![]() |
bogdan_kwx
Cuzinet(e) Age: 37 Zodiac: Joined: 19 Jul 2005 Posts: 27 Location: Usergroups: None Posted: Wed Jul 27, 2005 9:09 pm Post subject: -------------------------------------------------------------------------------- mai am o varianta pt baiatul din vaslui.uite ...am un vehicul de 143 CP e al meu din pacate si ma dau cu orice masina ai tu sau rudele tale de gradul 1 pe orice distanta dar maxim 100km cu conditia sa conduci tu. miza de 12000 e prea mare? putem face si pe 400 sau pe 1000 m. PS. daca accepti promit ca iti dau si ...avans. ACUM SA-TI SPUN! Stimabilule tu ...nu vreau sa te supar prea tare dar nu ai tinere de minte sau nu intelegi limba romana.ce sa-ti zic, esti in afara problemei. Iar daca te deranjaza cei 37 ani ai mei e problema ta.Tu tot pe linga esti. cit e pina la Vaslui? 350-370 KM?daca ma grabesc in doua ore sunt la tine si te trag de urechi.Dar...sunt convins ca as pierde timpul degeaba si tu tot asa ai ramine .Cu parere de rau iti spun un lucru care e valabil numai pt TINE: ia SIRMA si coboara spre sud sa te luminezi.si ca sa te lamuresc eu am provocat masini pina in 200 Cp .distanta standart pt acest tip de liniute este de 400 m . Daca tu nu stii ce inseamna nu tre sa te bagi pt ca te-ai facut de caca...o.Deci mergi inapoi in cucuruzul din care ai venit si hraneste-te cu inteligenta ta pina ajungi cel mai mare clapon din Vaslui . Cu bine! |
S I R M A A A !!! :lol:
fratele meu, acuma te-ai facut de ras iremediabil...ai mai avut tu tentative,dar asta a fost cea mai gogonata..asta e...cat traiesti inveti omule, tu chiar nu intelegi ca eu cu un pejo de 1.4 de 75 am facut de 2 ori o vectra 1.6 16v? si renou e mai usor cu vreo 200 kg, si cu putere dubla...da oricum tu deja insisti in prostie la greu..succes cu insistenta |
Re:
Quote:
|
bogdan vehiculul ala de 143 CAI ce marca e ?
eu am inteles ca e un opel tigra .. zi-le si astora |
Re:
Quote:
am zis eu ca ma dau cu aia de 1.6 ? Ia si citeste topicul cap coada ... sau tu ai auzit de V6 de 1600 cmc? Unde puterea dubla ? Eu am 180 cai pe 1450 Kg , el are 115 cai pe 700 kg ca sa lamurim si rap. cal/ kg raportu la el este 1,64 cai pe kg raportu la mine ste de 1,24 cai pe KG . Are raportul multmai bun sigur ma face pe 400 metrii eu l-am provocat pe 1000 ca la distante mai mari mai conteaza si aerodinamica si cutia . cat despre KWX ca el provoaca masini pana-n 200 cai eu chiar m-am dat cu masini si de 190 cai . Sunt foarte curios ce face renault 5 de 115 cai langa o calibra de 170 - 200 cai Iar faza ca se da cu mine pe 100 Km .. sa vina cu renault sa vad ce-mi face :))) (probabil vrea sa ne dam 100 km prin bucuresti de aia se crede asa tare) oricum topicul trebe mutat in arena multi intra si critica fara sa fi citit macar jumate din posturi. |
Re:
Quote:
Am citit si am rasssss si am rasssssss!!! Holysoul spune-mi si mie PLS unde a spus KWX-ul ca vehiculul de 143 Cp este Opel Tigra??? Si unde ai vazut tu Opel Tigra sa se duca pana in 12500 rpm si sa aiba raportul de 0,71 Cp/kg??? Si peste toate astea sa mai aiba si 200 Kg!!! :lol: :lol: :lol: |
te-ai trezit stimabile? este un ZX9 cu care merg intre doua semafoare cu 240 si afara cu ..300.hai ca mai ai pina faci 37 ...nu?
|
bah Holyshit, tu esti prost sau nu stii sa citesti? sau intelegi ce vrei tu? am spus ca cu vectra aia m-am dat io, si am facut-o! renou 5 din turbina - presiune 1 bar - se duce undeva 140-160cp !!! asa ca 75cp x 2= 150 cp, cai pe care renou ii are, fii linistit
da oricum deja nu mai inteleg de ce ne batem toti gura cu tine de pomana, deja ai devenit un fel de prostul satului, si vis-a -vis de tuning esti complet paralel; problema cu tine nu este ca nu stii, ci ca nu vrei sa inveti nimic din ceea ce ti se spune..frate..dc iti spun10 ca esti beat, apoi sigur esti beat! |
Eu nu inteleg ce mai va tociti atat degetele pe tastatura. Nu cred ca pana acum mai este cineva pe forum care sa nu se comvinga cine este HolySoul, si ce poate el.
Chiar nu intelegeti ca el nu pierde nici o cursa, si daca asta se intampla nu e vina lui? BogdanKWX pana te dai tu cu HolySoul (nici odata) iti cer eu revansa. De data asta vreau 6 masini avans, pe 20 m |
Re:
Quote:
Inca ceva Kwx nu tzin neaparat sa ajung la varsta ta .. mie mi-o indeplinit D-zeu orice dorinta am vrut . |
Re:
Quote:
Le pierd pe jumate din ele ca am tupeul sa ma dau si cu cei mai puternici ca mine ... nu ca altii .. au 200 cai si nu-s in stare sa se dea cu un renault 5 de frikosi ce-s. Unde-i farmecu daca toata lumea s-ar da numai cu cei mai slabi ca ei ? SI unde e farmecu ca voi ziceti rezultatu unei curse bazandu-va pe ce ? Nici nu mi-ati vazut masina .. in fine .. cultura din romania . Un forum cu peste 50% semi-analfabeti si 40% copii fara carnet care dau cu presupusu .Nu-i normal sa ma cert cu 90% din cei de pe forum ? Puteti sa-mi luati vorbele exact cum va duce capul .. daca credeti ca am vrut sa va fac semi-analfabeti inseamna ca sunteti daca credeti ca v-am facut copii fara carnet si va supara asta inseamna ca iar sunteti . Daca nu va simtiti de nici un fel inseamna ca sunteti nesimtiti :D Sau sunteti in cealalta categorie de 10% Bafta si numai bine va las ca va simtiti binei impreuna. |
auzi soldova...tu iti poti lua motoreta si sa te plimbi impreuna cu mama ta care te-a facut la o ora tirzie in noapte intr-un moment de ratacire.cit sunt eu de calm dar ai reusit sa ma enervezi. sa nu apari vreodata in fata mea .si pleaca mai repede din tara asta (in etiopia spre exemplu) pina nu molipsesti tot vasluiul.
|
kvx
Bogdane lasa-l in palaria mea de om ..gata te rog eu mult lasa-l are doar gura mare, haide sa dam dovada de maturitate si sa ne vedem de ale noastre nu te mai preta la astfel de dialoguri...e penibil, ai valoarea ta..si sigur vine si ziua confruntarii..pare un dialog intre doi liceeni , miroase a pubertate timpurie ne plictisim si nu avem destul de lucru...te rog eu lasa-l ...avem de lucru...
|
ok catalin! asa sa fie.
|
Gata!
Topic inchis! eventual il voi deschide daca se va consuma o cursa intre cei doi pentru a se discuta rezultatul! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
- Copyright 2026 4Tuning