![]() |
Re: Live for Speed Championship Edition 1
am schimbat, intra acum. sry
|
per total faina sesiunea de practice, ne vedem maine la qual :D
Sa se gandeasca cine vrea sa faca serverul de LFS ca eu, dupa cum ati vazut is praf. fac eu Team Speak-ul. nb |
poate jucam pe prodrive..
|
Hop si eu cu o inscriere
User name: Simulatu La prima cursa insa nu pot sa ajung, dar fac tot posibilul sa ajung la cat mai multe. |
hopa a ajuns simulatu' la lfs :D good job
|
Welcome Simulatu
sa-mi zici numele tau real si un numar la alegere. super tare, ne-am adunat cativa...o sa fie interesant :) |
nume: Cimpean Lucian
numar: 78 |
salut simu, bine ai venit , sper sa ne sustii si sa ne ridici moralul pentru cursele ce vin, asta e una , a doua pentru cei care au BOALA chatului....... CA SA NU DOARMA mai multa seriozitate va rog, folositi chat-ul din lfs exclusiv pentru cursa sau pentru liga nu ce am mai facut azi la liceu sau alte chestii, sper ca cei care au mai fost si sunt in alte ligi sa fie in asentimentul meu , aseara m-ati enervat rau de tot aia care bagau la greu chat fara noima , scuze daca v-am suparat , ne vedem la cursa ,
|
salut,
te inteleg dar din pacate ieri nu a fost o sesiune oficiala, deci nu se impunea nici o regula. in seara asta cine vorbeste, primeste...puncte de penalizare :D ...si un singur mesaj de genul >> :) te poate deranja si astfel poti ajunge in decor...deci fara chat aiurea in seara asta, daca aveti ceva de spus vorbiti prin microfon. Cine nu stie sa foloseasca teamspeak-ul sa imi dea PM. |
Quote:
Quote:
In alta ordine de idei, ma retrag pentru a nu strica buna dispozitie a lui zoinxtorque cu chatul meu fara noima. E ok asa? Mult noroc in cursa asta cat mai pe placul tau/dvs. |
mai pe romaneste esti un copil mic. fa ce vrei.
salut |
Quote:
A fost o fraza scurta care explica motivul retragerii mele din acest campionat/concurs/lamereala online. Scurt si la subiect, fara injurii, fara ofense fara nimic SI ATAT! Sau ai vre'o boala pe mine ca mi'am permis sa ma distrez cu userii vechi cu care ma tot distrez de atatia ani, in timp ce voi "reisarati" pe un server infectat cu lag? Hai salut si noroc! |
nu e deloc jignitor, problema e ca te-ai comportat ca un copil mic.
Nu am nici o boala pe tine, am si zis, nu a fost ceva oficial, putea-i sa faci ce vrei, chiar ma amuzau unele mesaje de ale voastre. In fine, scuze daca te-am ofensat. Ce daca nu ii convine lui zoinxtorque ca ati chatuit voi toata sesiunea? problema lui...dar tu esti sensibil rau :) Oricum inca o dovada ca romanii nu sunt seriosi, sper ca ceilalti concurenti sa nu urmeze exemplul lui Trickz. |
3 ore pana la qual, avem server?
e vre-o problema daca ajung dupa ce incep calificarile? dar daca dupa ce am facut un timp (care sa zicem ca imi convine) ies? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:35. |
- Copyright 2026 4Tuning