Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o...... (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/13815-cumplita-durere-trait.html)

SpeedeR 09-03-06 23:32

Re: Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o......

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
hai ma n-ai plecat? un nimeni frate.. :) un nimeni .. :)

am masina si ajung mai rpd dkt tine...tu!? stai akasa?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

EvLSant0S 09-03-06 23:37

Quote:

Originally Posted by SpeedeR
am masina si ajung mai rpd dkt tine...tu!? stai akasa?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

da .. pai .. plm .. la 17 .. ani .. tu .. probabil .. aveai masina .. si .. nu stateai acasa .. caci aveai olcit`ul de la bunicu` .. si etc ...
eu da .. stau acasa :)
mai ai 17 minute

SpeedeR 09-03-06 23:46

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dupa ce iti spun k am alte lucruri mai bune d facut decat sa am treaba cu tine, tu tot crezi k mias misca fundul din casa k sa te vad?! pure stupidity... ma rog...hai k te las sa fii cum vrei tu, dar gandestete la ce tiam zis....intro zi vei zice k am avut dreptate... si nu o zic cu rautate, sa stii...
hai k poate ne facem un topic doar al nostru, sa vada lumea kat ne iubim, k poate aici nu vad toti :lol:

sper k si ceilalti sau amuzat k mine, si din pacate incheiem aici pt seara asta... :lol:

va urma... oare?! :lol: :lol:

EvLSant0S 10-03-06 00:38

si deci am ajuns in victoriei, la ora pe care o stabilisem , nu era acolo , l-am sunat , parea surprins ca sunt acolo ..
si deci i-am zis sa vina , intr-un final a zis ca vine , l-am asteptat , a aparut , a parcat masina a coborat din masina, si ...

ziceti voi cum s-a terminat ....

a fost cea mai cumplita durere pe care a trait-o / am trait-o ?

ANDY_62SLC 10-03-06 01:46

Voi 2 sunteti de legat fratilor sa mor aici pe scaun daca va mint terminati naibi odata ce drak va apucat!cand vin acusa in buc o sa va imbat pe aman2!(cum s-a mai intamplat si alta data dar ...:bat: astept iar) va pupa andy

mtg 10-03-06 08:23

:lol: unde a ajuns discutia..

EvLSant0S 10-03-06 08:58

in continuare nimeni nu incearca sa ... presupuna cum s-a incheiat toata "discutia" ...

SFW 10-03-06 09:07

Sincer, bine ar fi fost, sa fi vorbit si sa va fi impacat, pt ca din cate mi-ati lasat impresia pana acum erati prieteni. :???: :-) si e pacat ca o cearta stupida (din cate mi-am dat seama), continuata de orgolii, pt ca nimeni nu vrea sa dea inapoi, sa strice o prietenie. :???:

EvLSant0S 10-03-06 12:10

Intotdeauna ai fost ... fffff wise .. :)
felicitari !
Ai dreptate ..

SpeedeR 10-03-06 12:32

haideti ma...presupuneti :D
si fiti on topic :D

SFW 10-03-06 12:37

pai ... nu am presupus bine? :D

SpeedeR 10-03-06 12:58

sa mai intre si altii in joc :P
vrei sa fii unicul concurent?! :D
btw..cati cai are masinuta ta? :D:D

SHOGUN-A8 10-03-06 13:13

Deci v-ati impacat?
:|....:)

EvLSant0S 10-03-06 13:34

nu frate.. ne-am intalnit in victoriei .. fiecare a aruncat un pumn , in acelasi timp , am cazut aman2, dupa care am plecat : /

asta nu a fost decat o alta demonstratie ... care sa va arate ca .. exista o mare dif. intre discutiile pe forum .. si .. realitate ..
evitati certurile pe forum :)
try face 2 face .. :)

B|shOp-VR6 10-03-06 13:34

Racoarea de afara probabil ca i-a trezit la realitate :-P

SFW 10-03-06 16:41

Quote:

sa mai intre si altii in joc :P
vrei sa fii unicul concurent?! :D
btw..cati cai are masinuta ta? :D:D

:-) 220

tu ai dsg ? :???:

GolfuletzS 10-03-06 18:04

voi ati inebunit ? ati scris 5 pagini into`zi ?

