Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Tatuaje (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/7515-tatuaje.html)

~Ada~ 16-11-07 21:45

Re: Tatuaje

Am vrut sa-mi fac pe la 16 ani...un semn chinezesc care sm reprezinte pe omoplat ..pana in momentul de fata nu am facut pasul dar nici nu am renuntat la idee:lol:

VaLeX 16-11-07 23:43

nu am ..da vreau sa`mi fac unu ..un tatuaj cu muschi ...:rolleyes2

~Ada~ 16-11-07 23:44

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1202826)
nu am ..da vreau sa`mi fac unu ..un tatuaj cu muschi ...:rolleyes2

Cum vine asta:?: Tatuaj cu muschi:?: :lol:

LKS 19-11-07 16:31

1 Attachment(s)
eu nu am stat prea mult pe ganduri .. 5 shot`uri de vodka ..2 beri ..si cand m`am trezit ... :D

poza e facuta la 10 min dupa ce l`a batut ..asta nu e varianta finala ..urmeaza sa il mai bat odata luna asta cu un tus mai shmeker
se vede putin deformat ..e din cauza fotografiei ..

ScorpiBlue 02-09-08 21:47

Quote:

Originally Posted by tng (Post 199534)
Aveti tatuaje(unde)?

Vreti sa va faceti?

Ce zone ale corpului consideratzi sexxy de \"desenat\".

Ce desene sunt la moda?

Ce/unde locuri specializate sunt ?

am unul pe omplatul stang... arata bine si inca negru dupa 4 ani si muuuult soare :lol:

vreau sa`mi fac unul pe toata lungimea coloanei vertebrale ... este o rugaciune scrisa in araba.
Stie cineva daca este mult mai riscant decat in restul locurilor?? ... ma cam sperie ideea ca totusi este pe coloana unde se afla foarte multe terminatii nervoase. La durere nici nu ma mai gandesc, pot sa imi imaginez ca o sa plang muuult si bine :weirdface
deci daca stiti ceva in legatura cu tema mea ... please reply :D

Rares_CRM 06-09-08 00:16

eu am votat "Nu am..e o tampenie.Nu mi-as face asa ceva", dar dupa ce am citit ce s-a scris pe-aici, si am vazut niste poze... parca ma bate gandu sa-mi fac si eu unu :lol: dar unu temporar.. sa nu-mi para rau peste ceva timp ca mi l-am facut :)

tng 07-09-08 20:52

1 Attachment(s)
Stii ... multi se gandesc ce or sa faca daca trebuie sa lucreze intr-o institutie respectabila, ca trebuie sa se acopere in haine sa nu se vada.... Sau atunci cand vor inainta in varsta cum va arata acel tatuaj ? :D

Am vazut ca se poarta mult acum acele desene cu finale ascutite, nush cum se cheama mai exact :???: , incepand de pe spate si terminandu-se pe umeri/brate..

later edit: cam asa ceva :???:

Rares_CRM 08-09-08 00:13

eu cred ca ar trebui sa-ti faci un tatuaj cu ce crezi ca "se va purta" (va fi la moda) peste 10-20 de ani :lol:, ca sa fi in pas cu moda tot timpu :lol:
eu tot la un tatuaj temporar as ramane :) sa tina 5-6 luni, macar iti faci ceva ce se poarta acum, si peste un an daca se schimba "moda" sa zic asa, sa poti sa-ti faci altu, sau daca "iti vine mintea la cap", sa nu-ti para rau ca ti l-ai facut :)

tng 09-09-08 00:11

Quote:

Originally Posted by Rares_CRM (Post 1738386)
sau daca "iti vine mintea la cap", sa nu-ti para rau ca ti l-ai facut :)

adica ce vrei sa zici, cei care isi fac asa ceva n-au minte?
eu cred ca tu esti cam pocait asa de felul tau, un pocait in tendintele modei totusi :D

Snapy_xxl 09-09-08 13:11

Vad ca incet incet isi schimba lumea parerea despre tatuaje :D
Primul l-am facut la 16 ani si cu ala am ramas pana azi. Am mai avut tentative sa imi bat unul pe spate cu cainele meu care a murit dar ba nu am avut timp, ba s-au schimbat circumstantele etc. Daca va intereseaza si vrei sa aflati mai multe despre tatuaje, este o emisiune noua pe Discovery, Miami Ink. Nu mai stiu ora sau ziua la care ruleaza dar e interesanta ;)

VDAN 09-09-08 13:20

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 1741685)
Vad ca incet incet isi schimba lumea parerea despre tatuaje :D
Primul l-am facut la 16 ani si cu ala am ramas pana azi. Am mai avut tentative sa imi bat unul pe spate cu cainele meu care a murit dar ba nu am avut timp, ba s-au schimbat circumstantele etc. Daca va intereseaza si vrei sa aflati mai multe despre tatuaje, este o emisiune noua pe Discovery, Miami Ink. Nu mai stiu ora sau ziua la care ruleaza dar e interesanta ;)

de luni pana vineri la ora 16 :-P
da Snapy cred ca unu din ala e cateva mii de euro,dar e opera de arta :D

Snapy_xxl 09-09-08 13:27

Quote:

Originally Posted by VDAN (Post 1741711)
de luni pana vineri la ora 16 :-P
da Snapy cred ca unu din ala e cateva mii de euro,dar e opera de arta :D

Nu contest pretul tatuajelor. Se vede in calitate, detalii si aparatura pe care o folosesc. Si intradevar, baietii aia chiar muncesc pt banii aia si isi asuma o responsabilitate uriasa.

Rares_CRM 10-09-08 09:40

nu stie careva cat costa aproximativ un tatuaj temporar? :D adica, unu din ala care sa tina 5-6 luni... :) si unde se poate face in Cluj? :)

Desper 17-11-09 14:25

Quote:

Originally Posted by Rares_CRM (Post 1743478)
nu stie careva cat costa aproximativ un tatuaj temporar? :D adica, unu din ala care sa tina 5-6 luni... :) si unde se poate face in Cluj? :)

Nu stiu de unde va vin ideile astea cu tatuaje temporare. Nu exista asa ceva, singurul lucru care se apropie de asa ceva sunt tatuajele henna, dar care nu e ceea ce vreti voi. Daca vreti un tatuaj temporar, cumparati gume cu tatuaje ;)

Si ca sa fiu ontopic. Am doua tatuaje facute de mine, in ultimele 3 luni.

VaLeX 18-11-09 11:10

Observ ca lumea spune ca isi face tatuaj ca e la moda. Mi se pare o prostie sa-fi faci un tatuaj , pentru ca asa se poarta si daca nu ai tatuaj, nu esti trendy flendy rokosmoko smurff etc. Eu mi-as face un tatuaj care sa reprezinte ceva , ceva sa-mi aduca aminte de ceva/cineva ..de o experienta. Daca va uitati , cum zicea Snapy , la Miami Ink , o sa va schimbati parerea despre "tatuaj la moda" .

All times are GMT +2. The time now is 01:02.

- Copyright 2026 4Tuning