![]() |
re: Oltcit 12TRS - PH 10 CGH & Julaikos customs
multumesc,si eu sunt bucuros ca n-am dat bani pe dracia aia :D
astazi fiind ud pe jos,am mers doar 0.2-0.3bari presiune,si pot spune ca se infige mai bine decat un motor de trs in toate mintile lui,cu toata greutatea suplimentara pe care o are masina :D zilele astea o cantaresc sa vad si eu cat are |
1 Attachment(s)
si am cantarit-o,are fix o tona :D
suprinzator mai putin decat ma asteptam eu... fiindca era mare nevoie,si am gasit ieftin am achizitionat si un asa ceva :D Attachment 1152598 la inceput am crezut ca nu functioneste,dupa ce i-am pus in loc de furtun flexibil teava de cupru,am observat ca lucreaza foarte bine,doar ca sunetul nu este unul puternic,avand prea multe gauri pentru presiunea mica pe care o folosesc momentan(0.3) :D |
olTcit:rolleyes2????pare a nava spatiala:))))...super frumos iluminata in interior....bafta-n continuare.....
|
multumesc :)
asta seara i-am pus benzina si m-am jucat putin cu ea,fiind rece afara a mers cu 0.4 bari binisor... :D |
2 Attachment(s)
am slefuit putin boostcontrollerul si i-am pus doua picioruse ca nu mai stea aruncat prin buzunar :D
maine cred ca il si vopsesc putin 8) |
Quote:
ai modificat ceva in motor pt ai pune turbo? |
1 Attachment(s)
acela este un BOV(blow off valve) si scoate presiune din admisie cand iei piciorul din acceleratie
in motor n-am modificat nimic,1.1 stoc(romanesc nu frantuzesc) si cu 0.3 merge bine :D am uitat sa pun poza cu boost controllerul vopsit :D Attachment 1165711 e deja pe masina dar nu i-am facut poze :D |
ce transformare!ce pot sa zic multa bafta cu ea in continuare si la cat mai multe drumuri cu ea
am vazut-o sau mai bine sa zic am auzit-o ;),ce sa mai se vede diferenta... oricum merita ca era frumoasa,dar ii lipsea psssssst-ul ala,si acum ca le are pe amandoua merita un loc printre primele 3 oltcit-uri de la noi |
mersi,din pacate sunt eu incapatanat sa pastrez si instalatia de gpl pe masina,ca altfel nu aveam atata bataie de cap cu ea :D
in curand ceva poze si detalii cu ce s-a lucrat la masina :D |
8 Attachment(s)
Attachment 1172771Attachment 1172772Attachment 1172773
si am mai terminat o parte :D inca putin si trecerea de pe gpl,pe benzina cu turbo o sa o pot face fara sa mai deschid capota :D Attachment 1172767Attachment 1172768Attachment 1172769 pe panoul de butoane,sunt si cele pentru climatizare,o sa fie o treaba foarte simpla,verde face aer rece,rosu aer cald fara prea multe reglaje :D si pentru ca booscontrollerul sa nu mai faca fasss in masina am montat alt treilea stut care o sa intre in admisie ianinte de turbina :D Attachment 1172766Attachment 1172770 evident,harababura e la ea acasa,eu deja le-am invatat unde vine fiecare fir furtun,asa ca nu ma mai sperii :D |
Cred ca ai dublat lungimea totala a cablurilor la un oltcit:|:lol:
Ce-i cu radiatorul acela in locul releului de la alternator? |
ala este releul alternatorului,este modelul cehesc,REMIX ;)
inca nu s-au dublat,dar se apropie :D abia astept marea schisma ca sa trag toate firele o data,sa scap de matele astea incurcate |
frumos...imi place cum evolueaza masinutza!
|
Tu in primu rand invata sa scrii!!! si dupa aceea gandeste-te la provocari pe care app, nu ai voie sa le faci pe un forum PUBLIC!
|
rog moderatorii sa nu mai stearga posturi de pe aici,ca sa spuna lumea ca sunt fudul sau alte chestii!
accept provocarea ,sper numa sa am benzina in rezervor Iulicuta, orice post care tine de o provocare pe forum trebuie sters. treburile astea se rezolva pe pm, mess, la telefon...nu pe forum sa vada toata lumea. |
mai e pana acolo
in schimb am facut o tura cu un logan 1.68v si m-am dus binisor macar 75-80 de cai tot am :D am uitat sa spu,oxidu s-a dat cu loganu si a ramas putin in urma :D deci eu zic ca e bine astazi i-am pus filtru sport adevarat;nu stiu ce firma este,mersi mult mihaistan :D i-am facut o baie sanatoasa,l-am lasat sa se usuce si se pare ca motorisca merge mai bine,chiar si pe gpl :D ramane sa fac o tura de proba si cu el,dar sa vina cu seatu :D |
oo...e bine...logan killer :)) vin eu cu dieselul sa ma lasi la 2 masini :D abea astept urmatoarea intalnire sa iti vad masina iar!