Cosmin255 10-03-06 22:40

LOL ei la Topicul despre durere scriu de un meci de K1 intre doi nebuni:)...Si pana la urma?:)

Psycho 11-03-06 02:24

mah miroshimi`atzi abshinile ati inebunit cu toptii ce`i asta pacaleala de 1 aprilie ..s a mor yo au inebunit toti de la astenia asta de primavara si aici si la constantza ...

GolfuletzS 11-03-06 08:53

inca o Durere :D

era iarna... si nus ce draku cautam eu pe un gardulet :-P si am alunecat.. si mi`a intrat fix intre ochi un fier.... de vro 5cm grosime..... ala cred ca a fost unu din norocu vietii daca imi intra 2 cm mai incolo imi aluneca in ochi..si papa ochi ..........

durere cumplita.... am si acu semn..... si + ca aveam... fata rosie :d de sange....

AleXXL 11-03-06 09:50

off : pt.evlsantos & speeder ...
filme ... poze ? :)):P
...
on:
cea mai cumplita durere fizica ....am ramas singur eu cu nishte preteni la cabana la je ... (coada lacului dak shtie cineva :P) ....SINGURI ....ai mei plecasera cu 2 zile inainte ....shi nush ce draq am mancat pateu ... plm ...shi am facut toxinfectzie alimentara ....m`am trezit dimi shi am vomitat incontinuu...ashtia speriatzi ...mi`au facut ceva ceai..plm ...nika .... ma simteam oribil ....eram f.palid ...aveam temperatura ....noah..bun...suna`i pe parintzi ...pwla ... no signal ....bun...mers la un vecin care avea antena ....shi sun pe parintzi ..... paranteza (erau plecatzi din tzara...shi ..nu era activat roamingu)......deci credetzi`ma ca am crezut ka mor ....asha rau ma simtzeamm......:( .... pana la urma a venit cineva de la firm....shi m`a dus la spital...internat aproape 2 sapt ...... :(( ...nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu ......... :((...

BlueEyes 11-03-06 10:09

in primu rand cred k astia ai mei vroiau s scape de mine ink de cand m-am nascut (mi-a povestit mama) eram eu la bebei acolo si asistenta m-a infasurat in asa hal de nu mai puteam s respir .... am avut un noroc fantastic k a venit alta intre timp sa verifice ... si m-a gasit rosie toata deja ma invinetisem de draci si am inceput s plang ..... tare de tot de am revoltat tot salonu de bebei si am facut toti concert

2 (asta nu e durere) pe la vreo 2 ani a plecat maica-mea l munk si m-a lasat singura acasa (si asta povestita) ......si eu eram obisnuita cu ea .....invatase mama lectia si pusese toate bibelourile mai sus pe mobila ... da io ....... si mai a dracu desi stiam unde trebuie s fac treburile urate ... m-am cacat in toata casa ..... inchiputiva cu ce stupoare a deschis mama usa .... =miros + eu stand prin caca plansa toata si vanata de nervi :)):)):))

3 (nici asta dureroasa) aveam vreo 7 ani si ma jucam impreuna cu fetele cu niste frunze mari .... si stateam pe iarba ..... si eu bineinteles k m-am asezat in ditamai ciobu ...... si nu am avzut .. m-am ridicat si am continuat s m joc ... la un moment dat simteam asa k o cadura pe picior .... ce sa ieste oara ... ??? o prietena imi zice ....AAAAAAA(tipat de groaza) cat sange ai pe picior .. deja imi intrase in papuci .. la care eu ma uit ...... oups .. m-am speriat si am inceput s plang si eu kand am vazut-o pe aia k plange ... nici la spital nu m-a durut ....

BlueEyes 11-03-06 10:31

eeee am crescut un pic ai maricica aveam vreo 8 ani ...si era iarna .. aveam o hainutza noua de toata frumusetzea .... si eram mandra de ea .... dar era iarna ... si baietzii se agatau toti de masinile mari kre treceau pe strada .. si am incercat si eu .... LOGIC!!!! numai k io chair m-am agatat acolo apoi fara s vreau si m-a tarat vreo 50 m ......... ma durea ... da mai mult ma durea ce bataie o sa-mi iau cand ajung in casa ptr hainutza ... si KIAR MI-AM LUAT !!!!!da nu ptr hainutza .. ptr frana pe care putea s-o puna ala cu masiina

