![]() |
Re: Prietenie intre barbati si femei?
deci ... lllooolll ... :)))
|
hai ca asta e cea mai tare faza pe care am citit-o in ultimul timp. :D
|
.......stie blueeyes de ce zice asa ....prieteni stiu de ce :twisted: :):):) ;).........sao moxxu` stie de ce =))))...........anyway aleks a dat cel mai bun exemplu dar si ptr cei care nu miau cunoskut iubitu nu exista lok nici makar de sperantze trust me stiu sa trag linie knd cineva isi imagineaza k e lok de ceva si psycho knows all my friends k e mai bene asa ..........nu apare lok de scuze dinalea k eram cu un prieten pe kare u nul stii , gest pe care il folosesk multe fete............
|
pfff iar ai citit dex`u .. explica`ne si noua mai asa ... noua muritorilor .. oamenilor de rand ce ai vrut sa zici k eu sa mor daca am inteles .. si vb serios
|
Psycho ... nu esti singuru` ... :) :) :)
|
va spun eu sigur ca cine trebuia sa inteleaga a inteles...acum poate ne spune si noua ce trebuia sa se inteleaga...
|
da, este f posibil lucrul acesta! stiti cum e, dintre toti prietenii, 1 sau 2 sunt cei care stiu totul despre tine si iti sunt MEREU aproape. pt mine unul dintre acestia este baiat si ma mandresc cu el:D .
|
si....da, tre sa recunosc k nu exista prietenie intre un barbat si o femeie fara o mica aventura intre ei p'acolo pe undeva :oops: :mrgreen: dar in cazul nostru aventura asta e cea care ne-a unit:D :hug: daca nu s-ar fi intamplat am fi fost ceva in genul :poke: :punch:
|
si dak atzi avut o aventura o data .... oare nu o sa mai avetzi si pe viitor ? ... mici scapari .. ;)
|
chuwawa ....
Quote:
daca ai calcat odata calci si a 2`a oara .... si o spun si din proprie experientza .. si sa nu negatzi k nu se intampla asa k imi sug shireturile ... |
asa este...subscriu...
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: chuwawa ....
Quote:
|
SPARK am intalnit si eu faza asta si presupun eu in mintea mea bolnava ca se inteleg mai bine ca prieteni deoarece nu mai au de impartit multe chesti de dat ordine sau de dat raporturi asa esti liber si te vezi cu alti ochii! o fii bine ce am spus ?
|
am vb la gen nu neaparat de voi2 ca nu cunosc si nu ma bag .......
|
mda ... probail ... eu ink nu am patit ..
in schimb .. invers am patzit .. cateva .. ca si iubitzi ne intelegeam bine ... si ca si amici .. de abia dak vb ... da` ce sa ii faci .. asta e viatza ... ;) |
ai dreptate asta e viata si buna si rea!
|
daca ar fii numai buna, nu ne-am da seama cat de buna este.
|
.....va zik eu k exista doar prietenie trust me :twisted:.....
|
Nope...mai este si sex amical...
|
......pffff leutzu kre k :evil:......
|
"el ... " a fost facut ... sa umble dupa .. " ea..." normal ca.. sunt .. 5% cazurile in care.. "el..." e.. gay , + 5% cazurile in care ... " el ... " nu are de gand sa faca vreo miscare .. din 2 motive... 1 - "ea..." e combinata , 2- "ea..." nu e tocmai zana zanelor, insa la suflet e ff tare... , in rest... "el ... " incearca usor usor .. cu fiecare "ea..." :D
oh and ... buddy fuck rulez ! =)) |
santose...sa-mi bag ceva in el-ul si in ea-a ta :D m-ai ametit de mi-a venit rau...
