtube.com/watch?v=VaGrck-FkWo

cRbL 13-12-09 16:46

Quote:

Originally Posted by DOHC16 (Post 2886589)
Citat :

E greu cu fetele , ca toate vrea bani si iarasi bani "si cati bani ?" Eee ...multi ! "Si daca ai bani stau cu tine?" Stau , stau pana tii toaca , si dupa aia cauta alt fraier ...."auzi , ma-ta ai iubita ?" , pai da eu am bani ma???? nu ma vrea nici una ...da le dreaq de curve !

Deci: Daca dragoste nu e,atunci e bine

tare citatu mosului de pe melodia lui ghic cine, si trist, dar e f adevarat ce spune :)

referitor la intrebarea topicului, am ajuns sa cred ca le iubesc pe amandoua egal. prin sex obtin bani. simplu ca buna ziua ( si nu, nu sunt misogin si nu generalizez, ma refer la "acea" categorie de femei.

nxtaz 13-12-09 18:20

E din filmul lui Nemescu (Marilena de la P7). Guess Who a preluat-o de acolo.

Normal că iubesc mai mult sexul dar, le atrage și succesul. Un bărbat de succes va avea și o situație mai bună. :)

FeS 19-12-09 14:54

aaa...ce sa zic...e prima data cand citesc ce scrie prin topicurile din aceasta sectiune si pot spune ca m-au captivat subiectele...am stat si am citit tot topicul si pot spune ca imi pare rau pt Psycho, stiu prin ce ai trecut - si eu am patit un lucru asemanator acum o luna cu fosta dar asta e, viata merge mai departe.
In ceea ce priveste subiectul abordat, eu sunt de parere ca femeile in marea lor majoritate (sa zic 80 %) iubesc in primul rand banii iar sexul e pe locul 2 in aceasta comparatie.

Radu. 12-11-10 15:37

Cheloo avea o vorba, "intre p*^% si bani femeile nu poa' s-aleaga"

DTH 12-11-10 16:02

Quote:

Originally Posted by Radu. (Post 3806718)

Depinde de femeie ;)

Sasha 12-11-10 16:07

Quote:

Originally Posted by Radu. (Post 3806718)

e atat de usor sa alegi de fapt:lol:
scurt pe 2, daca p*^% cum ii spui tu, e ce trebuie pt ea... se anunta castigatoare.. in cazul in care nu e capabila sa-i ofere ce trebuie sa ofere o p*^% sunt 2 variante: ori cauta alta ori alege $ :lol:

bluey 12-11-10 16:16

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3806806)
Depinde de femeie ;)

De fapt depinde de p*^% :D

DTH 12-11-10 17:13

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 3806838)

Sau mai bine , depinde cum o foloseşte respectivul ca să nu aleagă banii femeia :D

cangri 12-11-10 17:25

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3806992)
Sau mai bine , depinde cum o foloseşte respectivul ca să nu aleagă banii femeia :D

Pai daca nu are atunci ce sa foloseasca?
Lasa ca stim cu totii ca :"Size DOES matter!"

Sasha 12-11-10 18:53

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 3806838)

in sfarsit cineva si-a dat seama despre ce cacat tot vorbesc eu aici!!!
s-auzim un ALLLLELUIA !!! :rockon:

bluey 12-11-10 20:01

Quote:

Originally Posted by cangri (Post 3807022)
Pai daca nu are atunci ce sa foloseasca?
Lasa ca stim cu totii ca :"Size DOES matter!"

Ai auzit tu de barbati parasiti ca o au mica????
Ca de barbati parasiti ca o au mare se tot aude :)
Si nu te mai uita la ale altora ca de obicei par mai mari vazute din lateral :)))))))

xxdadixx 12-11-10 20:29

Femeile nu iubesc banii mai mult ca sexul si nici invers, ele isi urmeaza interesele alegand ce e mai bine pentru ele im momentul acela :D .

