Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   SUBARU vs SUPRA --> s-a intamplat pe 600m (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/8090-subaru-vs-supra-intamplat-600m.html)

EVOLUTION8 20-09-05 13:17

subarul acela zice cineva ca l-a vazut in Arizona.Deci e foarte posibil sa fie de 2,5 litri si nu de 2 l.
Si din 2,5 de abia au scos 800 bhp,dapai din 2000 cmc sa scoti 800 bhp este cam greu si nu o sa ai un cuplu la fel de mare cat a unui motor de 3,3 litrii cum este la Supra.

aviator 20-09-05 13:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EVOLUTION8\"
subarul acela zice cineva ca l-a vazut in Arizona.Deci e foarte posibil sa fie de 2,5 litri si nu de 2 l.
Si din 2,5 de abia au scos 800 bhp,dapai din 2000 cmc sa scoti 800 bhp este cam greu si nu o sa ai un cuplu la fel de mare cat a unui motor de 3,3 litrii cum este la Supra.

Motoarelede 2,5 litri se scad in capacitate la 2,3 litri pentru a obtine performanta au cursa prea mare si nu fac ture bine din acest motiv motorul de 2.0 e mai bun.
de serie intradevar 0,5l in plus sunt un mic avantaj/
Supra e un motor clasic de conceptie invechita cu inertie mare ai vazut ce arbore greu si urat are?
Ia vezi unul de STI care e scurt usor ca de motocicleta si cantareste la 1/2 din cel de evo.
Si Raba are motor mare!

akimoto 20-09-05 16:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Te rog sa-mi spui unde am spus eu 9000rot/min pt masina mea.
Motorul poate functiona si la mai mult de 9000 insa l-am limitat mult mai jos, imi este suficient.
E penibil ca un tip ca tine sa se preteze la astfel de ineptii.
Masina mea face 330km/h la turatia maxima in treapta a 6 a.

poftim:
Quote:

Cam la 7000 masina are in treapta a 6-a 300km/h, iar motorul meu merge lejer peste 8000rot/min.
Incepand de la treapta a 5-a te sperie cum accelereaza, parca inuman de repede...

n-ai spus exact ca merge 9000, ai spus ca \"merge lejer peste 8000rot/min.\"
dupa calculele FACUTE DE TINE astea ar fi concluziile:

Quote:

Cam la 7000 masina are in treapta a 6-a 300km/h, iar motorul meu merge lejer peste 8000rot/min.

conluzia 1 - 7000rpm=300kmh deci 8500rpm(asta inteleg eu prin\"trece lejer de 8000)=365kmh

Quote:

Masina mea face 330km/h la turatia maxima in treapta a 6 a....

concluzia 2 - daca la 7000rpm ai 300kmh, iar 330kmh ai la turatia maxima, inseamna ca acea turatie e de 7700rpm

Quote:

Masina mea face 330km/h la turatia maxima in treapta a 6 a....Cam la 7000 masina are in treapta a 6-a 300km/h, iar motorul meu merge lejer peste 8000rot/min.

concluzia 3 - care-i concluzia ?

RoSonic 20-09-05 17:09

S-a dus discutia foarte departe de subiectul initial!

Chiar nu se poate fara certuri si atacuri?

Topic inchis in vederea curatarii!

RoSonic 20-09-05 20:17

Am curatat pe cat am putut!

L-am redeschis in speranta ca veti discuta la obiect fara a mai divaga, si fara atacuri, insulte, jigniri sau tot felul de dispute!

Daca nu, il voi inchide definitiv!

Asa ca va rog, daca nu aveti nimic de spus strict legat de subiectul topicului va rog sa va abtineti!

Vreti sa discutati despre una dintre masini in detaliu faceti topic dedicat si vorbiti despre ea cat vreti!

Multumesc!

pimp_lex 22-09-05 18:43

on-topic nu stiu daca mai e mare lucru de zis

Cred ca aceasta discutie ar trebui suspendata pana cand se vor face niste curse adevarate intre cele 2 grupuri si fie ca cea mai rapida masina sa invinga!

King of Europe de la anul ar putea fi ocazia ideala! Anul asta am vazut ca au absentat si Suprele, si Skyline-urile si Subaru si au dominat americanele.