- am inteles ideea... - me?...never tryed buddy fuck :D |
Quote:
TRY BUDDY FUCK ! cunosc oameni care... au .. 2-3-4 "ea..." :) in "lista" de buddy fuck , ex.grlfrnds .... stii cum le merge? struna ! me ? just one ! una si buna :D sper la a doua .. asta e cea mai mare combinatie , stii cum ? nici nu-ti mai trebuie lovex si toate cacaturile de genul .. si ma bucur ca usor usor o dam si noi in stiluri spaniolesti :D am preteni ..care.. la fel .. NA ! NA CITAT ! de la O EA : "b***** (*/*2/200* 1*:5*:15 PM): cum facem? )())))_))_)n( (235245002310153:24 PM): ne f|_|tem si mergem pe burta (*&)(*(*&(*&( (asf2346 10234427 PM): ce o f o fi" eh , mai bine de atat NU se poate :D |
:) stiu si eu fete santos care nu spun nimic... eu cel putin numesc asta sex intre amici ! :) el vrea, ea vrea , se intampla.vb incontinuare ca si cum nik nu s-ar fi intamplat... o mai fac iar cand e nevoie si tot asa! :) e misto... dar e misto cand n-ai prietena, ca daca ai nu prea merge, asta in privinta mea! restu nu ma intereeaza! 8)
|
Aici asa este...cand ai prietena deja se schimba datale problemei...e sex amical...dar iti inseli prietena...ce alegi..eu prefer sa nu insel...am inselat-o pe fosta..a fost sa-i zic palpitant...dar nu o voi mai face.
|
Quote:
Tin neaparat sa te contrazic nu este doar prietenie te asigur eu cum e si in caul meu...dupa ce a fost impreuna acum am ramas prieteni buni si din cand in cand....se mai intampa chiar si cand ne ducem undeva amandoi ne tinem de mana ne sarutam dar.... cam atat..zicem noi mie inca i-mi mai place de ea si va asigur ca si ea are aceleasi sentimente fata de mine... Unii prieteni de ai nostri au zis ca noi o sane casatorim amandoi eu le-am zis ca sunt nebuni...dar nu se stie ce ne va astepta... |
situatii similare ... sunt foarte multe ...
dupa ce ai impartzit atatea cu ea ... ea iti stie sentimentele tale ... tu ale ei .. normal ca o simti foarte apropiata si dak nu sunteti impreuna ... |
este perfect normal, doar va stiti mult mai bine unul cu altul, stiti ce ii palce unui sau celuilalt, dar totusi...
|
Quote:
....pfffff esti cu capu !! citeste titlul topicului si vezi ce se vorbea inainte dupaia mai vb ...vezi k poate ai coonfundat topicurile asta nu e ala cu relatia cu fostu/fosta :rolleyes2 |
Quote:
Sa sti ca am inteles si asta dar mi se pare mie ca noi...am traversat asa de la un subiest la altul....si a trebuie sa ma "dau" si eu dupa altii ca de... daca nu inseamna ca nu faci bine... :lol: Si totusi spuen-mi si mie o prietenie intre tine si un baiat.... :) |
.......chiar a fost un baiat pe forum care a explikat prietenia dintre noi si iubitul meu posteaza pe aici dak nu sti ....un alt exemplu santos , ery , o gramada care sunt DOAR prieteni si ink buni sa sti iar iubitul imi e iubit :rolleyes2 .....kum ziceam mai citeste din urma
|
Quote:
Sa sti ca chiar am citi(bine nu pagina cu pagina "ce sunt nebun?") dar totusi am citit dar nu am vazut chiar ce era esentialu' sa sti ca am sa ma uit pe paginile anterioare (pagina cu pagina) si am sa vad exact ce o sa punctez la Threatu' asta ca vad ca nu prea iti convin anumite aspecte... |
.....exact k nu imi convin anumite chestii din moment ce am mai trecut odata prin ele si nu am de ce sa mai trek k tu nu vrei sa fi "nebun" sa le citesti....kam asta e
|
Quote:
|
nu cred...daca accepta ea asta...sigur nu este tradare.
|
mda ... dar cate sunt cazurile in care ar acepta asa ceva ?
stiu ca la mine cel putzin nu ar fi de acord cu asa ceva ... cel putin ... fostele .. sigur nu (acuma`s pe liber) :) |
Quote:
aceeasi chestie e valabila si la sexul cu 2 baieti! tie ca baiat ti-ar conveni ca femeia sa-ti fie f ututa de altu si in prezenta ta? cam la fel e si la ea:nu cred ca i-ar conveni so faci cu alta si in prezenta ei! dar daca s-au gasit 2 nebuni(un ea si un el) astia sunt dispusi sa faca orice! :) |
cam asa ceva ...
de aia distractzia trebuie cautata in alte locuri ... :) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning