![]() |
:lol: mah Akimoto ... eu zilele trecute m-am luat cu ala cu Porsche 911 prin oras ... asa ca de ce nu m-ar tine cu tanabe ... pierd ce pusca mea ca doar nu imi pierd capu ... da lasa tu numa un pic ... ca vreau sa imi iau motor si ne dam atunci ... eu il intrebam ce masina are ... ca era unu mai sus care zicea ca la Timisoara nu are nici un concurent.
|
:lol:
mama, ce off topic sunteti, am innebunit... discoteca :lol: |
1 Attachment(s)
Quote:
Si masina cea mai tare nu exista ... exista intotdeauna una care sa ii dea la buci ! Asha ca nu va mai certatzi de aiurea ... P.S. : Vezi ca mi-ai furat ideea fara sa ceri voie si nu e frumos :lol: !!! :peace: |
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: looooooooooooooool
|
nonamee, si io m-am dat prin oras cu gt3, cu maserati, cu ferrari, cu subaru, cu s4, cu rs4, cu motoarele.....inseamna ca sunt la fel de tare ca si ei ?
hondare, ce dreaq poa' sa fie ? e Honda, are vo' 30cp mai mult ca a mea(deci vo' 190), motor de 2.4, 4 usi si cate o toba in ficare parte.... :?: |
:) intrebarea era Cum a fost cursa la mare ? dar daca e n0namee pe aici e clar ca e offtopic :) :P
|
Pai bah Akimoto, io sunt Bivolaru sa le stiu pe toate ??? Vezi ca nu a fost asa greu sa raspunzi ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
:P ... mda ... Santos ... iar vorbeste in punga! am intrebat si eu ce masina are? nu vrei sa inchida topicu acum? :D
|
Am vazut la mare multe masini cu numarul WAY , de fapt cateva ;
un astra bertone , un vectra , si am mai vazut si un calibra , dar nu la mare. Astia sunt o gashcA?Ca e buna ideea :) |
grandpa: Vectra cu WAY a fost a lu' Teo, Astra Bertone e actuala si Calibra, nici eu nu stiu a cui e :)
|
Vectra cu WAY nu are nici o treaba cu Teo ..... Calibra cu YCE e a lui , asta daca tot va dati cunoscatori ... mai verficati si voi informatiile inaite de a scrie :!: :!: :!:
|
:lol: mah tu ai mers cu Golfu prin ploaie de la tunat? :D ... poate e vorba de alt Teo
|
Quote:
|
ba au toate 3 legatura
Din cat stiu eu Bertone e actuala, Vectra e fosta si Calibra e si ea pacolo, da e. golfturnat, uite aici, dupa cum ai zis tu, \"informatii de verificat inainte de a scrie\": https://www.4tuning.ro/filme/ilegale/...%20bertone.avi |
toate bunicele inafara de faptul ca au intrerupt cursa :/
|
...
Najpa organizarea....shi imi pare rau k m-am luat cu jandarmu ala in gura :(
|
iti pare rau ca te-ai luat?? de aveam cativa ani mai multi.... ma luam un pic de sora lui.... fir-ar mama lor a naibi sa fie ... stateau si se bronzau nu faceau altceva... jegosii...nu e asa n0namee?? aa sau stai tu nu ai fost.... :o
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:54. |
- Copyright 2026 4Tuning