![]() |
BMW are stil..... :roll: ....luxury car..
|
Daca urmariti TopGear si FifthGear o sa aveti raspunsul acestei dileme.
Tiff a testat pe un circuit una bucata BMW X5 4.8iS si un Porsche Cayenne S si a tras o concluzie clara: - BMW e mai bun, are un motor mai bun, o cutie mai buna, un sasiu mai bun, e mult mai rapid pe circuit si culmea franeaza mai bine; -singurul avantaj Porsche este ca pentru varianta Turbo, BMW nu s-a sinchisit deloc; Problema este clara sasiul X5-ului este superior in materie de sportivitate celui de pe Cayenne, oare sa fie de vina Touareg???? Cred ca da. |
Sansele ca omul de rand sa scoata untul din SUV-ul lui sunt minime, daca nu inexistente. Nimeni sanatos la minte nu ar merge cu 200 la ora intr-un frigider pe roti si sa se simta in completa siguranta. In primul rand conteaza imaginea. De aceea eu as alege Porsche-ul, in spetza din cauza aspectului si a brandului.
PS Nu-mi plac SUV-urile in genere... |
Nexus te inteleg, dar daca vorbim de masina in general, sasiul de X5 e cel mai bun pentru sosea.
|
Nu urmaresc FifthGear prea mult (sporadic, asha), dar mi se pare ca fac teste destul de obiective. Mi se pare cam greu de crezut, stiind cat de specializati in masini suparate sunt aia de la Porsche, ca au scos o masina inferioara din pct de vedere dinamic uni BMW. Dar deh... nu-ti iese pasenta din prima tot timpul. Poate ca urmatoarea generatie de Cayenne va fi mai bine inchegata. Pana atunci, sa cumparati Cayman si 911 GT3 :wink:
|
As alege Porsche-ul. Totusi nu-mi place ca Porsche a scos un SUV...mi se pare destul de \"jalnic\", ganditi-va daca ar scoate un diesel ... nu ar fi cea mai prosteasca chesti?!Porsche diesel...:((
|
Re: Bmw X5 vs Porsche Cayenne
cayenne clar!e mult mai sportiva masina,arata si mai bine si e mai exclusivist.e super bomba masina,totusi e porsche,nu?
|
nu ai citit posturile anterioare, asa-i?
|
CAYENNE fara doar si poate.Bate X5u si on-road si off-road...plus ca X5 ii la sfarsit de cariera....PLUS ca exista varianta turbo care incepe sa capete un pret cat-de-cat rezonabil (ma refer adusa second din germania)
|
Aleg BMW ptr ca dak imi iau un jeep il iau ptr strada nu offroad si cu tot comfortul posibil....X5-u are still fata de Cayene care pare un 911 inaltat de la pamant cum au mai spus si altii;)
|
viper lol , cayenne nu are stil deloc asa e?intr-adevar...
|
eu unul as alege x5.bmw are mult mai multa experienta in suv-uri decat porsche.multi ar spune ca e in spate vw dar porsche suv???maine poimaine ma duc cu un F50 si ii dau lectii la un nissan patrol in materie de off road.sa fim seriosi ............eu unul nu accept un porsche off road oricat de bun ar fi el...
|
Quote:
|
Quote:
bmw x5 bmw x5 2007 bmw x3 dar ideea era ca un suv porsche nu prea preteaza cum ar suna spre exemplu ca un toyota lancruiser se duce cu 300+ km/h si un porsche e cel mai tare in off-road suna aiurea...... tu ce zici???? |
Quote:
si Audi Q7 e al nu stiu catelea SUV de la Audi pentru ca inaintea acestuia au mai fost masini care aveau quattro.. nu?? :)) BMW are doua SUV-uri "mari si late": X3 si X5; primul SUV construit de BMW a fost X5, asta se intampla prin anul '99 daca imi aduc bine aminte.. si ideea de un coupe cu patru usi porsche se preteaza? ce vrei.. tendintele privind industria auto se schimba.. totul se face pentru profit; nu exista profit, nu exista bani pt. cercetare si dezvoltare de noi concepte si modele.. plus ca se poate ajunge la faliment.. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:14. |
- Copyright 2026 4Tuning