|
Quote:
Cred ca ai mai mult de 80 de cai tinand cont ca ai facut loganu si la greutate nu prea erau diferente:P p.s. cui nu ii place cum scriu il rog insistent sa ma ajute, sunt disperat , imi doresc din tot sufletul sa ma invete chiar el sa scriu si sa citesc...si pentru a dovedi acest lucru imi las id'ul de mess pt a lua legatura si a ne intalni pt o eventuala meditatie ;) [email protected], va rog nu ezitati(semnul exclamarii) |
draq stie mah ce marca e :)) daca e uns bene... merge :D poate dai si u o data jos.. toate hargaliile pe care le mai ai prin masina :lol: sa incerca, cu ceva mai puternic ;) loganu e frectie la picior de lemn... mi`ar fi rusine sa ma mandresc ca`l ard :lol:
|
Quote:
Fii puţin mai atent la aspectul ăsta, pe 4tuning contează, şi ar trebui să conteze pentru oricine ţine la imaginea lui. Hai să depăşim momentul că nu-i aici locul cel mai potrivit pentru off-topic şi să ne īntoarcem la Oltcitul care ne-a adunat pe topic. |
asa-i,la capitolul greutate sunt cam la egal cu loganu,masina avand o tona(a mea adica) :d
de usurat,slabe sanse,nu-i masina de liniute,faptul ca incerc putin puterile e doar for fun,nu urmaresc sa arat ca am cea mai puternica masina,ma dau de placere ;) fiind frig am reusit sa merg vineri seara cu 0.4bari constant fara sa detoneze,incepe sa mearga mai bine legat de lectiile de gramatica,mi se intampla ca din repezeala sa apas taste aiurea,si e bine ca cineva corecteaza greselile pe aici! asa ca uxidule obisnuieste-te sa fii corectat sau sa scrii cum trebuie :D hai s'auzim de bine! |
am observat ca vineri seara mergeai destul de prudent,banuiesc ca odata ce ai ajuns in oras te-ai "dezlantuit";)
|
cand ma duceam spre bucuresti?nu ma grabeam nicaieri,si oricum de cele mai multe ori merg legal,putin prin bucuresti am alergat-o :D
in plus,mergeam pe gaz si mai sus de 3000 de ture nu merg ,consum putin ,pot evita accidente,e mai ok asa,in plus nu doresc in nici un fel sa atrag atentia asupra mea :D |
fratilor...a aparut un nou tip de avion...pe 4 roti...bafta in continoare la proiect
|
multumesc :D
Aaaaaam uitat sa precizez si vad ca nu se poate edita xtrez,nu sunt logan killer,nu am pus turbo ca sa bat logane(fie ca se poate fie ca nu) l-am pus ca am eu un pitic pe creier,nu e "tza bist" sau "za fast and fiurios",e mereu underconstruction(chiar daca nu scrie in titlu asta,dar se vede ceva progres nu o pleoapa pe far si folie pe geamuri) dar e simplu cgh(caruta lu gheorghe) :D hai s-auzim de bine ;) |
da...ai dreptate...mereu faci ceva pe la ea...tocmai d-aia imi place sa iti citesc topicul mereu :D
Bafta in continuare! |
oare cum ar veni astea pe olticania mea? :D
http://fk-tuning.ro/online/component...00ebcea372.jpg |
Nu e chiar urata tetiera, dar e nasol ca nu-i reglabila pe inaltime. :|
|
2 Attachment(s)
poze cu scaunele,din pacate doar cu telefonul , aparatul foto fiind plecat prin vecini :D
Attachment 1186882Attachment 1186883 de asemeni s-au mai achizitionat una bucata receptor gps +adaptorul bluestutz :lol: si o placa Wifi sa le indoi banda alora de la Mc :twisted: tineti aproape,mai pregatesc ceva :twisted: |
wow:D laser frate:D ce sa zic...mereu ma uimesti:D bafta in continuare cu 'caruta' ca sa te citez
|
bravo man...ce sa zic esti un cool:D...in legatura cu scaunele...nu prea e loc:D
|
nu e loc pentru ca nu m-am gandit sa masor si in ce pozitie vine scaunul daca prind sinele direct de traverse,daca le puneam cumva cu 5cm mai in spate era bine,dar nu-i timpul pierdut :D
|
Quote:
|
Si cand ma gandesc ca zambeai dezaprobator cand iti ziceam ce "invarteam" pe la Cielo :D ..... si acum ca sa vezi, te-a apucat mania modificarilor ..... bine maaaaaaaah :lol: :D abia astept sa te scot la o vorba pe interval :D
|
pe atunci nu ma interesa decat sa mearga,acum de mers merge,dar trebuie sa si arate mai bine,nu? :P
hai ca ne-om intalni la un pahar de vorba :P |
12 Attachment(s)
am revenit cu poze si ceva noutati
scaunele Attachment 1189250Attachment 1189251Attachment 1189252Attachment 1189253 si niste amarate de plastice cu care m-am chinuit destul ca sa le dau o alta forma :D Attachment 1189254Attachment 1189255Attachment 1189256 Attachment 1189257Attachment 1189258Attachment 1189259 tastatura carpc-ului a suferit un facelift :D Attachment 1189260 am reusit sa prind ceasul de benzina,cam jos ce-i drept dar macar nu mai sta spanzurat prin masina :D Attachment 1189261 |
Eu sunt tare curios la ce te ajută atātea fire, butoane, butonașe, ceasuri, ecrane și cine știe ce mai ai tu pe acolo.:)
Felicitări pentru scaune și motor.;) |
suprinzator dar majoritatea chiar ajuta la ceva :D
multumesc ;) |
OZN :D bestiala masinuta...data viitoare nu te las pana nu ma dai o tura:)) ca si acum am stat la coada dar nu am mai apucat:))...si sa nu ma uiti cu colierele:D
|
nu te uit cu colierele
o sa te dau o tura,poate pana atunci ii mai pun benzina :D mai nou rabla merge cu bosst 0.6-0.7 la limita detonatiilor :D |
| All times are GMT +2. The time now is 22:51. |
- Copyright 2026 4Tuning