DiavoLLo 12-11-10 20:54

1 Attachment(s)
in lipsa dotarilor.....logic ca alege banii

Bengy_BLS 13-11-10 04:30

De fapt , dpdv psihologic lucrurile stau in felul urmator:
De obicei , in societate , fetele materialiste provin tot dintr-un mediu bogat ca situatie financiara... La un moment dat, ca oricine altcineva, intervine rusinea de a mai cere bani parintilor si de a se descurca... Aici incepe si se dezvolta latura materialista a fetei... Din moment ce ea este obisnuita cu averea , nu vi se pare logic sa caute cea mai rapida cale spre traiul de zi cu zi pe care il avea in sanul familiei , ea facand parte in continuare din familie ,dar ne mai solicitand la extrem partea asta financiara, asta altauri de primul fraier care il gaseste... Problema este ca daca aceasta fata este proasta , bineinteles va cauta avere si la ala care are mai putin , generand cazuri "l-a gasit pe fraier" ... ala ramane falit si ea isi vede de treaba.
Daca o duce capul putin , isi cauta fericirea tot in cercuri cu bani si evident ca o gaseste. Si cum degeaba au bani daca nu le duce mintea , evident ca intalnim mai multe cazuri de genul acesta tot mai des... logic nu
Multe , dar foarte multe fete materialiste provin tot dintr-un mediu bazat pe avere. Nu toate , dar asa este in general si de obicei alea care nu au "tintesc direct la tinta" (fraieri cu bani sau mai putin fraieri dar tot cu bani) Facand treaba asta ele sunt prin definitie , destepte du parerea mea. Si astea-s multe dar nu mai multe ca alea proaste , cu bani si materialiste.
De obicei fetele cu bani care sunt si materialiste si le ducea mintea si cat un bob de mazare , intotdeauna le va duce capul sa nu ii arate celui de langa ea in ce mediu a trait , pe cat de mult posibil sau chiar deloc (relatii scurte , gen : "n-am apucat sa ma duc la ea acasa" )

Acum depinde si de baiat... la fel ca in cazul fetelor pe unu il duce capul si este posibil sa se inverseze rolurile si sa se ajunga ca el "sa o faca pe ea de bani" sau sa il prosteasca ea pe el...

Aici de fapt este o discutie de fond despre multitudinea de caractere de baza pe care le au oamenii si nepotrivirea lor de cele mai multe ori.

Rar ai sa gasesti o fata care sa fie materialista , ea pana la momentul acela ducand un trai decent adica mai pe romaneste "nici nu mor de foame dar nici nu ma plang ca nu am bani"

Gandindu-ma la trecut am fost de partea tuturor taberelor posibile si imposibile , ajungand la concluzia de mai sus , de ceva vreme incoace ducand o viata de cuplu fara probleme de genul asta...

Lucrurile sunt simple , trebuie doar gandite... Nu avem cap ca sa nu ne ploua in gat.

AnduRace 14-11-10 01:17

Ok :) Si ce legatura are asta cu ce s-a discutat pana acum? Se vorbea despre "sex vs bani" ... Tu ai catalogat doar fetele cu bani, care vor acelasi trai.

Bengy_BLS 14-11-10 03:40

Quote:

Originally Posted by AnduRace (Post 3810423)
Ok :) Si ce legatura are asta cu ce s-a discutat pana acum? Se vorbea despre "sex vs bani" ... Tu ai catalogat doar fetele cu bani, care vor acelasi trai.

m-am exprimat oarecum fara o "tinta sigura" am vrut sa arat ca sexul este prezent in toate cazurile de mai sus...

NU ai cum sa stai cu o femeie , o lunga perioada de timp si tu sa nu faci nimic cu ea , macar ca faci sex pt cat te freaca de bani si tot e ceva...

Nu ai cum frate sa stai cu una 2 ani , ea sa te toace de bani si ea sa nu ofere macar asta in schimb... Dupa mintea mea si dupa orce fiinta omeneasca , chestia asta mi se pare logica... Nu crezi ?

Concluzia mea este ca nu exista sex vs. bani ca daca una nu se culca cu tine din iubire , sigur e pentru vreun interes , de cele mai multe ori acesta fiind banul... Iar una care se culca cu tine din interes material, ca sentimental nu cred , normal ca este catalogata curva. Ca fata face sex pe bani dar in alta forma;)

Sunt doua chestii total diferite, care se atrag una pe cealalta... Aducand cu ele creatia materialismului...
Vroiam doar sa arat ca unele stiu cu ce se mananca pentru a obtine de la tine ca barbat anumite beneficii fara sa banuiesti nimic si unele habar nu au si mai creeaza si victime directe si colaterale facand treaba asta...iar din cauza nenumaratelor incercari atrag in cele din urma eticheta de curva ... logic

