![]() |
Re: Top cele mai proaste masini
Quote:
|
1.7 dti - cel mai des se duce" calculator injectie" care ..ori te tepuiesc in service de 300 de euro si iti merge 2 luni, ori dai la un electrician bun 1 milion si merge brici!
2.0 dti - cel mai des se duce pompa de injectie care costa intotdeauna 350 euro ( cel putin in romania ) - lucruri PATITE ! |
Quote:
|
Quote:
|
****** AM SCRIS DE 10 ORI ca o pompa costa 350 EURO !****** APROPOS: eu nu am avut 2.0 dti, am avut 1.7, insa un prieten f bun avea 2.0 si schimba pompa din 3 in 3 luni ! ;)
|
Uite Dolb sa nu zici ca vorbesc prostii:
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...9&postcount=44 Uite si unul spaniol: http://www.clubvectrab.com/modules.p...ewtopic&t=3574 Deduci si tu unde vezi reparacion si preturi (in jur de 1200) si vezi care e treaba.......daca era 350 de Euro ma apucam de afaceri....in fine nici sa o repari nu costa asa putin.... Numai bine. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
garantia aia e facuta ca timp de 7 ani sa fi obligat sa faci reviziile la ei in service, deci timp de 7 ani din 30 000km in 30 000km tu te duci ****** si dai o gramada de bani la ei..... |
Quote:
nu mi se pare normal ca dupa 40-60.000 sa ai deja mari pb la motor cu schimbat turbine (la cine are) sau injectoare si multe altele eu am logan am deja aproape 140.000 km cu el si nu am bagat mai nimic in el deci consider ca e o masina fff buna pt banii care ii dai pe ea |
Bey ce ziceti de noul logan pick-up?? Cum e? eu nu am avut inca ocazia sa conduc unul... dar am mers cu logan van si se simtea ca esti intr-o cutie de conserve. Scaunul nu ai cum sa il dai prea in spate ca lovesti chestia aia de plastic care "cica" desparte partea din fata a masinii de partea din spate. Am vazut ca noul pick-up e ridicat de cur rau de tot. oare are capacitatea de carare mai mare? a si una buna... au facut si ei pana la urma suspensiile pe arcuri sau pe foi? cred ca tot pe arcuri, ca doar imparte aceeasi minunata platforma cu restul gamei dacia. deci cine a condus un logan pick- up sa impartaseasca si cu noi experienta :D
|
Pickup-ul e asa de inteligent facut, incat nu iti intra o bicicleta in bena:)
|
Quote:
|
noul pick-up esti foarte frumos si cred k il prinde mai bine la aspect decat un logan berlina.
|
Eu nu vad cum sa bagi in "noul" pick up ce bagau taranii in vechiul pick up.... eu cred ca au mers mai mult pe design decat pe utilitate.
Si pana la urma are foi sau arcuri???????????????????????????????????? ca asta e unul dintre cele mai importante lucruri... dar avand in vedere ca e copiat dupa minunata platforma a loganului......... probabil arcuri :| |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:48. |
- Copyright 2026 4Tuning