![]() |
Re: Cumpararea unei masini SH
Stie cineva cam la ce suma ar ajunge RCA-ul la un motor de 3000cmc. peste 2005?
|
Imi poate spune cineva cam ce consum ar avea un renault laguna din '96 2.0 benzina?
|
Quote:
Servus. |
Salutare,ce parere aveti de masinile cumparate din bulgaria? m-a uitam pe mobile . bg si au preturi destul de mici exista vreo explicatie pentru asta ? salut
|
Saluatre, am o intrebare: doresc sa cumpar un autoturism 2003/1.7 d/euro 3---inmatriculat in romania dar nu stiu daca mai trebuie sa platesc o alta taxa de inmatriculare/prima inmatriculare?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De inmatriculat o masina acolo o sa-mi inmatriculez da' nu mi-as lua masina de acolo. |
Quote:
|
Quote:
Tu ar trebui sa-i cauti zona in care "motorul ii suna bine" in viteza a 5-a si asa sa o tii pana in Romania, pe autostrada, asta daca vrei sa nu arunci banii pe benzina. Sa nu alimentezi de la unguri! Cu 500 E pe langa pretul masinii esti Boier. |
care stie ce norma de poluare ar iesi un toyota yaris 1.0 din 99 eventual chiar 2000? iese euro 3 ? sau doar euro 2 ?
|
Quote:
Poate te ajuta... |
|
Quote:
|
Va salut!
Am si eu o intrebare: Acum cumparat ieri o masina si azi am inscriso la fiscalul meu.Cat timp pot sa merg cu masina fara sa o inmatriculez si sa circul cu RCA-ul fostului proprietar?Masina este luata in evidenta la mine.Nu prea am bani sa o inmatriculez acum si vreau sa mai merg pe asigurarea veche.Multumesc. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:08. |
- Copyright 2026 4Tuning