![]() |
Re: Asigurare/Nr.de inmatriculare germane-Sfaturi
Quote:
Nu sunt ca la noi daca nu ai un cuvant sa te trimita iar nush unde si nush cum... si parca spus cu un zambet dispar si nervii si tot ... Oricum recomand sa va duceti cu proprietarul masinii sau handlerul de la care achizionati pentru ca ei prin germana se inteleg mult mai usor |
3 Attachment(s)
Quote:
|
Masina are nr. de Germania - presupun N-XQ 415 - care nu mai sunt valabile din data de 28.06.2007 - data radierii masinii; TUV-ul (ITP) a expirat in septembrie 2007.
Sfatul meu este sa nu circuli cu numerele de mai sus... risti consecinte legale. Servus. |
am si eu o intrebare ...
daca cumpar masina de la un particular din germania ... pot sa o iau cu numerele lui ... doar pana in tara ma intereseaza ... doar in baza unui contract de vanzare cumaparare ? ... si sa pot sa ii scot nr rosii valabile la noi in Ro ... fara sa am vreo pb ? |
Quote:
|
cine imi poate spune si mie care e valabilitatea maxima a numerelor de toll din germania si ce culoare au??
|
numerele de zoll le poti lua pe maximum 3 luni fara sa platesti Steuer (impozit)... poti insa sa le faci si pe 1 an - maximum - cu plata impozitului la finante (aici in Germania)...
|
sigur 6?? ca pe la unii am auzit 3 luni, pe la altii 1 an
|
Quote:
Servus. |
Quote:
|
...nu trebuie sa ai rezidenta in Germania.. sunt numere de vama - de tranzit... masina este radiata in Germania... pui numere de Zoll si circuli cu ea pana expira valabilitatea numerelor.
|
si ai idee cat m-ar costa toata afacerea pentru un bmw 523i, 2500 cmc din 97 pe un an? macar un pret estimativ
|
Quote:
PS: masina trebuie sa aiba inspectia tehnica - TUV valabil pentru toata perioada de 12 luni. |
va rog frumos sa-mi explicati si mie ce inseamna o masina neimatriculata , care a luat nr. rosii de romania, are cica C.I., RAR, efectuat.....sau nr rosii luate de nustiu cate ori
concret eu vroiam sa intreb daca se mai poate inmatricula in Bulgaria. adica ce acte mai ai cand ai nr. rosii, si cum poti face rost de restul, eu stiu nr. de tranzit ptr scoaterea legala din tara, etc, o cursivitate in acte sa nu ramai cu rable pe cap |
Salut..! am citit in mare parte dar totusi nu sunt totusi complet lamurit... Vreau sa ma duc sa imi achizitionez o masina din germania, nu am fost niciodata, cu cunosc pe nimeni, cu cunosc o boaba nemteste. am pasaportul si banii la mine. masina pe care o sa o cumpar vreau sa o inmatriculez pt mine. UNDE SE RADIAZA ACESTE MASINI?. de ex: cumpar masina din de pe autosont25 sau de acolo dintru-un parc. unde radiez masina, de unde imi iau numere eu singur? si cate acte trebe sa obtin k sa fie totul ok pt mine? Multumesc anticipat :D
ps: apropo cu maxim 10000 E ajung cu un audi tt 1.8 turbo quatro 224 Cp, in tara? drum, taxe si achizitia masinii? informativ :D |
| All times are GMT +2. The time now is 16:14. |
- Copyright 2026 4Tuning