![]() |
Re: 12 OCTOMBRIE 2008-CURSA DE ACCELERARE-DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - TULCEA
Quote:
Eu aici ma opresc, cine vine ne vedem acolo |
Quote:
|
Quote:
RAI SUNTETI --- asa e .. in ea de ROmanie nu? mi se rupe mie de taxa voastra si de tot, eu vorbeam pt unii care nu stau sa se planga de taxa aici, si sunt credeti-ma! SA fie TAXA bun, dar dc nu la spectatori? voi asta nu intelegeti... eu voi veni ca spectator, eu dau 20lei ca spectator nu ma deranjeaza--- voi acoperiti cheltuielile mai bine.. sau luati si la concurenti si la spectatori sa iasa si mai bine .... n-am absolut nimic cu voi, cu acest eveniment, dar sa-mi explice cineva ca la prosti, de ce nu se baga taxa la spectatori? ????? |
taxa nu ar fii mare...dar la cát de mult te distrezi numai conteazä....
dar eu nu pot sa vin ca dau 2000 euro numai pe drum :cry::sad::cry::sad: si nu s-ar merita...dar oricum astept poze si filmulete :lol: |
Quote:
nu se cauta sa facem bani! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
evenimente pe aeroport daca toate lucrurile decurg bine vor mai fi si la anul... |
Dap...Yany are dreptate...asta este un fel de etapa pilot...nu ne putem permite sa mearga ceva prost.Cum a zis si el.....daca totul merge bine....sansele ca acest eveniment sa nu ramana unic in istoria Tulcei sunt mari.(in sensul ca se vor mai organiza).Pe aceasta cale facem apel la intelegere.....este prima cursa.....inca nu avem experienta.....dar ne v-om stradui sa iasa cat mai bine.Depinde foarte mult si de conduita participantilor.
|
nu am intzeles o chestiune.....participantzii vin din pasiune,baga mana in buzunar de pasiune,rup masinile din pasiune ptr sportul asta......dar organizatorii de ce nu tot din pasiune ptr sportul asta nu le faciliteaza anumite treburi?cum vine asta,si f u t u t si cu banii luatzi.....vin rup masina,sparg banii ptr ce?
intrebarea e cat de greu e sa pui o taxa la public,modica fiind si sa mai scazi la participantzi? intra mai multzi bani atunci in anumite buzunare,decat s-ar lua taxa doar la participantzi;) sper ca nu am suparat pe nimeni si in cazul in care am facut acest lucru imi cer scuzele de rigoare. deranjeaza pe cineva ca vin mai putzin aplaudaci?ca vor fi triatzi de faptul ca trebuie sa plateasca catziva lei amaratzi?eu nu vad decat un avantaj in treaba asta.....in schimb ar deranja foarte tare sa vina 10 masini si 2000 de oameni,atunci totzi ar spune ca a fost naspa...mai ganditziva totusi,timp mai e pana atunci respect |
Quote:
|
Quote:
|
De ce stati si rupeti tastele ? De cursa s-a auzit deja mai peste tot ! Cine chiar este pasionat si intelege va veni pe aeroport, fie ca spectator, fie ca participant. Felicitari baietzilor de la speedline si ne vedem pe pista :X:X:X !!!
|
Din pacate am prins doar o cursa pe aeroport dar a fost cea mai tare dintre toate unde am mai fost! De cand n-ati mai auzit voi de 11 (unsprezece) curse / participant / eveniment ? Ma jur ca ma plictisisem nu mai aveam cu cine sa ma dau...
Pe de alta parte, de la Baneasa la Tulcea e ceva. Mi-am facut un calcul mic si 400RON este o estimare decenta (considerand ca merg aprox 100kmh tot drumul). Dupa buzau (200RON), pitesti (200RON) si craoiva (300RON) mi s-a facut varza setul coroana/pinion (instalat prost dealtfel, are joc imens acuma) si s-au terminat si banii :) Poate apare ceva intre timp si reusesc sa vin, altfel oricum imi pare bine ca au fost atatea evenimente anul asta si am reusit sa particip la cateva :) P.S. Ader si eu la sugestia cu taxarea SI a spectatorilor. Altfel mai bine faceti cu porti inchise, cum face LR ultimu eveniment (au anuntat pe siteul lor). Tot nu se castiga nimic de la ei, mai bine stam noi mai linistiti intre noi si ne vedem de treaba fara urlete, gardieni si stres :) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:35. |
- Copyright 2026 4Tuning