neeext ..... mi-am rupt clavicula pe gheatza .... k si voi am preferat s ascund parintilor ptr k in ziua aia nu aveam nevoie afara ..... si am stat toata noaptea cu o durere INFERNALA !!!!!! nu am putut s dorm bineinteles ..... si nici a doua zi nu am spus .. da mi-era frik d noapte si am ost dusa la urgente

neeext- jucam atinselea bineintels cu baietii ....k nu prea ma lua l fuga nimeni ... erau masini prin parcare ... si langa una era o rapa .......d vreo 3 m ...... dar venea p plan inclinat ...si .....m-a ochit ala p mine ... si da-i o tura .. da-i doua .... la a treia cred k s-au tocit cauciucurile si nu a mai intrat asr-u ....... si am aterizat direct in rapa ... rostogolire prin aer .. chilotii mei ii vedeau toti (eram in fustitza) ...praf din cap pana in picioare la aterizare.... ma ridic ma scutur ..... aveam o julitura urat pe fun una in cot .... eh .... oricum eram plina dinainte am zis .. n-are nimic .... la care unu ... moaaaaaaa da ia uite ce ai aici .... ditamai .... deschizatura la genunchi ..... p partea exterioara .. bineinteles celalalt picior decat primu ,.... ..DE DATA ASTA N-AM MAI PLANS si am socat si o faza kre m-a vazut k mergeam linistita si in urma mea balta de sange:)):)):)) s-a dus la masa si i-a zis mami mami .. da mihaela e foarte curajoasa ....... BINEINTELES K AI MAI ERAU IN ZUGRAVEALA SI UN TAMES BALMES IN CASA .. CND M-A VAZUT MAMA ... IAR MI-A DAT CE-MI TREBUIA .... si apoi iar la urgenta .... ....
partea frumoasa k dupa ce mi-au scos aia bandaju am cazut iar in acelasi loc .....(la cusatura ma refer ... K m-au cusut si prima si a doua oara ) si ghiciti ce ? S-A RUPT CUSATURA !!!!!
n-am mai fost la doctor .. doar am dezinfectat eu ! K MAMA NU ERA ACS si am ditamai semnu acum :((:((

incepusem sa devin domnisoara ..... da` aveam si eu o pasiune .. la dracu ` ... imi placea si -mi place baschetul .... :((:(( pacat k locul in care jucam de obicei ... nu mai era teren .. era ... pertis , gaura pietris .. gaura .... bineinteles k eu incercam s fiu o domnisoara trendy .... u maieu pan la buric ... si pants cu talie super joasa .... si astea u contribuit la FERICITUL deznodamant ..... si anume: am alergat la recuperare .... (mi-am pastrat klitatile peste ani ,... si normal k vaca n-a putut s m faca dar...... mi-a pus piedica ... !!!! si i-a ganditi-va ce s-a intamplat !!! si k sa vedeti ce disperat e creieru uman ... ganditit-va k in cadere ... am luat decizia de a ma lasa mai mult p o parte .... ia amintiti-va cum e s v intre numai perticele de-alea in palme ...grrrrr si aveam si "manerele " julite .... in partea stanga atarna carnea si din palma di din coapsa ... de se vedea osu .. abdomenu franjuri !!!! si partea stanga mai decent .... .... oare am ajuns acasa ?????? pai cum dracu ?????? clar k nu .... ... de fapt am ajuns da` la ce folos .. k nu ea nimni si nici chie nu aveam ...... si ierasi am fost la vecina kre saraca era oripilata de mine :"nici la varsta ata nu-ti bagi mintile in cap " car5nea kre atarna ..... am incrcat s o pun l loc ... Nu mi-a placut cum statea ... si am zmuls cat am putut cu mana celalta ...... am simtit k lesin si am inceput s respir sacadat ... mi-am revenit ... si celalalta kre nu s-a zmuls .. am taiat-o cu foarfeca .... dezinfectata .... nu va mai spun cat am suferit apoi... si mai ales s nu vada mama ranile din palme is coapse ... si nu suportam nici un pantalon p mine ...,