SEBASTIAN 22-09-05 22:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"pimp_lex\"
on-topic nu stiu daca mai e mare lucru de zis

Cred ca aceasta discutie ar trebui suspendata pana cand se vor face niste curse adevarate intre cele 2 grupuri si fie ca cea mai rapida masina sa invinga!

King of Europe de la anul ar putea fi ocazia ideala! Anul asta am vazut ca au absentat si Suprele, si Skyline-urile si Subaru si au dominat americanele.

Unde ai vazut curse din alea pe 600m?

pimp_lex 22-09-05 23:21

sunt pe 400 nu 600, la King of Europe

akimoto 23-09-05 01:08

se pare ca dispar cuvinte din mesaje, ba chiar mesaje intregi :shock:
postul lui pimp_lex continea si fraza \"fiecare o tine pe a lui si are o poveste diferita, s-a jignit mult si s-a vorbit urat (mai mult pe topicul alalalt, ma mir ca userul Ono n-a fost banat pt insultele gratuite off-topic facute altora) si e pacat ca la asta s-a ajuns dar cam asa stau lucrurile\", care a disparut ca prin minune :?
mai apoi era un post scris de mine, in care erau caiva zambarici d-astia :lol: :lol: si povesteam patzania, care este, cum am cazut io de pe scaun cand am citit fraza lui pimp_lex
de ras evident
si cineva mi-o furat mesajul :evil:
bad people, baad people :(

pimp_lex 23-09-05 01:52

:lol:
nici n-am observat ca mi s-a \"editat\" ca prin minune postul anterior, ca tot a inceput un nou serial misto, Invasion, pe NBC, despre alieni, cred ca tot ei au fost :D
e ok

kickass 23-09-05 02:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"akimoto\"
postul lui pimp_lex continea si fraza \"fiecare o tine pe a lui si are o poveste diferita, s-a jignit mult si s-a vorbit urat (mai mult pe topicul alalalt, ma mir ca userul Ono n-a fost banat pt insultele gratuite off-topic facute altora) si e pacat ca la asta s-a ajuns dar cam asa stau lucrurile\", care a disparut ca prin minune :?
mai apoi era un post scris de mine, in care erau caiva zambarici d-astia :lol: :lol: si povesteam patzania, care este, cum am cazut io de pe scaun cand am citit fraza lui pimp_lex
de ras evident

lasa mai akimoto ca nu esti singurul caruia i'au disparut ca prin minune unele mesaje :twisted: ce e cu comunismul asta aici?! lasati numai ce va place... nu?! :x

SEBASTIAN 23-09-05 07:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"pimp_lex\"
sunt pe 400 nu 600, la King of Europe

Stiu ca sunt pe 400 dar aici era un topic cu 600m si alte masini, nu prea se lega.

Ova 23-09-05 08:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"akimoto\"
de ras evident

m-am intors dupa o zi de 'racorica' :suspiciou:

bah tata , nu ti-am zis sa nu-ti mai bati capu pacilea ca nui treaba ? :)

cum sa ii dea ban lui ono ? hai ma ce dracu' ... :)

cu stima , cioli :wave:

ps: pimp , vrei ca la concurs sa sara dracu' acuma TOATE pistoanele ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bytzu 23-09-05 08:26

am zis in vreo 3 posturi ca de la king of ...au absentat toate japonismele astea, american rullz, dar posturile alea \" hau disparut, mancatziash\"

si explicatine si noua, care habar n-avem, de ce au absentat de la cel mai important concurs! nu mergea coclenderu sau se infundase mitobestocleru? sau poate era de la carcoflax...

SEBASTIAN 23-09-05 08:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bytzu\"
am zis in vreo 3 posturi ca de la king of ...au absentat toate japonismele astea, american rullz, dar posturile alea \" hau disparut, mancatziash\"

si explicatine si noua, care habar n-avem, de ce au absentat de la cel mai important concurs! nu mergea coclenderu sau se infundase mitobestocleru? sau poate era de la carcoflax...

Probabil ca in acea perioada erau si alte concursuri mai importante.

All times are GMT +2. The time now is 21:30.

- Copyright 2026 4Tuning