Nu toate fetele sunt curve/materialiste , dar majoritatea celor autohtone au cate ceva din fiecare...
Trebuie sa fi prea prost ca baiat ,la o varsta ce depaeste 18 ani, sa stai cu una , aia sa te faca de bani , sa nu iti ofere nimic in schimb si sa ii mai si canti in struna si sa ii cumperi diverse lucruri , sa o plimbi sau sa ii dai bani... Inseamna ca trebuie sa fi prea tampit ca baiat sa faci chestia asta... Poate sa fie ea si Angelina Jolie sau Jessica Alba sau alta pitzi dasta ... Femei sunt destule , cu caractere diverse din care ai ce sa alegi ... trebuie doar sa sti cum sa alegi. Ca sa nu mai zic ca de multe ori depinde si de tine ca baiat ceea ce vrei...

Acestea fiind spuse realizez ca de fapt topicul este o poveste nedeslusita la fel cum si femeia este o poveste nedeslusita... Asa ca parasesc acest topic in speranta ca poate cineva a inteles ceea ce vreau sa exprim...
Toate cele bune !

viorelandrei 24-11-10 01:29

parerea mea,cunosc multe femei si am avut mai multe relatii....majoritatea se gandesc la bani dar stiu cateva care chiar cred ca 95%din timp se gandesc la sex

sTAILLL 02-12-10 02:16

la cat de rpd gasesc p^(*& cred ca aleg bani mai rpd

aleks 04-12-10 14:55

Quote:

Originally Posted by sTAILLL (Post 3862794)
la cat de rpd gasesc p^(*& cred ca aleg bani mai rpd

De p--ă nu e problemă, e peste tot, doar că e o "marfă" comună, marfa de calitate se găseşte greu, şi crede-mă că femeile dau toţi banii de pe lume pe calitatea adevărată :)

sTAILLL 05-12-10 16:02

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3869369)
De p--ă nu e problemă, e peste tot, doar că e o "marfă" comună, marfa de calitate se găseşte greu, şi crede-mă că femeile dau toţi banii de pe lume pe calitatea adevărată :)

foarte foarte corect :D doar ca pana o gaseste pe aia de buna calitate ...

Tzzantaru 05-12-10 19:09

Quote:

Originally Posted by sTAILLL (Post 3872542)
foarte foarte corect :D doar ca pana o gaseste pe aia de buna calitate ...

"pana sa dea de print , saruta multi broscoi" :D

Trixi 06-12-10 10:02

foarte corect! :lol:

Slim29 15-12-10 18:04

or exista femeie care sa nu le intereseze banu sau sexu ? >:)):))sa nu vrea nimic de la nimeni .. sa vrea totu de la ea .. sa nu fie nevoita sa-si puna curu la bataie pt bani , sau sa le stea capu 70% la sex?? scz nu am stat sa citesc tot topicu dar mi-a venit o idee in cap si am zis ca poate gasesc un raspuns .. ma refer la o Femeie care sa-si inteleaga cu adevarat scopul pe planeta asta ? ca defapt viata asta nu se refera doar la materie ...pt ca materia vine din non materia si non materia e mult mai imp decat materia ??? intelege cineva sau vb doar pt "cinematografu" meu

multumesc anticipat

Alex-Rahova 15-12-10 22:24

Quote:

Originally Posted by Slim29 (Post 3900467)
or exista femeie care sa nu le intereseze banu sau sexu ? >:)):))sa nu vrea nimic de la nimeni .. sa vrea totu de la ea .. sa nu fie nevoita sa-si puna curu la bataie pt bani , sau sa le stea capu 70% la sex?? scz nu am stat sa citesc tot topicu dar mi-a venit o idee in cap si am zis ca poate gasesc un raspuns .. ma refer la o Femeie care sa-si inteleaga cu adevarat scopul pe planeta asta ? ca defapt viata asta nu se refera doar la materie ...pt ca materia vine din non materia si non materia e mult mai imp decat materia ??? intelege cineva sau vb doar pt "cinematografu" meu

multumesc anticipat

bai fatboyslim :)) ...
ce zici tu acolo??

fetele din ziua de azi vor bani
femeile din ziua de azi vor iubire
toate vor sex
PUNCT
:d