BlueEyes 11-03-06 10:41

lovituri in sani cand incepusem s cresc ... la greu ... normal daca eram ita?????nu stiu daca intensitatea ..unei lovituri in san in perioada de crestere este aceeasi cu o lovitura in outze .. dar ......... eu innebuneam d durere

a venit timpu s am si eu piercing ... in buric ...... aveam 19 ani ce naibii ... :P am fost m-am asezat pe scaun ..... mi-a capsat buricu ...... si totul ok ... eram cu un baiat .. "hai s iesi l aer ... " eu ok ..... "ma ce dracu ai .. esti galbena ...... " "eu????" ..... imi aduc aminte k m-am trezit d jos ... si am inceput s tip l asta k de ce ma tranteste pe jos ....si sa-i dau palme ......si mi-a zis k am lesinat ..... si k debia a avut timp s m prinda dar i-am aluncat .... a fost ceva de genu ..... "what ????????? eu ?????????? cum adik ???????esti nebun ??" acum imi explic de ce .... cred k de la pielea smulsa si taiata cu foarfeca nu mai suport nimic pe pielea mea

ar mai fi .....
cu sor-mea kare a cazut de pe bara pe spate si s-a izbit cu capu de ciment ... rezultatul ... : inconstienta 15-20 min .... adusa pe brate in casa ... a mai cazut de pe baracile alea de constructie si si-a julit toata burta intr-o firatanie ... d l lacat ..... putea sa-si scoata matele pe acolo :((:(( ( partea mai proasta ????? eu eram la balcon :(((:(()
nu-mi mai aduc aminte acum mai multe...

BlueEyes 11-03-06 10:58

apropo ... acum k mi-am facut damblaua .....1-scuzati scrisul infect dar tocmai ce am capatat unghii mari si tre s m obisnuiesc cu ele
2-santos vb speeder ..... si shogun vb cine mai era madskilz parca..... sincer ? mi-ati stricat toata dispozitia .. eram pe jos, nu mai puteam de ras pana sa incepeti ...... macar daca mai schimbati si voi echipele :P ar fi fost mai fun .... ati umplut si nspe pagini... degeaba :P
hai aum nu fiti supi k m-am bagat ... dar chair este urat pentru alltii chiar si s asiste. sper k pe viitor s taiati din radacina raul .va pup dulce pe toti :*:*:*:*

d3vilish_lips 11-03-06 12:14

...mi`ai adus aminte miki de o durere nashpa de a mea :((.....la antrenament la baschet am sarit sai pun lu una capac sa vaca k sa fie sigura k reuseste sa dea cos ma impinge si am aterizat pe pamant pe gleza care sa facut la 90 de grade |_ exact asa (partea orizontala e "laba" piciorului) ma durut ingrozitor nu puteam nici in jos sa il tin sa facut kat o buturuga si sa facut negru...am avut enorsa de gr3 adik aproape fisura era un inceput plus multiple ligamente rupte...ghips pe bukata gleznei si stat 1 luna la pat picioru galben verzui serios nush de la ce avea culoarea aia....logik nu am rezistat si am mers pe el si am dat ghipsu jos mai devreme ...si la fel de logik si akum am probleme am diferiti pantofi care nu mai pot sa ii mai port din cauza gleznei care nu mai "inghite" orice toc

WhiteRaven 11-03-06 14:54

interesante povestiri :). eu nici nu indraznesc sa incep.. decat sa spun ca nu doresc nimanui migrene saptamanale :x ... parca programate.

d3vilish_lips 11-03-06 15:18

...fati curaj si zine si cei cu migrenele alea?? :twisted:...

Eugen_TL 11-03-06 15:32

da bataie cu cureaua de piele a lu tata pe pielea uda a luat careva!? :) :) :) eu prin cls a 4a cand m-a prins mama facand baie in fantana mare din Piata Civica..... faza a fost mai comica! mama mi-a zis " sa nu te prind sus acolo poate cazi draq" si stiti cum e ! copilului daca ii zici sa nu faca exact aia face! asa ca m-am dus cu prietenii! si la um moment dat m-a atinge unu si se face ca ma arunca... si eu ma sperii si ma arunc singur... si daca tot eram acolo am zis sa fac o mica baitza! apoi am ajuns la bloc... mama a inceput sa ma strige la geam! dar eu nu raspundeam si m-a dat in gat cineva ca-s dupa colt! ii raspund dar nu ii ajunge,ea vreea sa ma is vada.. si cand ma vede nici nu apuc sa urc primu etaj ca ea deja era dupa mine! ... ma batut f bine... dupa care am facut baie... apoi cu mine am mers lausa la ala sa-i darame usa nu alta :) :) :)

