![]() |
Re: E39 - INDIVIDUAL
Quote:
|
frumos BMW ai mane:D...
|
Quote:
|
superr!!!ce an de fab este?curios pt ca am si eu unul 525tds din dec97,dar sincer almeu .este pisat pe langa.jucaria ta.bv spor la treaba!!mr 007.:)camera ai neagra este,ce mai vrei esti 007:))
|
Quote:
|
Quote:
|
stiu caline. asa e viata. investim si bani si sentimente in niste fiare. dar asa suntem noi pasionatii. as vrea sa rezolv fara sa o dau si as avea cum dar e totul blocat. am niste terenuri care sunt destul de valoroase dar momentan nu merge absolut nimic si cu banca tre sa termin neaaparat. o sa mai incerc saptamana viitoare sa fac o refinantare sau ceva...poate poate oi reusii sa o pastrez dar nu e nimic sigur.
|
naspa dar in ro nu merge sa dai teren,in loc de ban,la banka?da in tradevar bagi bani si sentimente,dar vei vedea chear daca o dai,va veni una si mai tare,ai incredere in mine,eu asa am patit ,miam dat masinile si tot mai tari am avut,acuma gata trebuie sa stau pe ,diesel si pe masini de batranei,pt ca am bebe,dar eu miam facut danblaua cu masinile,am avut tot ce am vrut,:Dsper sa fi si u la fel.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:40. |
- Copyright 2026 4Tuning