DTH 16-12-10 07:47

Quote:

Originally Posted by Alex-Rahova (Post 3901230)
ce zici tu acolo??

toate vor sex
PUNCT

Punct ochit , punct lovit :lol:

Slim29 17-12-10 01:01

Quote:

Originally Posted by Alex-Rahova (Post 3901230)
ce zici tu acolo??

toate vor sex
PUNCT

da-te drq Lakeeeee mai traiesti :)))) .. zice-am si eu ma .. daca observi am precizat ca e o banalitate de idee :))

Alex-Rahova 17-12-10 17:14

Quote:

Originally Posted by Slim29 (Post 3904471)
da-te drq Lakeeeee mai traiesti :)))) .. zice-am si eu ma .. daca observi am precizat ca e o banalitate de idee :))

yeaaaap traiesc .. inca :twisted:
Sunt de acord cu tine,doar ca am lovit direct in miezul problemei... ca sa fim ontopic
si pe langa topic .. nu ne-am vazut de un an .. esti nebun?!!?!?!?

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3901805)
Punct ochit , punct lovit :lol:

Esti de acord cu mine :) si apropo..esti fata...?!:-P

DTH 17-12-10 17:21

Quote:

Originally Posted by Alex-Rahova (Post 3906023)
Esti de acord cu mine :) si apropo..esti fata...?!:-P

Dap :eyebrow:

Alex-Rahova 18-12-10 09:40

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3906035)
Dap :eyebrow:

deci nu esti femeie...:lol: , bine , a nu se intelege ca te bag in aceeasi oala de mai sus , ca totusi mai intalnim si exceptii, dar intotdeauna intr-o discutie cu diferite exemple, persoanele de fata se exclud :lol:
:lol:

DTH 18-12-10 09:56

Quote:

Originally Posted by Alex-Rahova (Post 3907408)
deci nu esti femeie...:lol: , bine , a nu se intelege ca te bag in aceeasi oala de mai sus , ca totusi mai intalnim si exceptii, dar intotdeauna intr-o discutie cu diferite exemple, persoanele de fata se exclud :lol:
:lol:

Scurt pe doi...eu nu suport "fumeile" ...rareori fac excepţie :D eu sunt pro boys ! :peace:

Slim29 20-12-10 16:16

pai baa nu am zis ca nu sunt de acord cu tine si vad si eu modernismu asta fals ... :)) incercarea de manipulare si distrugere a mintilor umane .. dar stii vb de la parazitii cu totii stim adevaru dar dulce-i chinu.. sunt alti factori in mentalitatile astea. oricum fiecare cu ale lui ...

pai drq poate ne vedem pana in rev / dupa revelion sa vedem ce timp este .. mie dor in plm sa mai ies ca inainte..

MillionDollarBaby nu te cunosc , nu stiu cine esti .. doar am citit cateva posturi pe aici pe forum .. am observat ca ai o mentalitate diferita dar cauta adanc in radacinile ei sa vezi .. felul in care formulezi propozitiile , cuvintele care le folosesti arata ca esti o persoana cu sange nobil dar mai cauta in tine , mai cauta in tine ca femeie .. te salut , te respect , o seara placuta!

aleks 20-12-10 21:30

Quote:

Originally Posted by Slim29 (Post 3913842)
felul in care formulezi propozitiile , cuvintele care le folosesti arata ca esti o persoana cu sange nobil dar mai cauta in tine , mai cauta in tine ca femeie .. te salut , te respect , o seara placuta!

wtf?:suspiciou

DTH 20-12-10 22:02

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3914916)
wtf?:suspiciou

+ 1 :shock:

valitataye 20-12-10 23:02

Cred ca tema Threadului a deviat putin in ultimele pagini:D...Mi se pare destul de interesant totusi...desi eu pana acuma am stiu cum sa imi aleg iubitele si am preferat sa stau un timp singur decat sa ma cuplez cu una materialista

Pana la urma conteaza sa iubeasca pe mine ca persoana nu portofelul meu plin sau masina :lol:

morpheusmaster 20-12-10 23:25

Quote:

Originally Posted by Slim29 (Post 3913842)
MillionDollarBaby nu te cunosc , nu stiu cine esti .. doar am citit cateva posturi pe aici pe forum .. am observat ca ai o mentalitate diferita dar cauta adanc in radacinile ei sa vezi .. felul in care formulezi propozitiile , cuvintele care le folosesti arata ca esti o persoana cu sange nobil dar mai cauta in tine , mai cauta in tine ca femeie .. te salut , te respect , o seara placuta!