Eugen_TL 11-03-06 15:33

o alta faza misto a fost cand miazis mama" eugen in 5min cobor uc taicatu jos sa iti dam cheile sa nu pleci" eee dar eu am plecat cu prietenii la mama draq la agude! :) :) :) si dupa 1 ora cand am mancat frumos din copac,, o vad pe maicamea cu umbrela.... eu fericit" ooo mama ce faci" si mai ndreptam asa frumos,,, mama cand imiscapa o uimbrela pe cur si inca una(dar am barat cu picioru de s-au rupt bratele la umbrela) vai de capu meu! :) :) :) eram draq cand eram mic... la bolta unui vecin cine credeti ca a dat foc si iar mi-am luat-o ! :) :) :)

WhiteRaven 11-03-06 17:35

da bataie cu cureaua de piele a lu tata pe pielea uda a luat careva!? --- asta imi aduce aminte si mie de copilarie :mrgreen: doar ca eu o incasam cu centura de soldat a lui taicamiu'

buze dracoas3 (:))-- nu e ceva la ce sa ma intind. :headache: Migrena biliara, durere de cap, si placerea de nedescris a "datului la ratze" - fiere... si nu numai odata. si asta aproape saptamanal :flamed: senzatie de neinlocuit.

Eugen_TL 11-03-06 18:23

cea mai tare durere cred ca a avut-o un tigan ! ia furat unui amic undita... eram mici si mergem pe faleza sa ne distram! se duce asta la masa .... masa vine cu panarama aia groasa de lemn care intinde coada... sora prietenului meu(fata mare 17 avea atunci) vine tot cu un obiect de lemn gros presupun ca tot pt intins coca... iar frasu cu dinala de ninja din lant( nunciag--- corectati-ma daca gresesc ca nu mai tin minte)_ eu cu inca unu eram doar cu privitu! ba si cand il prinde masa pe tigan si sorasa sa vezi ce ii dadeau cred ca 15min non stop... asa ca ne-am bagat si noi... tiganu de frica a muscat-o pe masa... oricum i-am dat bine toti dupa care a venit politia si l-au batut cu bastoanele is l-au bagat intr-o dacie... si in spate n-am sa uit se vedea tiganu cum vreea sa fuga... misto a fost! :) :) :)

Psycho 11-03-06 18:35

* lunceag ...

batai cu tzigani am avut si eu ... acum incerc sa ma feresc de scandaluri ..

Eugen_TL 11-03-06 19:20

ms pt corectare... mai nu e mare bravura acum cand o spun... dar pt un putzoi de cls a4a- a5a crde-ma ca a fost ceva! :) :) mai era un tigan pe nume hassan... ba fratilor... cata bataie si-a luat asta de ramanea in sange niciodata nu plangea sau sa spuna ceva... statea ca prostu dupa care cand ajungea la cativa metrii te baga in tot ce e posibil :) :) iar il prindeai iar il bateai si tot asa... acum nu-l mai vad prin oras, o fi dat coltul pe un camp! :P

Cosmin255 11-03-06 21:18

Momentul cel mai penibil din viata mea a fost in scoala generala , prin clasa a 5a,cand am batut un coleg,i-am spart si capul la saracul copil...bla bla bla , a venit tata la scoala , eu sustineam sus si tare ca a alunecat el nu i-am facut eu nimic , de fatza cu tata nu am avut ce face si am recunoscut cum a fost de drept....iar tata in fata clasei a directoarei si a unui consiliu profesoral m-a facut sa ma simt ca dracu:) ... imi venea sa intru in pamant de rusine.

