![]() |
Re: Kia Pro_Ceed vs Citroen C4 vs Opel Astra GTC
GTR ai dreptate, la un motor cu turbina(fie si diesel si benzina) daca ii pui o turbina mai mare evident ca ii cresc si cuplul si caii, dar ma refer strict la motorul de pe kia de 1600cmc aspirat in comparatie cu alte motoare de la alti producatori.
una peste alta tu pe care dintre masinile astea care sunt in discutie le-ai condus? sincer cred ca faceti prea mult cazi pentru niste masini de clasa medie care aspira la sportivitate... SUNT NISTE SIMPLE MASINI DE ORAS!!! kia nu are pret fata de opel pentru ca nu este nemteasca...pentru ca este un model mai nou cu un pret foarte atractiv fata de competitie, este o masina de spart piata si sincer cam reuseste... sincer cred ca faceti prea mult caz pentru niste masini de clasa medie care aspira la sportivitate...maine poimaine aud pe cineva ca isi ia kia pro ceed cu jante de tabla si imi povesteste cum vrea el sa ii faca conversie de turbo si sa ii puna nos si aripi...sincer bagati-va mintile in cap SUNT NISTE SIMPLE MASINI DE ORAS!!! kia nu are pret fata de opel pentru ca nu este nemteasca...pentru ca este un model mai nou cu un pret foarte atractiv fata de competitie, este o masina de spart piata si sincer cam reuseste... |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Am mers fix cu ProCeed 1.4 si cu Astra 1.7 diesel. M-am tras in schimb si cu un si cu alta si chiar nu suporta comparatie, de altfel si diferenta de putere e destul de mare intre ele. Si dupa parerea mea sunt 2 masini low-cost care nu aspirea deloc la sportivitate (poate doar prin aspect putin) |
pai tu compari proceed 2008 cu astra 2000/2004/2005 ? si in plus 1.7 diesel se presupune a fi un motor ECONOMIC! ..nu sa te dai sau sa il testezi pe circuit :) una peste alta... acum mi-am dat seama, se compara o masina cu tehnologie din 2008 ( proceed) cu una cu tehnologie din 2004-2005 ( gtc) si nu mi se pare cam ..fair
|
1 Attachment(s)
Quote:
Oricum astea sunt cele 2 modele comercializate de cei 3 producatori. Kia Pro_Ceed vs Citroen C4 vs Opel Astra GTC Da-le un mail la GM- Opel si cearta-i ca nu au scos model 2008. Apropo, vezi ca Ceed e model Decembrie 2006 . Astra model March 2004. asa ca nu este o diferenat enorma. In al 2-lea rand daca ai citi de la inceput o sa vezi ca nu am adus numai argumente de performanta, am adus si argumente de echipare, pret de achizitie si garantie. Mai atasez inca o data tabelul in care sun trecute performantele, dotarile, pretul si garantia. |
:lol: .. pai de ce sa ma cert cu ei ?! ma cert cu ala care a deschis topicul! .. e ca si cum ai compara golf 4 cu renault megane II... doar nu ii sun acu pe vag si le zic" bai.. s-au gasit unii la noi in romania, sa compare golful vostru cu un megane 2, desi ei nu stiu ca sunt doua masini total diferite de generatie, ei le compara! eu va dau in judecata acu ca nu ati scos golf 4 in 2008 ca sa fie ei multumiti"... cam asa suna logica ta!
|
Quote:
|
aia era alta poveste! masinuta aia isi cam batea joc de ce se discuta pe'aici .. pt ca ma repet pentru a MIA OARA.. ERA MODIFICATA!
|
Sunt in aceeasi categorie de pret?
vorbim de variantele de baza... au 3 usi? au cam acelasi target pe piata? frate daca ai dat-o ca astra e din 2004 scuza-ma...dar atunci d c nu scot un model nou?pentru un cumparator...se gandeste avem astea 3 variante...ce aleg?daca aceasta comparatie nu e ok va rog sa o sterge-ti... Dar eu m-am confruntat cu ea...si as vrea si alti care isi doresc masina din aceasta categorie sa aleaga corect,cu argumente corecte. |
Quote:
Pai atunci de ce sa compara urmatoarele ("de cand lumea si pamantu" si nu numai pe forum ci si in revistele de specialitate) 1.Opel Corsa vs Ford Fiesta Opel Corsa B - 1993...........Ford Fiesta Mk3 1989 - Ford Fiesta Mk4 1995 major restyle Opel Corsa C - 2000...........Ford Fiesta Mk5 1999 Opel Corsa D - 2006...........Ford Fiesta Mk6 2002 Third generation ...........................................Ford Fiesta Mk7 2008 Fourth Generation 2.Opel Vectra vs VW Passat Opel Vectra A 1988............VW Passat Mk3 B3, 1988 - Passat Mk4 B4 1993 Opel Vectra B 1995............VW Passat Mk5 B5 1996 Opel Vectra C 2002............VW Passat Mk6 PQ46, 2005 3. Mercedes S-klass vw BMW serie 7 Mercedes W116 (1972) Mercedes W126 (1979)............BMW E23 1977 Mercedes W140 (1991)............BMW E32 1987 Mercedes W220 (1999)............BMW E38 1994 Mercedes W221 (2007)............BMW E65/E66 2002 .................................................B MW F01 2009 Daca ne-am lua dupa tine Dolb nu am mai compara niciodata modelele de mai sus. Si pot sa mai dau 20 de comparatii cel putin. Dar asa sunt carcotasii, cand nu le convine ceva cauta nod in papura. :lol: |
de obicei o generatie de la o marca se bate cu doua generati de la alta si tot asa, asta pt ca sunt intercalate lansarile cu difenete de minim 1 an, de ex megane 2 sa batut si cu golf4 si cu golf5...
|
GTR .. pai gresesti rau tata.. ia verifica tu lista aia de mai sus! ca ai omis niste masini.. cum ar fi passat b5.5 .. and so on ... stii s-au inventat si FACELIFT-URI :)
incerc sa ma repet.. ceea ce vreau sa spun este ca nu poti compara peugeot 308 cu golf5, pt ca 308 a aparut acum pe piata,iar golf 5.. prin 2003-2004! asa si astea doua! proceed a aparut acum pe piata iar gtc a aparut prin 2004 ! .. fi sigur ca anul asta sau anul viitor va aparea un gtc ori cu facelift, ori alt design ! iar atunci masinile pot fi comparate |
gresit, atata timp cat sunt amandoua pe piatza in acelasi timp in aceiasi clasa se pot compara...
|
va rog din nou: discutati doar despre cele 3 masini care fac subiectul topicului.
later edit: tocmai am mai sters 2 posturi care bateau campii despre logan si despre astra clasic. daca nu incetati cu off-topicul o sa sterg urmatoarele posturi impreuna cu un warn. ce e asa de greu de limitat discutia la ceea ce cere topicul? |
Quote:
(nu e o idee originala a coreenilor, care se stie clar ca de cate ori au idei originale o cam dau in bara). kia proceed este pur si simplu oferita ca o alternativa mai ieftina a opelului astra gtc. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:06. |
- Copyright 2026 4Tuning