![]() |
Re: cum iti dai seama ca ti-ai gasit jumatatea?
vai, multumesc frumos draga mea, sincer chiar ma ingrijora starea ta, dar daca ai grija tu, totul e bine, m-ai linistit :)
|
Fiecare femeie care īşi face apariţia īn viaţa noastră (şi credem sau nu că ne este jumatatea), fie pentru o perioadă mai lungă sau mai scurtă de timp, e o īncercare şi totodată o lecţie īn īmplinirea noastră ca bărbaţi.Felul nostru de a iubi, de a ne īnţelege pe noi şi pe ele este de fiecare dată diferit , cāteodată nu ştim de ce am reacţionat aşa sau ele de ce au reacţionat aşa.Şi ne dă impresia că era jumatatea ..doar din prisma celor īntāmplate,
...hmmm braţele femeii sunt limanul căutat de un calător sătul de luni īntregi de drum pe o mare de vise .Şi atunci după cautari şi iar cautari īţi cauţi liman.., o cauţi pe ea..pe jumatatea ta. |
Cel care a făcut topic-ul cred că era beat cand l-a facut :lol:
voi vreti de la vārsta asta neveste ? :shock::shock: să dea dracii in ele că eu nu pot sa stau cu una mai mult de o saptamana :lol::lol: mă freacă la "melodie" cum a zis si Psycho,nu există jumătatea perfectă e o femeie care te suportă toata viata...dreaq stie eu nu cred in jumatati,iubiri si mai stiu eu ce...sex si pa-pa :lol::lol: |
Quote:
Eu spun sa te duci la joaca si sa revii cand mai cresti... Spui ca nu exista decat o femeie care trebuie sa te suporte toata viaţa? Poate pe tine... Iar faptul ca nu reusesti sa stai cu o femeie mai mult de o saptamana.... Hmmm, ori ai 12 ani, ori ai nevoie de un ajutor de specialitate, gasesti si in Berlin clinici cu personal bun, moderne, poti gasi ajutor, nu trebuie sa te sperii... |
Problema cu varsta lui am mai discutat-o, dar n-am mai avut timp si de asta, NU are 23 de ani, daca retin bine a facut sau face acum 18...
|
Quote:
E adevarat ca in perioada de adolescenta e mult mai bine sa nu pui foarte mult suflet ca de obicei ramai cu buza umflata, desi sunt cazuri in care prima iubire e inca in picioare de multi ani, dar mai rar. Crede-ma ca mai toti de aici am incercat-o pe pielea noastra, si nu e lucru mai misto ca cel de a avea pe cineva langa tine sa te sprijine, ca te iubeste, ca nu te iubeste destul ... ramane de discutat. Timpul se duce repede, asa ca profita de ocazii si nu da cu sutul oportunitatilor ca s-ar putea sa regreti pentru mult timp ;) |
Bravo FABI!
|
nu eram beat. eram...nu mai stiu cum. eram dispus sa renunt la tot pt fata visurilor mele. sunt dispus si acum sa renunt la tot pt ea. numai ca nu mai am ocazia. cum iti dai seama ca persoana respectiva ar face la fel pt tine? ca simte la fel pt tine? pur si simplu nu sti. risti si castigi. sau risti si pierzi totul.... situatia de care citesti...recitesti si crezi ca nu t-i se poate intampla tie. uite ca se poate.... totul o sa fie bine....uite ca nu e. toate trec,mai devreme sau mai tarziu. stiu doar ca nimic nu mai e la fel,urmele raman. poate ca vrei sa crezi ca e bine,dar nu e ,si nu va mai fi. nici acum nu sunt beat...
|
Gabriel ştii cum e, īn viaţă poţi să īţi alegi īntre "a risca" sau "a nu risca" , dar dacă alegi să nu rişti nu vei ştii niciodată ce puteai să cāştigi dacă ai fi riscat...Şi dacă ai riscat şi ai cāştigat pastrează cu mare grijă acea clipă ...
Şi dacă ai riscat şi ai pierdut , nu a fost să fie ea the one ;) lives goes on..and on. Dragostea nu e crimă , criminalul este persoana de care te-ai īndrăgostit :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
aa era sa uit intrebarea ta...nu ele ma parasesc si nici eu,dupa ce am terminat ori ne vedem fiecare de treaba lui sau contiuam alta data :-)...nu certuri nu mascareli ca in Rromania... |
None, nu mai poza īn macho, că... eşti doar un copil ! :wink: Nu īncepe iar cu faze gen "Am Porsche!", că nu e ok !
|
Quote:
hai sa revenim... la topic... ca de vise expirate ne-am saturat cu totii ;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:42. |
- Copyright 2026 4Tuning