fiderzen 11-03-06 21:43

la mine nu ast aa fost cea mai dureroasa...insa.....eram eu cu fratemiu pe biciclete(pegas dealea cu shea lunga si ghidoane ca la harley :D ) pe la tara,mergeam pe strada(asfaltata)...eu in spatele lu fratemiu...si la un moment dat ma gandesc sa fac o depasire pe dreapta(pe interior......foarte aproape de un santz....cu pietre in el)ca deh...eram mai tanar...aveam putere(chip :)) ) si dau sa il depasesc..ajung in paralel cu el....el fara sa ma vada da si el dreapta si amandoi cadem de la o viteza destul de mare direct in sant cu bicicletele peste noi...bun.....vine o baba langa santz si ne intreaba..''PATZIRATI CEVA MAMA???...la care eu....plin de sange si de julituri si prafuit tot...NU!!.....ridicam bicicletele...le aliniem pe sosea iar....la care fratemiu(si el julit de nu se putea) '' BA!!...MI~AI SPART GOARNA!! =))...''(sonerie deaia de bicicleta...etc)....faza nu era ca noi eram plini de julituri & stuff..ci faza era ca vis-a-vis de locul in care am cazut era o carciuma cu niste oameni turmentati care se uitau ca vitelul al poarta noua...nu stiau ce sa faca...sa ii povesteasca celuilalt cum am cazut sau sa rada de noi....alta faza era cand trebuia sa mergem la mare cu bunicii...si exact cu o zi maxim 2 inainte de plecare la mare....ne juleam in genunchi sau in coate....iti dai seama suferinta pe noi la mare x(...sau:..tot la tara...eram descult...si mergeam printr`o curte a unui prieten....si era iarba cam pana la glezne....la un moment dat simt ca ma arde calcaiul..ma uit...atarna o bucata impresionanta de carne deaia de acolo(calcasem intr`un pahar cu gura sparta)...ma uit...nu stiam ce sa fac..nu am plans....am fugit repede intr`un picior la mine acasa(la curte acolo) si il vad pe tata care venise sa ne ia la bucuresti...eu ce sa fac...vad masina in fata portii...zic..BA,asta a aflat de undeva ce am patit?!?!?!.....bun..il trimit pe fratemiu inainte..eu deja nu mai puteam de durere din cauza calcaiului....dupa un mic interogatoriu al fratelui meu....ma gaseste si pe mine in fata portii zambind larg(de frica s anu mi`o iau :D )..ma baga repede in casa..ma spala bine la calacai...ma bandajeaza...scap....faza e ca la cate am patit..nu am nici un semn sau cicatrice...Ar mai fi o faza stupida rau......eram tot la tara...Ma pun in usa..si imi iau viteza sa intru in camera....si exact deasupra tocului de la usa...sar usor..in clipa aia..nu exagerez..am vazut stele verzi.....nu stiu cum am ajuns in pat(intins)..iar capu meu nu avea nimic....decat o zgarietura ...(cert e xca eu nu am avut capul spart niciodata).asta s-a intamplat acum 2 ani ,nitr`o vara..eram destul de inalt si atunci( 1.79)...acum am 1.88 :D...lista ar putea continua....insa...ma opresc aici :D...nu mai zic ce am facut la bloc si in casa..

fiderzen 11-03-06 21:44

scuzati romanul de mai sus....nici nu mi`am dat seama cand am scris atat :D

George_P. 12-03-06 21:47

Quote:

k sa subliniez faptul k esti un copil prost si frustrat k nu are masina si sta cu aia care au doar k sa se simta bagat in seama pentru a isi lua mari fite knd de fapt nimeni nu da 2 bani pe el....
am o intrebare...cum e sa fii pasionat de pasiunea altora!? :lol: :lol: :lol:

Nu mai face declaratii d-astea te rog eu......nu-l ataci numai pe el.....ne ataci pe toti astia "pasionati de pasiunea altora".

SHOGUN-A8 12-03-06 22:00

Here we go again... :P :)

adi01 12-03-06 22:09

Nu va inteleg ... cu batai cu bate cu baieti tigani si chestii deastea .. aici in Piatra Neamt .. totul se rezolva cu pistolu , incendieri de masini , intrat in casele oamenilor .. defapt a dat si pe la Pro Tv si antena 1 si etc cam cum e pe aici .. cel putin eu port la mine permanent un Glock 9MM 16cartuse semi ... cumparat din afara ( permis port-arma , test psihologic tot am :D nu va speriati ) dar aici nu se rezolva cu batai .. aici se impusca se bubuie .. :) mai rau ca in filme ;)

Durerile mele cele mai cumplite : 1 ) la 5 ani cand ma jucam prin sufragerie ca un copil dereglat mintal ce eram .. m-am impiedicat si am intrat cu barba fix in coltu la o masa... coltu trecandumi prin barba si iesindumi coltu in gura..am fost dus la spital ma cusut .. noroc ca nu am semn aproape deloc vizibil ..

