Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   2011, anul fatidic al masinilor non-euro? (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/73148-2011-anul-fatidic-masinilor-non-euro.html)

Dr3adLorD 03-04-08 00:06

Re: 2011, anul fatidic al masinilor non-euro?

Quote:

Originally Posted by valib (Post 1462356)
da...ai dreptate...mentalitate de baieti bani gata...

nu ma incadrez in categoria mentionata de tine. dupa cum vezi conduc un Matiz si o sa-l mai conduc destul de mult timp. dak faceam parte din acea categorie cred k aveam vreun golf 5 GTI cel putin. dar pe strazi si prin parcari sunt o gramada de cazane care nu au ce cauta si mai si incurca si ocupa spatiul public

cosmin_cosmin_1 03-04-08 01:35

Trecand peste faptul ca probabil a fost o gluma de 1 aprilie cu copy-paste a doua zi, nu cred ca o sa interzica nimeni nimic, ci doar o sa impuna taxe foarte mari pentru masini non-euro. Sa-ti interzica nu au cum, dar o sa le duci tu la gunoi decat sa platesti atat.
Este un lucru bun, au ramas 3 ani in care poti sa te gandesti la achizitionarea altei masini, este timp destul.
Si vorbesc ca posesor de 2 masini non euro. La gunoi cu ele peste 3 ani. Sa vina masina electrica

200SX 03-04-08 03:05

:D sa-i vad eu cum ii obliga pe aia cu masini de epoca sa le duca la casat :lol:

ca vezi doamne sunt non euro

cipricipri 03-04-08 09:15

Statzi linistiti ca aste sunt numai povesti de ale politicienilor!

Tipsy/DOOREX 03-04-08 10:17

Quote:

Originally Posted by Puya123123 (Post 1460760)
foarte bine ca le retrag,sa nu mai umble toate gunoaiele pe strada.

Treaba e ca eu am un Opel Kadett si e si asta non-euro,dar la cei 180 de cai pe care ii are sub capota nu imi vine sa ma despart de el!!!

Tipsy/DOOREX 03-04-08 10:35

sa nu retraga ''cazanele'' noastre ci sa ne dea catalizatoare pe ele si cu asta nu se mai pot lega de poluare!!!MAMA LOR DE INCOSTIENTI

ulyse 03-04-08 10:44

foarte buna ideea da parca s-au fabricat pana in 2000 daciile non euro
le e frica sa le scoata si pe alea ?!

cosmin_cosmin_1 03-04-08 11:05

Quote:

Originally Posted by Tipsy/DOOREX (Post 1462884)
sa nu retraga ''cazanele'' noastre ci sa ne dea catalizatoare pe ele si cu asta nu se mai pot lega de poluare!!!MAMA LOR DE INCOSTIENTI

Un catalizator nou si montarea/omologarea lui in cele mai multe cazuri depaseste valoarea masinii

koztel 03-04-08 12:14

Da, frate ! sa spunem ca ai dreptate, da' mie cine imi ramburseaza contravaloarea ? ce facem acuma ? obligam lumea sa-si ia masini ? si-asa e nivelul de trai asa cume in tara asta ! Da' oare in Germania sau in Italia nu au deloc masini non euro ? eu n-as crede

Bolo_BCD 03-04-08 13:33

nu conteaza valoarea masinii.
o masina veche o ai de drag nu de nevoie.( ca oricum repari mereu la ea)
multi au si euro 1/2/3/4 si cate o baba
sa imi suga **** cu legea lor. sa-mi dea limbi la ****

claude307 03-04-08 14:19

vocea poporului?? a fost vreo manifestatie de care n-am auzit? doar astia de la "realitatea" s-au *** oleak pe ei cu taxa de primna inmatriculare, asa de dragul rating-ului... atat.
care voce?

danibavarezu 03-04-08 14:23

bravo ba baieti stiti voi la care ma refer.Ce la toti sunt parintii de bani gata , "cazane" de parca sa zica vreo unu ca pe vremea lu Ceausescu avea BMW sau alta marca mai tare toti ati umblat cu aceleasi "cazane", normal ca cei care isi permit "acum" dau din clanta ca dak nu si-ar permite nu ar mai spune nimic. TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL ( bine mai zice Badea )

VWluci 03-04-08 14:38

Ideea e destul de buna, dar nu pentru romanii de rand. Nu toata lumea isi perminte o masina noua, sau mai moderna, mai ales in randul tinerilor, care doresc sa conduca ceva dupa ce au luat carnetul si ce e cel mai ieftin in Romania?? DACIA evident. E adevarat ca sunt si periculoase pe drum daca nu sunt puse la punct, dar oricum, pana nu creste nivelul de trai in Romania, e o lege destul de idioata! Asa ca terminati cu "cazane" ca nu toata lumea sa nascut cu banii sub perna... Si NU , nu iau apararea Daciei ca o urasc si eu, dar hai sa fim realisti!

bt02ffa 03-04-08 14:49

deci,sa fie clar,nu renunt la dacia mea pentru nimik in lume,asa cum e ea,stramba shi veche;)

canon 03-04-08 15:49

Quote:

Originally Posted by bimmer3 (Post 1461776)
exista o posibilitate mare sa fii manelar

si on: afara se gandesc astia intr-adevar sa scoata masinile non-euro din 2011 dar acolo iti poti lua un kit euro 1 sau euro 2 si masina respectiva se omologheaza ca fiind euro 1 sau 2.
Pe cand aici, spurcaciunea de RAR nu recunoaste nici un astfel de kit..ar fi totusi ceva sa se schimbe treaba asta pana atunci, pt ca as intelege sa fiu obligat sa cumpar un kit ca sa nu mai poluez dar ar fi chiar culmea sa interzica circulatia cu astfel de masini fara sa ai nici o posibilitate sa faci nimic, mai ales ca sunt multe masini non-euro inca in mintile lor.
multa clantza tariceanu
nu mai cumparati citroen din romania

in primul rand nu sunt manelar..si nu suntem in germania sa se intample cum ai zis tu..romania asa a fost si asa va fi

All times are GMT +2. The time now is 01:54.

- Copyright 2026 4Tuning