Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cati C.P. ai castigat? (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/8806-cati-castigat.html)

krys 21-02-07 01:42

Re: Cati C.P. ai castigat?

motor 1.6 16v benzina micutz 101 cp (slabutz):( si al draq de consumator mai pot modifica ceva la el pls help me :(

codrin44 23-02-07 19:30

cielo banuiesc... pai dohc-ul tau tre sa aiba un corespondent la opel(gen dacia 1310-renault5, oltcit- citroen). vezi ce putere are corespondentu'
-daca e mai puternic ia de pe el axele cu came si calculatorul.
-daca e posibil si cred ca e, ia chiulasa cu totul mai bine,cu tot cu injectoare(aici ar trebui masurat bine sa nu bata supapele in pistoane) comprim-o(0,5-1 mm) schimba-i supapele cu altele mai mari(daca ai castiga 1mm pe fiecare,admisie-evacuare, ar fi super)
-mergi la ultima cota (R3) a pistoanelor si vezi daca OHC-ul care a stat la baza DOHC-ului are cursa mai mare a arborelui cotit(poate se potriveste de la vr'un 1.8,2.0).astfel poti ajunge aproape de un 1.8-1.9
-mareste-i admisia, pe evacuare scapa de catalizator si mareste putin diametrul tevii. tobele sau toba le alegi tu ca ai de unde
-nu uita ca aerul conitionat,servodirectia fura putere multa motorului
astea sunt cateva idei care mi-au venit acum in cap.... daca te hotaresti sa faci ceva calificat tre sa te documentezi f. bine, sa le pui pe hartie, sa pregatesti banii si sa-i dai bataie.
daca vrei o solutie simpla dar ineficienta ia un filtru supersporttuning si un c.d./pokemon la oglinda :D glumeam

BogdanAG 25-02-07 21:29

Imi recomandati sa schimb turbina la un diesel ? ( Cu o turbina mai mare bineinteles )

krys 25-02-07 21:52

motorul de 1.6 e de un audi a4 nu cielo

codrin44 26-02-07 07:37

daca e audi vezi diferentele de alezaj-cursa-electronica fata de 1.8 sau 2.0 si restul ramane valabil...daca ai tupeu sa desfaci un audi.
cat despre turbina, tre sa stii daca motorul suporta o compresie mai mare. la diesel se fac acum upgrade-uri la calc.(chip) si turbo de iti iei 30% cu 300euro. cred ca merita schimbata dar cel mai bine te uiti pe sectiunea turbo-n.o.s. dupa sfaturi mai competente

BogdanAG 26-02-07 11:20

Ok ms. de sfat am sa ma mai interesez. Si cred ca o sa ii pun un cip zilele astea. Unde imi recomanzi ? Eu am gasit o firma in bv care fac f bine si e tot 300 de E. Este cineva in bc care se pricepe ?

aleks 26-02-07 14:46

vorbeste cu silviu_wow, el mi-a pus mie pe masina si vreau sa-ti spun k am fost super multumit

Outta Control 27-02-07 14:44

Am pus un filtru sport acum ceva timp (ceva de mijloc la vreo800 de mii) si nu am simtit absolut nimic, care e treaba, nu l-am montat bine sau...

codrin44 28-02-07 20:29

cei de la dacia au verificat pe dyno si
1.fara filtru au luat cam 5 c.p
2. cu filtru sport au luat 3 c.p.
imagineaza ti ca filtrul ala era ceva calitativ si cei de la dacia mai mint

Outta Control 08-03-07 12:14

Asa ma gandeam si io da m_ am luat dupa un vecin care tot manca rahat ca loganu lui dupa ce i_a pus filtru rupea pamantu...ms mult

sageata 13-03-07 21:42

Quote:

Originally Posted by Outta Control (Post 787751)
Asa ma gandeam si io da m_ am luat dupa un vecin care tot manca rahat ca loganu lui dupa ce i_a pus filtru rupea pamantu...ms mult

ma multumesc cu cat are diesel-ul. pana la o masina mai buna.

aleks 15-03-07 08:43

dieselul are multe variante de crestere a puterii, am vazut destule discutii pe tema asta, si nu parea sa fi avut cineva probleme... iar procedeul nu mi se pare periculos, la fel mi-a facut si mie silviu_wow si n-am avut probleme deloc cu motorul, desi am mers asa destul de mult ( peste 10.000 )

krys 20-03-07 09:13

mi-am scos si eu catalizatorul de pe masian km kt am castigat k o simt k pleak putin mai tare :)

bc_04_aju 22-03-07 07:47

Quote:

Originally Posted by krys (Post 807540)
mi-am scos si eu catalizatorul de pe masian km kt am castigat k o simt k pleak putin mai tare :)

te omor
Alex daca ii vrei binele dai lu asta micu un ban ca daca nu ii dau eu dintzi jos

aleks 22-03-07 09:40

lasa omul sa-si exprime talentul si personalitatea, k si tu ai facut knd ti-0a fost timpul... ;)

All times are GMT +2. The time now is 08:20.

- Copyright 2026 4Tuning