Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   cel mai bun anti-virus (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/9091-bun-anti-virus.html)

ramsesking 03-03-08 18:44

Re: cel mai bun anti-virus

pai voi de unde stiti ca nu aveti virusi si trojani daca nu aveti firewall si antivirus?
sunteti de toata prastia...

ramsesking 03-03-08 18:45

nod 32 smart security e cel mai tare, are tot ce trebuie.

DolusD 03-03-08 21:19

cel mai bun antivirus e LINUXul :)) va garantez ca nu o sa aveti probleme !

N3n3a 03-03-08 21:44

AVG ... il folosesc de un an jumate si nu am avut nici o problema cu virusii.. :D

Trickz 03-03-08 21:47

Quote:

Originally Posted by N3n3a (Post 1397762)
AVG ... il folosesc de un an jumate si nu am avut nici o problema cu virusii.. :D

+1 aici;) foarte bun.

Psycho 04-03-08 08:42

Quote:

Originally Posted by DolusD (Post 1397689)
cel mai bun antivirus e LINUXul :)) va garantez ca nu o sa aveti probleme !

tre sa stii putina meserie ca sa te descurci pe el .. ca doar asa de desktop .. e usor dar treuie sa fii cu update la zii

VaLeX 04-03-08 09:48

eu unul folosesc NOD 32 si am avut probleme pana acum cu virusii :) e bun ca nu "papa" resurse ...

TheFasterMan 04-03-08 11:25

folosesc de 1an AVG-ul si nu am avut probleme,il recomand!!!

viruszatu1 04-03-08 16:09

am avut si AVG ...acuma folosesc nod32 si mi se pare foarte bun ..no problem cu virusii :D

turbonetta© 04-03-08 20:47

Am observat ca majoritatea aveti NOD32, pe care il am si eu de asemenea.Desi nu ii fac up-date-uri prea des, mai am si Trojan Guarder Gold Edition:) pentru virusii meseriasi:lol:

DaNy>DmN 05-03-08 09:05

Pana acum un an am folosit bitdefender si........ da , am avut probleme cu virusii ....
De atunci, numai folosesc nici un antivirus si calculatoru' se misca f.bine (nu garantez ca nu am troian sau etc.)

gunball 05-03-08 10:55

dupa parerea mea Kaspersky Anti-Virus e cel mai bun, mai ales versiunile de la 6 in sus.

Strainger 06-03-08 13:36

dupa mine cele mai bune antivirus-uri sunt karspersky si NOD32, am testat multi anitivirusi si astia 2 mi sau parut cei mai buni

DolusD 06-03-08 15:09

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1398454)
tre sa stii putina meserie ca sa te descurci pe el .. ca doar asa de desktop .. e usor dar treuie sa fii cu update la zii

nu tre sa fi cu update-ul la zi , trebui sa ai ultimul kernel (pt a nu fi exploaitat) dar problema e ,sa inchizi anumite porturi de care nu ai nevoie ca sa potzi dormii linistit (adica nu te trezesti cu vreun copchil prost la tine in pc datorita scanului pe care il da ca inecatul toata ziua ) . Update`urile se fac foarte usor (ma refer la pachetele de care ai nevoie) ! Cea mai mare problema cu Linuxul e ca se foloseste mai mult din consola (ca un fel de MS-Dos prompt) si nu te prea poti juca de pe el , in rest e super tare !

Ca Antivirus :
Pe windows foloseam Panda Ativirus+Firewall cu update la zi si nu aveam probleme cu virusii doar cu windowsu :twisted::twisted::twisted:

bmwm5 06-03-08 15:13

avg e cel mai bun

All times are GMT +2. The time now is 10:20.

- Copyright 2026 4Tuning