2) pe la 7 ani .. eu schumacher fugeam pe sala la scara sa ma duc lipa lipa rpd in casa... si la 7 ani eu ma credeam .. Giga Muresan .. sa urc cate 2 scari odata ( realizare mare la varsta de 7 ani ) pana la a10a treapta cand am dat din nou cu barba de coltu scarii ... ajung in casa..plangeam .. ma luat tata ma dus rpd la spital .. ma cusut a pus un praf inainte nu am simtit nik asta era bine dar plangeam ca eram la spital Hihi si le detest

3) pe la 9 ani ... cainele meu care il am si acu .. pechinez .. ma jucam cu el ... era intuneric... si nu am vazut-o ca a scos dinti la mine ( o iritam ) si deodata am vazut ca a sarit si m-a mushcat de buza ... auleuuu am improscat sange pe perete si pat ... auleu ... si acu am cicatricea pt ca ( retardatul de mine ) a rupt coaja ... si nah... ( bine ca e mica :D )

si acu bomba bombelor
Nu radeti tare

De ce este in stare un copchil in clasa a 5a ca sa scape de ore !

Eram eu in clasa.. aveam ora de matematica si nu aveam nici un chef de stat la ore.. si ce am spus .. hai sa inventez ceva... ca sa ma lase acasa.. si am spus ca ma doare apendicita.. si ma invoit.. am ajuns acasa.. si i-am spus lu mama ca ma doare apendicita.. si sa ma "culc" si .. nu hai la spital .. eu am ramas tablou .. si am spus ca nuu ca nu ma doare asa.. si a spus ca nu .. hai ... am ajuns mi-a luat analizele .. si tip de 4 zile nu am fost la scoala ( bucuria mea ) dar ... aveam degetele asa de gaurite de parca erau stropitori de la cate ace in degete mi-au bagat sa ieie sange .. bun .. dupa 4 zile.. vine mama acasa.. si ce credeti ca imi spune.... ca peste 2 zile o sa fiu operat de apendicita... era sa cad pe jos... si peste 2 zile ma internat.... mi-a facut injectia in fund.. o doamna foarte finuta... care nu am simtit deloc .. dar al dreakului injectie.... ca dupa 5 min .. ma durea curu de nu stiam de ce sa il trantesc sa nu ma mai doara... apoi vine una mai grasa si vrea sa imi bage perfuzia.. si ghiciti ca nu a nimerit vena.. si a bagat dita mai acu langa ... mi-au dat lacrimile de durere... apoi a bagat in vena... si am adormit .. si zis si facut .. m-am trezit ... sete cumplita.. eu voiam apa... mama nuuu ia ceai cu paiu ( fara zahara fara nic , eu dezhidratat de parca am mancat vreo 3 kg de nisip si nu am baut apa o sapt ) beau ceai cu scarba dar la setea care o aveam nu prea conta ce era .... si .. dintr-o prostie ca asta.. sa scap de la ore... am ajuns ca dupa cateva zile sa merg cu plosca prin spital cu 0.01Km/h pana la baie si cand voiam sa ma kk .. ma rugam sa am diarie ca daca nu .. imi sarea operatia si ghiciti nu era !! si vreo 3 zile nu m-am *** ... a si sa nu uit ca , cand am fost sa imi scoata firele .. proasta ma taiat cu lama oleaca sau bisturiu nu mai tin minte... gatzii ei ;) daca imi mai amintesc va mai spun ... aaa da prin clasa a 3 a sau a 2a ... ma jucam cu un fost prieten ... defapt coleg de generala 1-4 in spatele blocului meu .. si .. aruncam cu pietre unu in celalalt.. acesta aruncandu-mi o piatra.. ascutita .. la fix 1 MM de tampla.... am si acu semnu.. eu lasand o balta super mare de sange.. si plangand .. ma dus un vecin un casa.. daca batea vantu oleaca mai tare atunci eu nu mai postam si nu mai eram acu ...

P.S. si acu in aceste momente am cateva dureri .. ( Gingivita ) de la fumat ca disperatu ( 2 pachete juma pe zi ) eu scuip sange oricand vreau eu .. mi s-a subtiat gingia jos... dar nici ca am fost la dentist.. nu am fost niciodata... si nah.. oricum m-am obisnuit .. pt ca de vreo 4 luni .. a inceput sa fie ceva normal sa fie un sistem de al meu sa scuip sange cand vreau heh...;) bafta

All times are GMT +2. The time now is 15:08.

- Copyright 2026 4Tuning