Ba deci pasajul asta este cel mai profund, cel mai "tru" dp tot 4tuningul.

Varu sigur era putin tripat :)) facea dragoste cu tastele acolo...oricum frumos scris...inteleg eu ce zice el pe acolo :))

DTH 20-12-10 23:27

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3915367)
Ba deci pasajul asta este cel mai profund, cel mai "tru" dp tot 4tuningul.

Varu sigur era putin tripat :)) facea dragoste cu tastele acolo...oricum frumos scris...inteleg eu ce zice el pe acolo :))

Stai aicişhea să caut īn mine ! :lol: Deci ...unii sunt " pa " ?! Clar , şi cică lumea e īn criză :rolleyes2:lol:

Slim29 21-12-10 01:40

:))) in ce hal ... asa e :))) lasa ca e lumea bolnava ;) crizata :)) nebuna .. nu-i panica :)) stiti ce bine e sa fii nebun ?:)) =))=))=))=)):))):)))poate sunt persoane mai "mai batrane" pe aici si cunosc despre ce vorbesc .. :))):)) :)) am ras cu lacrimi :))) MillionDollarBaby daca ma compari cu aicisea :)) se vede dorobantiu :))) e limba straina pt tine ce am incercat sa zic :))(iti recomand un parapsiholog ) 3D:)))

scuzati-ma putin .. am gasit asta http://www.4tuning.tv/BDYCOzk4NFb/VI...ubcinstie.html tare .. risc warn dar s-a completez putin "deliratia" :))

DTH 21-12-10 02:41

Quote:

Originally Posted by Slim29 (Post 3915532)
:))) in ce hal ... asa e :))) lasa ca e lumea bolnava ;) crizata :)) nebuna .. nu-i panica :)) stiti ce bine e sa fii nebun ?:)) =))=))=))=)):))):)))poate sunt persoane mai "mai batrane" pe aici si cunosc despre ce vorbesc .. :))):)) :)) am ras cu lacrimi :))) MillionDollarBaby daca ma compari cu aicisea :)) se vede dorobantiu :))) e limba straina pt tine ce am incercat sa zic :))(iti recomand un parapsiholog ) 3D:)))

Mda , nu te-am comparat cu nimic ...vorbeam cu morpehus dar dacă tu te simţi nu este vina mea :) Mă bucur că te amuzi atāt de tare īncāt rāzi cu lacrimi ( e bine să vezi că mai sunt şi oameni de genul ) pe timpul ăsta că deh ...lumea nu prea se mai amuză mai ales pe vremurile astea grele .Mai mult e de plāns nu de rās..

Ce legătură are cartierul Dorobanţi īn care locuiesc cu discuţia pe care ai īnceput-o tu ? Te deranjează atāt de tare ? Şi de ce tot deviezi de la subiect ? Nu crezi că eşti cam offtopic şi ne faci şi pe noi să fim la fel din cauza posturilor tale atāt de inteligente ? Apropo , unii nu trebuie să īnchidă ochii pentru a-şi vedea visul ( poate doar tu ).

Dacă vrei să continuăm această discuţie evident pe cale amiabilă fără 1000 de smileyuri obositoare ...te aştept să vorbim īn p.m ( mesaj privat ) ca să nu mai facem offtopic aici că s-a făcut destul şi poate unii nu sunt interesaţi de aceste discuţii , o noapte bună īţi doresc ;)

Slim29 21-12-10 02:51

nu inteleg cu ce sa ma oftic daca ma amuza si zic uite ce pot spune unii oameni ... doar ca ma gandesc la reactia voastra ... si am dc sa zic ceva rad e ok , e ceva normal ... cum si u razi acum cu punctul tau de vedere ... trb sa intri mai adanc in problema .. cu ochii posibil sa-i deschizi u??? intrebarea asta ti-ai pus-o? poate omul asta vrea sa spun altceva? nu sa inchid ochii si sa visez nu stiu ce .o seara placuta !

All times are GMT +2. The time now is 21:59.

- Copyright 2026 4Tuning